Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 3 hari yang lalu
azemi: 7 hari yang lalu
Firdaus15: 14 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 17 hari yang lalu
secureofficemovers: 18 hari yang lalu
Naqiu: 24 hari yang lalu
nawfaa79: 25 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu


Bersama Fivio.com
Topik: Fivio.com - Pakej Hosting RM 30 setahun


Carian Forum

Moderator: shayuki, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bersama Fivio.com
    »» Fivio.com - Pakej Hosting RM 30 setahun

Please Mendaftar To Post


Oleh Fivio.com - Pakej Hosting RM 30 setahun

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-01-11 22:23


Assalamualaikum Warga Ukhwah :)

Kami di Fivio.com ingin memperkenalkan mini hosting yang murah dan berkualiti.

Ukhwah Hosting Package

Webspace : 1GB RAID-10 Diskspace
Data Transfer : 10 GB sebulan
Addon Domain : 1 domain (bermakna anda boleh hostkan 2 domain serentak dengan pakej ini)
Webserver : Litespeed Webserver (6x lebih laju dari normal webserver)
Control Panel : Cpanel + Fantastisco
Lokasi Server : US Datacenter

Harga hanya RM 30 setahun !!
Langgan sekarang : http://www.fivio.my/cart.php?a=add&pid=276

p/s : 1 Addon domain hanya RM 5 setahun

Harga Domain Name (setahun):
*.com, *.net, *.org - RM 35

Fivio.com sudah bertapak di industri hosting Malaysia sejak tahun 2003. InsyaAllah, website anda stabil dan laju bersama kami.

Terima kasih,


-----------------

Inginkan Email yang berlainan ?
Try iium.com.my atau iiu.com.my
PM saya untuk lebih lanjut.


Bookmark and Share

  


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

izad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 66
Posting: 425
Dari: Wakaf Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-08-11 01:02


addon domain itu maksudnya yang gunakan .com .net ke?

jika ya, maknanya kalau nak guna addon domain itu jumlah bayaran domain adalah RM40.00 ke?

bagaimana pula untuk renew tahunan? rm 40 ke?


-----------------
AL-FIRQATU AN NAAJIAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For izadProfil   Hantar PM kepada izad   Pergi ke izad's Website   Quote dan BalasQuote

hepy2shopping
Warga Rasmi
Menyertai: 10.08.2011
Ahli No: 41565
Posting: 7
Dari: Bukit Jalil

blank   avatar


posticon Posting pada: 20-08-11 23:57


bagaimana nak melanggan.. tengok kat link tu ada harga rm350. tak paham lah.. kat mana nak tengok pakej2 yang tulis kat atas tuu


-----------------
http://hepy2-shopping.blogspot.com/

Facebook Page


Bookmark and Share

  


  Member Information For hepy2shoppingProfil   Hantar PM kepada hepy2shopping   Pergi ke hepy2shopping's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089057 saat. Lajunya....