Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
RedPetunia: 1 hari, 1 jam, 27 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 1 hari, 8 jam, 27 minit yang lalu
sahabat_amin: 3 hari yang lalu
Gorodkovie: 5 hari yang lalu
Swarig123: 8 hari yang lalu
sunan-faqih: 14 hari yang lalu
ajefikrah: 19 hari yang lalu
Kang: 21 hari yang lalu
owl_UM: 23 hari yang lalu
rasian: 27 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: syarikat zionis di malaysia


Carian Forum

Moderator: Admin, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» syarikat zionis di malaysia

Please Mendaftar To Post


Oleh syarikat zionis di malaysia

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-12-10 09:44


.

.



lihat....orang kita berdegar2 kutuk rejim tapi dalam diam bersekongkol dengan rejim...apa cerita ni???


sia-sia saja berdemo mengutuk tapi dalam diam siap bergelak sakan dengan zionis

dan jika dilihat dalam pasport kita pun ada tulis begini betul tak???

.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-12-10 09:45


ni pula alamat syarikat tersebut

Syarikat Israel tersebut beroperasi di alamat berikut.


A-pergi-13 semua Technopreneur Centre
Cyberjaya
2270 Jalan Usahawan 2,
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan

Sila ke link ini dan lihat sendiri http://www.ness.com/Global/Company/locations/Pages/Location.aspx


Source: Lagi bukti Syarikat Israel di Malaysia! - MiLo SuaM http://milosuam.blogspot.com/2010/06/lagi-bukti-syarikat-israel-di-malaysia.html#ixzz17U2ORzls


http://milosuam.blogspot.com/2010/06/lagi-bukti-syarikat-israel-di-malaysia.html


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-12-10 09:47


eh hairannya....takkan tak ada langsung orang nak ambil tahu tentang hal ni???


zionis dah depan mata lagi ni


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-12-10 14:11


Terima kasih berkongsi...
ana pun baru tahu pasal ni


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-12-10 19:18


tumpang sekaki lah..Upin & Apin Agenda Yahudi? betul ke?


Upin & Ipin Agenda Yahudi

Upin & Ipin Tersenarai dalam Disney Channel



Bookmark and Share

  


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

engrfeez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.02.2010
Ahli No: 39324
Posting: 244
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-12-10 22:52


facebook yang yahudi punya pun Malaysia no 1 pengguna di Asia.. apa cerita?

Bookmark and Share

  


  Member Information For engrfeezProfil   Hantar PM kepada engrfeez   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-12-10 08:13


Pada 15-12-10 22:52 , engrfeez posting:

!!! QUOTE !!!

facebook yang yahudi punya pun Malaysia no 1 pengguna di Asia.. apa cerita?


mungkin ada yang akan menjawab.. salah kerajaan kerana tak block aplikasi facebook.. hehehe..
jangan tak tahu, kalau mengikut research.. laman web lucah adalah antara laman web tertinggi yang digemari oleh rakyat MALAYSIA.. heheheeh


-----------------
the key is ignorance to negativity..


Bookmark and Share

  


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

faqir_imara
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.06.2010
Ahli No: 40024
Posting: 351
Dari: Fatih Istanbul

turkey   avatar


posticon Posting pada: 16-12-10 11:47


Memang benar banyak barang2 seharian yang kita gunakan melibatkan puak yahudi ni. Ini satu pendedahan yang baik tetapi sejauh mana kesannya pada masyrakat kita seperti mana kita seringkali kata sistem pendidikan kita sekular tapi masih hantar anak ke sekolah sekular, kata sistem bank konvensional riba tapi masih menyimpan di sana, tanyalah diri masing-masing sejauh mana tindakan kita. Alangkah malangnya kita hanya suka berteori tapi tidak mengamalkannya. Teruskan pendedahan syarikat2 zionis ini termasuk barang2 keluaran mereka untuk kepentingan bersama.

Bookmark and Share

  


  Member Information For faqir_imaraProfil   Hantar PM kepada faqir_imara   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 21-12-10 17:08


dah lama aku tak masuk ukhwah ni, bila masuk rasa nak tergelak baca posting antum ni. masing nak tunjuk [email protected] heroin.. sindir menyindir, perli memerli.. memang hebat warga ukhwah ni....fikiran masih ditahap budak-budak walaupun dah jadi mak bapak budak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-10 18:04


Pada 21-12-10 17:08 , izdham posting:

!!! QUOTE !!!

dah lama aku tak masuk ukhwah ni, bila masuk rasa nak tergelak baca posting antum ni. masing nak tunjuk [email protected] heroin.. sindir menyindir, perli memerli.. memang hebat warga ukhwah ni....fikiran masih ditahap budak-budak walaupun dah jadi mak bapak budak..


Alah....bukan di ukhwah sahaja,kalau buka sahaja bab yang satu ni,kat mana-mana pun ada saja sindir menyindir,tu belum termasuk cerca mecerca lagi tu...
Renung-renungkanlah,selamat beramal :-)


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-12-10 22:00


Pada 21-12-10 17:08 , izdham posting:

!!! QUOTE !!!

dah lama aku tak masuk ukhwah ni, bila masuk rasa nak tergelak baca posting antum ni. masing nak tunjuk [email protected] heroin.. sindir menyindir, perli memerli.. memang hebat warga ukhwah ni....fikiran masih ditahap budak-budak walaupun dah jadi mak bapak budak..


relax bro..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 24-12-10 13:40


Pada 21-12-10 17:08 , izdham posting:

!!! QUOTE !!!

dah lama aku tak masuk ukhwah ni, bila masuk rasa nak tergelak baca posting antum ni. masing nak tunjuk [email protected] heroin.. sindir menyindir, perli memerli.. memang hebat warga ukhwah ni....fikiran masih ditahap budak-budak walaupun dah jadi mak bapak budak..



mendedahkan ketirisan yang sudah terjadi...


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mohdazri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.04.2010
Ahli No: 39608
Posting: 73
Dari: selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-01-11 21:41


tidak ada yang boleh terlepas daripada kancah yahudi ni....kecuali orang yang benar-benar menjaga kehidupannya


-----------------
http://cahayakehidupan-kebenaran.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohdazriProfil   Hantar PM kepada mohdazri   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 24-01-11 21:52


Pada 24-01-11 21:41 , mohdazri posting:

!!! QUOTE !!!

tidak ada yang boleh terlepas daripada kancah yahudi ni....kecuali orang yang benar-benar menjaga kehidupannya



orang YAHUDI di mana-mana pun ada..
AHLI SUKAN, ARTIS, PELAKON, AHLI POLITIK, AHLI SAINTIS dan sebagainya..
Pemilik FACEBOOK pun orang YAHUDI..
Orang PAS yang ada akaun FB nak BOIKOT tak FACEBOOK?:sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

citot
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2007
Ahli No: 28091
Posting: 16
Dari: lekir

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-01-11 11:53


ish2...macam xblajo saja cre ckpnye 2


-----------------
ISLAM ITU INDAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For citotProfil   Hantar PM kepada citot   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 27-01-11 12:00


Pada 27-01-11 11:53 , citot posting:

!!! QUOTE !!!

ish2...macam xblajo saja cre ckpnye 2




:sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11428 saat. Lajunya....