Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda taknak bekerja, carilah duit sebanyak-banyaknya; nanti anda tak perlu bekerja
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: perangai


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» perangai

Please Mendaftar To Post


Oleh perangai

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-12-10 13:39


manusia sekarang dah banyak berubah...dah hilang akal fikiran yang waras..sanggup bunuh keluarga,sanggup simbah asid

Bookmark and Share

  


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-12-10 21:39


Pada 04-12-10 13:39 , asha_gurl posting:

!!! QUOTE !!!

manusia sekarang dah banyak berubah...dah hilang akal fikiran yang waras..sanggup bunuh keluarga,sanggup simbah asid


Assalamualaikum...

Ha,betul 2...saya geram betul tengok lelaki yang simbah asid dekat anak dia 2...eii,macam tak insaf! tak sedar diri betul...
Patutnya dia 2 dihukum simbah asid juga...


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

asha_gurl
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.07.2005
Ahli No: 17461
Posting: 191
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-12-10 09:44


ye sokong..biar dia rasa penderitaan yang ditanggung anak nya akibat perbuatannya

Bookmark and Share

  


  Member Information For asha_gurlProfil   Hantar PM kepada asha_gurl   Pergi ke asha_gurl's Website   Quote dan BalasQuote

puterililin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18843
Posting: 32
Dari: bumi ALLAH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-12-10 16:55


tak sokong...
kita siapa nak jatuhkn hukuman..kl kita bls balik seperti apa yang telah dia buat itu jadi dendam pula..dah tambah lagi dosa lain..

si anak wlp dah begitu rupanya tapi tetap sayangkan si ayah,.lagipun si ayah dah dapat pngajaran dr apa yang dia dah buat,.penjara 5tahun dengan 2sebatan moga-moga menginsafkan dia..

kita pun sama-sama boleh ambil iktibar agar jangan terlamapu mengikut perasaan,kelak dikuasai syaitan..tu yang jadi kejadian2 yang xdiingini..

moga kita dijauhkan..insyAllah


-----------------
...berpesan-pesan dengan kebaikan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For puterililinProfil   Hantar PM kepada puterililin   Quote dan BalasQuote

lily_mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2007
Ahli No: 31741
Posting: 125
Dari: Kebun bunga

singapore   avatar


posticon Posting pada: 17-01-11 00:32


Itulah tanda-tanda yang org Islam dah semakin jauh dengan agama, banyak sangat kes2 macam ni ... sekarang ini kebykkan kes bunuh, simbah acid, bunuh diri dan macam-macam lagi dilakukan org islam ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lily_mawarProfil   Hantar PM kepada lily_mawar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098292 saat. Lajunya....