Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: instructor institut memandu gatal


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» instructor institut memandu gatal

Please Mendaftar To Post


Oleh instructor institut memandu gatal

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-11-10 15:14


salam..

saya ada benda rasa nak share dan minta pendapat lah..nampak kecik saja tapi boleh jadi agaknya jadi serius.

macam ni..

adik perempuan saya sekarang ni isi masa cuti sem dia dengan ambil lesen..before ni dia da ambil test untuk L, dan lulus, cuma tak sempat nak teruskan sebab kekangan masa..ni bila da cuti dia teruskan lah dengan kebetulan tempoh untuk L adalah 2 tahun..

dan masalahnya, setelah 2 hari dia start dia secara santai beritahu guy yang instruct dia belajar kat institut memandu tu sedkit miang dan gatal. tapi saya kata mungkin dia yang melayan agaknya guy tu..Kalau tak sure lah guy tu nak kacau dia.. tapi dia kata jangan beritahu parents kami dulu sebab dia anggap boleh jadi ia 1 cara guy tu nak wujudkan chemistry kat murid dia..Kalau dia kata gitu saya fikir ok lah agaknya..hanya doa tak ada apa-apa..

dia andaikan Kalau parents kami tau sure2 ayah kami akan larang dia belajar lesen tu sedangkan dia amat2 perlukan lesen untuk memandu ke kampus dan akan berprektikel sem depan...sebab kami adik beradik lain pun memang bawa kenderaan sndiiri ke kampus..cuma dia ni perempuan maka susah lah ayah kami nak bagi..

so sekarang..apa ye nak buat..tadi masa hantar boleh pula dia kata suruh saya stay dok kat tempat dia balajar tu..ceh, takkan saya nak melangut 3 4 jam kat situ..erm.. apa ek nak buat.. risau lah saya sedangkan dia anggap dia boleh berjaga2 dan jaga diri sendiri.. erm..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 16:55


better minta tukar instructor wanita lah syemarly..rasanya sekarang dah ramai instructor wanita.


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 18:02


Salam...


Btol3....jangan nak percaya sangat org zaman sekarang ni...hati-hati sikit...

saya pun ingat nak ambil instructor wanita pas spm ni...^_^


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 18:14


eh..boleh main mintak2 ke? erm..saya dulu tak ada pula mintak2 tukar instructor..da tu pula tak perasan pula saya ada instructor perempuan kat situ...
lagi 1 halnye..ayah saya ni kenal dengan dengan most of pekerjee kat drving sekolah tu, so sebab tempoh adik saya nak belajar sampai test tu dalam 2 mmgu lagi, Kalau kecoh2 mahu jadi isu lain pula..akhirnya terbantot lagi lah dia nak berlesen...susahnye.. (saya ni pun susah jugak asik kena hantar dia p kelas tu tiap-tiap hari...hehe)


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 18:53


Hehehe...tak apa...dapat pahala...huhu...kalau lagi 2 mnggu tak lama lah...

tapi akhi kena berkorban sikit lah tnggu dia kat situ....kalau jadi apa-apa tak lah mnyesal nanti... ^_^


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089532 saat. Lajunya....