Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 10 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 35 hari yang lalu
RijaludDeen: 35 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: diganggu dan terganggu


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» diganggu dan terganggu

Please Mendaftar To Post


Oleh diganggu dan terganggu

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 22-11-10 07:14


salam.. saya tak tau samda cerita yang saya nak cakap ni adalah normal pada sesebuah hubungan atau ia sesuatu yang pelek..

saya ni ada seorang kenalan perempuan..bermula atas sesutu perkara d online lalu trbawa2 ke on call atas poemintaan dia yang kononnya nak mudah berurusan..find, even berat hati saya bagi nombor telefon sebab tau ia adalah atas urusan kerja...lagipula mungkin untuk online mesej susah nak d fahami.

sejujurnya semasa mula berkawan ni saya tak pernah ada rasa meminatinya even selalu jugak lah bhubung. tapi lama kelamaan perasdaan tu datang sendiri..dan saya tak tau bagaimana dengan dia..cuma saya ni jenis sukar nak bertuersu trang malah jenis segan nak berbicara benda-benda macam tu..apapun saya berpegang untuk tunggu dan lihat sebab sekadar behubung d talian itu tak bmakna saya menegnalinya dengan baik

setelah beberapa lama (bulan saja) berurusan atas dasar kerja dan tugas, tapi sekarang da tak lagi sebab dia da tak ada kaitan apa-apa yang perlu saya tunjuk ajar atau tolong apa-apa...tapi yang buat saya tak selesa sampai sekarang dia asik lah hubingi dan sms saya..saya jadi leteh pula nak melayan...1 saya sms,,,10 dia balas...selalu jugak buat tak layan tapi kadang-kadang kasihan...bila betubi2 sms d kirim saya berkeputusan terus call saja lah..penat jugak nak menaip2 sms ni...tapi bila da on call senyap lah pula dia...haha dalam fkiran saya rasa macam nak gelak saja.. malah selalu jugak lah dia mengadu perkara2 yang tak patot d adu tentang masalah dirnya sedangkan saya sdkit pun tak pernah nak buka cerita saya..

apa kes ni? saya hairan lah ada ke gilr yang macam ni..saya ni jadi tak selesa..buat tak layan, sms bertali arus, status dan mesej d fb pula berderet.. saya ni boleh saja bagi warning ke apa kat dia tapi saya bukan org macam ni...so saya biarkan lah..

agak-agak lah...Kenapa ek dengan dia ni? apa yang perlu saya buat? bagaimana Kalau saya cuba meneruskan bkawanan dengan nya atau dengan kata lain cuba menyatan saya sukakannya pada awalnye (sbelum dia start 'kacau' saya)?

:berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-10 08:54


Boleh tak hendak gelak?? hehehehe.... :lol: :-D

Jarang jumpa lelaki yang tak mlayan ni bila perempuan free2 melayan...huhu...jangan isau...memang ada perempuan macam 2 kat dunia ni...kih3.... :sopan:


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-10 16:51


hoho...banyak sebab lah dia buat macam tu..tapi ini kemungkinan saja..
1) dia suka kamu jugak
2) dia nak perhatian sebab dia tau kamu baik
3) dia sangat selesa berkawan dengan kamu


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-11-10 21:32


bila perigi cari timba punya kes..tapi overdose pula..herm..
setuju dengan ainul..ada mungkin suka kat enta..tapi terlampau berlebiha-lebihan dan ikut hawa nafsu dia j nak mesej(atau mungkin ada tak wapa paham agaknya hukum nak meminang muslimin..)agaknya lah..

sabar ye...

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 10:35


perempuan tu dah syok kat awak lah tu...
alornk suka ke kat dia...

Bookmark and Share

  


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 11:12


Pada 22-11-10 16:51 , ainul_mardhiah86 posting:

!!! QUOTE !!!

hoho...banyak sebab lah dia buat macam tu..tapi ini kemungkinan saja..
1) dia suka kamu jugak
2) dia nak perhatian sebab dia tau kamu baik
3) dia sangat selesa berkawan dengan kamu



saya sokong dengan ainul...
apa-apa pun berdoa pada Allah.. Moga diberi petunjuk dan hidayah daripada-Nya...
Ameen...


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 11:13


Pada 24-11-10 10:35 , Kakngah posting:

!!! QUOTE !!!

perempuan tu dah syok kat awak lah tu...
alornk suka ke kat dia...


kak ngah, ye lah itu agaknya...
alornk ada reaksi, perempuan itu pun makin rancak kan... :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

CahayaPembukaan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.11.2010
Ahli No: 40565
Posting: 49
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 12:26


salam...kalau awak pun suka dia,truskn saja lah hubungan 2...tapi lebih baik kalau cuba kenali latar belakang dia dengan lebih mendalam...kalau rasa dah sesuai,truskn saja masuk meminang....lagipun tak elok truskn hubungan yang berkaitan soal ht tanpa ada ikatan yang sah...tkut2 nanti hati awak 2 makin 'kacau'...

Bookmark and Share

  


  Member Information For CahayaPembukaanProfil   Hantar PM kepada CahayaPembukaan   Pergi ke CahayaPembukaan's Website   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 24-11-10 16:55


i say man...ramainye bagi suggestion..malunya..

mencari_cinta_ilahi:
erm..gelak saja..bukan dia tau pun..haha..btw saya bukan lah jenis buaya darat..haha...bila macam ni saya pula yang takut...ada ek macam ni...tak pernah jumpa pun..

ainul_mardhiah86:
i think so untuk ketige2nye..hanya nak cakap yang ke3 tu...dia ni pernah lah kata saya tak sombong tak kerek dan tak apa-apa lagi entah...dia pernah cerita (kutuk/marah/bengang) pasal beberapa guys yang pernah dia bkawan tapi dalam masa sama dia kasi warning supaya saya ni baik tipu2 or kaki tipu..ceh..tak psal2 pulak.

immad: perigi carik timba? ceh..ni dalam punya perigi ni...haha

kak ngah:
erm...memula dulu expect lah boleh going on..but now macam kansel saja sebab macam pelek saja...terbantot :p

as-syafie:
erm..reaksi seperti kebiasaannye lah, sebab bukannya kenal pun..tapi dia tu macam seolah-olah da kenal rapat saya...sepatutnya dia yang harus lebih berhati-hati selaku seorang perempuan..

cahayapembukaan:
sumtimes kita nilai org dr 1st impression kan....erm..

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

CahayaPembukaan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.11.2010
Ahli No: 40565
Posting: 49
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 17:44


first impression memang penting sebab 2 yang menentukn pandangan seseorang trhdp kita sama ada positif or negatif...but first impression sometimes give the wrong info...huhu so lebih baik brhati2 dalam membuat penilaian..bukan bermakna kita berhak untuk cakap macam-macam kat org 2..cma sebagai pnduan untuk dari sendiri dalam membuat pilihan...


-----------------
~ mendamba CINTA yang SATU ~


Bookmark and Share

  


  Member Information For CahayaPembukaanProfil   Hantar PM kepada CahayaPembukaan   Pergi ke CahayaPembukaan's Website   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 18:30


Pada 24-11-10 16:55 , alornk posting:

!!! QUOTE !!!

i say man...ramainye bagi suggestion..malunya..

mencari_cinta_ilahi:
erm..gelak saja..bukan dia tau pun..haha..btw saya bukan lah jenis buaya darat..haha...bila macam ni saya pula yang takut...ada ek macam ni...tak pernah jumpa pun..

ainul_mardhiah86:
i think so untuk ketige2nye..hanya nak cakap yang ke3 tu...dia ni pernah lah kata saya tak sombong tak kerek dan tak apa-apa lagi entah...dia pernah cerita (kutuk/marah/bengang) pasal beberapa guys yang pernah dia bkawan tapi dalam masa sama dia kasi warning supaya saya ni baik tipu2 or kaki tipu..ceh..tak psal2 pulak.

immad: perigi carik timba? ceh..ni dalam punya perigi ni...haha

kak ngah:
erm...memula dulu expect lah boleh going on..but now macam kansel saja sebab macam pelek saja...terbantot :p

as-syafie:
erm..reaksi seperti kebiasaannye lah, sebab bukannya kenal pun..tapi dia tu macam seolah-olah da kenal rapat saya...sepatutnya dia yang harus lebih berhati-hati selaku seorang perempuan..

cahayapembukaan:
sumtimes kita nilai org dr 1st impression kan....erm..


Emm...mungkin perempuan macam 2 jenis peramah...tapi over lah pulak...baru saja kenal dah macam 2...hehehe....

tapi apa-apa pun,saya respect lah org macam anda...tak mlayan...kalau lelaki lain? tak fikir 2,3 kali dah...huhu...tapi bukan lah semua...segelintir yang macam 2...huhu...

emm...tapi kan,org yang senang nak dapat,senang saja dilepaskan...huhu....


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 24-11-10 18:39


Pada 24-11-10 17:44 , CahayaPembukaan posting:

!!! QUOTE !!!

first impression memang penting sebab 2 yang menentukn pandangan seseorang trhdp kita sama ada positif or negatif...but first impression sometimes give the wrong info...



sebab 1st pression pentg lah kena pastikan segala tindak tanduk tak mmberi kesan negatif pada org lain...tapi betul jugak..ada jugak yang 1st impreesion tu adalah salah tanggapan pada org lain...erm..


Pada 24-11-10 18:30 , Mencari_Cinta_Illahi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-10 16:55 , alornk posting:

!!! QUOTE !!!



emm...tapi kan,org yang senang nak dapat,senang saja dilepaskan...huhu....







....eh, mana ada apa-apa pun lagi..da jauh tu...tak ada yang dapat2, tak ada yang lepas2... :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-10 19:22


....eh, mana ada apa-apa pun lagi..da jauh tu...tak ada yang dapat2, tak ada yang lepas2... :berfikir:

yup..
tak ada yang dapat..
tak ada yang lepas..
aty2 lah ye... :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-11-10 16:47


Pada 24-11-10 18:39 , alornk posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-10 17:44 , CahayaPembukaan posting:

!!! QUOTE !!!

first impression memang penting sebab 2 yang menentukn pandangan seseorang trhdp kita sama ada positif or negatif...but first impression sometimes give the wrong info...



sebab 1st pression pentg lah kena pastikan segala tindak tanduk tak mmberi kesan negatif pada org lain...tapi betul jugak..ada jugak yang 1st impreesion tu adalah salah tanggapan pada org lain...erm..


Pada 24-11-10 18:30 , Mencari_Cinta_Illahi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-10 16:55 , alornk posting:

!!! QUOTE !!!



emm...tapi kan,org yang senang nak dapat,senang saja dilepaskan...huhu....







....eh, mana ada apa-apa pun lagi..da jauh tu...tak ada yang dapat2, tak ada yang lepas2... :berfikir:


Hehehe...jangan salah faham...maksud saya,kalau perempuan itu jnis mudah didekati dan dia sendiri yang mudah mndekati lelaki,jadi hati2lah... ^_^


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-11-10 18:00


When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.(Bila lelaki suka perempuan, dia tak kisah tabiat buruk perempuan tu).
______________________

macam tak betul saja..erm..betul ke?


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-10 18:15


Pada 25-11-10 18:00 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.(Bila lelaki suka perempuan, dia tak kisah tabiat buruk perempuan tu).
______________________

macam tak betul saja..erm..betul ke?



nak tanya soalan same juga..haha!!!
perempuan sekarang dah macam-macam perangai.bukan macam zaman mak-mak, nenek-nenek kita dulu =)


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 01:48


Pada 25-11-10 18:15 , ainul_mardhiah86 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-10 18:00 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.(Bila lelaki suka perempuan, dia tak kisah tabiat buruk perempuan tu).
______________________

macam tak betul saja..erm..betul ke?



nak tanya soalan same juga..haha!!!
perempuan sekarang dah macam-macam perangai.bukan macam zaman mak-mak, nenek-nenek kita dulu =)



Umat akhir zaman....
Fitnah pun tersebar luas..
Masalah Sosial makin membimbangkan,,,,


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 26-11-10 20:50


Pada 24-11-10 19:22 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!


aty2 lah ye... :kelip:




hati-hati? pada apa dan kerana apa ek?




Pada 25-11-10 18:15 , ainul_mardhiah86 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-10 18:00 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.(Bila lelaki suka perempuan, dia tak kisah tabiat buruk perempuan tu).
______________________

macam tak betul saja..erm..betul ke?



nak tanya soalan same juga..haha!!!
perempuan sekarang dah macam-macam perangai.bukan macam zaman mak-mak, nenek-nenek kita dulu =)




saya pun nak tanya soalan yang sama...itu lah msalah saya sebenarnya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 02-12-10 22:13


anyway sekarang saya da bebas sikit..hehe...sebab da tak sanggup nak terus diganggu saya terpaksa mmberi sedikit warning secara indirect masa borak on call... slain tu sekarang saya langsung tak mmbalas mesej d telefon or online..memang saya tak senang hati lah komunicate dengan dia..tapi tak pernah lah saya hentam or marah2...hanya baru-baru ni saja saya terpaksa buat begitu..harap dia sedar dan paham.. dan saya tak rasa ada chemistry dengan dia dan saya tekadkan untu tidak lagi melayan dia supaya dia tak rasa mengharap apa-apa pada saya...wallahu a'lam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 10:09


Ha...kan senang kalau dr awal tak layan...huhu...perempuan,kalau dilayan macam 2 lah gayanya...huhu...tapi bukan semua perempuan macam 2 ye...ngeh3...


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

salabianca
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2010
Ahli No: 40371
Posting: 91
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 11:00


alornk....seronok ke rasa macam dikejar2 ini..hehehheheheh..ke dah biasa kena "kejar"..

Bookmark and Share

  


  Member Information For salabiancaProfil   Hantar PM kepada salabianca   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 11:14


Pada 03-12-10 11:00 , salabianca posting:

!!! QUOTE !!!

alornk....seronok ke rasa macam dikejar2 ini..hehehheheheh..ke dah biasa kena "kejar"..


Alornk suka dikejar...tapi alornk tak suka mengejar....betul tak?? ngeh3.... :-D :-D :sopan:


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 03-12-10 11:15


mencari cinta ilahi:
selama ni kasihan....lagipun boleh jugak jadi ujian kat saya..haha...rupnye kesabaran ada hadnya...hehe


salabianca:
ishk apa pula seronok kena kejar...asal2 seronok bertukar gerun...awat pelek beno...haha..erm..apapun saya fikir Kalau serius, dr awal patotnya dan saling bsemuka, sekadar online dan oncall tak jadi apanya...


mencari cinta ilahi:
ishk..kalian ni..mana pulak org kejar2 saya...yang ni lah kes 1 yang saya rasa pelek..huhu...

apapun saya cerita ni bukan suka-suka pun...hanya kat sini saya tau boleh share sesuatu dan kadang-kadang idea kalian boleh pakai jugak..hehe...

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 13:46


Kalau sekarang dah rasa terganggu,lepas ada hubungan yang lebih jauh nanti macamana ye??jeng,jejeng....
Lagi rancak dia sms,huhu...


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

salabianca
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2010
Ahli No: 40371
Posting: 91
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 14:59


ooooooo..belom penath tengok rupenyerrr...ingatkan dah pernah jumpa..padanlaaaaaa.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For salabiancaProfil   Hantar PM kepada salabianca   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 03-12-10 15:05


Pada 03-12-10 13:46 , jojoi posting:

!!! QUOTE !!!

Kalau sekarang dah rasa terganggu,lepas ada hubungan yang lebih jauh nanti macamana ye??jeng,jejeng....
Lagi rancak dia sms,huhu...




now everything is over in4mal..i just ignore it on my side even she still sms me again dan again...hehe




Pada 03-12-10 14:59 , salabianca posting:

!!! QUOTE !!!

ooooooo..belom penath tengok rupenyerrr...ingatkan dah pernah jumpa..padanlaaaaaa.....


apa yang padannye.. cik salabianca ni memang biasa kejar org ke..... :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

salabianca
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2010
Ahli No: 40371
Posting: 91
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 15:09


apolahhhh..alornk ini....hehehehehehhehehehe..saya tak biasa kejer2 orang...
main kejar2 kat taman pun tak biasa...:-P

Bookmark and Share

  


  Member Information For salabiancaProfil   Hantar PM kepada salabianca   Quote dan BalasQuote

Mencari_Cinta_Illahi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2010
Ahli No: 40334
Posting: 121
Dari: Neraka Dunia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-12-10 15:20


Hehehe...si dia terus mngejar alornk...haaa....jom kita teka alornk ni macam mana orangnya...sampai org terkejar2 dia...hik3...:lol:


-----------------
Muhasabah diri...mencari cinta Illahi.....♥



  


  Member Information For Mencari_Cinta_IllahiProfil   Hantar PM kepada Mencari_Cinta_Illahi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128017 saat. Lajunya....