Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Jika seseorang itu berjalan beriringan dengan kita,ini bermakna, dia merupakan sahabat yang sebenar.Jika seseorang itu berjalan di hadapan kita, ini bermakna dia mementingkan diri sendiri, manakala di belakang kita, ini bermakna orang itu lebih pentingkan kita daripadanya".

-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: dulu dah sertai....:)


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» dulu dah sertai....:)

Please Mendaftar To Post


Oleh dulu dah sertai....:)

ummi_murni
Warga Rasmi
Menyertai: 15.11.2010
Ahli No: 40535
Posting: 10
Dari: Bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-10 20:25


Assalamualaikum :bunga:

setelah terputus persabahatan....kini kembali semula. Ingatkan ukhwah.com ni dah memang tak ada.....kenapa dulu terbenti ye? saya dah tak ingat nick dan password yang lama.... seigt saya murni84..macam tu lah lebih kurang.....hp pun dah hilang..tu yang lost contact..... pada sahabat-sahabat lama...mshkah anda mengingati saya? :bunga:


-----------------
`SeMoGa KiTa DiRaHmAtI ALLAH`

"Allah sedang berbicara kepadamu tentang SABAR dan IKHLAS.... SABAR dan IKHLAS itulah Islam."


Bookmark and Share

  


  Member Information For ummi_murniProfil   Hantar PM kepada ummi_murni   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-11-10 20:37


hehe...ahlan again murni84...wa...skarag naik pangkat jadi ummu_murni ek..haha.. pasal apa ukhwah.com terhenti kejap tak tau lah nak jawab..bila da ada ni kira ok... sebab pada saya ukhwah.com ni sumber ilmu tertier saya...haha..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ummi_murni
Warga Rasmi
Menyertai: 15.11.2010
Ahli No: 40535
Posting: 10
Dari: Bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-10 21:08


:bunga: ....tadi tetiba keluar pula gambar yang saya hantar kat galeri 6 tahun lepas...bersama teman sejati masa belajar kat matrikulasi... terkejut! ada lagi rupanya gambar tu... masa tu tengok kat galeri tu..guna nick murnie @ adeqsumayyah... aduh...dah tak ingat dah yang mana 1... masa tu tahun 2004...

naik pangkat seiring dengan usia... :-) :bunga:


-----------------
`SeMoGa KiTa DiRaHmAtI ALLAH`

"Allah sedang berbicara kepadamu tentang SABAR dan IKHLAS.... SABAR dan IKHLAS itulah Islam."


Bookmark and Share

  


  Member Information For ummi_murniProfil   Hantar PM kepada ummi_murni   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-10 22:06


Pada 15-11-10 20:25 , ummi_murni posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :bunga:

setelah terputus persabahatan....kini kembali semula. Ingatkan ukhwah.com ni dah memang tak ada.....Kenapa dulu terbenti ye? saya dah tak ingat nick dan password yang lama.... seigt saya murni84..macam tu lah lebih kurang.....hp pun dah hilang..tu yang lost contact..... pada sahabat-sahabat lama...mshkah anda mengingati saya? :bunga:



saya ingat... tak silap saya ni cikgu murni kan?? kalau betullah, maknanya saya ingat lah tu.... :kelip:

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-10 13:08


Pada 19-11-10 22:06 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-10 20:25 , ummi_murni posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :bunga:

setelah terputus persabahatan....kini kembali semula. Ingatkan ukhwah.com ni dah memang tak ada.....Kenapa dulu terbenti ye? saya dah tak ingat nick dan password yang lama.... seigt saya murni84..macam tu lah lebih kurang.....hp pun dah hilang..tu yang lost contact..... pada sahabat-sahabat lama...mshkah anda mengingati saya? :bunga:



siapa cikgu murni ???
saya ingat... tak silap saya ni cikgu murni kan?? kalau betullah, maknanya saya ingat lah tu.... :kelip:
:berfikir: :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

ummi_murni
Warga Rasmi
Menyertai: 15.11.2010
Ahli No: 40535
Posting: 10
Dari: Bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-11 18:04


Pada 19-11-10 22:06 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 15-11-10 20:25 , ummi_murni posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum :bunga:

setelah terputus persabahatan....kini kembali semula. Ingatkan ukhwah.com ni dah memang tak ada.....Kenapa dulu terbenti ye? saya dah tak ingat nick dan password yang lama.... seigt saya murni84..macam tu lah lebih kurang.....hp pun dah hilang..tu yang lost contact..... pada sahabat-sahabat lama...mshkah anda mengingati saya? :bunga:



saya ingat... tak silap saya ni cikgu murni kan?? kalau betullah, maknanya saya ingat lah tu.... :kelip:


yup...saya lah tu.... :kelip:


-----------------
`SeMoGa KiTa DiRaHmAtI ALLAH`

"Allah sedang berbicara kepadamu tentang SABAR dan IKHLAS.... SABAR dan IKHLAS itulah Islam."


Bookmark and Share

  


  Member Information For ummi_murniProfil   Hantar PM kepada ummi_murni   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102607 saat. Lajunya....