Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Ukhwah seiring Dengan Fasa Kehidupan...


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Ukhwah seiring Dengan Fasa Kehidupan...

Please Mendaftar To Post


Oleh Ukhwah seiring Dengan Fasa Kehidupan...

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-11-10 19:19


assalamualaikum para sahabat...ukhwah dalam kenangan?mungkin belum tiba masanya lagi...Kenapa ianya berkait dengan fasa kehidupan?ada diantara kita 'kenali' portal ini masa sekolah,ipt,masa kerja....ianya tidak pernah berubah malah makin seronok bersamanya...tetapi kita yang melayari portal inilah berubah mengikut fasa kehidupan...dari segi umur,status,kerjaya...:),kita sentiasa bawa 'ukhwah' ini seiring dengan kehidupan yang kita lalui...anda perasan atau tidak?

Bookmark and Share

  


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 07-11-10 20:51


Ya benar sekali. Semasa kami membina Ukhwah.com pada tahun 2003, di Universiti Malaya, Kuala Lumpur, itulah salah satu cita-cita -- "Membesar Bersama Ukhwah.com." Alhamdulillah, Ukhwah.com kini masih bertahan dan akan terus dipertahankan.

Yang matrik pada masa itu, kini sudah bekerja dan mempunyai beberapa orang anak. Komitmen sudah berubah. Itulah maksud angkabut berubah mengikut fasa kehidupan.

Bookmark and Share

  


  Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-11-10 17:24


haha...saya join ukhwah.com ni sekitar 2004 bulan ogos atas nasa syemarly...tapi beberapa bulan sbelum tu saya memang da bersama ukhwah.com dengan nama lain tetapi da lupa pasword dia..hehe.. masa tu saya tak masuk U lagi..tapi tak actv sangat pasal rasa tak sebab nak join pun..hanya suka-suka saja baca artikel2 dalam ni.. tapi bila masuk U tu memang hari2 saya akan online dan singgah ukhwah.com ni...once buka mesti nak komen apa-apa..haha...masa tu memang meriah..baru buka topik seminit dua ramai da respon..setiap kali buka nama2 yang d list tu selalu berubah dan selalu jugak ramai sampai berpuluh2 org online at d same time.. berbanding sekarang bila jenguk pun silap hari bulan saya seorang saja...haha.. tak apa lah..tu pun salah satu fasa kehidupan.. dan sekarang bila da habis belajar tak ada masa pula nak jenguk dan berkomentar.. online pun sekadar jenguk dan baca..tak komen.., apapun saya harap agar kawan-kawan lama d ukhwah.com ni rajin-rajin lah jenguk dan meninggalkan komen buat melepas rindu orang-orang yang macam saya..haha..dengan org baru feelnye lain sikit...huhuhu...
sekian..wassalam


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-10 17:38


jenguklah ke laman 'hijau' ini..kerana ia menggamit memori yang silam..:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092275 saat. Lajunya....