Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Potongan ANGKASA... Oh... Potongan ANGKASA...


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Potongan ANGKASA... Oh... Potongan ANGKASA...

Please Mendaftar To Post


Oleh Potongan ANGKASA... Oh... Potongan ANGKASA...

isa777_musa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2008
Ahli No: 33185
Posting: 129
Dari: Klang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-09-10 18:54


Assalamualaikum...

Saya sebenarnya tidak tahu nak masukkan di ruangan mana topik ni. Harap di sini boleh.

Mungkin bukan saya seorang yang mengeluh. "Potongan ANGKASA banyak, baki gaji cukup untuk makan dan minum...". Macam-macam usaha disamping tawakal dan doa kepada Allah SWT agar semua permasalahan yang melibatkan kewangan dapat diselesaikan.

Petang tadi saya berjumpa seorang makhluk Allah yang bercerita tentang cara beliau untuk insan seperti kita keluar dari kesempitan kewangan. Mengikut pemahaman saya, kita dapat kurangkan amaun potongan. (25% - 60%).

Sama-samalah kita berdoa. Mungkin ini jalan yang Allah hendak tunjukkan, setelah lama kita berusaha dan berdoa.

Jika sahabat ukhwah.com ingin mengetahui lebih lanjut, boleh hubungi saya.

ISWAN : 019-3411629

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa777_musaProfil   Hantar PM kepada isa777_musa   Pergi ke isa777_musa's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-09-10 22:25


bagaimana tu..explen kat sini tak boleh kaa?


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

isa777_musa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2008
Ahli No: 33185
Posting: 129
Dari: Klang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-09-10 18:04


maaf... bukan tak boleh explen kat sini. nanti tersilap info pulak. biar yang mahir dan pakar menerangkannya. yang pasti ia satu berita yang menarik...

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa777_musaProfil   Hantar PM kepada isa777_musa   Pergi ke isa777_musa's Website   Quote dan BalasQuote

isa777_musa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2008
Ahli No: 33185
Posting: 129
Dari: Klang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-10-10 13:29


saya baru dapat mesej dari seorang yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang perkara ini. baru sahaja hendak membalas mesej tersebut, ter 'delete' pula.

harap saudara/i dapat hubungi saya kembali...

moga semua usaha ini memberi manfaat dan sama-sama mendapat keberkatannya... amin...

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa777_musaProfil   Hantar PM kepada isa777_musa   Pergi ke isa777_musa's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-10 13:14


kalau d kurangkan maksudnya lagi lambat lah tempoh nak setelkan erk...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

bezita
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.11.2009
Ahli No: 38270
Posting: 149
Dari: KL

maldives   avatar


posticon Posting pada: 13-10-10 13:34


Kenapa mengeluh dengan potongan ANGKASA..
bukan ke sendiri yang mencari ANGKASA.... maka kenalah tanggungnya kan

sama juga macam pinjam kat bank konsepnya

Bookmark and Share

  


  Member Information For bezitaProfil   Hantar PM kepada bezita   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-10 12:01


kalau mampu takdenya nak pinjam mana-mana....sebab dah terpaksa untuk meneruskan hidup sebabtu perlu mencari angkasa.......heheheheheehehehe...bukan semua orang senang seperti yang disangke2 l ada yang kurang bernasib baik yang terpasa meminjam lagi-lagi zaman serba mahal ini..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

isa777_musa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2008
Ahli No: 33185
Posting: 129
Dari: Klang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-10-10 11:59


ramai yang berminat dan menghantar sms. untuk memudahkan sahabat ukhwah mendapat info lebih lanjut, bolehlah hantar PM. atau beri e-mail, untuk saya send maklumat yang diperlukan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For isa777_musaProfil   Hantar PM kepada isa777_musa   Pergi ke isa777_musa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098409 saat. Lajunya....