Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Terasa sunyi


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Terasa sunyi

Please Mendaftar To Post


Oleh Terasa sunyi

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-08-10 22:51


salam

terasa sunyi sepi saja sejak kebelakangan ini. tajuk pun ada yang tak berupdate..ke mana anda semua pergi? :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 09:43


.. sibuk dengan fb masing-masing agaknya :-D


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 09:57


hahaha..FB..betul... erm... maybe agaknya.. saya ni ikutkan mahu saja update2 postg2 kat sini atau share apa-apa patut tapi bila tengok saya saja online..rasa tak ada mood lah pula...erm..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 10:26


betul lah...masuk saja..seorang saja yang online...huhu...sedangkan waktu yang biasa ahli-ahli dulu online...ni tak ada da...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 16:59


masing-masing sibuk agaknya..
insyaallah lepas ni ada lah agaknya...
saya pun sejak kebelakangan ni jarang online...
memang tengah sibuk...maklumlah...last year...makin banyak pulak kerja nya..
insyaallah...


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

  


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

khazinatulasrar2010
Warga Rasmi
Menyertai: 31.08.2010
Ahli No: 40224
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 17:18


sibuk dengan komitmen masing-masing..
tutorial,kuiz,kerja..
fb tu lau kita gunakan secara islamik,tak ada hal punya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For khazinatulasrar2010Profil   Hantar PM kepada khazinatulasrar2010   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-10 20:37


Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-10 08:39


salam...jangan risau..walaupon tidak banyak posting baru tapi saya akan cuba mengikuti perkembangan yang terjadi disini....(hu.hu.hu..pernah teralpa dan terleka hingga meninggalkan ukhwah)....saya akan cuba mengikuti sebaik mungkin...


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-09-10 08:05


Imni jugak rindu dengan ukhwah...sementelah banyak masa yang terlapang ni..imni banyak dapat ilmu di ukhwah..seronok..:)..terima kasih kepada yang sudi berkongsi..


-----------------
::teruskan kejayaan menuju keunggulan::



Bookmark and Share

  


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 770
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-10 16:12


masa dulu masih student.. ada lah banyak masa nak online.. sekarang dah kerja, dah kahwin, ada anak-anak, (cucu kalau ada lah).. banyak masa ke tempat lain..

PERINGATAN:
tidak semua yang di atas berkenaan dengan diri saya.. hehe


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

missnora
Warga Rasmi
Menyertai: 03.09.2010
Ahli No: 40233
Posting: 7
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 03-09-10 13:46


portal ni takkan luput...melainkan antom2 semua luputknnye dr ingtn...hehehe...salam2


-----------------
...salam ukhwahfillahi abadan abada...


Bookmark and Share

  


  Member Information For missnoraProfil   Hantar PM kepada missnora   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-09-10 22:41


Pada 31-08-10 20:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe



Haah lah agaknya...ramadhan kan :kelip:
Kalau mereka-mereka tak rindu alamat sunyi jugak lah ye...;-)
almaklumlah ada Buku Muka.... :oops:


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-09-10 00:23


lama jugak rasanya tak posting kat ukhwah.com.... sesekali memang terasa rindu nak berposting....

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-10 12:17


Pada 06-09-10 22:41 , jojoi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-08-10 20:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe



Haah lah agaknya...ramadhan kan :kelip:
Kalau mereka-mereka tak rindu alamat sunyi jugak lah ye...;-)
almaklumlah ada Buku Muka.... :oops:



kalau mereka tak rindu, jojoi kena cari kawan-kawan barulah ajak masuk sini. hehe


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-09-10 06:24


Rindu disematkan melalui doa buat seluruh seluruh saudara seislam. Semoga semuanya berada dalam rahmat kasih sayangNya serta dibawah lindunganNya.


-----------------
SENYUMLAH pada segala cubaan kerana ketenangan meraih kebijaksanaan & mencetus kematangan. Terimalah SERIBU KEKALAHAN sebelum menerima SATU KEMENANGAN.


Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 770
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-10 11:21


Pada 08-09-10 06:24 , SiNaRaBaDi posting:

!!! QUOTE !!!

Rindu disematkan melalui doa buat seluruh seluruh saudara seislam. Semoga semuanya berada dalam rahmat kasih sayangNya serta dibawah lindunganNya.



amin ya rabbal alamin.. :-)


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

  


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Pergi ke hafiz_along_83's Website   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-10 22:47


Pada 07-09-10 12:17 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-09-10 22:41 , jojoi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-08-10 20:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe



Haah lah agaknya...ramadhan kan :kelip:
Kalau mereka-mereka tak rindu alamat sunyi jugak lah ye...;-)
almaklumlah ada Buku Muka.... :oops:



kalau mereka tak rindu, jojoi kena cari kawan-kawan barulah ajak masuk sini. hehe



InsyAllah,itu sudah tentu,
tapi kbnykan rindu kat FB...
Sms memang xsunyi,
Ukhwah pun kena buat dengan sms juga agaknya ;-)


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

nur_800
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2010
Ahli No: 40278
Posting: 5

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-10 16:23


memang sunyi lah.. seorang saja hari ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_800Profil   Hantar PM kepada nur_800   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-10 17:59


selalu masuk biasanya keseorangan...walau apa pun, tetap akan selalu masuk sini =)


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

engrfeez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.02.2010
Ahli No: 39324
Posting: 244
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-09-10 10:34


Di arus zaman agaknya...blog/forum/fb lagi semua seantero dengan teknolgi terkini...ukhwah masih mengekalkan corak dan pentadbiran di takuk lama seperti 3-4 tahun yang lepas..mungkin ubah layout saja agaknya yang latest...hehe..

Pada hemat saya, terpulang pada masing-masing, sebab mencari ilmu tak perlu mengikut teknologi terkini..tapi jika mahu perubahan rasa nya perlu ada rombakan dan memikirkan strategi menarik minat org ramai ke forum ini untuk berkongsi dan memeriahkan ukhwah sesama kita..

tapi jika memilih untuk membiarkan seperti ini pun ok jugak..cuma takut makin lama makin tiada org..sebab kadang-kadang rasa macam kita buat tajuk, kita yang jawap...kurang sungguh rakan lain memberikan respond...forum selalu nya memerlukan interaksi ramai pihak...hehe...

wallahualam

Bookmark and Share

  


  Member Information For engrfeezProfil   Hantar PM kepada engrfeez   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-09-10 21:47


assalamualaikum,betul juga tu mungkin semua org sibuk berkerja @pun fb...


-----------------
Ku Dambar Kasih mu Allah


Bookmark and Share

  


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-09-10 21:18


termasuklah saya..dah lupakan ukhwah seketika..online saja..fb.., tiba-tiba teringat ukhwah..


-----------------
Assalalualaikum..
Kejujuran adalah sebahagian dari insan yang cintakan Allah s.w.t.


Bookmark and Share

  


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

imannoraina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.08.2004
Ahli No: 10752
Posting: 226
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 28-09-10 10:33


Ya Allah rindu nak masuk ukhwah dah hampir setahun lebih tak jenguk ukhwah.. :bunga:


-----------------
Tiada yang lebih bahagia dan bernilai selain mendapat keberkatan dan keredhaan ALLAH S.W.T


Bookmark and Share

  


  Member Information For imannorainaProfil   Hantar PM kepada imannoraina   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-10-10 23:02


betul juga tu..lama dah xsinggah ke sini..dulu masa belajar rajin dan selalu berkesempatan..lah ni bila dah kerja jarang-jarang dapat masuk..
Insya Allah agar diberikan kesempatan selalu..amin:)
tapi memang perasan, lah ni tak ramai yang masuk..hurm..masing-masing sibuk agaknya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

ellina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12348
Posting: 129
Dari: bumi ijau

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-10 09:17


a'aaah..betul-betul sibuk...esemen, test,kuis,taqdim,tamsil dan aktiviti luar...waaah rasa tak sempat nak rehat...kat sini fb disekat nasib baik ukhwah xdi sekat..alhamdulillah...semoga jumpa lagi...salam ukhwah


-----------------
''jika asal benih baik gugur di sahara menjadi samudera...gugur di lautan pasti menjadi pulau...''


Bookmark and Share

  


  Member Information For ellinaProfil   Hantar PM kepada ellina   Pergi ke ellina's Website   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-10 18:04


Pada 07-10-10 09:17 , ellina posting:

!!! QUOTE !!!

a'aaah..betul-betul sibuk...esemen, test,kuis,taqdim,tamsil dan aktiviti luar...waaah rasa tak sempat nak rehat...kat sini fb disekat nasib baik ukhwah xdi sekat..alhamdulillah...semoga jumpa lagi...salam ukhwah



fb disekat? study kat mana sekarang ?

m,,ana baru dapat aktif balik dengan ukhwah ni,,rasa hilang sikit stress bila dapat nambah2 perisa kat tulisan sahabat-sahabat ukhwah... :kelip:
insya Allah...ukhwah masih tetap di hati..dalam ukhwah ada taman,,dalam hati ada taman.. ;-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

ayattulhussna
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2010
Ahli No: 40353
Posting: 20
Dari: bumi ALLAH

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 00:16


saya lebih suka portal ini dari ikut perkembangan fb...saya tak pernah aktifkan pun benda 2...entah lah...saya tak suka...tengok member asyik buka fb saya se xslesa...macam benda 2 melalaikan jew...

cakap benda merapu dalam 2..hmmm..entah Apa...maaf lah...ini pendapat saya....bagi yang slesa...trskn jew....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayattulhussnaProfil   Hantar PM kepada ayattulhussna   Quote dan BalasQuote

ellina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12348
Posting: 129
Dari: bumi ijau

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 13:49


..kat sini ada policy universiti..kalau laman tu baik..dan ada manfaat kita boleh saja masuk..tapi kalau macam facebook memang disekat terus..


-----------------
''jika asal benih baik gugur di sahara menjadi samudera...gugur di lautan pasti menjadi pulau...''


Bookmark and Share

  


  Member Information For ellinaProfil   Hantar PM kepada ellina   Pergi ke ellina's Website   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 15:14


... betul lah, bila masuk sini terasa sunyi lah pula, mungkin itulah dikatakan dunia dah berubah, yang datang pastikan pergi, yang pergi pasti ada penganti, tapi macam tak ada saja pengantinya....? apa-apa pun kepada yang setia teruskan usaha supaya ukhwah kan tetap ceria dan sentiasa ada pengisianya...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_hijau
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10780
Posting: 89
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 15:25


akhirtahun ni memang sibuk, tapi kadang-kadang ukhwah ni lah tempat ilangkan stress

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_hijauProfil   Hantar PM kepada sutera_hijau   Quote dan BalasQuote

faqir_imara
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.06.2010
Ahli No: 40024
Posting: 351
Dari: Fatih Istanbul

turkey   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 22:06


Sunyi itu menjadi indah apabila di hujung sepertiga malam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For faqir_imaraProfil   Hantar PM kepada faqir_imara   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-10 17:29


Pada 08-10-10 22:06 , faqir_imara posting:

!!! QUOTE !!!

Sunyi itu menjadi indah apabila di hujung sepertiga malam.



betul...kadang-kadang hidup perlukan kesunyian untuk cari ketenangan... :-)



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

lily_mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2007
Ahli No: 31741
Posting: 125
Dari: Kebun bunga

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-11-10 22:23


Salam ...

Walaupun sunyi, saya tetap menjadi pengunjung setia ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For lily_mawarProfil   Hantar PM kepada lily_mawar   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-11-10 22:41


Pada 09-10-10 17:29 , hanisahani posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-10-10 22:06 , faqir_imara posting:

!!! QUOTE !!!

Sunyi itu menjadi indah apabila di hujung sepertiga malam.



betul...kadang-kadang hidup perlukan kesunyian untuk cari ketenangan... :-)



ya... Carilah KOSONG untuk SEKETIKA.. kerana dengan itu terdapat ruang untuk KEDAMAIAN & BERMUHASABAH buat diri. Tidak pula dibiarkan dengan angan-angan atau kedukaan.

Masing-masing punyai komitmen pada kerjaya, keluarga dan kehidupan ukhrawi. Hanya sekadarnya saja, berpada-pada & bersederhana dalam sesuatu urusan..itu yang baik.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-10 17:50


Assalamualaikum

salam ukhwah semua...dah lama saya tak jenguk ukhwah.. :-(

Bookmark and Share

  


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-10 15:00


Pada 31-08-10 20:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe



Cik Hanan..sentiasa rindu dengan ukhwah.com, dah balik kampung ni makin jarang nak online. tapi portal ini tetap nombor satu dehearty.. :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-10 01:57


Pada 07-11-10 15:00 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-08-10 20:37 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Sibuk beribadah agaknya.. Nanti mereka dah rindu, mereka datangla singgah.. hehe



Cik Hanan..sentiasa rindu dengan ukhwah.com, dah balik kampung ni makin jarang nak online. tapi portal ini tetap nombor satu dehearty.. :welcome:



Terbaik lah... :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-11-10 01:18


dah lama juga saya tak online ... terlalu banyak komitmen....kadang-kadang online juga...tapi jarang nak posting....walau bagaimanapun, ukhwah.com tetap di hati seperti kata kak Sadiqah....


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Eisyaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.02.2005
Ahli No: 14148
Posting: 144
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-11-10 17:40


Pada 01-09-10 08:39 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

salam...jangan risau..walaupon tidak banyak posting baru tapi saya akan cuba mengikuti perkembangan yang terjadi disini....(hu.hu.hu..pernah teralpa dan terleka hingga meninggalkan ukhwah)....saya akan cuba mengikuti sebaik mungkin...



insyaAllah...(",)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For EisyaaProfil   Hantar PM kepada Eisyaa   Pergi ke Eisyaa's Website   Quote dan BalasQuote

nadzra
Warga Rasmi
Menyertai: 11.06.2011
Ahli No: 41426
Posting: 6
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-06-11 13:29


Assalamualaikum

ana baru di sini... tbe2 rasa sunyi..jadi ana masuk lah dalam ruangan ni...

selamat berkenalan semua... moga ukhwah ini di redhai Allah selalu

wasalam wbt.. ^_^


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For nadzraProfil   Hantar PM kepada nadzra   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.139387 saat. Lajunya....