Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 2 hari yang lalu
nabilah: 2 hari yang lalu
aye: 4 hari yang lalu
tereturubuzu: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 23 hari yang lalu


Gambar, Video Berkaitan Rahsia dan Misteri
Topik: Misteri PM dan Presiden ke-7 : Malaysia dan Indonesia


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Gambar, Video Berkaitan Rahsia dan Misteri
    »» Misteri PM dan Presiden ke-7 : Malaysia dan Indonesia

Please Mendaftar To Post


Oleh Misteri PM dan Presiden ke-7 : Malaysia dan Indonesia

isa777_musa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.04.2008
Ahli No: 33185
Posting: 129
Dari: Klang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-08-10 03:30


Assalamualaikum

Di sini saya ingin kongsikan tentang sebuah misteri...

PM di Malaysia sekarang adalah yang ke-6. Presiden di Indonesia sekarang juga yang ke-6. Adakah yang ke-7 nanti adalah orang yang sama? Yang bakal menyatukan seluruh nusantara menjadi sebuah Empayar Gagasan Nusantara. Sama-sama kita nantikan...

Selamat menonton :

http://www.youtube.com/watch?v=Qu_e33L-XXc


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For isa777_musaProfil   Hantar PM kepada isa777_musa   Pergi ke isa777_musa's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 18-08-10 13:48


bukan dah pernah ada ke tajuk ni? dan dah berkali2 rasanya you tube ni aawak promot kan..


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-08-10 16:44


rasanya isu tentang PM dan president malaysian dan indonesi memang ada...tapi dalam thread kali ni nampak macam menarik saja...

tak mengapa..tak salah post yang macam ni..Kalau ada apa-apa info share lah..menarik..i liked it.. :D

ikutkan saya nak ulas benda ni..tapi rasa tak cukup asas dan basic aka ilmu untuk bkata mengenainye...maybe ada yang lain boleh mulakan dulu.. :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 18-08-10 19:23


"seorang pembela punya karamoh...yang akan datang dikurun ini...padanya jua diberikan barakah..tiga darjat yang dia miliki...khalifah, mujaddid dan mujtahid...ia akan pasti tiba..kerana rasul pun telah bersabda...berita gembira untuk kita...kedatangannya mengubah dunia...dari kegelapan kepada cahaya...dari penindasan kepada pembelaan..dari kejahatan kepada kebaikan...dari pecah belah kepada ukhwah..diwaktu itu kezaliman kan musnah..."


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.074073 saat. Lajunya....