Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 19 hari yang lalu
izdham: 28 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 37 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: oh Saiful Bukhari..


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» oh Saiful Bukhari..

Please Mendaftar To Post


Oleh oh Saiful Bukhari..

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 12:33


Sila baca laporan yang dibuat oleh mamat yang sudah “glamour” seantero dunia ini kepada pihak polis…

“Saya Mohd Saiful Bukhari b Azlan ingin melaporkan bahawa saya telah diliwat oleh majikan saya(Anwar Ibrahim). Perkara ini berlaku tanpa kerelaan saya. Kejadian terakhir berlaku 26/6/08 di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara, jalan Setia Kasih, KL. Oleh itu, tujuan laporan ini dibuat untuk mendapat pembelaan dan keadilan keatas diri saya. Saya juga berasa bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga saya jika perkara ini tersebar luas di khalayak ramai

(ni apa cerita ni? boleh kata bodoh jugak budak ni, kalau betul-betul tak nak orang tahu buat apa dia buat report polis?).




kelakar jugakkan bila baca kenyataan diatas..
agak-agaknya siapakah rakyat diMalaysia ni yang sudi bermenantukan seorang ekzos blow yang diwar-warkan satu Malaysia ni...

ada ke Muslimat disini berkenan dengan msnusia yang bernama Siful Bukhari Azlan ni..??????????????????


-----------------
Berkasih Mesra Hidupkan Bahagia.semoga Ukhwah yang terjalin ini mendapat keradhaan Allah selalu..




Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 12:42


Pada 19-06-10 12:33 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

Sila baca laporan yang dibuat oleh mamat yang sudah “glamour” seantero dunia ini kepada pihak polis…

Saya juga berasa bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga saya jika perkara ini tersebar luas di khalayak ramai

(ni apa cerita ni? boleh kata bodoh jugak budak ni, kalau betul-betul tak nak orang tahu buat apa dia buat report polis?).





ada ke Muslimat disini berkenan dengan msnusia yang bernama Siful Bukhari Azlan ni..??????????????????




kelakar baca kenyataan ni....dah tak nak org tahu pergi hebohkan...
"...carilah yang beragama nescaya beruntung kedua tanganmu..."

Insyaallah..


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 13:41


tanda sujud didahinya menandakan dia seorang yang kuat solat... eh biar btullll..!!


-----------------
Berkasih Mesra Hidupkan Bahagia.semoga Ukhwah yang terjalin ini mendapat keradhaan Allah selalu..




Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 19-06-10 19:43


apa kes bila kena liwat tak bersihkan diri alasan nak tunjuk bukti???.. nak solat macam mana..adoiyaaaa Sepul.. agaknya ya pun buatlah real sikit... namak sangat!


-----------------
Keep Moving Forward


Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 19-06-10 23:50


Pada 19-06-10 13:41 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

tanda sujud didahinya menandakan dia seorang yang kuat solat... eh biar btullll..!!




:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:


saifuul ni jadi calon raja lawak ni agaknya memang tak menang


mula-mula kata suka sama suka lepas tu kata kena paksa.....tolonglah saifuul,jangan lah aibkan diri yang sudah sedia aib tu.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

chiyo_kajuji
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.01.2010
Ahli No: 39074
Posting: 34
Dari: di alam fana

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-06-10 14:11


tanda sujud tu boleh dibuat kan??
entah apa-apa lah mamat ini.. nak mencari publisiti sangat lah tu..


-----------------
PRaiSe To YoU,
JuST FoR You,
ALLAH....


Bookmark and Share

    


  Member Information For chiyo_kajujiProfil   Hantar PM kepada chiyo_kajuji   Pergi ke chiyo_kajuji's Website   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-06-10 14:18


keluar berhadapan dengan masyarakat waktu pergi kemahkamah saja...
balik terus mengurungkan diri dalam rumah takut dihina masyarakat...
ni baru balasan didunia...


-----------------
Berkasih Mesra Hidupkan Bahagia.semoga Ukhwah yang terjalin ini mendapat keradhaan Allah selalu..




Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 20-06-10 19:50


Pada 19-06-10 23:50 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-06-10 13:41 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

tanda sujud didahinya menandakan dia seorang yang kuat solat... eh biar btullll..!!




:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:


saifuul ni jadi calon raja lawak ni agaknya memang tak menang


mula-mula kata suka sama suka lepas tu kata kena paksa.....tolonglah saifuul,jangan lah aibkan diri yang sudah sedia aib tu.



entah apa-apa saoful bahari itu....memang dah mengaibkan diri sendiri semata-mata kerana wang...
dunia2...apa nak jadi.. :roll: :roll: :jangan: :jangan:


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 20-06-10 23:49


Pada 20-06-10 19:50 , Nu_uL posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-06-10 23:50 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-06-10 13:41 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

tanda sujud didahinya menandakan dia seorang yang kuat solat... eh biar btullll..!!




:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:


saifuul ni jadi calon raja lawak ni agaknya memang tak menang


mula-mula kata suka sama suka lepas tu kata kena paksa.....tolonglah saifuul,jangan lah aibkan diri yang sudah sedia aib tu.



entah apa-apa saoful bahari itu....memang dah mengaibkan diri sendiri semata-mata kerana wang...
dunia2...apa nak jadi.. :roll: :roll: :jangan: :jangan:



kerana wang semua tolak tepi termasuk hukum...lebih dari tu,sanggup bersumpah laknat


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-10 15:08


memang dah kena laknat pun si saiful tu.. tengok apa terjadi bla dah kena tangkap dngan peguam bela sendiri... ish..ish..ish.. dahi hitam macam org kuat sembahyang... macam hampeh saja..


-----------------
Berkasih Mesra Hidupkan Bahagia.semoga Ukhwah yang terjalin ini mendapat keradhaan Allah selalu..




Bookmark and Share

    


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-08-10 16:45


Pada 09-08-10 15:08 , abadikan_03 posting:

!!! QUOTE !!!

memang dah kena laknat pun si saiful tu.. tengok apa terjadi bla dah kena tangkap dngan peguam bela sendiri... ish..ish..ish.. dahi hitam macam org kuat sembahyang... macam hampeh saja..



yang ni kedua-duanya pihak berdiam diri...adakah saiful akan membuat sumpah lagi??


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.118911 saat. Lajunya....