Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Salam tautan ukhwah....


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Salam tautan ukhwah....

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam tautan ukhwah....

are_dibah92
Warga Rasmi
Menyertai: 29.12.2006
Ahli No: 27935
Posting: 10
Dari: Seri Manjung

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 14:11


Salam'alaik...
Ana Nur Adibah, sebenarnya ana dah lama dftr di ukhwah.com sekitar hujung 2006 tapi tidak dapat nak mengaktifkan diri.. Alhamdulillah sekarang ana nak cuba aktifkan kembali disini dengan berkongsi dan mendapat ilmu.. mudah-mudahan sahabat-sahabat sudi memberi tunjuk ajar kepada ana insan yang serba kekurangan ini...

Salam tautan ukhwah wa mahabbah dari ana.. :-)
Barakallahu fikum.. Syukran...! ;-)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dibah92Profil   Hantar PM kepada are_dibah92   Pergi ke are_dibah92's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 14:20


ahlan bik..
waa....2006..meant umur anda masa tu 14 tahun lah kan..tak apa...dulu tak ada masa nak aktf sekarang boleh saja share anythg dengan kawan-kawan kat sini...k..njoy your ukhwah here..:D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

are_dibah92
Warga Rasmi
Menyertai: 29.12.2006
Ahli No: 27935
Posting: 10
Dari: Seri Manjung

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 14:27


Pada 10-06-10 14:20 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ahlan bik..
waa....2006..meant umur anda masa tu 14 tahun lah kan..tak apa...dulu tak ada masa nak aktf sekarang boleh saja share anythg dengan kawan-kawan kat sini...k..njoy your ukhwah here..:D



Iya, masa tu baru nak meningkat dewasa.. hehe.. insyaAllah, mudah-mudahan sgalanya dipermudahkan olehNya... Syukran...! :-D


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dibah92Profil   Hantar PM kepada are_dibah92   Pergi ke are_dibah92's Website   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-06-10 21:44


Pada 10-06-10 14:27 , are_dibah92 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-06-10 14:20 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ahlan bik..
waa....2006..meant umur anda masa tu 14 tahun lah kan..tak apa...dulu tak ada masa nak aktf sekarang boleh saja share anythg dengan kawan-kawan kat sini...k..njoy your ukhwah here..:D



Iya, masa tu baru nak meningkat dewasa.. hehe.. insyaAllah, mudah-mudahan sgalanya dipermudahkan olehNya... Syukran...! :-D



Cewah2.. sekarang, Tuan Punya diri dah dewasa lah ni .. :kelip:


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

are_dibah92
Warga Rasmi
Menyertai: 29.12.2006
Ahli No: 27935
Posting: 10
Dari: Seri Manjung

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-06-10 22:41


Alhamdulillah... dah 18 tahun 4 bulan 14 hari... hehehe... masa "kecil-kecil", tak ada masa nak online.. lagipun masa tu lupa password... hehe.. Alhamdulillah sekarang boleh berukhuwah semula.. InsyaAllah.. hehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dibah92Profil   Hantar PM kepada are_dibah92   Pergi ke are_dibah92's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-10 14:21


Selamat kembali cik dibah.. dulu kanak-kanak sekarang remaja ye... belajar di mana sekarang? Salam Harmonis dariku..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

are_dibah92
Warga Rasmi
Menyertai: 29.12.2006
Ahli No: 27935
Posting: 10
Dari: Seri Manjung

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-06-10 14:36


Pada 12-06-10 14:21 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Selamat kembali cik dibah.. dulu kanak-kanak sekarang remaja ye... belajar di mana sekarang? Salam Harmonis dariku..



Syukran kak hanan..aah, sekarang dah remaja.. Alhamdulillah.. erm InsyaAllah nak sambung stam lepas ni.. doakan ye agar dipermudahkan... hehe... mohon tunjuk ajar kepada adik ini... hehe :sopan: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dibah92Profil   Hantar PM kepada are_dibah92   Pergi ke are_dibah92's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101945 saat. Lajunya....