Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda taknak bekerja, carilah duit sebanyak-banyaknya; nanti anda tak perlu bekerja
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Majlis Perkahwinan Prof_Muslim dan Juliana Mohamed


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Majlis Perkahwinan Prof_Muslim dan Juliana Mohamed

Please Mendaftar To Post


Oleh Majlis Perkahwinan Prof_Muslim dan Juliana Mohamed

Administrator




posticon Posting pada: 24-05-10 13:50


Dijemput hadir untuk meraikan perkahwinan Prof_Muslim dan pasangannya Juliana Mohamed.



Bookmark and Share

  


  Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 16:24


salam...tahniah prof...semoga majlis berjalan dengan lancar..selamat pengantin baru buat prof dan bakal isteri...semoga kalian berbahagia hingga ke akhirnya...


-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 17:15


Bismillah
Salam


Dengan izin & rahmatNya...

Semoga majlis berjalan dengan baik... dikurniakan anak soleh/solehah, memperoleh kasih sayangNya dalam melayari kehidupan yang bahagia & damai sehingga ke akhir hayat.

Syukran atas jemputan.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 21:33


tahniah.. uish.. jauh beno tu.. nyway semoga beerbahagia ke akhirat :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-05-10 11:51


wah..tahniah prof...kahwin dah ye..thehe...tahniah..tahniah.. :-D :-D


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

  


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 25-05-10 12:48


Tahniah buat Prof... selamat pengantin baru moga bahagia dunia akhirat.... lama kita tak berjumpa

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-05-10 16:27


tak ada siapa2 nak pergi ke..? Orang jemput makan free tu .. :-D


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 25-05-10 18:48


Assalamualaikum

Semoga diberkati dan mendapat zuriat yang soleh & solehah. Amin :)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-10 08:23


salam,

tah niah prof dan kak jualiana :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-05-10 12:49


Assalamualaikum... tahniah prof... selamat pengantin baru... semoga berkekalan bahagia dunia akhirat, dikurniakan zuriat soleh dan solehah... Amii....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-05-10 14:13


Yang duduk berdekatan tu,boleh lah pergi.. Kita berkumpul pulak kat sana.. hehe..

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

hidayattullah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.12.2009
Ahli No: 38772
Posting: 33

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-05-10 10:16


Barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair....

بارك الله لكما ربارك عليكما وجمع بينكما في خير

Bookmark and Share

  


  Member Information For hidayattullahProfil   Hantar PM kepada hidayattullah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-05-10 16:52


Ada rezeki panjang umur sampailah saya ke sana. Tahniah Prof dan Jue. Moga berbahagia hendaknya...


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 30-05-10 00:53


Salam prof...alhamdulillah mabruk2!

nak tujukan lagu maher zain;'barokallah' aci tak?hehe
moga-moga walimah berjalan lancar...saya nak pergi jauh sangat..doakan dr sini sajalah ea..

moga berbahagia dunia akhirat~ ;))



Bookmark and Share

  


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-10 20:30


alhamdulillah.........salamm.... tahniah.....semoga...kekal bahagia hingga akhir hayat dan berjaya membentuk keluarga yang beriman dan bertaqwa....insyaallah


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-06-10 16:12


salam prof... rasanya saya kenal juliana tu.. kalau tak salah saya dia tu junior saya masa sekolah dulu... apa-apa pun tahniah ye..he2.. kirim salam lah kat adinda juliana mohamed....


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

annamuslimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1423
Posting: 149
Dari: Kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 24-06-10 15:40


selamat pengantin baru untuk kedua-dua mempelai...bilalah nak ikut jejak mereka ni..kena banyak-banyak bersabar saja lah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089746 saat. Lajunya....