Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kami disuruh oleh Rasulullah agar menaburkan debu tanah ke muka orang yang memuji-muji dan mengampu-ngampu.
-- -- Hadis riwayat Imam Ibnu Majah

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 11
Ahli: 0
Jumlah: 11




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: saya baru daftar....actually.....................


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» saya baru daftar....actually.....................

Please Mendaftar To Post


Oleh saya baru daftar....actually.....................

Musafir_Ufuk_Timur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2010
Ahli No: 39841
Posting: 192
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-10 11:27


Assalamualaikum

ssalam perkenalan...saya baru dafter...
actually dulu dah ada nickname kat sini...tapi tak tahu kenapa tak boleh login....
dah lama tak login..sejak 2005 lagi....

Bookmark and Share

  


  Member Information For Musafir_Ufuk_TimurProfil   Hantar PM kepada Musafir_Ufuk_Timur   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-05-10 16:02


Pada 19-05-10 11:27 , Musafir_Ufuk_Timur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

ssalam perkenalan...saya baru dafter...
actually dulu dah ada nickname kat sini...tapi tak tahu Kenapa tak boleh login....
dah lama tak login..sejak 2005 lagi....


waalaikumussalam...
mungkin salah password agaknya...
apa-apa selamat berukhwah kembali...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-05-10 19:01


Pada 19-05-10 11:27 , Musafir_Ufuk_Timur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

ssalam perkenalan...saya baru dafter...
actually dulu dah ada nickname kat sini...tapi tak tahu Kenapa tak boleh login....
dah lama tak login..sejak 2005 lagi....



dulu guna nick apa? anyway boleh admin untuk dapatkan psswd lama..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Musafir_Ufuk_Timur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2010
Ahli No: 39841
Posting: 192
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-10 22:00


kalau admin boleh tolong.....tolong lah...

dulu saya pakai nick koffin atau mukminKOFFIN..

dah tak berapa ingat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For Musafir_Ufuk_TimurProfil   Hantar PM kepada Musafir_Ufuk_Timur   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 10:13


Waalaikumsalam..

Ingat tak guna email apa dulu? Kalau tak ingat, abaikan saja lah. Guna saja nick sekarang. Guna satu nickname saja agar yang lain tak konfius dengan anda.

Apa pun, selamat datang diucapkan. :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Musafir_Ufuk_Timur
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2010
Ahli No: 39841
Posting: 192
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 15:13


ya...terima kasih...mmang saya dah selesa guna nama ni sekarang...hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For Musafir_Ufuk_TimurProfil   Hantar PM kepada Musafir_Ufuk_Timur   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-05-10 17:40


haaa..tu lah... sapa suruh guna nick pepanjang..kan da lupa..satu hal paswd pun yang pelek2..memang patut lah telupe..huhu...saya pun nick sekarang ni nick kedua saya...saya terpkasa buat baru pasal nick pertma tu saya terlupe pswdnye...padahal baru beberapa minggu guna...haha...nama saya yang dulu...syemarli...lepas itu sebab da establish dengan pronoun tu maka jadi lah syemarly yang bertukar i-yang..hehe


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 25-05-10 08:56


salam musafir
guna nickname koffin ye!saya ingat pasword kamu,hehehe..well nama2 fin fin ni memang buat manusia cepat lupa,contoh kafen...tak berapa bagus jika di minum banyak...banyakkan selawat,insyaallah akan dapat jwpnnya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

fiezarmy
Warga Rasmi
Menyertai: 14.01.2005
Ahli No: 13714
Posting: 3
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-06-10 11:22


Pada 19-05-10 11:27 , Musafir_Ufuk_Timur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

ssalam perkenalan...saya baru dafter...
actually dulu dah ada nickname kat sini...tapi tak tahu Kenapa tak boleh login....
dah lama tak login..sejak 2005 lagi....



2005 suatu masa yang lama. mungkin p/w salah... in my case, sama daftar ketika sekitar 2005...baru teringat nak buka hari ini, still lagi berfungsi & ada alhamdulillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fiezarmyProfil   Hantar PM kepada fiezarmy   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 05-06-10 12:12


Selamat kembali sahabat ukhwah sekalian. Marilah bersama menuju ke jalan Allah s.w.t :)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101421 saat. Lajunya....