Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
kaze: 3 jam, 14 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
RedPetunia: 4 hari yang lalu
sahabat_amin: 6 hari yang lalu
Gorodkovie: 9 hari yang lalu
Swarig123: 12 hari yang lalu
sunan-faqih: 17 hari yang lalu
ajefikrah: 23 hari yang lalu
Kang: 24 hari yang lalu
owl_UM: 27 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: tolong jangan tinggalkan laman ukhwah ini..


Carian Forum

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» tolong jangan tinggalkan laman ukhwah ini..

Please Mendaftar To Post


Oleh tolong jangan tinggalkan laman ukhwah ini..

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-05-10 14:46


Assalamualaikum..,
salam ukhwah buat teman-teman semua. sejak akhir2 ni ramai sahabat ukhwah saya disini sudah jarang online, menulis artikel2 dan memberi respon pada laman ukhwah ini...

terharu juga bila terkenangkan ramai kawan-kawan yang saya kenali disini.. menjalinkan persahabatn ada yang sehingga ke hari ini.. tetapi bila saya katakan tentang laman portal ukhwah.com, ada dikalangan mereka yang mengatakan sudah begitu lama tidak membuka laman ini.. dan ada pula yang kata sudah lupa password untuk log in laman peribadinya... aduh, sedih..sedih..

pada teman-teman abadikan, harap kita masih lagi berukhwah disini.. kita bertemu dan menjalinkan persahabatn bersama disini.. disinilah kita bermula.. harap kita teruskan bersama disini hingga bila-bila.. bertemu berpisah kerana Allah..

SALAM UKHWAH....

Bookmark and Share

  


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-05-10 15:40


Selagi laman ini masih wujud pasti ada pengujung dan ahlinya, insyaAllah, dan kita sebagai ahlinya kena lah promot sikit... :)


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-05-10 18:31


ishk..hiba pula baca tajuk..tapi bila baca dalamnye..hehe...tak lah sedih sangat..

memang saya pun rasa macam tu..sepanjang dulu sampai sekarang kawan-kawan se ukhwah.com saya bersilih ganti..ada yang kekal tapi tak ramai... saya tak kisah.. da namanya rakan maya...memang tak boleh nak kata apa lah...tapi seronok jugak kawan setakat macam ni..atleast boleh spend time kat rumah chat banding nak sepnd time keluar jumpa..hehe..

berkenaan pasal promote...saya seringkali da mempromotekan benda ni kat kawan baru..kawan-kawan lama...pujuk mujuk..semua da..sept kata abadikan, ada yang da tak ada masa, lupa pswd dll, malah ada yang kata ukhwah.com ni makin tak best atau tak bersengat macam tu..erm..biarkanla..tu alasan mereka..hak mereka.. agak-agak kita rasa selesa di sini kita teruskan saja lah..
erm..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

faiz_ins
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6972
Posting: 51
Dari: sik ,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-10 22:37


salam yerrlaa sejak 2004 masuk... bertahan sampai sekarang. tapi jarang-jarang online
tapi tak apa selagi kalimah UKHWAH ada blog ini mesti ada kunjungan

Bookmark and Share

  


  Member Information For faiz_insProfil   Hantar PM kepada faiz_ins   Pergi ke faiz_ins's Website   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 08-05-10 11:17


Assalamualaikum


Ana fikir penubuhan ukhwah ini sesuatu yang baik dan memberi faedah, Tidak mungkin ana akan meninggalkan sesuatu perkara yang sentiasa memberi manfaat dan kebaikan kepada ana.

Thanks ukhwah :)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

miftahul_jannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34964
Posting: 108
Dari: UITM SABAH-UITM SARAWAK-UiTM SHAH ALAM

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-05-10 23:10


insyaALLAH...laman ini akan sentiasa di kunjungi..(^_^)


-----------------
^..STRIVE 4 MARDHATILLAH..^




Bookmark and Share

  


  Member Information For miftahul_jannahProfil   Hantar PM kepada miftahul_jannah   Quote dan BalasQuote

biruenie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2004
Ahli No: 10367
Posting: 218

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-05-10 07:08


IT semakin canggih dan pelbagai kemudahan lain juga muncul. Ukhwah mesti seiringan...

lagi satu jangan banyakkan bertelagah tetapi lebihkan open-mindedness dan respect pendapat & pride individu lain...

Bookmark and Share

  


  Member Information For biruenieProfil   Hantar PM kepada biruenie   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-05-10 09:11


syukran kepada teman-teman seukhwah semua..,
abadikan utarakan tajuk ini bukan nya apa.. kerana abdikan lihat pada kawan abadikan sendiri, ramai yang tak mahu join lagi laman ini kerana mereka lebih suka kepada ukhwah / perkenalan yang lebih mudah dr laman ini... seperti laman web twetter, friendster, target dan facebook... padahal tu semua dari barat..

bukan abadikan nak halang penggunaan laman semua tu, jika digunakan dengan betul InsyaAllah baik lah jawabnya... teman-teman ukhwah abadikan semua yang komen kat atas ni pun mesti ada facebook jegak kan...haa... jagan nak tipu dengan abadikan ye....

apa pun semoga ukhwah kita sentiasa diredhoi Allah sentiasa.. kalau sesiapa ada facebook, twetter dan sebagainya tu...tolong-tolong lah promote sikit laman ukhwah.com ni... mudah-mudahan ada ganjaran disebalik usaha kita tu InsyaAllah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-05-10 13:55


salam ukhwah

rindunya ukhwah .....dah lama tak posting .... sekarang dah tak macam dulu....... banyak yang berubah....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 13:17


Manusia memang sering berubah2 ..tapi berubah ke arah yang lebih baik tu... wajib. :-) sama-sama baiki diri .. Love ukhwah .. :-D


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 14:29


Itu lah sifat yang dijadikan oleh Allah sentiasa berubah, dan yang kekal hanya Allah yang maha Esa... yang tidak berubah


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

miftahul_jannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34964
Posting: 108
Dari: UITM SABAH-UITM SARAWAK-UiTM SHAH ALAM

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-05-10 13:18


dengan perubahan masa,waktu dan kemodenasasi..ukhwah jugak perlu seiring.... supaya tak ketinggalan atau di tinggalkan.. wallahu'alam...


-----------------
^..STRIVE 4 MARDHATILLAH..^




Bookmark and Share

  


  Member Information For miftahul_jannahProfil   Hantar PM kepada miftahul_jannah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-05-10 13:47


orang-orang lama kebanyakannya umur dah tinggi... komitmen pun dah berbeza, nak masuk pun rasanya setakat menjengah atau menjawab setopik dua. lepas itu, nak jawab lelebih, daya pemikiran dah tak sama arusnya. baca, gelak sikit, tinggalkan saja. zaman 'muda2' dulu pun kita begitu. ehehehe (saya lah... )

adik-adik lah yang bakal mencorak, nak jadikan ukhwah ni seKUAT ARUS lama ataupun setakat sekuat angin meniup sepoi2 bahasa.

2003 - 2010 = dokek 8 tahun dah kat sini... macam-macam dah jumpa silih berganti ;)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-05-10 14:10


InsyaAllah... selagi diizinkan-Nya akan terus berforum. Dalam kehidupan, tak dapat lari dari komitmen yang tinggi, kepada family, kerjaya dll. Walaubagaimana pun, semua perancangan yang dilakukan hanya Allah Yang Menentukan. InsyaAllah...selagi termampu & diberi kekuatan olehNya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

miftahul_jannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34964
Posting: 108
Dari: UITM SABAH-UITM SARAWAK-UiTM SHAH ALAM

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-05-10 14:22


yang tua di hormati yang muda di dekati.. tak kira tua atau muda.. sebab tanpa yang lama xkana da yang baru.. yang lama perlu ada untuk memberi komitment dan nasihat sebagai petunjuk yang baru menjadi sinar dan penerang kegelapan.. lama dan baru juga perlu seiring dan mengiring.. keteguhan ukhwah..(^_^) insyaALLAH semoga kita thabat dalam apa juga medan dakwah..


-----------------
^..STRIVE 4 MARDHATILLAH..^




Bookmark and Share

  


  Member Information For miftahul_jannahProfil   Hantar PM kepada miftahul_jannah   Quote dan BalasQuote

chiyo_kajuji
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.01.2010
Ahli No: 39074
Posting: 34
Dari: di alam fana

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-05-10 21:52


insya Allah takkan tinggalkan..
da lama dengan ukhwah ni, sejak form 2 lagi..
ukhwah tetap dihati..


-----------------
PRaiSe To YoU,
JuST FoR You,
ALLAH....


Bookmark and Share

  


  Member Information For chiyo_kajujiProfil   Hantar PM kepada chiyo_kajuji   Pergi ke chiyo_kajuji's Website   Quote dan BalasQuote

najmie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14388
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 09:29


assalamualaikum.....

maaf rindunya...lama masuk laman ni.....
busy sikit semenjak duamenjak ni......

Bookmark and Share

  


  Member Information For najmieProfil   Hantar PM kepada najmie   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 14:25


Pada 16-05-10 13:47 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

orang-orang lama kebanyakannya umur dah tinggi... komitmen pun dah berbeza, nak masuk pun rasanya setakat menjengah atau menjawab setopik dua. lepas itu, nak jawab lelebih, daya pemikiran dah tak sama arusnya. baca, gelak sikit, tinggalkan saja. zaman 'muda2' dulu pun kita begitu. ehehehe (saya lah... )

;)




tol..tol... saya ni pun masuk sini macam terpaksa saja...hehe..tak ada sesiapa pun paksa..terasa hati ni memaksa untuk mengimarahkan ukhwah.com ni..lagipun ia masih relevan untuk share apa-apa kat sini...

papun saya harap junior2 yang latest ni semarakkan lah ukhwah.com ni seperti ukhwah.com masa gemilangnye... Kalau ada ida nak share tulis saja kat sini...cuma pastikan jangan ada yang sama daalm tempoh yang baru...maksudnya Kalau ada isu tu pernah dibuka dan nak buat isu yang sama..pastikan isu lama tu memang da penuh padat...panjang...lama...rasanya ok dan relevan jugak agaknya...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

abadikan_03
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.02.2006
Ahli No: 22544
Posting: 177
Dari: Negeri Sembila (N9)

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 14:38


Ukhwah kita tetap dihati,.. dari 2006-2010 lama lah juga rasanya. semenjak ada fb ni memang jarang sangat masuk sini... Astagfirullah Hal A'zim...
mudah-mudahan dengan adanya laman-laman sosial yang lain... laman Ukhwah ini harapnya kita utamakan dahulu...


-----------------
Berkasih Mesra Hidupkan Bahagia.semoga Ukhwah yang terjalin ini mendapat keradhaan Allah selalu..




Bookmark and Share

  


  Member Information For abadikan_03Profil   Hantar PM kepada abadikan_03   Pergi ke abadikan_03's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-10 16:38


salam..

alhamdulillah akhirnya ana kembali semula ke ukhwah.com ini..
akan terus bersama ukhwah.com..
rindu rasanya nak kembali ke zaman dulu..huhuhu


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

  


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 23-06-10 22:00


alhamdulillah..banyak isu semasa yang boleh kita bincangkan di ukhwah.com dismping berukhwah..


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

  


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

daLL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15609
Posting: 148
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-10 00:32


salam...sama lah..dah lama tak masuk portal ni..i'm coming back..hehee..walaupun ramai yang tidak mengenali diri ini...moga dapat terus berukhwah di sini walaupun kekangan masa yang menghimpit...salam ceria2 selalu....


-----------------
>


Bookmark and Share

  


  Member Information For daLLProfil   Hantar PM kepada daLL   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-10 15:38


salam...
emm..memang diakui ukhwah ini dah lama tidak dikunjungi...mungkin terleka atau terlupa..ingat lagi,pertemuan pertama dengan UKHWAH ini masa study...umpama cinta pandang pertama...insyallah,saya akan cuba untuk aktif kembali setelah sekian lama menyepi diri..cewah...teringat rakan-rakan seangkatan semasa aktif...di manakah kalian???hu2..


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

  


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-10 16:54


Ukhwah.com sekarang ni dah macam kubur.... sunyi sepi...
am- rindu dengan celoteh Daeng Jati, Owl UM, kakisamun, ibnumusa, Prof Muslim etc.


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-08-10 17:38


yeah...mana encik daeng ni...saya da sambung balajr sama tempat dia sambung..tak jumpe2 pun!!!


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-08-10 01:34


kini saya kembali.hehe..tatkala sibuk dengan study..kadang-kadang terlupa nak masuk sini..salam ukhwah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-08-10 09:37


Mmm...takkan ku tinggalkan lagi ukhwah ini...huhu


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-08-10 13:59


insyaALLAH..setiap kali online,akan ku layari website ini..


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

  


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-08-10 15:54


aah lah.. saya pun sama.. lama tak online sokmo.. masa 3 tahun lepas rajin :( .. Kenapa eh??


-----------------
~Cemerlang Dunia Akhirat~


Bookmark and Share

  


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

biruenie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2004
Ahli No: 10367
Posting: 218

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-08-10 11:17


Saya pun sama...

Anyway, thanks atas teguran. Ukhwah.com platform yang baik sekiranya betul penggunaan kita. Tapi sebaliknya jika kita menggunakannya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For biruenieProfil   Hantar PM kepada biruenie   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-08-10 10:32


Assalamualaikum.

Selamat menyambut Ramadhan buat sahabat sekalian (saja nak ucap walaupun tinggal beberapa hari saja lagi)

Hm,teringat ukhwah.com semasa 'zaman kegemilangan' dan kerancakannya dulu. Kalau seminggu tak masuk,rasa macam dah jauh ketinggalan...

InsyaAllah,ana berniat untuk kembali, menjalin ukhwah bersama sahabat lama dan ahli-ahli junior...


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-08-10 10:53


:lol: lama dah tak masuk portal ini...maklumlah da kerja...susah sikit...


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

  


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.149021 saat. Lajunya....