Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."

-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Khuza
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43056

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 2 hari yang lalu
samudra: 20 hari yang lalu
hafiz_along_83: 20 hari yang lalu
MuRfiQaH_saHiRa: 23 hari yang lalu
mawardah_ilmi: 27 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

wahyuniKERK
Warga Rasmi
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27033
Posting: 20
Dari: dunia sementara

Johor  


posticon Posting pada: 18-10-06 15:20


salam..selamat menjalani ibadah puasa ana ucapkan buat warga ukhwah.com ana kini menuntut di Kolej universiti sains dan teknologi malaysia (KUSTEM) dalam jurusan sarjana muda kaunseling tahun dua.insayaALLAH..salam ukhwahfillah

Bookmark and Share

  


  Member Information For wahyuniKERKProfil   Hantar PM kepada wahyuniKERK   Quote dan BalasQuote

izza_ulfadh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16706
Posting: 57
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-10-06 15:45


salam ukhwah penuh ulfah dari izza_ulfadh
hm..ramenye student dari kuktem..terasa kecil pula..
saya dari KUiTTHO..
Tau tak..KOLEJ UNIVERSITI TEKNOLOGI TUN HUSSEIN ONN, BATU PAHAT JOHOR.
rasa-rasanya macam tak rame budak KUiTTHO saja.
saya pelajar tahun 2 Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Teknik dan Vokasional.
Doakan saya jadi pendidik yang cemerlang kelak...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izza_ulfadhProfil   Hantar PM kepada izza_ulfadh   Quote dan BalasQuote

izza_ulfadh
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16706
Posting: 57
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-10-06 15:48


bangganya say ada budak ittho letak lagu ithho kat forum ini..tapi ada sikit salah lirik lah..
hehe,tak apa boleh diperbaiki..tak apa,kuittho best.siapa nak makan kepek selalu mai lah apply sini.huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For izza_ulfadhProfil   Hantar PM kepada izza_ulfadh   Quote dan BalasQuote

MuzzamMiL1444
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26950
Posting: 90
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 23:05


Eih.. ada budak kuittho ke?
MiL pun kuittho juga..

Student kerdil cuma.. Insya-ALLAH, doakan perjuangan ana disini ameen..

Bookmark and Share

  


  Member Information For MuzzamMiL1444Profil   Hantar PM kepada MuzzamMiL1444   Pergi ke MuzzamMiL1444's Website   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-06 23:26


:-) Bismillahirrahmanirrahim....

Ana dr Kolej Univ. Islam A'bangsa selangor...

Da sem 4, alhamdulillah...

ambil kos nursing.

Moga ana dapat jadi jururawat yang solehah dan beriman...insyaAllah.


-----------------
TUHAN, terimalah aku...semoga Allah selamatkan kita daripada segala kejahatan yang berada di langit dan di bumi...


Bookmark and Share

  


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-10-06 02:43


saya pelajar kejuruteraan mekanikal tahun 2 dari kolej universiti kejuruteraan dan teknologi malaysia(KUKTEM) yang bakal di tukar nama kepada Universiti Malaysia Pahang(UMP)..
dengar cerita ramai bdak kuktem???
boleh lah buat reunion ukhwah kuktem kan???
ada sesiapa yang kenal,tegur lah k...
dari kolej2 lain pun.....


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

  


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

zahratul_nisaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2006
Ahli No: 24493
Posting: 48
Dari: penang darul mutiara

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-10-06 03:36


salam..
ana pun KUKTEM gk: CHEMICAL ENGINEERING (BIOTECH), 1st year.
UMP? tak konfom lagi kan? bagi lah cadangan lain..huhuuh.. UMPh..universiti teh boh..ada umph! muehehehe..

KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN
TEKNOLOGI MALAYSIA,
TAMAN ILMUAN, BERKEUNGGULAN,
MENJANA INSAN YANG CEMERLANG..

ILMU yang DITEROKAI,
PASTI jadi AMALAN,
DEMI KEMAJUAN PERTIWI,
BEKAL masa hadapan..

KUKTEM,
MENJULANG NAMA,
WADAH PENDIDIKAN BANGSA.
KUKTEM,
MEGAH DAN BANGGA,
LAHIRKAN CENDIKIAWAN MULIAAA..

KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN
TEKNOLOGI MALAYSIA,
MELUASKAN WAWASAN,
ILMU DAN KEMAHIRAN,
MAJU GEMILANG ANTARABANGSAAAA...

hheehhee..mesti akak2 dan abang-abang fasi MINDS bangga ini..hheheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For zahratul_nisaaProfil   Hantar PM kepada zahratul_nisaa   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-10-06 09:07


assalamualaikum...saya pun study kat KOLEJ UNIVERSITI jugak..KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN & TEKNOLOGI MALAYSIA..tapi sekarang dah jadi ex-student lah..huhu...tapi KUKTEM memang best...

Bookmark and Share

  


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-11-06 15:21


bangga lah fasi minds...
anak didik dia bgus2 lah...
huhu...
anyway gug luck 4 final exam

Bookmark and Share

  


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 12:50


Assalamualaikum Warahmatullahi Ta'ala Wabarakatuh

Kepada semua warga Kolej Universiti semoga sihat hendaknya

Saya adalah student dari Kolej Universiti Islam Malaysia iaitu IPTA ke 12 dan abang sulung kepada Kolej Universiti

Saya dalam jurusan Sarjana Muda Ekonomi dan Muamalat

memang ramai yang tak tahu lagi akan kewujudan Kolej UniversitiĀ² ni...
tapi tak apalah belajar ttpa belajar...

mana-mana same... kan..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 08-01-08 13:42


iyakah?bukan kutkm aka UTeM KU pertama ke?apa pun i'm from kuittho aka UTHM


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

  


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

iErA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 942
Posting: 36
Dari: kulim,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-08-08 15:36


salam 'alaik...ana min KOLEJ UNIVERSITI INSANIAH (KUIN)

Bookmark and Share

  


  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

amiriah85
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2008
Ahli No: 35290
Posting: 1
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 23:17


salam....ai lama ruangan ni tak aktif...saya member baru...
saya ex-student KUITTHO @ sekarang di kenali sebagai UTHM.....saya baru saja grade buln 8...saya ambil jurusan Pengurusan Teknologi...
salam perkenalan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For amiriah85Profil   Hantar PM kepada amiriah85   Quote dan BalasQuote

jebat_86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35674
Posting: 121

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 23:36


salam :welcome:

saya dari KUTKM. sekarang dah jadi UTeM :-)

Pelajar tahun akhir, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal :bye:

Bookmark and Share

  


  Member Information For jebat_86Profil   Hantar PM kepada jebat_86   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 08:25


Pada 19-10-06 23:26 , zubaidah posting:

!!! QUOTE !!!

:-) Bismillahirrahmanirrahim....

Ana dr Kolej Univ. Islam A'bangsa selangor...

Da sem 4, alhamdulillah...

ambil kos nursing.

Moga ana dapat jadi jururawat yang solehah dan beriman...insyaAllah.



:berfikir: :-)

ooo...budak nursing ye...saya staf kat kuis..tolong munculkan diri awak..mana tau boleh bergerak bersama dalam aktiviti ukhwah..umur kita tak jauh beza..dekat saja..

Bookmark and Share

  


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.115316 saat. Lajunya....