Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
kaze: 3 jam, 12 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
RedPetunia: 4 hari yang lalu
sahabat_amin: 6 hari yang lalu
Gorodkovie: 9 hari yang lalu
Swarig123: 12 hari yang lalu
sunan-faqih: 17 hari yang lalu
ajefikrah: 23 hari yang lalu
Kang: 24 hari yang lalu
owl_UM: 27 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 31-10-03 00:58


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh…..

Wahai mahasiswa-mahasiswa daripada KOLEJ UNIVERSITI di dalam Malaysia ni!!
Jom perkenalkan diri antum dari KOLEJ UNIVERSITI mana dan antum amik bidang apa….?!!

Yang jauh kita dekatkan….
Yang dekat kita rapatkan….
Yang rapat kita akrab-akrabkan…..



-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 31-10-03 01:03


Assalamualaikum......

Saya, mahasiswa yang menuntut kat Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia (KUKTEM), Kuantan, Pahang.
Saya belajar dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Komputer (Sistem Komputer & Rangkaian)

KUKTEM ni adalah IPTA ke-16 kat Malaysia. mula diperkenalkan pada Mei 2002. jumlah mahasiswa pun setakat ni kurang daripada 2000 orang. itu pasal orang tak kenal sangat. lahni kitorang kat kampus sementara kat Gambang, Pahang. InsyaAllah…. kampus tetap akan siap pada tahun 2005 @ 2006 kat Pekan, Pahang….

Salam perkenalan & ukhwah untuk semua mahasiswa Kolej Universiti terutamaya……


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

zkays
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4801
Posting: 2
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 31-10-03 01:44


Assalamualaikum...saye pun dtg dr kuktem dan ambil jurusan yg same dgn awekzz iaitu jurusan sistem komputer dan rangkaian. Walaupun KUKTEM unfamiliar tapi byk skill yg bole blaja kat sini yg mungkin x der d univ lain.ok..wassalam

Bookmark and Share

  


  Member Information For zkaysProfil   Hantar PM kepada zkays   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 00:07


Assalamualaikum Warahmatullahi Ta'ala Wabarakatuh

Kepada semua warga Kolej Universiti semoga sihat hendaknya

Saya adalah student dari Kolej Universiti Islam Malaysia iaitu IPTA ke 12 dan abang sulung kepada Kolej Universiti

Saya dalam jurusan Sarjana Muda Pengajian Quran dan Sunnah

memang ramai yang tak tahu lagi akan kewujudan Kolej Universiti² ni...terasa macam di-anak tirikan..itu andaian sahaja tapi walaubagaimanapun...belajar tetap diteruskan...

Generasi Pelopor untuk kejayaan Kolej Universiti silakan tampilkan diri anda untuk kita sama² berkenalan

(Harta yg paling berharga SABAR,Teman yg paling akrab AMAL,Pengawal peribadi yg paling waspada DIAM,Bahasa yg paling manis SENYUM,Ibadah yg paling indah KHUSYUK)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 05-11-03 00:34



assalamualaikum....

selamat berkenalan saudara Riyadhfannil....


saya setuju dengan pendapat saudara berkenaan dgn identiti KOLEJ UNIVERSITI... memang orang tak ramai tahu... terutamanya 'orang lama'
bahkan ramai yang menyangka KOLEJ UNIVERSITI ni adalah kolej francais...

apa2 hal pun... niat dan tujuan kita... menuntut ilmu sehingga berjaya



tidak dinamakan HIDUP jika tiada KEKUSUTAN
tidak dinamakan KEMATANGAN jika tiada KEKALUTAN

[ Posting ini telah di edit oleh: Awekzz pada 2003-11-05 00:35 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

ead
Warga Rasmi
Menyertai: 22.09.2003
Ahli No: 3705
Posting: 2
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 05-11-03 12:20


assalamualaikum w.b.t

saya dari kuantan n study kat kukum perlis jurusan communication eng..

baguss laa ade kat canel ukhwah topik KOEJ UNIVERSITI..kite as a new univesity yg menitik beratkn hands-on bkn teori semata-mata..so kite juga mempunyai kelebihan dari U yang lain..

bangga laa anda sebagai warga Kolej Universiti

Bookmark and Share

  


  Member Information For eadProfil   Hantar PM kepada ead   Pergi ke ead's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 12:49


Assalamualaikum

ead sekarang student Kolej Universiti mana?...introducekan diri tu sikit


(Harta yg paling berharga SABAR, Teman yg paling akrab AMAL, Pengawal peribadi yg paling waspada DIAM, Bahasa yg paling manis SENYUM, Ibadah yg paling indah KHUSYUK)

Bookmark and Share

  


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 07-11-03 02:27


assalamualaikum....

ape lah awak ni Riyadhfannil... kan ead ade kabo dia blaja kat KUKUM, Perlis tu....

buat ead.. selamat bertamu kat ukhwah.com.. kalau bole ajak member2 KUKUM join ukhwah sekalik....

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

ayuazar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2390
Posting: 171
Dari: kuala lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 02:41


assalamualaikum
kak fido...ayu nak posting gak..ayu belajar kat kolej universiti sama ngan kak fido....KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN DAN TEKNOLOGI MALAYSIA...
ayu ambil kos kejuruteraan awam dan sumber alam.. baru je tahun satu.. :-D :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For ayuazarProfil   Hantar PM kepada ayuazar   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 17-11-03 03:07


....
saya pun belajar di kolej universiti kejuruteraan dan teknologi malaysia,kuktem.
salam ukhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 17-11-03 03:14


Quote:

On 2003-11-17 03:07, nur_malam99 wrote:
....
saya pun belajar di kolej universiti kejuruteraan dan teknologi malaysia,kuktem.
salam ukhwah fillah...




Wa'alaikumsalam....

saudari nur_malam99 belaja kat KUKTEM jugak ke?!!
alhamdulillah... ramai pulak warga KUKTEM kat ukhwah ek... :-)

tapi... bole tak saudari kenalkan diri... amik kos apa kat KUKTEM... nak jugak kenal dgn lebih rapat!!


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 17-11-03 04:39



saya pelajar tahun satu,semester dua kos kejuruteraan perisian atau lebih glamor dengan panggilan BCS di KUKTEM.
saya baru lagi untuk laman www.ukhwah.com
saya nak mengajak sahabat sahabat yang lain...jenguk jenguk laa ke www.bicarasiswa.com
website ni best jugak....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

AiFi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2003
Ahli No: 4854
Posting: 96
Dari: BuMi ALLAH

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 07:25


!

wah..ramainye student KUKTEM!

anyway..ana dari KOLEJ UNIVERSITI TEKNIKAL KEBANGSAAN MALAYSIA @ KUTKM yg bertempat di ayer keroh, melaka. amik ijazah sarjana muda teknologi maklumat (media interaktif)

sekarang ni beroperasi kat kampus sementara kat tmn tasik utama, ayer keroh. insya allah kampus tetap dah nak siap dan mulai thn depan akan berpindah...

salam ukhwah utk warga ukhwah.com..
selamat meneruskan ibadah puasa dan selamat hari raya!

[ Posting ini telah di edit oleh: AiFi pada 2003-11-22 08:36 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For AiFiProfil   Hantar PM kepada AiFi   Quote dan BalasQuote

khuwailid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5241
Posting: 139
Dari: marakka, mareisha

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 12:31


kustem?
pernah dengar tak? dulu upmt lepas tu Kolej universiti Terengganu dan beberapa tahun akan datang
ia akan ditukar kepada Universiti Maritim malaysia.
student kat sini ramai hampir 10000 org.
sy amek kos software engineering (it).
to awekkz saya nak tanya mcm mane nak run server dgn linux red hat. Pakej ape yg diperlukan?
sy tak berapa reti nak buat dan sem ni saya amek
networking.

-----------------
Mirai e mukatte yukkuri to aruite yukou...

Bookmark and Share

  


  Member Information For khuwailidProfil   Hantar PM kepada khuwailid   Pergi ke khuwailid's Website   Quote dan BalasQuote

StokinWangi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4200
Posting: 109
Dari: segumpal tanah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 12:33


o...kustem...samolah den...

-----------------
saya cinta Malaysia
tapi lebih cintakan ALLAH
jadi,jika berlaku pertembungan antara kepentingan manusia dengan kepentinganNYA
DAHULUKAN KEPENTINGANNYA

Bookmark and Share

  


  Member Information For StokinWangiProfil   Hantar PM kepada StokinWangi   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 16:22




SALAM UKHWAH BUAT SAHABAT2 sekalian..sebenarnya ramai je student dr Kolej Universiti ni..staff pun ada jugak..cuma malu nak perkenalkan diri kot..

saya bukanlah student di sini..tp..setiap Kolej Universiti tu ada je kwn2 lama di sana..selalu jugak saya jenguk..dan turun padang kata org..lawat kwn2..khususnya kat KUIM dan KUSTEM..yg lain tu agak jauh..

erm..sbnarnya abah saya staff KUSTEM..abg2 saya baru je grade dr KUSTEM..dulu kami tinggal dlm kuaters KUSTEM..sblm ni digelar UPM..tp..skrg dah byk sgt perbaharuan KUSTEM tu...

apapun..GOOD LUCK 4 U ALL..

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 16:27




rasa topik ni dah banyak.. tapi tak apalah
saya student Akademi Pengajian Islam di Universiti Malaya dalam bidang syariah pengurusan,,
kini di tahun akhir..

# kustem dan kuktem sama ke lain..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 09-12-03 18:05


Quote:

On 2003-12-02 16:27, Hanan wrote

# kustem dan kuktem sama ke lain..

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."




saudari Hanan.. KUKTEM ngan KUSTEM amatlah berbeza....

KUKTEM = Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia
KUSTEM = Kolej Universiti Sains & Teknologi Malaysia

KUKTEM kat Kuantan, Pahang KUSTEM pulak kat Terengganu
KUKTEM lebih kepada bidang kejuruteraan manakala KUSTEM lakz bidang sains dan teknologi

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

mariani
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.12.2003
Ahli No: 5648
Posting: 34
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-12-03 18:14



saya pun dak kuktem...tak sangka lak ramai gak dak kuktem...jd tak yah ler saya promote lagi kuktem ni kan....tkt kembang lak kuktem ni..hehe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For marianiProfil   Hantar PM kepada mariani   Quote dan BalasQuote

azliyanazhari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4654
Posting: 86
Dari: pluto

russia   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 22:41



saye masih tak layak lagi nak blaja kat kolej universiti..tapi..ayah saye keje kat KUTKM..kolej universiti teknikal kebangsaan malaysiakat ayer keroh tu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For azliyanazhariProfil   Hantar PM kepada azliyanazhari   Pergi ke azliyanazhari's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 15-12-03 04:17


Quote:

On 2003-12-14 18:14, mariani wrote:
saya pun dak kuktem...tak sangka lak ramai gak dak kuktem...jd tak yah ler saya promote lagi kuktem ni kan....tkt kembang lak kuktem ni..hehe....





awak pun dak KUKTEM gak ye mariani?!
best ar macam ni... ramai KUKTEMianz berkampung kat ukhwah, alhamdulillah
sedari mariani amik kos ape...?!

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 07:30




nampaknya terlewat ana masuk kt sini...

Awekzz..terima kasih kerana membuka topik ni...leh kenal dgn ramai lagi warga kolej universiti di seluruh malaysia.

ana pulak student..tak lain tak bukan.. kuktem..Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia...
ana ambil Bachelor of Civil & Environmental Engineering.

Salam ukhwahfillah buat semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 06-01-04 02:38




selamat bertamu achik_solehah

mana lagi pelajar2 kolej universiti lain ek?!
student KUKTEM je yang ramai.....

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-01-04 09:01



ermm.. ana juga dak KU...
kat KUKTEM ..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Rayhana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5661
Posting: 109
Dari: KUKTEM,Pahang

Selangor  


posticon Posting pada: 22-01-04 18:45


Assalmualaikum warahmatullah...

kakak awekzz...saya terlambat jumpa posting ni...anyway..saya pon dari KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN & TEKNOLOGI MALAYSIA...atau nama singkatan dia KUKTEM...

saya dari jurusan Diploma Teknologi Kejuruteraan( elektronik industri)..salam perkenalan...

-----------------
Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR,
Teman yang paling akrab ialah AMAL,
Pengawal peribadi yang paling waspada ialah DIAM,
Bahasa yang paling manis ialah SENYUM,
Ibadah yang paling indah ialah KHUSYUK....

Bookmark and Share

  


  Member Information For RayhanaProfil   Hantar PM kepada Rayhana   Quote dan BalasQuote

Syahmushroom
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5132
Posting: 478
Dari: earth

japan  


posticon Posting pada: 22-01-04 20:36


ooooooo.... baru ana tahu .....

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyahmushroomProfil   Hantar PM kepada Syahmushroom   Pergi ke Syahmushroom's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 22-01-04 21:33



ramainya mahasiswa dan mahasiswi KUKTEM...

bagus...bagus...

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 22-01-04 21:55


Quote:

On 2004-01-22 20:36, Syahmushroom wrote:
ooooooo.... baru ana tahu .....





apa yang awak tahu syahmushroom...?!!


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 22-01-04 21:58


Quote:

On 2004-01-18 09:01, ismi_atikah wrote:

ermm.. ana juga dak KU...
kat KUKTEM ..






ye ke awak budak kuktem ismi_atikah....?!
amik kos apa...?!
tapi rasa macam budak BEN je... betul tak.. betul tak..?!

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-01-04 22:33


....KUSTEM....ada jugak bebudak kustem ni yer..ana sarjana muda ekonomi sumber alam..tahun 1..sem 2...IA-3-27..pegila bilik ana..yg muslimah la..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 22-01-04 23:21




marhaban ainul_nabila...
ajak lah kekawan KUSTEM awak join reramai kat ukhwah....
kalau saye nak bertandang kat bilik awak bole??!

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-01-04 09:49


salam ukhwah buat semua warga kolej universiti...


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 15:45




salam ukhwah jua buat ainul_nabila..ana dari KUKTEM, sahabat ana pun ramai di KUSTEM..

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 23-01-04 16:25


Quote:

On 2004-01-23 09:49, nur_malam99 wrote:
salam ukhwah buat semua warga kolej universiti...


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."





saudari nur_malam99 salam ukhwah je ke..?!
awak lum lagi perkenalkan diri....


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

Syahmushroom
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5132
Posting: 478
Dari: earth

japan  


posticon Posting pada: 23-01-04 16:33


ala-ala jangan le malu-malu cik nur malam kenalkan diri awak tu ...

Bookmark and Share

  


  Member Information For SyahmushroomProfil   Hantar PM kepada Syahmushroom   Pergi ke Syahmushroom's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 23-01-04 16:42




uikzz.... sadera syahmushroom!!
awak bile pulak nak kenalkan diri... kate orang pulak!!

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-01-04 16:46


alahai Awekzz...
rasanya cukuplah sekadar salam ukhwah dari diri hamba ini...
walau diperkenalkan diri ini, apalah sangat ertinya...
hamba segan andai diri ini dikenali...


kepadaSyahmushroom...
bukannya diri ini malu, cuma segan sahaja...


kepada semua warga kolej universiti...
sambutlah salam ukhwah yang tulus dan ikhlas ini...
semoga ALLAH sentiasa meredhai dan memberkati apa jua yang kita lakukan.....

insyaALLAH....


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 23-01-04 17:38




uikzz.... merendah diri pulak ek sedari nur_malam99
alalala.... kenalkan diri je...
bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta


-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-01-04 21:23


terima kasih dengan pepatah itu Awekzz


sesungguhnya pertemuan dan perkenalan tidak menjanjikan percintaan...
tetapi percintaan terbit dari sebuah pertemuan dan perkenalan...
itu realitinya...



saya pelajar jurusan kejuruteraan perisian
(tahun 1,semester 2) di KUKTEM.

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 23-01-04 21:46


assalamualaikum..ukhuwah fillah abadan abada..erm sayapun blaja di kukum..cuma paling x terkata best gak merantau dr ujung ke ujung ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 24-01-04 13:25




selamat bertamu faryd

awak amik kos ape kat KUKUM..?! dah tahun bape?
cerita lah sikit... ape keistimewaan KUKUM

-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

  


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 25-01-04 18:36


marilah sahabat sahabat serta kawan kawan dari kolej universiti kolej universiti serata malaysia....ramai ramai kita berkampung di ukhwah.com....

insyaALLAH.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

Uzma
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7670
Posting: 33
Dari: KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 00:09




uikzz...ramai jugak dak KUKTEM kat ukhwah nih......uzma pon baru jerk jadik ahli..tak sangka la plak ukhwah nih menjadi salah satu channel utk dak kuktem berinteraksi dan menjalinkan ukhwah dengan student diserata ipta...saya nih ahli kuktem gak...first year...dak civil engineering.....
aper2 pom..salam ukhwah buat antum .....enjoy yourself and don"t forget ALLAH........



Bookmark and Share

  


  Member Information For UzmaProfil   Hantar PM kepada Uzma   Pergi ke Uzma's Website   Quote dan BalasQuote

Uzma
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7670
Posting: 33
Dari: KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 00:09




uikzz...ramai jugak dak KUKTEM kat ukhwah nih......uzma pon baru jerk jadik ahli..tak sangka la plak ukhwah nih menjadi salah satu channel utk dak kuktem berinteraksi dan menjalinkan ukhwah dengan student diserata ipta...saya nih ahli kuktem gak...first year...dak civil engineering.....
aper2 pom..salam ukhwah buat antum .....enjoy yourself and don"t forget ALLAH........



-----------------
@>===ya ALLAH,,I love U and I need U, please come into my heart===

Bookmark and Share

  


  Member Information For UzmaProfil   Hantar PM kepada Uzma   Pergi ke Uzma's Website   Quote dan BalasQuote

Uzma
Warga 1 Bintang
Menyertai: 01.03.2004
Ahli No: 7670
Posting: 33
Dari: KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 00:09




uikzz...ramai jugak dak KUKTEM kat ukhwah nih......uzma pon baru jerk jadik ahli..tak sangka la plak ukhwah nih menjadi salah satu channel utk dak kuktem berinteraksi dan menjalinkan ukhwah dengan student diserata ipta...saya nih ahli kuktem gak...first year...dak civil engineering.....
aper2 pom..salam ukhwah buat antum .....enjoy yourself and don"t forget ALLAH........



-----------------
@>===ya ALLAH,,I love U and I need U, please come into my heart===

Bookmark and Share

  


  Member Information For UzmaProfil   Hantar PM kepada Uzma   Pergi ke Uzma's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 02-03-04 00:21


salam ukhwah buat semua mahasiswa dan mahasiswi kolej universiti...



Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 03:10




salah ukhwah juga buat semua..

selamt berholiday.. jaga diri bebail, jgn mandi lombong....



keunggulan dan keanggunan terserlah dengan ketaqwaan..



[ Posting ini telah di edit oleh: ismi_atikah pada 2004-03-11 03:18 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 11-03-04 07:27


hmmm......


mentang mentang lah kat KUKTEM banyak lombong dan tasik tikah yer,.......
terbiasa pula sampai rumah nanti mandi lombong....

kepada semua warga kolej universiti selamat bercuti, kepada sesiapa yang ambil short sem tu...teruskan perjuangan.....
manfaatkan lah cuti ni dengan sebaiknya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 16:56




salam ukhwah buat awekzz....

ana dari KUIM(kolej universiti islam malaysia...
ana ambil kos ekonomi muamalat

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

ahsanisya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6382
Posting: 84
Dari: bandar ikan patin

Pahang  


posticon Posting pada: 11-03-04 17:25


..

ana pon sama ngan ain_mardziah dari kolej universiti islam malaysia , tapi tak sama fakulti lah, ana min fakulti syariah and law.. salam ukhwah minni... [*]ooh tuhan di depan ujian terasa diri ini memerlukanmu..[/LIST][/LIST]

Bookmark and Share

  


  Member Information For ahsanisyaProfil   Hantar PM kepada ahsanisya   Quote dan BalasQuote

hairie
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 8361
Posting: 5
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-04-04 23:15


saya
dr KUiTTHO
kolej universiti teknologi tun hussein onn
saya amik bachelor in civil


-----------------
keep in touch
friendship
remains
and
never
can end

Bookmark and Share

  


  Member Information For hairieProfil   Hantar PM kepada hairie   Quote dan BalasQuote

islamicshabab
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3953
Posting: 3
Dari: penang

germany   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 02:36


assalamualaikum...
eh eh eh ramai jugak dak k u niee yek
best ker k u nieee
kolo best boleh ana tau mcm mana nak apply masuk?

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamicshababProfil   Hantar PM kepada islamicshabab   Pergi ke islamicshabab's Website   Quote dan BalasQuote

islamicshabab
Warga Rasmi
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3953
Posting: 3
Dari: penang

germany   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 02:36


assalamualaikum...
eh eh eh ramai jugak dak k u niee yek
best ker k u nieee
kolo best boleh ana tau mcm mana nak apply masuk?

Bookmark and Share

  


  Member Information For islamicshababProfil   Hantar PM kepada islamicshabab   Pergi ke islamicshabab's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 01:27



ese dak KUKUM.amik course communication engine

Bookmark and Share

  


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

hurunein
Warga Rasmi
Menyertai: 07.05.2004
Ahli No: 8853
Posting: 9
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 15:20


....
ana nak joingak. ana dr KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MALYSIA(KUIM) sama dgn ain_madziahla tp fakulti sains teknologi kos biotek makanan. first batch. salam ukwah utk semua espeacially ain_marziah. ithink iknow who u r.

Bookmark and Share

  


  Member Information For huruneinProfil   Hantar PM kepada hurunein   Quote dan BalasQuote

nur_hanillah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1511
Posting: 20

Johor  


posticon Posting pada: 18-08-04 10:06


...

hmm, sebenarnya dah lama tak log-in ke ukhwah ni, rasa miss evetythig dlm ukhwah. Klu sblm i jd bdk matrik sekarang dah j bk 'KU' plak. hmm ain_marziah bdk FEM ke? thn brape yerk? saya pun bk FEM, br thn satu.

Erm, sebelum terlupa saya dari KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MALAYSIA (KUIM) dan satu fakulti dgn ain_marziah. pd bdk2 KUIM jom meriahkan ukhwah.com ni. pd stuent 'KU' lain pun sama2 ler meriahkan ukhwah.com ni.

Walaupun kita cuma sekadar 'KU' tapi jgnlah rasa rendah diri, bukan ker gn title 'ku' ni kita dah dikira setaraf dgn UIVERSITI? Untuk pengetahuan semua yg tertanya-tanya kenapa adanya 'KU' ni......'KU' sebenarnya universiti yg dah memfokuskan kepada bidang2 tertentu mcm ada 'KU' yg menjurus ke arah kujuruteraan, ada yg kearah teknologi dsb. 'KU' tak mcm UNIVERSITI biasa yg ada mcm2 course. But for UIM kitaorg ada mcm2 jurusan sbb kita ambil islam as the basic subject and islam kan menyeluruh so semua aspek dan bidang pun boleh diddakanm di KUIM.

Pd bdk2 matrik yg rasa nak teruskan stuy arabic ngan islamic subject jom ler join kitaorg kat KUIM....

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_hanillahProfil   Hantar PM kepada nur_hanillah   Quote dan BalasQuote

tembakul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3376
Posting: 60
Dari: death river

Johor  


posticon Posting pada: 22-08-04 23:02




ana kt KUKTEM.. tapi bukan student.. tapi staff.. ana baru sebulan kat sini.. tak sangka pulak ramai student KUKTEM kat sini yek.. alhamdulillah..
nanti bolehlah kita buka satu komuniti kat sini ye..


Bookmark and Share

  


  Member Information For tembakulProfil   Hantar PM kepada tembakul   Pergi ke tembakul's Website   Quote dan BalasQuote

deng_ejut
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.08.2004
Ahli No: 10583
Posting: 25
Dari: Kangar

Sarawak  


posticon Posting pada: 23-08-04 01:02



Saya student Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia. Ambik course Computer Engineering dlm Tahun 3. KUKUM Kolej Universiti termuda di Malaysia (ke-17). Sekarang nih baru mempunyai pelajar seramai seribu lebih. Diharap kita semua dapat menjalin ukhuwah sesama kita dan berkongsi informasi yg berguna. Wassalam.
"Ukhuwah itu Indah jika Bertemu dan Berpisah kerana ALLAH"

Bookmark and Share

  


  Member Information For deng_ejutProfil   Hantar PM kepada deng_ejut   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 23-08-04 02:21


Saya student Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia. Ambik course Communication Engineering dlm Tahun 2. KUKUM Kolej Universiti termuda di Malaysia (ke-17). Sekarang nih baru mempunyai pelajar seramai seribu lebih. Diharap kita semua dapat menjalin ukhuwah sesama kita dan berkongsi informasi yg berguna. Wassalam.
"Ukhuwah itu Indah jika Bertemu dan Berpisah kerana ALLAH"
Slam Ukhwah buat semua


Bookmark and Share

  


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

xrem2020
Warga 2 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8908
Posting: 58
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-08-04 03:08


sy pun dr kukum samer dgn kawan kiter nie...

Bookmark and Share

  


  Member Information For xrem2020Profil   Hantar PM kepada xrem2020   Pergi ke xrem2020's Website   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-08-04 12:54



ramainya student kuktem dalam ukhuwah.com nie.saya jugak student kuktem.saya study in chemical engineering.

Bookmark and Share

  


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-08-04 14:06



salam ukhwah buat hurunein dan nur_hanillahhurunein dan nur_hanillah dari KUIM........

nur_hanillah awk pun FEM juga yer...camana kita nak kenal yer.saya nak juga kenal ngan awk
nur_hanillah

hurunein[B]hurunein[/B saya pun nak juga kenal ngan awk....setakat ni baru kenal beberapa org jer bdk2 sain biopemakanan.harap2 kita boleh berjumpa nnt kat KUIM

Bookmark and Share

  


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

kakcik
Warga Rasmi
Menyertai: 20.09.2004
Ahli No: 11257
Posting: 20

Selangor  


posticon Posting pada: 21-09-04 22:11


assalamualaikum sume...
sy dr KUiTTHO (Kolej Universiti Teknologi Tun Hussein Onn) kt Bt Pahat, Johor...
Amik diploma jer...dah nk abis dah pun..
ha!sy nk bgtau dape2 yg dr KUKTEM Phg, hmm, antum crlah staff HEP yg baru nama dia, Encik Wan Nazrul Helmy Wan Zain. dia ni mmg best ssgt. trylah ngendeng2 ngan dia..dia ni ex-YDP UIAM. insya Allah, dia ni Islamic orgnye...wassalam...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakcikProfil   Hantar PM kepada kakcik   Quote dan BalasQuote

ashabul_mukminin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2403
Posting: 43
Dari: Pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 00:18


warahmatullah buat akhi dan ukti semua.....
Hrpnye masih ada ruang utk bertaaruf. Ismi Abdullah Shuhaimi b Rozlan. ana dari Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia. tahun 3 major dlm MEDIA INTERAKTIF.
.sedih..takat ni baru sorangje waraga KUTKM yg ada..sorang lg anak staf sini. nampak gayanyer warga KUTKM ini kurang minat dlm berpesatuan..dan itulah masalahnya di sini.
. apa2 pun tahniah buat KUIM, KUSTEM, KUKUM, KUKTEM krn ramai yg mengimarahkan laman ni.. dtg KUTKM carilah ana ye.. mtk tunjuk ajar dlm berpesatuan... maassalamah wa ilalliqa'.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For ashabul_mukmininProfil   Hantar PM kepada ashabul_mukminin   Pergi ke ashabul_mukminin's Website   Quote dan BalasQuote

di_azie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9868
Posting: 36
Dari: Melaka

Selangor  


posticon Posting pada: 22-09-04 00:46


Warahmatullah
Anta sebnarnya tidak keseorangan di sini wahai ashabul_mukminin... Ana kalau ikutkan dah lama gak la join ukhwah.com ni... Baru hari ni terbaca topik ni... Ismi Mohd Mahmudi bin Mohd Sukaime... Student 2nd Year Rangkaian Komputer a.k.a BITC di KUTKM ... Kita pernah sama2 join program motivasi di Kolej Matrikulasi Melaka semester lepas.. Itu pun kalau anta masih ingat... Program tu melibatkan sekumpulan student KUTKM + 4 bas student UPM...KUTKMRangkaian Komputer a.k.a BITCWarahmatullah

Bookmark and Share

  


  Member Information For di_azieProfil   Hantar PM kepada di_azie   Quote dan BalasQuote

di_azie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9868
Posting: 36
Dari: Melaka

Selangor  


posticon Posting pada: 22-09-04 00:48


... Alamak... Ana tersilap taip la kat posting tu... Mintak maaf ya wahai antum semua kerana ana kurang berhati-hati...

Bookmark and Share

  


  Member Information For di_azieProfil   Hantar PM kepada di_azie   Quote dan BalasQuote

kakcik
Warga Rasmi
Menyertai: 20.09.2004
Ahli No: 11257
Posting: 20

Selangor  


posticon Posting pada: 22-09-04 08:47


ha! di_azie..lain kali jgn wat lagi tau..bahaya..kdg2 kite ni rs terlebih exited nk cite shigga trlupa akn batas2nye..kt cni sape2 pun leh bc, btul x?xpelah, jd kan pengajaran yea..siir wa hazar...ingat tu....
wassalam...


Bookmark and Share

  


  Member Information For kakcikProfil   Hantar PM kepada kakcik   Quote dan BalasQuote

rabiatunhannan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10782
Posting: 30

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-09-04 13:35


seme...
ana dpd KOLEJ UNIVERSITI KEJURUTERAAN UTARA MALAYSIA atau KUKUM kat perlis.
KUKUM adalah ipta yg ke-17.kukum ni mengguna pakai negeri perlis sbb kampusnya yg berselerak.travel sana travel sini naik bas kukum. kat kukum seme ada 10 kos engineering.
ana amik kos kej. elektronik industri di bwh school sistem elektrik.
ana baru tahun 2....nak abiskn sem3.
ada lagi 2 thn stgh nak abiskn 4 tahun....sbb kat kukum seme degree.
kurang 3 minggu lg stat final exam utk sem nih.
takutnyerrrr....mintak2 boleh jawab exam.
wassalam.

Bookmark and Share

  


  Member Information For rabiatunhannanProfil   Hantar PM kepada rabiatunhannan   Quote dan BalasQuote

huda1002
Warga Rasmi
Menyertai: 22.09.2004
Ahli No: 11321
Posting: 14

Perak  


posticon Posting pada: 22-09-04 17:21


assalamualaikum....
saya student dr KUiTTHO, parit raja, batu pahat
kat sini sy amik course mechanical in manufacturing.. hemm.. mana bdk2 kuittho ni?
anyway, salam perkenalan dr sy utk semua...null

Bookmark and Share

  


  Member Information For huda1002Profil   Hantar PM kepada huda1002   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-10-04 21:37


hai..a'kum
ssya pun pelajar kolej univesiti jugak
KUITTHO...

meh saya letak lagu kuittho eh..
berintegriti, berinovasi
merintis teknologi terkini
etika universiti
mendukung misi dan visi
realisasikan aspirasi
dinamis berkualiti
KUITTHO
gemilang akan dijulang
terajui aplikasi
sains dan teknologi
saingi globalisasi
demi agama, nusa bangsa
menuju wawasan negara


p/s- untuk budak kuittho maaf eh kalo salah..ingat-ingat lupa nih

Bookmark and Share

  


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

liliey
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11718
Posting: 96
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-10-04 21:44


oo... ader gak budak ittho kat cni ek... siap letak lagu ittho lagi.. mase minggu haluan siswa dulu tak puas2 lagi ker nyanyi... apepun, salam perkenalan dari saye....

Bookmark and Share

  


  Member Information For lilieyProfil   Hantar PM kepada liliey   Quote dan BalasQuote

liliey
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11718
Posting: 96
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-10-04 21:53


oppss.. lupe lak nak kenalkan diri.. actly, saye pun dak ittho gak. amik kos civil eng, final year..
pe kate saye explain sket pasal kuittho.

kuttho atau name penuhnye kolej universiti teknologi tun hussien onn terletak di sebuah pekan iaitu pekan parit raja. kuittho amat sesuai untuk sesiapa yang cintakan alam semulajadi dan tumbuh- tumbuhan kerana kawasannya dikelilingi oleh ladang kelapa sawit... sesiapa yang mengalami masalah pernafasan, saya syorkan anda pikir 2.3 kali dulu kalu nak ke cni k..

~ idup ittho ~

Bookmark and Share

  


  Member Information For lilieyProfil   Hantar PM kepada liliey   Quote dan BalasQuote

enany
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11818
Posting: 24

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 22:19


ramainye student kuktem.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For enanyProfil   Hantar PM kepada enany   Quote dan BalasQuote

enany
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.10.2004
Ahli No: 11818
Posting: 24

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 22:25


oops lupe kenalkan diri lak.

sya student kuittho gak. ramai lak budak2 ito kat sini,ooo...siap ada lirik lagu kebangsaan kuittho lak tu...patriotiknye dia...siap bole hafal lagi...semester depan calonkan lah diri anda untuk jadi mpp... gerenti ramai penyokong cause bole nyanyi lagu kuittho.....cayalah nilamsari_82

salam perkenalan untuk semua.............

Bookmark and Share

  


  Member Information For enanyProfil   Hantar PM kepada enany   Quote dan BalasQuote

nilamsari82
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11716
Posting: 224
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-10-04 22:26


aik liliey..macam frust je ngan kuittho? kecewa ke ngan budak itto

Bookmark and Share

  


  Member Information For nilamsari82Profil   Hantar PM kepada nilamsari82   Pergi ke nilamsari82's Website   Quote dan BalasQuote

z_tornado
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2309
Posting: 154
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 21-10-04 00:05


sumer.....
ana ni dr Northern m'sia univ. college of eng..aka. kukum....la ni ana thn 2 sem 3,taking course mechatronics......salah satu course yg ader under school mekatronik.....bsok ana baru abis exam......alhamdulillah boleh la blk lepas tue.......nk tau saper ana,mehla msk website kelab meka.......

Bookmark and Share

  


  Member Information For z_tornadoProfil   Hantar PM kepada z_tornado   Quote dan BalasQuote

bahrin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5812
Posting: 33
Dari: bachok

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-10-04 02:44


Ana pun dak KUKTEM gak in chemical eng.(process plant)...skrang nie sem 3...Salam perkenalan untuk semua...

Bookmark and Share

  


  Member Information For bahrinProfil   Hantar PM kepada bahrin   Quote dan BalasQuote

tembakul
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3376
Posting: 60
Dari: death river

Johor  


posticon Posting pada: 21-10-04 10:21


Quote:

On 2004-09-21 22:11, kakcik wrote:

ha!sy nk bgtau dape2 yg dr KUKTEM Phg, hmm, antum crlah staff HEP yg baru nama dia, Encik Wan Nazrul Helmy Wan Zain. dia ni mmg best ssgt. trylah ngendeng2 ngan dia..dia ni ex-YDP UIAM. insya Allah, dia ni Islamic orgnye...wassalam...




enti ni dari aritu mencari2 En. Wan Nazrul ni, ana tak berapa kenal sangat dia ni, tak silap ana dia pakai speck, asal dari pahangkan.. kt sini dia kt bhgn HEP.. berminat sgt ke dgn dia,




-----------------
-Mencari Keredhaan Allah Dalam Meniti Perjuangan-


Bookmark and Share

  


  Member Information For tembakulProfil   Hantar PM kepada tembakul   Pergi ke tembakul's Website   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-10-04 11:07



kepada student KUKTEM selamat bercuti,selamat melangkah ke sem baru dan selamat mencipta matlamat baru.sayonara sem 3...........

-----------------
Aku selalu harus sedar sepenuhnya, bahawa yang terbaik menurutkan belum tentu yang terbaik menurut Allah S.W.T

Bookmark and Share

  


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

kakcik
Warga Rasmi
Menyertai: 20.09.2004
Ahli No: 11257
Posting: 20

Selangor  


posticon Posting pada: 18-11-04 17:20


[quote]
On 2004-10-21 10:21, tembakul wrote:


enti ni dari aritu mencari2 En. Wan Nazrul ni, ana tak berapa kenal sangat dia ni, tak silap ana dia pakai speck, asal dari pahangkan.. kt sini dia kt bhgn HEP.. berminat sgt ke dgn dia,


tembakul..
selamat hr raya aidilfitri..
betul lah tu..encik tu pakai speck.asal pekan phg. maksud ana, kn kt hep tu kurg org2 yg fhm..dia ni boleh lah dipercayai..klu dr pemakaian mmg dia ni flexibel..kdg2 pki topi (cap)..tp dia ni a very good motivator..ana & kwn2 mmg sedih dia pindah kuktem, tp ape nk buat..siape lah kami nk menghalang dia..nta trylahberkenalan ngan dia, insyaAllah....dia friendly orgnya..& very profesional person..



[ Posting ini telah di edit oleh: kakcik pada 2004-11-18 17:22 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakcikProfil   Hantar PM kepada kakcik   Quote dan BalasQuote

farina_haikal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.10.2004
Ahli No: 11708
Posting: 245
Dari: seoul,korea

north_korea  


posticon Posting pada: 25-11-04 12:27


.xsangka ramai jugak budak KUKTEM dlm ni.Alhamdulillah..saya pun bdk KUKTEM gak.amik kos kej.kimia(teknologi gas).ape yg saya blh kata psl KUKTEM ialah da greaters wireless university in malaysia.syukur,sahabat semua xslh gunakan kelebihan yg ada..

Bookmark and Share

  


  Member Information For farina_haikalProfil   Hantar PM kepada farina_haikal   Quote dan BalasQuote

kismis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11649
Posting: 180

Sabah  


posticon Posting pada: 25-11-04 12:30


...

salam ukhwah sumua..

saya study kat KUiTTHO...
dalam bidang IT...

ingatkan x de budak dr ittho....
ada gak rupanya...siap letak lagu gi...


Bookmark and Share

  


  Member Information For kismisProfil   Hantar PM kepada kismis   Quote dan BalasQuote

amin_ict
Warga Rasmi
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5346
Posting: 19
Dari: pinrom

Pahang  


posticon Posting pada: 30-11-04 23:54


SAYA PON DR KOLEJ UNIVERSITI

Bookmark and Share

  


  Member Information For amin_ictProfil   Hantar PM kepada amin_ict   Quote dan BalasQuote

penuntut_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1110
Posting: 180
Dari: Gedung Ilmu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-12-04 12:02



ana drpd KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR..
jurusan Teknologi Maklumat(Multimedia)

-----------------
.::TERHORMAT DALAM DIAM::.
.::BERANI DALAM SEGAN::.
.::TENANG DALAM RAHSIA::.


Bookmark and Share

  


  Member Information For penuntut_ilmuProfil   Hantar PM kepada penuntut_ilmu   Pergi ke penuntut_ilmu's Website   Quote dan BalasQuote

ruhul_islami
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13208
Posting: 124
Dari: Terengganu

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 14:49


wbt. Ana student KUSTEM. Salam ukhuwah fillah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ruhul_islamiProfil   Hantar PM kepada ruhul_islami   Quote dan BalasQuote

ruhul_islami
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13208
Posting: 124
Dari: Terengganu

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 14:59


Quote:

On 2003-12-01 12:31, khuwailid wrote:
kustem?
pernah dengar tak? dulu upmt lepas tu Kolej universiti Terengganu dan beberapa tahun akan datang
ia akan ditukar kepada Universiti Maritim malaysia.
student kat sini ramai hampir 10000 org.
sy amek kos software engineering (it).
to awekkz saya nak tanya mcm mane nak run server dgn linux red hat. Pakej ape yg diperlukan?
sy tak berapa reti nak buat dan sem ni saya amek
networking.



Ya khuwailid! Student KUSTEM takdela kat 10,000. Jumlah semasa student KUSTEM dalam 4 ribu, 5 ribu. KUSTEM nak jadi Universiti Maritim malaysia pun belum muktamad. Ana juga student KUSTEM, IT. Salam ukhuwah fillah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ruhul_islamiProfil   Hantar PM kepada ruhul_islami   Quote dan BalasQuote

ruhul_islami
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13208
Posting: 124
Dari: Terengganu

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 15:14


Quote:

On 2003-12-02 16:22, RuMaishaaa wrote:

erm..sbnarnya abah saya staff KUSTEM..abg2 saya baru je grade dr KUSTEM..dulu kami tinggal dlm kuaters KUSTEM..sblm ni digelar UPM..tp..skrg dah byk sgt perbaharuan KUSTEM tu...




Leh saya tau, abah tue nama apa? Staf bhg mana? Abg-abg lak nama apa? Course apa?

Bookmark and Share

  


  Member Information For ruhul_islamiProfil   Hantar PM kepada ruhul_islami   Quote dan BalasQuote

aduka_irwana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2005
Ahli No: 14231
Posting: 141
Dari: dari mana nak ke mana??

mozambique  


posticon Posting pada: 19-03-05 11:00




...sayer pun dak KUKTEM gak...huhuhu...dak letrik kot...bukan, dak chemiz la...hmm..bukan lagi...aper pun, tak nak ckp la cos aper...nanti ader plak yg kenal......













 



Bookmark and Share

  


  Member Information For aduka_irwanaProfil   Hantar PM kepada aduka_irwana   Pergi ke aduka_irwana's Website   Quote dan BalasQuote

tantirana
Warga Rasmi
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15712
Posting: 15
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 15-04-05 13:56


akum,sy stdn KUSTEM,nk kt best k x dok kt sane no komen la..sb sy kn lelong lps stpm dl,awk tau x rmai org skrg kt kalu KOLEJ UNI.j mst swasta pny padahal dh iktiraf jd uni.temp...apa pndpt u all?

Bookmark and Share

  


  Member Information For tantiranaProfil   Hantar PM kepada tantirana   Quote dan BalasQuote

kilauansyifa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15817
Posting: 116
Dari: mesir

egypt  


posticon Posting pada: 15-04-05 18:08


Assalamualaikunama ana kilauan syifa..nama sbnanye..xyah la ek..dulu dok selangor amik STAM..pastu sambung UNIVERSITY AL-AZHAR MESIR.amik SYARIAH ISLAMIAH....nak exam ni bulan 5..doakan kami kat sini...

ukhwah fillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For kilauansyifaProfil   Hantar PM kepada kilauansyifa   Quote dan BalasQuote

hyunckel_asyraf
WARGA SETIA
Menyertai: 12.01.2005
Ahli No: 13668
Posting: 414
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 05-05-05 15:45




uhuhuhu...sy rasa sy sorang je ipts kt sini...ni yg rasa nk rendah diri ni....

i`m from SUNWAY UNIVERSITY COLLEGE(kolej universiti la tu kan)
course A Level

salam ukhwah utk sume



Bookmark and Share

  


  Member Information For hyunckel_asyrafProfil   Hantar PM kepada hyunckel_asyraf   Quote dan BalasQuote

atiey11
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2005
Ahli No: 15667
Posting: 93
Dari: selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-05-05 16:11


sorong papan tarik papan,
buah keranji dalam perahu,
yang jauh kita dekatkan,
yang dekat kita ambil tahu


salam ukhuwah buat sume....
ana dari ukm, bangi
master kimia,
SELAMAT BERKENALAN
[IMG]http://[/IMG]

Bookmark and Share

  


  Member Information For atiey11Profil   Hantar PM kepada atiey11   Quote dan BalasQuote

ina_irdyna85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18932
Posting: 268
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 10:07


ana pun belajar kat kolej universiti juga
bekas pelajar kolej univ. teknologi dan pengurusan Malaysia
lepas itu sambung kat kolej univ. islam antarabangsa sel

Bookmark and Share

  


  Member Information For ina_irdyna85Profil   Hantar PM kepada ina_irdyna85   Pergi ke ina_irdyna85's Website   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 12:02


Assalamualaikum...

Salam ukhwah semua....lama tak posting...almaklumlah sibuk....

Hmm...ana pun dari kolej universiti jugak....

Ana dari kolej universiti islam antarabangsa selangor (kuis)...

Hmm...sem satu cos syariah perundangan islam....

tak ada ke member2 ana kat sini...
boleh kita berkenalan...

okla...wallahualam bissawabb...


-----------------
biarlah kita di hina...Janganla kita pula yang menghina..Kerana yang dihina itu..adalah lebih baik pada pandangan Allah daripada yang menghina..


Bookmark and Share

  


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

fatty
Warga Rasmi
Menyertai: 15.09.2006
Ahli No: 26381
Posting: 10

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 13:39


Hii...SaLaM UkHWaH untuk semua.....
saya student dr KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MALAYSIA...
saya dr jurusan Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat...
memang betul kebanyakan org tak berapa mengenali sangat kewjdn KOLEJ UNIVERSITI ini...contohnya macam kami ni,mesti di org ingat kita org bawah UIA..Tension juga kadang-kadang kalau dengar...tapi tak kisahlah yang penting kita hppy dengan apa yang kita dapat...MAJU KOLEJ UNIVERSITI...

Bookmark and Share

  


  Member Information For fattyProfil   Hantar PM kepada fatty   Quote dan BalasQuote

ibnutuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2005
Ahli No: 20410
Posting: 330
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 05-10-06 13:52


salam alaik...

saya dari KUTKM, melaka...

course ROBOTIK&AUTOMASI.....

belajar robot, hati pun macam robot....no heart feeling, ahax!

sesiapa nak makan robot, sila cari saya di KUTKM ya....
tak dapat robot, motor robot pun Boleh lah...hahaha :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnutukiProfil   Hantar PM kepada ibnutuki   Quote dan BalasQuote

hanis_syuhada
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20157
Posting: 444
Dari: kedah

oman   avatar


posticon Posting pada: 05-10-06 23:56


kukum...mekatronik

Bookmark and Share

  


  Member Information For hanis_syuhadaProfil   Hantar PM kepada hanis_syuhada   Quote dan BalasQuote

fadzlane
Warga Rasmi
Menyertai: 27.09.2006
Ahli No: 26607
Posting: 3
Dari: kelantan

tunisia  


posticon Posting pada: 16-10-06 09:51


Assalamualaikum....ana pun belajar kat kolej universiti juga,kolej universiti islam malaysia,bangunan pun tak siap lagi dan ana first batch yang sampai sini dengan penuh dukacita......whatever pun ana ambik kos yang paling best iaitu perubatn but only for a while sebab i change to sains aktuari.cos yang nilainya agak mahal..........berbaloi biarpun org tak kenal dan cos dan hanya ada hanya 3 u di malaysia............


belajarlah kerana ilmu bukan kerana nama dan glamor,InsyaAllah tuhan akan letakkan kita mulia di sisinya setaraf org mulia dan glamor di sisi manusia..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For fadzlaneProfil   Hantar PM kepada fadzlane   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 09:55


Salam Ukhwah untuk semua mahasiswa..and mahasiswa KUIM :-di :-di :-) :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-06 09:55


Salam Ukhwah untuk semua mahasiswa..and mahasiswa KUIM :-di :-di :-) :-di

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa mahasiswa KOLEJ UNIVERSITI?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.245278 saat. Lajunya....