Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-11-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Akan sentiasa ada yang memperbodohkan selagi masih ada yang rela diperbodohkan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: lizawati2302
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43141

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
lizawati2302: 5 hari yang lalu
Kang: 5 hari yang lalu
sahabat_sejati: 11 hari yang lalu
sadiqah: 15 hari yang lalu
eme86: 19 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 23 hari yang lalu
nice_pesan: 26 hari yang lalu
umy_1510: 31 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam

Please Mendaftar To Post


Oleh Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 14:51


ni apa cerita ini???


Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam
11/03/2010 12:50pm

IPOH 11 Mac Mahkamah Tinggi Ipoh hari ini menyerahkan hak penjagaan tiga anak dalam kes melibatkan seorang mualaf kepada bekas isterinya, yang bukan beragama Islam.

Peguam defenden, Mohammad Faizal Che Yusof, bagaimanapun, akan memfailkan permohonan menangguhkan pelaksanaan penghakiman tersebut petang ini. Utusan


mari sama-sama doakan supaya anak-anak ini tidak dipelihara oleh parents yang bukan Islam seterusnya mengakibat mereka keluar dari Islam pula..
mari doakan kemenangan berpihak pada Islam amin..


-----------------
the key is ignorance to negativity..


Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 16:02


haa,pergi minta bantuan dekat MB haram tu.....minta komen dan pandangan dia ya...kan mahkamah pun puak2 dia pegang mesti dapat balik punya


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 16:12


susah kalau ada orang meroyan kat sini :lucu:


-----------------
the key is ignorance to negativity..


Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

bezita
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.11.2009
Ahli No: 38270
Posting: 149
Dari: KL

maldives   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 16:23


bodoh betul rashdin ni. MB haram dia tu tak habis habis lagi. sekarang menyuarakan untuk menyelamatkan Islam.

nak harapkan anwar. kena tipu sajalah rakyat malaysia ni.
bermula lepas pilihanraya. sudah 2 kali anwar berbicara mengatakn akan mengambil alih kerajaan. ramai ahli parlimen akan melompat masuk PKR... habuk pun tarak....yang melompat orang PKR adalah..

menipu sajalah anwar ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For bezitaProfil   Hantar PM kepada bezita   Quote dan BalasQuote

bezita
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.11.2009
Ahli No: 38270
Posting: 149
Dari: KL

maldives   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 17:08


petikan dari mutiara kata yang ada kat page ukhwah ni.

Orang bodoh hanya berdiam diri, tetapi orang yang paling bodoh adalah yang bercakap perkara yang dia sebenarnya bodoh
-- -- Meow (Warga Ukhwah.com)

Bookmark and Share

    


  Member Information For bezitaProfil   Hantar PM kepada bezita   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 17:56


bezita dan mimi,selama orang kita berkuasa.....


berapa banyak undang-undang untuk membela orang islam????ada pun cuma 1 saja yang lain macam qisas,hudud dan etc tu mana?????

islam hadhari tu apa pula cerita?????

kasihan2,lain kali baca buku dan cari fakta ya


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 17:59


Pada 11-03-10 16:23 , bezita posting:

!!! QUOTE !!!

bodoh betul rashdin ni. MB haram dia tu tak habis habis lagi. sekarang menyuarakan untuk menyelamatkan Islam.

nak harapkan anwar. kena tipu sajalah rakyat malaysia ni.
bermula lepas pilihanraya. sudah 2 kali anwar berbicara mengatakn akan mengambil alih kerajaan. ramai ahli parlimen akan melompat masuk PKR... habuk pun tarak....yang melompat orang PKR adalah..

menipu sajalah anwar ni



:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

yang ni nak gelak,nampak sangatlah strategi politik tak tahu...yang anda tahu kutuk orang itu dan ini


orang lancar psy war pun anda kata menipu :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

kena tipu 22 tahun dengan si haprak tun boleh pula ya :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 18:01


kepada bezita ni dia kata-kata hikmah dari saya jika tak faham juga english cari kamus ya



IT' BETTER TO dia OWN YOUR FEET THAT TO LIVE ON YOUR KNEES(EMILIANO ZAPATA)

LIVE FOR NOTHING dia FOR something(MENDIANG PRESIDEN ABRAHAM LINCOLN)


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-03-10 21:27


Pada 11-03-10 17:59 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-03-10 16:23 , bezita posting:

!!! QUOTE !!!

bodoh betul rashdin ni. MB haram dia tu tak habis habis lagi. sekarang menyuarakan untuk menyelamatkan Islam.

nak harapkan anwar. kena tipu sajalah rakyat malaysia ni.
bermula lepas pilihanraya. sudah 2 kali anwar berbicara mengatakn akan mengambil alih kerajaan. ramai ahli parlimen akan melompat masuk PKR... habuk pun tarak....yang melompat orang PKR adalah..

menipu sajalah anwar ni



:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

yang ni nak gelak,nampak sangatlah strategi politik tak tahu...yang anda tahu kutuk orang itu dan ini


orang lancar psy war pun anda kata menipu :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:

kena tipu 22 tahun dengan si haprak tun boleh pula ya :lucu: :lucu: :lucu:




Kenapa kat sini pun ada kisah ni..kan dah ada kat topik lain..pegilah main-main kat situ...


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

bezita
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.11.2009
Ahli No: 38270
Posting: 149
Dari: KL

maldives   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 08:29


ye tuan hassan. sebenarnya susah nak layan orang bodoh. TGNA pernah berkata jangan layan orang bodoh nanti kita bodoh sama.

22 tahun memerintah dia dikatakan menipu. Anwar belom memerintah lagi dah menipu. hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For bezitaProfil   Hantar PM kepada bezita   Quote dan BalasQuote

limah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2009
Ahli No: 37835
Posting: 149

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 09:26


Assalamualaikum bezita tak baik kata org menipu. walaupun saya ni tak pandai macam awak semua tapi jangan cakp org macam tu. kalau awak pandai buktikanlah. jangan cakap kosong.

betul apa kes ni MB patut campurtanganlah sebab dia pun org islam kan. u kutuk anwar penipu u ingat orang BN tu betul sangat ke?

u nak tau dia penipu tak penipu jadikan dia PM dulu. baru tau.

saya anaksaudara anwar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 09:31


Pada 12-03-10 08:29 , bezita posting:

!!! QUOTE !!!

ye tuan hassan. sebenarnya susah nak layan orang bodoh. TGNA pernah berkata jangan layan orang bodoh nanti kita bodoh sama.

22 tahun memerintah dia dikatakan menipu. Anwar belom memerintah lagi dah menipu. hehehe



dah memang menipu yang awak bijak pandai senang-senang kena tipu Kenapa?????


sebab hasil kerja dia anda boleh lihat macam mana masyarakat sekarang.......


jawab soalan saya.......sekarang ada berapa banyak akta yang lindungi umat islam di negara ini????


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 18:19


Pada 12-03-10 09:26 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum bezita tak baik kata org menipu. walaupun saya ni tak pandai macam awak semua tapi jangan cakp org macam tu. kalau awak pandai buktikanlah. jangan cakap kosong.

betul apa kes ni MB patut campurtanganlah sebab dia pun org islam kan. u kutuk anwar penipu u ingat orang BN tu betul sangat ke?

u nak tau dia penipu tak penipu jadikan dia PM dulu. baru tau.

saya anaksaudara anwar.
info menarik, anak saudara anwar ada kat sini. betul ke? minta penjelasan

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 12-03-10 18:28


kisah natrah akan berulang semula... org islam yang berkuasa hanya berdiam diri. tapi kalau bab yang entah apa sampai penuh akhbar duduk buat statement mpertahankan, berpuluh2 report polis dibuat. semua nak tunjuk jaguh. tapi bila yang sepatutnya dpertahankan semua menikus, hilang entah kemana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

yoma
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14789
Posting: 60
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 19:46


kerana itu pentingnya umat Islam peka cerdik dan bijaksana memilih pemimpin...biar agama dipertahankan dan hidup dalam persekitaran yang mengikut lunas Islam.....

kebijaksanaan tak datang sendiri kena cari kena fikir mohon petunjuk
Allah siapa patut dipilih jadi pemimpin...

tapi dari gaya hidup pun patut dah tahu....

siapa yang berusaha untuk patuh segala kehendak agama....

siapa yang terlalku sibuk kejar dunia....
kalau kita jenis kejar dunia kita memang nak bersama yang kejar dunia...
tapi kalau kita nak kenal Allah....Allah akan tunjuk jalan siapa yang patut bersama kita sama-sama kenal Allah.....


semoga kita semua mendapat petunjuk yang benar...............


-----------------
nuzulrahmatul


Bookmark and Share

    


  Member Information For yomaProfil   Hantar PM kepada yoma   Quote dan BalasQuote

yoma
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.02.2005
Ahli No: 14789
Posting: 60
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 19:48


terlupa pula....semoga kisah Natrah tidak brulag...paling tak biar kita semua dapat pgjrn yang tidak perlu ada jiwa nyawa yang terkorban...

tapi Allah Maha Tahu....

doa senjata org mukmin...
semg Allah kekalkan umat islam dalam iman sehingga akhir hayat


-----------------
nuzulrahmatul


Bookmark and Share

    


  Member Information For yomaProfil   Hantar PM kepada yoma   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 22:07


Pada 11-03-10 14:51 , mimi_eniliana posting:

!!! QUOTE !!!

ni apa cerita ini???


Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam
11/03/2010 12:50pm

IPOH 11 Mac Mahkamah Tinggi Ipoh hari ini menyerahkan hak penjagaan tiga anak dalam kes melibatkan seorang mualaf kepada bekas isterinya, yang bukan beragama Islam.

Peguam defenden, Mohammad Faizal Che Yusof, bagaimanapun, akan memfailkan permohonan menangguhkan pelaksanaan penghakiman tersebut petang ini. Utusan


mari sama-sama doakan supaya anak-anak ini tidak dipelihara oleh parents yang bukan Islam seterusnya mengakibat mereka keluar dari Islam pula..
mari doakan kemenangan berpihak pada Islam amin..



Semalam baca kat sini, hari ni pulak baca kat akhbar...ya, sokong mimi_eniliana..mari kita ramai-ramai doakan kemenangan kepada Islam..amin.


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 23:04


sila jawab soalan saya ni


sekarang ada berapa banyak akta yang lindungi umat islam di negara ini????


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 23:05


Pada 12-03-10 22:07 , hasanrijal posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-03-10 14:51 , mimi_eniliana posting:

!!! QUOTE !!!

ni apa cerita ini???


Hak jaga 3 anak mualaf diserahkan kepada isteri bukan Islam
11/03/2010 12:50pm

IPOH 11 Mac Mahkamah Tinggi Ipoh hari ini menyerahkan hak penjagaan tiga anak dalam kes melibatkan seorang mualaf kepada bekas isterinya, yang bukan beragama Islam.

Peguam defenden, Mohammad Faizal Che Yusof, bagaimanapun, akan memfailkan permohonan menangguhkan pelaksanaan penghakiman tersebut petang ini. Utusan


mari sama-sama doakan supaya anak-anak ini tidak dipelihara oleh parents yang bukan Islam seterusnya mengakibat mereka keluar dari Islam pula..
mari doakan kemenangan berpihak pada Islam amin..



Semalam baca kat sini, hari ni pulak baca kat akhbar...ya, sokong mimi_eniliana..mari kita ramai-ramai doakan kemenangan kepada Islam..amin.



selagi mahkamah dipegang oleh kroni MAMAK KERALA TUN HAPRAK tu JANGAN HARAP YA sebab dia MAHA PELINGKUP ISLAM


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-03-10 23:08


Pada 12-03-10 18:19 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-03-10 09:26 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum bezita tak baik kata org menipu. walaupun saya ni tak pandai macam awak semua tapi jangan cakp org macam tu. kalau awak pandai buktikanlah. jangan cakap kosong.

betul apa kes ni MB patut campurtanganlah sebab dia pun org islam kan. u kutuk anwar penipu u ingat orang BN tu betul sangat ke?

u nak tau dia penipu tak penipu jadikan dia PM dulu. baru tau.

saya anaksaudara anwar.
info menarik, anak saudara anwar ada kat sini. betul ke? minta penjelasan



dan mak saya setiausaha anwar sewaktu anwar di kementerian kewangan


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

daisi
Warga Rasmi
Menyertai: 09.02.2010
Ahli No: 39246
Posting: 6

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-03-10 20:57


Salam,

     Sepatutnya pihak berkuasa kena prihatin dalam isu ni. Isunya amat serius kerana melibatkan akidah anak-anaknya itu di masa hadapan. Kalau ada sekiranya ada mufti, alim-ulama yang boleh bersuara tentang politik, seharusnya mereka juga bersuara untuk membela akidah anak-anak tersebut.

Kepada si bapa yang baru memeluk Islam ni bersabarlah, kuatkanlah kesabaran itu. Tidak dinafikan ianya satu ujian yang berat. Sedih juga saya baca berita macam ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For daisiProfil   Hantar PM kepada daisi   Quote dan BalasQuote

nathirah-sadiqah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.03.2010
Ahli No: 39470
Posting: 60
Dari: Labuan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-03-10 16:16


Salam...

sebenarnya orang selalu kata "Sesiapa yang tidak mempelajari sejarah akan mengulangi sejarah..."

Saya rasa, belajar tak belajar pun, kerajaan zaman sekarang bakal mengulangi sejarah yang bakal menggugat negara...

Kata negara Malaysia ni negara Islam... tapi, di mananya negara Islam tu terletak? Kalau hanya sekadar nama, sedar-sedarlah... buat malu saja.

dulu, Rasulullah berhijrah ke Yathrib (Madinatul Munawwarah) dan mendirikan negara Islam di sana, undang-undang dalam negara yang digunapakai adalah undang-undang Islam... walaupun dalam negara tu ada non-muslim pun, tapi, semuanya patuh pada undang-undang Islam... Harmoni juga Madinah...
Malaysia ni, di mana point negara Islam sebenar?

Mohon maaf andai ada kesilapan...


-----------------
Create your own banner at mybannermaker.com!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nathirah-sadiqahProfil   Hantar PM kepada nathirah-sadiqah   Pergi ke nathirah-sadiqah's Website   Quote dan BalasQuote

pakdo_wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.03.2010
Ahli No: 39476
Posting: 21

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-10 18:13


inilah faktor islam selalu ditindas..bila org islam sendiri tak yakin akan hukum islam...lebih percaya kepada hukum akal manusia....nauzubillah.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For pakdo_weeProfil   Hantar PM kepada pakdo_wee   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 11:06


atuk saya pernah pesan kat saya:

cucu, daripada kutuk-mengutuk, caci memaki, tuduh menuduh antara kita sesama umat, baik kita perbaiki yang buruk, jernihkan yang keruh, ambil yang baik buang yang buruk. kita memang senang tuduh orang tapi kita tak sedar kita berpuluh kali ganda lagi teruk, kita benci kat orang, berpuluh orang lagi benci kat kita.... kalau cucu tak suka cara orang lain, cuba lakukan sesuatu selain duduk menyumpah seranah sahaja. cucu kalau asyik menyumpah seranah orang lain, kita ibarat orang bodoh yang hanya mempunyai mulut tapi tak punya mata, kaki dan tangan serta hati dan akal. CUCU nak ada mulut saja ke?

renung-renunglah.... ini sekadar nasihat seorang atuk kepada cucu sebelum pemergiannya. tiada untuk menyinggung hati sesiapa.


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151495 saat. Lajunya....