Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 24 hari yang lalu
izdham: 33 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 43 hari yang lalu


Bantuan dan Simpati
Topik: pertubuhan JIM Kedah


Carian Forum

Moderator: Administrator, sadiqah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Bantuan dan Simpati
    »» pertubuhan JIM Kedah

Please Mendaftar To Post


Oleh pertubuhan JIM Kedah

shyra_husna
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.08.2007
Ahli No: 30802
Posting: 55
Dari: UM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-02-10 21:45


salam...ada tak siapa2 yang join program anjuran JIM especially di negeri kedah lah..saya ada buat paper projek pasal JIM Kubg Pasu,so ada sesiapa yang tahu siapa YDP,timbalan..bendahari..dan etc..huhu..da puas search kat it tapi tak jumpa..

~Rabbi Yassir wala Tu'assir~ :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For shyra_husnaProfil   Hantar PM kepada shyra_husna   Pergi ke shyra_husna's Website   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-02-10 05:09


Pada 25-02-10 21:45 , shyra_husna posting:

!!! QUOTE !!!

salam...ada tak siapa2 yang join program anjuran JIM especially di negeri kedah lah..saya ada buat paper projek pasal JIM Kubg Pasu,so ada sesiapa yang tahu siapa YDP,timbalan..bendahari..dan etc..huhu..da puas search kat it tapi tak jumpa..

~Rabbi Yassir wala Tu'assir~ :oops:




em...tak tau juga...sesiapa yang tau, tulisla kat sini...hehe :berfikir:


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

adab
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16492
Posting: 32
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-03-10 11:37


salam...masa saya belajar di SBPI Kubang Pasu dulu, pernah sekali JIM datang ke sekolah buat program..,untuk kami budak-budak form5 yang nak ambil exam...jujur saya katakan, program yang dijlnkn memang secara keseluruhannya terkesan di hati kami...pada pengetahuan saya, ikhwah dan akhawat JIM yang jayakan program tu datangnya dr Sungai Petani, Kedah...minta maaf, saya tak tau pula carta organisasi mereka..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adabProfil   Hantar PM kepada adab   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089301 saat. Lajunya....