Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 10 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 35 hari yang lalu
RijaludDeen: 35 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Untuk isteri / awek/ kekasih tersayang sempena WORLD CUP


Carian Forum

Moderator: Admin, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Untuk isteri / awek/ kekasih tersayang sempena WORLD CUP

Please Mendaftar To Post


Oleh Untuk isteri / awek/ kekasih tersayang sempena WORLD CUP

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 11:08


Untuk isteri / awek/ kekasih tersayang*,


Dimana saja berada

Ayang /Anja / Honey /Darling / Dinda / Intan payung / gunung berapi etc
*

1. Seperti yang sedia maklum , abang setiap bulan terpaksa menghadapi
perangai ayang yang berubah mengikut pasang surut bulan setiap bulan
tanpa gagal. Abang selalu menjaga hati ayang tanpa gagal ketika
kedatangan period ayang tanpa soal. Abang jaga ayang bagaikan menatang
minyak yang penuh. Amat besarnya pengorbanan yang abang lakukan selama
ini untuk menjaga kerukunan perhubungan kita yang telah bertapak sejak
lama? Kini relakah ayang melakukan pengorbanan yang agak kecil terhadap
abang?

2. Dr. Joseph Blatter dari Klinik FIFA telah mengesahkan yang abang akan
mengalami period abang yang hanya berlaku 4 tahun sekali ini dari 11hb
Jun 2010 hingga 11 Julai 2010. Kesan period ini mungkin akan berlanjutan
sehingga seminggu selepas tarikh tersebut. Abang akan menghadapi masalah
untuk tidur malam dan mungkin berjaga hingga ke awal pagi Untuk
mengurangkan tekanan dan mood abang dalam tempoh tersebut, preskripsi
dan cadangan di bawah ini telah disarankan :-

3. Dalam tempoh tersebut ayang dikehendaki sentiasa membaca berita sukan
pada akhbar harian yang menfokus tentang Piala Dunia 2010 di South
Africa. Jika ayang gagal melakukan perkara ini, ayang mungkin rasa
terabai jika tidak dapat berkomunikasi dengan baik dengan abang pada
masa tersebut. Oleh itu ayang janganlah komplen jika rasa diri diabaikan
dalam masa period ini.

4. Dalam tempoh period abang ini adalah dimaklumkan bahawa ayang akan
diberi kebebasan untuk menonton rancangan tv kegemaran ayang dari
bermula dari 6 pagi hingga ke 9 malam. Manakala dari 9 malam ke 6 pagi,
abang yang akan memegang remote control dan hak memilih chanel yang
digemari. Ayang dilarang sama sekali menjerling ke arah remote control
pada masa tersebut.

5. Jika ayang terpaksa melintasi di hadapan tv di waktu tersebut, ayang
hendaklah tunggu sehingga masa rehat atau commercial break ataupun
merangkak perlahan-lahan agar tidak menganggu konsentrasi abang.

6. Semasa perlawanan langsung disiarkan, abang seakan buta, pekak dan
juga bisu kecuali bila abang memerlukan pertolongan ayang untuk membuat
air atau mengambil makanan ringan. Kasih sayang abang akan bertambah
kepada ayang jika ayang sentiasa memastikan makanan ringan sentiasa
tersedia untuk abang semasa perlawanan berlangsung.

7.. Ayang adalah dialu-alukan untuk duduk dan menikmati perlawanan
bersama abang tetapi ayang hanya boleh bercakap semasa half time atau
commercial break. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa
ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau
berada diambang kekalahan.

8. Replay untuk setiap gol yang dijaringkan adalah amat penting. Berapa
kali replay disiarkan abang tetap mahu melihatnya.. Ayang tak perlu
merungut mengata bahwa gol tu dah tengok Kenapa nak tengok lagi?

9. Ayang perlu memberitau saudara mara atau rakan karib bahwa jemputan
ke jamuan atau kenduri yang diadakan selepas 9 malam ke atas yang
memerlukan kehadiran abang tidak dapat dipenuhi kerana abang tak nak
pergi.

10. Jika kawan abang menjemput kita ke rumah mereka untuk menyaksikan
perlawanan langsung bersama-sama, maka ayang perlu bersiap sedia dengan
kadar segera?

11. Selepas period abang ini habis...ayang dilarang merungut :
siib baik world cup 4 tahun sekali saja? kerana abang telah immune dengan
rungutan tersebut dan juga selepas period ini akan ada pula English
League, Italian League, UEFA League, Piala Malaysia dan lain-lain.

12. Atas kerjasama dan timbang rasa ayang ini, jika pasukan yang abang
sokong menang piala dunia atau player yang abang sokong menang kasut
atau bola emas..pandai-pandai lah ayang bodek abang untuk dapatkan
hadiah?. Jika sebaliknya? hendaklah ayang turut berduka?.

13. Akhirkata. Majulah sukan untuk negara!.


Abang yang sentiasa menyayangimu walaupun period ayang datang setiap
bulan..


Suami / bf / kekasih yang tersayang *


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 11:31


salam ukhwah,

fuiyoooooooo ...... biar betul........ ....eeerrrmmmm ......

Bookmark and Share

  


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 12:28


"Ayang dilarang sama sekali menjerling ke arah remote control pada masa tersebut"..jeling pun tak boleh tau ;P...


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

muhdevori
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.12.2009
Ahli No: 38634
Posting: 26
Dari: kl

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 13:01


haha.
kelakar lah..
laki pun da period..
tapi ana tak minat bola...
terkeluar dari lki golongan mana..

Bookmark and Share

  


  Member Information For muhdevoriProfil   Hantar PM kepada muhdevori   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 14:30


Pada 20-02-10 11:08 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!



6. Kasih sayang abang akan bertambah
kepada ayang jika ayang sentiasa memastikan makanan ringan sentiasa tersedia untuk abang semasa perlawanan berlangsung.

ohh macam tu?

!!! QUOTE !!!


7. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa
ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau berada diambang kekalahan.

setuju2.... :lol:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-02-10 10:53


Pada 20-02-10 14:30 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-02-10 11:08 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!




!!! QUOTE !!!


7. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa
ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau berada diambang kekalahan.

setuju2.... :lol:

uiiii..seronok dia...haha

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 21-02-10 14:28


* ayang memahami semua gejala simptom yang abang sebutkan malah ayang akan memberi sokongan moral sepanjang masa berlangsungnya period abang itu malah ayang juga akan menyediakan makanan dan minuman kegemaran abang* hehe


-----------------
Keep Moving Forward


Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

AinulYaqan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2007
Ahli No: 28907
Posting: 102

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-10 18:34


Assalamualaikum
waa..iye ke? hmm..baru ana tau, hihi.
terima kasih banyak-banyak pada rimbabara sudi berkongsi info yang berguna ni sb bakal suami ana memang kaki bola. dari international league hinggalah ke piala malaysia, bola saja lah, hehe.
jadi, tau lah ana apa yang perlu dilakukan time ni ye? :sopan:


-----------------
"dan janganlah kamu bersedih hati padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya jika kamu orang-orang yang beriman" (al-Imran:139)


Bookmark and Share

  


  Member Information For AinulYaqanProfil   Hantar PM kepada AinulYaqan   Quote dan BalasQuote

engrfeez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.02.2010
Ahli No: 39324
Posting: 244
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-02-10 20:29


Period datang 4 tahun sekali...Rindunya dengan World Cup..uhuhu


-----------------
Ya Allah,Ampunilahku,Rahmatilahku,Kayakanku, Angkatlah Darjatku,Rezekikanlahku,Berilah Hidayah, Sihatkanlahku dan Maafkanlahku


Bookmark and Share

  


  Member Information For engrfeezProfil   Hantar PM kepada engrfeez   Quote dan BalasQuote

affenry
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25617
Posting: 130
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-10 22:58


7.. Ayang adalah dialu-alukan untuk duduk dan menikmati perlawanan
bersama abang tetapi ayang hanya boleh bercakap semasa half time atau
commercial break. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa
ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau
berada diambang kekalahan.

salam....

wah....
macam 2 sekali ke???
hehehehehe...bahay juga kalau macam ni sebenar nya......
bukan apa..
nafkah batin boleh dkira terabai tau...
jg2,
jangan sampai isteri cari peneman lain...
heheheehhehe


-----------------
hidup xp gurauan ibarat pokok xp buah nya.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For affenryProfil   Hantar PM kepada affenry   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 10:34


eleeeehhh...
tengok petandingan futbal tu pandai ke main futbal... :lol:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 10:54


salam....amboi....sampai macam tu sekali ek.....belum ada pengalaman macam ni sebab family dan orang-orang yang dekat dengan saya tak berapa minat bola...hehe


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

yui
Warga Rasmi
Menyertai: 17.01.2010
Ahli No: 39078
Posting: 6
Dari: Kuantan, Pahang

suriname   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 13:39


Terima kasih.. syukran pada rimbabara..=)
info yang sangat baik dan membantu. especially untuk isteri-isteri baru yang baru nak kenal dan meng'adapt'kan diri dengan kehidupan suami isteri.. suami saya sure lah dapat symptom piala dunia ni.. sabar saja lah..=)

Bookmark and Share

  


  Member Information For yuiProfil   Hantar PM kepada yui   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 13:53


Adoii bola oh bola..
Kalau isteri yang minat bola, suami tak minat, boleh guna surat yang sama ke.

**Tak minat bola langsung.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 14:57


Pada 20-02-10 14:30 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-02-10 11:08 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!



6. Kasih sayang abang akan bertambah
kepada ayang jika ayang sentiasa memastikan makanan ringan sentiasa tersedia untuk abang semasa perlawanan berlangsung.

ohh macam tu?

!!! QUOTE !!!


7. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa
ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau berada diambang kekalahan.

setuju2.... :lol:



peminat bola ini..



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 14:59


Pada 22-02-10 13:53 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Adoii bola oh bola..
Kalau isteri yang minat bola, suami tak minat, boleh guna surat yang sama ke.

**Tak minat bola langsung.



teringat pula iklan makan bola, tidur bola, mandi bola, mimpi bola..hehehe



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2009
Ahli No: 37512
Posting: 76
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 11:37


saya pun minat bolasepak...
tapi, tidaklah sampai sanggup berjaga pagi2 buta...
kalau seblom pukul 12mlm, bolehlah tengok... :D


-----------------
http://semua-barangmurah.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-10 10:38


yeah nantikan kemunculan world cup di kace tv anda..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

fazrolhafiz
Warga Rasmi
Menyertai: 12.12.2009
Ahli No: 38631
Posting: 2
Dari: kroh

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-02-10 18:28


nasib baikla gua tak minat bola sepak

Bookmark and Share

  


  Member Information For fazrolhafizProfil   Hantar PM kepada fazrolhafiz   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 23:35


Pada 22-02-10 14:57 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!



peminat bola ini..


tau2 saja... :berfikir:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-10 23:39


Pada 22-02-10 13:53 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Adoii bola oh bola..
Kalau isteri yang minat bola, suami tak minat, boleh guna surat yang sama ke.



beginilah situasi saya nanti 4thn akan datang bukan tahun ni lah...macam mana tu? jadi isteri durhaka ke?


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

  


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 11-05-10 22:24


tak tergolong dalam golongan yang datang 'period ' 4 tahun sekali.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-10 22:30


macam tu sekali kalau lelaki "period"... uish..dahsyatnye...


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-10 21:21


daripada berjaga mlm tengok bola semata-mata, baik buat benda lain yang lebih berfaedah... kalau dah sampai terganggu pulak kerja, keluarga terabai, rasanya dah jadi perkara sia-sia... kalau tak ada kerja lain lah cerita ek... ;-)

setakat ni rasanya suami tak ada lah fanatik bola sampai macam kes period 4 tahun sekali macam kat atas tu... legaaa... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

carrotsusu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.03.2008
Ahli No: 32924
Posting: 134
Dari: klate...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-10 16:28


kaki bola...lelaki..biasa lah tu..
beter if 'ayang' tu pun kaki bola...
:D


-----------------
Senyum secantik ciptaan Allah dalam dirimu...senyum ye. because of your smile you make life more beautiful..^___^ .

Bookmark and Share

  


  Member Information For carrotsusuProfil   Hantar PM kepada carrotsusu   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-05-10 20:29


syukur lah surat ini BUKAN untuk saya

ehehehe


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mawar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4592
Posting: 119
Dari: k.lumpur

Pahang  


posticon Posting pada: 03-06-10 09:22


alamak....bakal suami pun suka bola..maknenya tarikh kahwin(26.6) masa dia tga period...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarProfil   Hantar PM kepada mawar   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-06-10 15:35


dahsyat tol....hehehe lelaki pun ada period juga ye...kena ambil tau juga ni...kalau dah kahwin nanti dapat suami kaki bola boleh jadi infi..:p
mujur kat rumah ada dua TV...kalau tak, memang tak boleh tengok TV lah gayanya....sebab ayah saya pun kaki bola..


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

  


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-06-10 23:40


salam..hehe kelakar betul..minat juga tengok bola tapi bila tengok bola saja mesti mngantuk..


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

  


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

miss_iena
Warga Rasmi
Menyertai: 08.10.2010
Ahli No: 40361
Posting: 4
Dari: Malaysia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-10 10:46


7.. Ayang adalah dialu-alukan untuk duduk dan menikmati perlawananbersama abang tetapi ayang hanya boleh bercakap semasa half time atau commercial break. Ayang dilarang sama sekali menggoda abang pada masa ini terutama jika pasukan yang abang sokong sedang ketinggalan atau berada diambang kekalahan.


erm...kalau nak goda juga masa ini tak boleh ek?rasa-rasanya kalau goda, tak dilayan ke walaupun goda memang tahap gaban punya...hehe
:-P


-----------------
dOn't settLe 4 the oNe yOu Can LiVe wiTh...wAit 4 tHe onE yOu Can't Live WithOut


Bookmark and Share

  


  Member Information For miss_ienaProfil   Hantar PM kepada miss_iena   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.135289 saat. Lajunya....