Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Elakkanlah dirimu dari berhutang kerana hutang itu akan menjadikan dirimu hina pada waktu siang dan gelisah pada waktu malam
-- Luqman Al-Hakim

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 20 hari yang lalu
solehin: 29 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: surprise...


Carian Forum

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» surprise...

Please Mendaftar To Post


Oleh surprise...

sahabat_jr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2005
Ahli No: 16855
Posting: 40
Dari: Kg. Bandar DiRaja

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 19:51


1.Copy the below content and Paste it to notepad.
2 Use replace all (Ctrl + H)
3. Put find what with : 6 and replace with : _ (under score)
4 Then click replace all




6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6669966666996699669 9999999669966666 9966666669966666 6996699999999669 9666699666666666 6666696666666666 666666666666
6669966666996699669 9999999669966666 9966666666996666 9966699999999669 9666699666666666 6666999666666666 666666666666
6669966666996699669 9666666669966666 9966666666699669 9666699666699669 9666699666666666 6669969966666666 666666666666
6669966966996699669 9999999669999999 9966666666669999 6666699666699669 9666699666666666 6699666996666666 666666666666
6669969996996699669 9999999669999999 9966666666666996 6666699666699669 9666699666666666 6999999999666666 666666666666
6669999699996699666 6666699669966666 9966666666666996 6666699666699669 9666699666666666 9999999999966666 666666666666
6669996669996699669 9999999669966666 9966666666666996 6666699999999669 9666699666666669 9666666666996666 666666666666
6669966666996699669 9999999669966666 9966666666666996 6666699999999669 9999999666666699 6666666666699666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6699666669966666666 6966666666699999 9996699999999669 9666666996666666 6996666699669999 9999669966666996 666666666666
6699666669966666666 9996666666699999 9996699999999666 9966669966666666 6999666699669999 9999669966666996 666666666666
6699666669966666669 9699666666699666 6996699666699666 6996699666666666 6999966699669966 6666669966666996 666666666666
6699999999966666699 6669966666699999 9996699999999666 6699996666666666 6996996699669999 9999669966966996 666666666666
6699999999966666999 9999996666699999 9996699999999666 6669966666666666 6996699699669999 9999669969996996 666666666666
6699666669966669999 9999999666699966 6666699666666666 6669966666666666 6996669999669966 6666669999699996 666666666666
6699666669966699666 6666669966699666 6666699666666666 6669966666666666 6996666999669999 9999669996669996 666666666666
6699666669966996666 6666666996699666 6666699666666666 6669966666666666 6996666699669999 9999669966666996 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666
6669966666699669999 9999666666666966 6666666999999996 6666666999999966 9999999966699966 6699999999666666 666666666666
6666996666996669999 9999666666669996 6666666999999996 6666666999999996 9966669966669966 6699666699666666 666666666666
6666699669966669966 6666666666699699 6666666996666996 6666666666666996 9996669966669966 6699966699666666 666666666666
6666669999666669999 9999666666996669 9666666999999996 6666666666669966 9969669966669966 6699696699666666 666666666666
6666666996666669999 9999666669999999 9966666999999996 6666666666699666 9966969966669966 6699669699666666 666666666666
6666666996666669966 6666666699999999 9996666996996666 6666666669966666 9966699966669966 6699666999666666 666666666666
6666666996666669999 9999666996666666 6699666996699666 6666666999999996 9966669966669966 6699666699666666 666666666666
6666666996666669999 9999669966666666 6669966996666996 6666666999999996 9999999966699996 6699999999666666 666666666666
6666666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 6666666666666666 666666666666

WISH YOU A HAPPY NEW YEAR 2010


-----------------

KELAB BELIA MERDEKA : http://www.anakmorib.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_jrProfil   Hantar PM kepada sahabat_jr   Pergi ke sahabat_jr's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 13-01-10 20:17


salam.. done.. thanks.. so creative of u..


-----------------
Keep Moving Forward


Bookmark and Share

  


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

annuur_syifa
Warga Rasmi
Menyertai: 12.12.2009
Ahli No: 38630
Posting: 15
Dari: Kulai, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 20:32


Salam...

thnkz for the wish...u make me learn something new..:)


-----------------
"Allah tidak menetapkan qadha' bagi seorang hamba-Nya kecuali qadha' itu baik baginya" ~Al-Musnad karya Imam Ahmad~


Bookmark and Share

  


  Member Information For annuur_syifaProfil   Hantar PM kepada annuur_syifa   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 06:18


Cantiknya.. kreatif dan memang surprise :-) Bertuah si empunya hati yang memiliki si empunya diri :-)


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 11:48


memang cantik...sungguh kreatif. betul-betul surprise kepada yang mencubanya....

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 12:48


bagaimana result imej nya?? paste lah kat sini hihihi
nak tengok...hihi :D

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 15:41


Pada 14-01-10 12:48 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana result imej nya?? paste lah kat sini hihihi
nak tengok...hihi :D


hehe.. sah sah malas nak try...

p/s: sama lah kita.. :-D



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-01-10 10:17


Pada 14-01-10 15:41 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 14-01-10 12:48 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana result imej nya?? paste lah kat sini hihihi
nak tengok...hihi :D


hehe.. sah sah malas nak try...

p/s: sama lah kita.. :-D



btl3... macam tau2 saja... :kelip:
tak ada org nak megPASTEkan ke??
nampak gayanya kena try sendiri lah...(kemalasan betul) :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-01-10 13:20


hehe..
saya dah try dah..
malangnye memang tak boleh untuk di pastekan kat sini..
nanti jadi lain pulak.. :D

kalau nak tengok jugak, kena lah try sendiri.. hehe..



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-01-10 16:00


i got it .. kreatifnyer dia .. :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-01-10 16:50


___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___99_____99__99__9 9999999__99_____ 99_______99_____ _99__99999999__9 9____99_________ _____9__________ ____________
___99_____99__99__9 9999999__99_____ 99________99____ 99___99999999__9 9____99_________ ____999_________ ____________
___99_____99__99__9 9________99_____ 99_________99__9 9____99____99__9 9____99_________ ___99_99________ ____________
___99__9__99__99__9 9999999__9999999 99__________9999 _____99____99__9 9____99_________ __99___99_______ ____________
___99_999_99__99__9 9999999__9999999 99___________99_ _____99____99__9 9____99_________ _999999999______ ____________
___9999_9999__99___ _____99__99_____ 99___________99_ _____99____99__9 9____99_________ 99999999999_____ ____________
___999___999__99__9 9999999__99_____ 99___________99_ _____99999999__9 9____99________9 9_________99____ ____________
___99_____99__99__9 9999999__99_____ 99___________99_ _____99999999__9 9999999_______99 ___________99___ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
__99_____99________ _9_________99999 999__99999999__9 9______99_______ _99_____99__9999 9999__99_____99_ ____________
__99_____99________ 999________99999 999__99999999___ 99____99________ _999____99__9999 9999__99_____99_ ____________
__99_____99_______9 9_99_______99___ _99__99____99___ _99__99_________ _9999___99__99__ ______99_____99_ ____________
__999999999______99 ___99______99999 999__99999999___ __9999__________ _99_99__99__9999 9999__99__9__99_ ____________
__999999999_____999 999999_____99999 999__99999999___ ___99___________ _99__99_99__9999 9999__99_999_99_ ____________
__99_____99____9999 9999999____999__ _____99_________ ___99___________ _99___9999__99__ ______9999_9999_ ____________
__99_____99___99___ ______99___99___ _____99_________ ___99___________ _99____999__9999 9999__999___999_ ____________
__99_____99__99____ _______99__99___ _____99_________ ___99___________ _99_____99__9999 9999__99_____99_ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________
___99______99__9999 9999_________9__ _______99999999_ _______9999999__ 99999999___999__ __99999999______ ____________
____99____99___9999 9999________999_ _______99999999_ _______99999999_ 99____99____99__ __99____99______ ____________
_____99__99____99__ ___________99_99 _______99____99_ _____________99_ 999___99____99__ __999___99______ ____________
______9999_____9999 9999______99___9 9______99999999_ ____________99__ 99_9__99____99__ __99_9__99______ ____________
_______99______9999 9999_____9999999 99_____99999999_ ___________99___ 99__9_99____99__ __99__9_99______ ____________
_______99______99__ ________99999999 999____99_99____ _________99_____ 99___999____99__ __99___999______ ____________
_______99______9999 9999___99_______ __99___99__99___ _______99999999_ 99____99____99__ __99____99______ ____________
_______99______9999 9999__99________ ___99__99____99_ _______99999999_ 99999999___9999_ __99999999______ ____________
___________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ________________ ____________

WISH YOU A HAPPY NEW YEAR 2010


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

  


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-10 15:48


oh ini hasilnya... kreatif..
terima kasih kerana pastekan kat sini..
(baru saja nak try)hihi
:D

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103538 saat. Lajunya....