Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 12
Ahli: 0
Jumlah: 12




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 10 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: cita-cita jangka pendek dah capai ke belum?


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» cita-cita jangka pendek dah capai ke belum?

Please Mendaftar To Post


Oleh cita-cita jangka pendek dah capai ke belum?

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-01-10 16:42


salam , apa cita-cita jangka pendek anda? dan dah capai ke belum..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 14:07


Wasalam

cita-cita ana belum tercapai lagi.Semoga semangat ana akan tetap ada untuk mencapai cita-cita yang ana ingin dan harapkan.InsyaAllah

:-)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

aiNa85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2009
Ahli No: 38304
Posting: 94
Dari: negeri jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 16:39


belum lagi...cita-cita jangka panjang pun masih jauh saja.... :cry:

terasa susah sangat nak capai cita-cita.tak semudah menulis karangan tentang 'cita-cita saya' sewaktu di sekolah dulu...


-----------------
-PermataAyahBonda-


Bookmark and Share

  


  Member Information For aiNa85Profil   Hantar PM kepada aiNa85   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 19:44


from wawa..

wawa nak jadi jutawan muslimah d dunia dan akhirat. tengah usaha ni.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

  


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA SETIA
Menyertai: 22.02.2005
Ahli No: 14611
Posting: 639
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 21:21


cita-cita pendek dah tercapai
cita-cita panjang masih belum lagi


-----------------
Tengoklah dengan mata,
Lihatlah dengan hati,
Renunglah dengan akal,
Fikirlah dengan iman.


Bookmark and Share

  


  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-01-10 11:42


banyak sangat cita-cita sampai tak tahu mana satu nak didahulukan..

hehe.. bukan cita-cita agaknya tapilebih kepada angan-angan.. :malu:



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 22-01-10 16:09


Semoga segala cita-cita dan angan-angan kita akan tercapai.Jangan mudah berputus asa pasti berjaya.InsyaAllah


Yang penting berusaha,berdoa dan bertawakkal selalu kepada Allah s.w.t

:-)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 11:32


Banyak yang belum tercapai lagi, kena tingkatkan usaha lagi.. :(


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 12:15


Assalamualaikum

belum lagi,doakan agar tercapai InsyaAllah..
Ameen ....

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 12:22


cita-cita pendek minggu ini..penyediaan rumah dan diri untuk sesi bertemu klien secara terus menerus bermula minggu hadapan..fuhhhh
moga-moga semua dokumen, kemas mengemas berjaya disiapkan ..aminnn


-----------------
the key is ignorance to negativity..


Bookmark and Share

  


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 21:14


errmm cita-cita pendek a Allhamdulillah ada yang dah tercapai..ada jugak yang belum hehe..cita-cita panjang pulak, belum lagi...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 22:42


cita-cita sangat banyak..
belum tercapai lagi....
banyak halangan....
dalam progress...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

silent_reader
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2010
Ahli No: 39139
Posting: 10
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-10 10:50


cita-cita jangka pendek...

alhamdulillah...dah tercapai dah...
iaitu..dapat kerja then dapat pakai kereta sendirik..hehe..
dah dapat penuhi permintaan mama nak anak dia ni survive hidup sendiri tanpa brgantung dengan orang tua dah especially dalam soal duit ni..hehe

nak tmpu cita-cita jangka panjang pula..iaitu...nak jadi budak baik..^_^..

Bookmark and Share

  


  Member Information For silent_readerProfil   Hantar PM kepada silent_reader   Quote dan BalasQuote

nur_aiza65
Warga Rasmi
Menyertai: 26.07.2004
Ahli No: 10307
Posting: 8
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-01-10 11:59


saya punya cita-cita.hehehe...mestilah nak kerja ikut bidang yang saya dah ambik.dah kerja dah..tapi.....huhuhu..kerja baru 7 bulan tapi dah dua kali tukar kerja.nak tukar lagi hujung bulan nh..makin lama makin jauh pula dr bidang yang saya ambik..

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_aiza65Profil   Hantar PM kepada nur_aiza65   Pergi ke nur_aiza65's Website   Quote dan BalasQuote

chiyo_kajuji
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.01.2010
Ahli No: 39074
Posting: 34
Dari: di alam fana

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-10 12:03


tak sampai-sampai lagi..
on the way nak capai matlamat jangka pendek, matlamat lain pulak datang, tu yang tak sampai-sampai tu..


-----------------
PRaiSe To YoU,
JuST FoR You,
ALLAH....


Bookmark and Share

  


  Member Information For chiyo_kajujiProfil   Hantar PM kepada chiyo_kajuji   Pergi ke chiyo_kajuji's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-01-10 16:00


nak capai matlamat /cita-cita jangka pendek anda perlu fokus dan realistik..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 30-01-10 10:22


Pada 29-01-10 16:00 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

nak capai matlamat /cita-cita jangka pendek anda perlu fokus dan realistik..



Ya sokong :-)


-----------------








Bookmark and Share

  


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-02-10 10:50


apa ek cite2 ku ini.. fikiran sangat bercelaru.. tak tahu nak ambil yang mana satu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

hasanrijal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 38117
Posting: 201
Dari: LaNd bEloW ThE WinD

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-10 23:54


Pada 09-02-10 10:50 , hajime_kindaichi posting:

!!! QUOTE !!!

apa ek cite2 ku ini.. fikiran sangat bercelaru.. tak tahu nak ambil yang mana satu..


Jadi penyiasat sajalah..dah nama pun Hajime kindaichi :-D


-----------------
Somewhere, something incredible is waiting to be seen


Bookmark and Share

  


  Member Information For hasanrijalProfil   Hantar PM kepada hasanrijal   Quote dan BalasQuote

masz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.07.2005
Ahli No: 17165
Posting: 96
Dari: kuala lumpur

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-10-10 23:23


Alhamdulillah..cita-cita jangka pendek..salah satunya telah tercapai..
iaitu memiliki kereta sendiri..Alhamdulillah..setelah hampair setahun lebih bekerja..dapat juga..amin:)
yang seterusnya untuk dapatkan kerja yang lebih stabil..dan mencari jodoh..insya Allah.moga dipermudahkan segala urusan..amin:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For maszProfil   Hantar PM kepada masz   Quote dan BalasQuote

hanisahani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2006
Ahli No: 22928
Posting: 203
Dari: negeri aman damai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-10 11:57


jngka pendek..alhamdulillah tercapai...cma ada sikit lagi perlu ditambahbaikkan...jngka pjng masih on d way..berdoa setiap ketika,,,=)



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanisahaniProfil   Hantar PM kepada hanisahani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120988 saat. Lajunya....