Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 13 hari yang lalu
aye: 15 hari yang lalu
NisaAdDeen: 38 hari yang lalu
RijaludDeen: 38 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: tumpang tanya...


Carian Forum

Moderator: Admin, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» tumpang tanya...

Please Mendaftar To Post


Oleh tumpang tanya...

myself_1991
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2009
Ahli No: 37981
Posting: 2
Dari: kl

azerbaijan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 13:17


salam kepada semua..
tumpang tanya ea..
saya tinggal di sekitar setapak, kuala lumpur.
ada tak sesiapa yang tahu kat mana nak beli tudung yang ada purdah ?
or purdah asing2 boleh pakai dengan tudung biasa ke??
thanks semua

wasslam =)

Bookmark and Share

  


  Member Information For myself_1991Profil   Hantar PM kepada myself_1991   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 13:30


hurm.... senang-senang pergi saja kat masjid india... bukan kata purdah... jubah pun banyak... cantik-cantik...


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 14:27


cuba cari kat kedai di taman melewar, gombak..area greenwood..

Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 16:17


salam..nak tmpang tanya juga..hehe..ada tak kat member2 ukhwah kat sini yang tahu tempat praktikal yang ada nak pakai org untuk bulan mei 2010 ni..tapi untuk 2 bulan saja..dalam engineeringnye field..kalau ada boleh lah sharing2..hehe..


-----------------
Aku selalu harus sedar sepenuhnya, bahawa yang terbaik menurutkan belum tentu yang terbaik menurut Allah S.W.T


Bookmark and Share

  


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

myself_1991
Warga Rasmi
Menyertai: 31.10.2009
Ahli No: 37981
Posting: 2
Dari: kl

azerbaijan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-09 02:00


Pada 30-12-09 13:30 , tou_aii posting:

!!! QUOTE !!!

hurm.... senang-senang pergi saja kat masjid india... bukan kata purdah... jubah pun banyak... cantik-cantik...











betul-betul.. kat kedai first lady yang kat jalan tunku abdul rahman tu memang lawa2 jubahnye.. =)

Bookmark and Share

  


  Member Information For myself_1991Profil   Hantar PM kepada myself_1991   Quote dan BalasQuote

limah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2009
Ahli No: 37835
Posting: 149

blank   avatar


posticon Posting pada: 31-12-09 08:19


salam semua...snjamil boleh cuba kat tempat akak tapi kami kat shah alam boleh ke kalau boleh pm akak you punya particulars dan surat untuk practikal. sebelum ni kami tak peranah ambil budak-budak praktikal tapi baru-baru ni syk nak cuba. so kalau nak hantarlah. sykt kami sykt jepun.

Bookmark and Share

  


  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

nur_islam88
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22181
Posting: 65
Dari: pasir puteh,kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-10 08:31


salam...
saya tak pasti sangat tempat yang jual tudung sekali dengan purdah...
tapi saya jahit sendiri tudung dan purdah tu...lagi selesa...
itu pendapat saya lah...kalau boleh jahit sendiri,apa salahnya buat sendiri...
mudah saja...xsusah pun...:)

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_islam88Profil   Hantar PM kepada nur_islam88   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 03-01-10 16:39


Pada 30-12-09 16:17 , snjamil posting:

!!! QUOTE !!!

salam..nak tmpang tanya juga..hehe..ada tak kat member2 ukhwah kat sini yang tahu tempat praktikal yang ada nak pakai org untuk bulan mei 2010 ni..tapi untuk 2 bulan saja..dalam engineeringnye field..kalau ada boleh lah sharing2..hehe..



try hantar permohonan dulu..proses macam biasa..


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

  


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091834 saat. Lajunya....