Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang berada di puncak gunung itu tidak diletakkan di situ, sebaliknya mendaki dari bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 21 hari yang lalu
izdham: 31 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 40 hari yang lalu


Lintas Langsung Semasa
Topik: berminat untuk menjadi vendor koperasi ukhwah


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lintas Langsung Semasa
    »» berminat untuk menjadi vendor koperasi ukhwah

Please Mendaftar To Post


Oleh berminat untuk menjadi vendor koperasi ukhwah

ayu79
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2009
Ahli No: 38380
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-11-09 14:44


assalamualaikum

saya kat sini nak bertanya dengan team koperasi ukhwah

macam mana caranya untuk saya punya syarikat berminat untuk menjadi vendor koperasi ukhwah, contohnya syarikat saya membuat printing, supply merchandise dan terlibat dalam event.

pada siapa saya harus hubungi.

minta tolong ye, syarikat saya ni berpengalaman dalam organise event, printing dan lain-lain

thank you :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayu79Profil   Hantar PM kepada ayu79   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-09 22:10


salam alaik....kepada ayu79.... cuba anda semak betul-betul soalan tu..adakah memang untuk ukhwah.com???saya rasa itu untuk koperasi ukhwah kan???? untuk koperasi ukhwah, website nya adalah www.ukhwah.com.my.... terima kasih


-----------------
khalifah Allah di muka bumi......


Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086705 saat. Lajunya....