Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 7 hari yang lalu
alongmina: 11 hari yang lalu
muslimin23: 17 hari yang lalu
kasih_kekasih: 21 hari yang lalu
budakbesar: 28 hari yang lalu
azemi: 32 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: ukhwah.com..buka dulu topengmu(2)


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» ukhwah.com..buka dulu topengmu(2)

Please Mendaftar To Post


Oleh ukhwah.com..buka dulu topengmu(2)

wildan85
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2009
Ahli No: 37649
Posting: 493
Dari: selangor

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 02:11


Assalamualaikum
:bunga:

http://ukhwah.com/viewtopic.php?forum=2&topic=41608

ada yang berfikir positif dengan tajuk ni..namun ramai jugak yang memaki...he..he..saya masih tetap berfikir positif pada setiap tanggapan dan komentar..ada yang nak sebut orang indonesia..ada jugak yang menuduh macam-macam...

======================================
inilah prbincangan...

he..he..ada yang nak mengharamkn saya kat sini...
jangan risau..ini milik anda..anda boleh berbuat apa pun...lagi pula, saya tidak mengaharmkan anda untuk mengharamkn saya berforum disini..he..he..he..

ada yang trlihat takut..ada yang santai2 saja..

TUJUAN saya bukanlah untuk membuka aib seseorang..bukan untuk mengatakan aib seseorang..saya sangat faham aturan tu..dilarang membuka aib seseorang dan saya faham tu..

apa-apa apa pun..tetaplah bersikap dan berfikir positif..

BUKANkah kita bersaudara.."ukhwah" kan..?


-----------------
Hai orang-orang yang beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yang bahan bakarnya adalah manusia dan batu; penjaganya malaikat-malaikat yang


Bookmark and Share

  


  Member Information For wildan85Profil   Hantar PM kepada wildan85   Pergi ke wildan85's Website   Quote dan BalasQuote

wildan85
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2009
Ahli No: 37649
Posting: 493
Dari: selangor

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 02:12


terimalah persembahan dari
peterpan band(indonesia)


Peterpan – Topeng

Kudapat melintas bumi,
kudapat merajai hari
Kudapat melukis langit,
kudapat buatmu berseri
Tapi kudapat melangkah pergi
Bila kau tipu aku disini,
kudapat melangkah pergi
Kau dapat cerahkan aku,
kau dapat buatku berseri
Kau dapat buatku mati,
kau dapat hitamkan pelangi
Tapi kudapat melangkah pergi
Bila kau tipu aku disini,
kudapat melangkah pergi
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Tapi buka dulu topengmu,
buka dulu topengmu
Biar kulihat warnamu,
kan kulihat warnamu


-----------------
Hai orang-orang yang beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yang bahan bakarnya adalah manusia dan batu; penjaganya malaikat-malaikat yang


Bookmark and Share

  


  Member Information For wildan85Profil   Hantar PM kepada wildan85   Pergi ke wildan85's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 10:31


Agama mana membenarkan manusia berlaku sesuka hati, masuk rumah orang tak mengikut adab dan sopan. Mulya, awak ni dah masuk kategori BIADAP.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 10:51


hmmmm,,,,entahlahhh apa nak jadi lah....hanya allah yang tahu,...... ....

:-(


bila-bila masa boleh bertukar.....lagi baik jadi kamen rider hehehehehe
:-P :lol: /


hehehe jangan marah encik mulya........peace...
lebih baik beri pendapat pada post2 sahabat lain di ukhwah.com dari menimbulkan kontroversi ... 8-)

/


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 11:12


Pada 22-11-09 02:11 , wildan85 posting:

!!! QUOTE !!!



he..he..ada yang nak mengharamkn saya kat sini...
jangan risau..ini milik anda..anda boleh berbuat apa pun...lagi pula, saya tidak mengaharmkan anda untuk mengharamkn saya berforum disini..he..he..he..




Siapa anda nak membenarkan atau tidak membenarkan?
Dengan rasminya mulai detik ini anda DIHARAMKAN terus dari Portal Komuniti Ukhwah.

Sesiapa yang melihat atau mengetahui makhluk ini mendaftar dengan nick lain sila maklumkan terus pada saya.

Wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-09 11:27


Pada 22-11-09 11:12 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-11-09 02:11 , wildan85 posting:

!!! QUOTE !!!



he..he..ada yang nak mengharamkn saya kat sini...
jangan risau..ini milik anda..anda boleh berbuat apa pun...lagi pula, saya tidak mengaharmkan anda untuk mengharamkn saya berforum disini..he..he..he..




Siapa anda nak membenarkan atau tidak membenarkan?
Dengan rasminya mulai detik ini anda DIHARAMKAN terus dari Portal Komuniti Ukhwah.

Sesiapa yang melihat atau mengetahui makhluk ini mendaftar dengan nick lain sila maklumkan terus pada saya.

Wassalam



mungkin ini yang lebih baik,,,,,,,.... :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 22-11-09 12:00


Topik Dikunci Kerana Tidak Memberi Manfaat Dan Tiada Perbincangan Yang Ilmiah.

Harap Maklum

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122232 saat. Lajunya....