Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Every closed eye is not sleeping and every open eye is not seeing

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 16 jam, 41 minit yang lalu
tereturubuzu: 9 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Tahniah wawa83 - Kelahiran Cahayamata


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Tahniah wawa83 - Kelahiran Cahayamata

Please Mendaftar To Post


Oleh Tahniah wawa83 - Kelahiran Cahayamata

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 14:16


Assalamualaikum

Tahniah diucapkan pada wawa83 atas kelahiran cahayamata perempuan, pada 11 October 2009 jam 1513 dengan berat 2.95kg di Hospital Sg Buloh. Moga bertambah2 rezeki wawa dan anak-anak InsyaAllah. Moga wawa terus tabah dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan. InsyaAllah bayi comel ini akan dinamakan dengan Anis Nurul Iman. Gambar ada dalam handphone tapi belum dapat upload lagi. Memang comel dan cute. :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 14:24


Alhamdulillah, bertambah lagi anak adam dimuka bumi ini. moga menjadi srikandi mujahidah yang menegakkan keagungan dan membela Agama Allah yang di redhai ini. Tahniah kepada wawa83..doa dan harapan agar terus tabah dan terus diberikan kekuatan didalam membesarkan anak-anak.

HiduP MesTi TerUs..:welcome: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-09 14:34


Alhamdulillah... tahniah wawa83... semoga baby sihat2 dengan ibunya.... semoga bakal menjadi srikandi islam... menjadi wanita solehah...aminn.... tahniah sekali lagi ye...

p/s : kak hanan, upload lah gambar baby dia, kami nak tengok.. ;-)


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 08:58


Alhamdulillah..

Tahniah buat wawa..Moga baby dan ummi nya sihat2 selalu..

Doa kami agar kamu terus tabah dan berjaya mengharungi apa jua rintangan di masa hadapan.


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

selembut_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2674
Posting: 121
Dari: damansara utama

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 09:12


Alhamdulillah....tahniah..dah jadi ibu dah ye...moga banyak-banyak sabar dalam mengharungi dunia keibuan yang banyak dugaan yang tak terjangka.. :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For selembut_saljuProfil   Hantar PM kepada selembut_salju   Pergi ke selembut_salju's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 09:12


Alhamdulillah..

Tahniah buat wawa..
Semoga ibu dan anak2nya sihat walafiat selalu..
Ku doakan semoga wawa tabah dan cekal dalam menghadapi ranjau kehidupan yang mendatang..



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 10:28


Tahniah!
semoga menjadi anak yang solehah agar menjadi bekal di akhirat kelak..
Moga terdidik dengan Islam yang sebenar :)


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-10-09 15:03


Alhamdulillah..

Teruja tengok baby Wawa. Memang comel dan ee.. geram lah tengoknya.
Harap dapat berkesempatan melihat lebih dekat.

Semoga Wawa dan family sentiasa sihat dan ceria. Tahniah untuk wawa :)


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 07:17


erm.. ya.. tahniah2...
saya dah timang2 baby wawa yang comel tu.. hik hik...
cute sangat.. memang iras muka mak dia sangat-sangat...
moga wawa tabah...
dan moga anak itu dipelihara akhlaknya, serta akal nya dari sebarang ajaran2 pelik sepanjang hidupnya...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:36


Tahniah, moga menjadin Insan yang solehah


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:48


Pada 16-10-09 07:17 , mimi_eniliana posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. ya.. tahniah2...
saya dah timang2 baby wawa yang comel tu.. hik hik...
cute sangat.. memang iras muka mak dia sangat-sangat...
moga wawa tabah...
dan moga anak itu dipelihara akhlaknya, serta akal nya dari sebarang ajaran2 pelik sepanjang hidupnya...


apa maksud ajaran yang pelik-pelik tu??????


-----------------
Jom masuk syurga...


Bookmark and Share

  


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:51


Tahniah kak wawa83. Rasanya bagaikan terlalu pantas semuanya berlaku kan. ;-)

Semoga sentiasa dibawah lindungan dan lembayung Allah. :kelip:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

  


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

adekuwan83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31792
Posting: 189
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-10-09 09:55


tahniah wawa83 kerna selamat melahirkan..
bentuklah ia dengan cahaya keindahan Islam

seronokny ada baby :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For adekuwan83Profil   Hantar PM kepada adekuwan83   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 09:58


Pada 16-10-09 09:48 , kumpulansenyum posting:

!!! QUOTE !!!



apa maksud ajaran yang pelik-pelik tu??????



alamak kena explain eh.. hehe sikit-sikit selit boleh lah ye..ni ruangan ucapan tahniah ni..kasihan tuan dia kalau kita buat semak kat topik ni...

maaf lah ye..bahasa melayu saya kadang-kadang pun sedia pelik..
maksud saya ..apa-apa saja pemahaman yang bukan2.. bukan tak tahu kat malaysia ni ..macam-macam anasir kreatif ada..ada ayah pin.. ada rasul cap melayu.. malah ada pulak juga bijak pandai agama yang memutar belit fakta di sana sini...moga bukan setakat baby.. malah kita sendiri dipelihara dari sebarang pemesongan akal.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 00:15


Alhamdulillah..tahniah wawa..hm.begitu pantas masa berlalu..semoga anak yang dikurniakan menjadi pnyejuk mata, permata hati, dan penyeri hidup wawa..semoga menjadi anak yang solehah..maaf lah org sg buloh ni tak dapat melawat..


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

  


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 04:34


Tahniah kak, dapat baby.... Mesti comel macam kak Wawa...
Alhamdulillah... :-D Best pula ai dapat baby....
Tunggu bakal anak-anak buat tahun depan ini....
Tak sabar ini... semua tak makan saman...

Bookmark and Share

  


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 04:37


moga-moga kak Wawa, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dengan dilindungNya selalu... :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 19:42


tahniah kak wawa atas kelahiran baby. teringin nak tengok rupa baby akak. :)
moga akak terus tabah mengharungi hari yang mendatang dan di rahmati Allah selalu.

Bookmark and Share

  


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 21:34


salam alaik..
alhamdulillah.. bertambh lagi hasil anak-anak Ukhwah.com ni...emmm..
lahir ramai junior ukhwah.com merangkap palapis ye..ehhee.

ucpn dan doa untuk wawa. syukur dikurniakan cahaya mata..
hrpn, selamat mendidik anak dengan penuh kasih sayang + didikan agama ...
tiap yang berlaku ada hikmah yang tersirat.. Allah tidak bebani sesuatu melainkan hambanya mampu mengatasinya..

insyaallah ada kesempatan nanti, shida melawat wawa..
live must go on.. moga terus dilimpahi nikmat dan barakahNya..ameen


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 22:31


Pada 16-10-09 09:58 , mimi_eniliana posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-10-09 09:48 , kumpulansenyum posting:

!!! QUOTE !!!



apa maksud ajaran yang pelik-pelik tu??????



alamak kena explain eh.. hehe sikit-sikit selit boleh lah ye..ni ruangan ucapan tahniah ni..kasihan tuan dia kalau kita buat semak kat topik ni...

maaf lah ye..bahasa melayu saya kadang-kadang pun sedia pelik..
maksud saya ..apa-apa saja pemahaman yang bukan2.. bukan tak tahu kat malaysia ni ..macam-macam anasir kreatif ada..ada ayah pin.. ada rasul cap melayu.. malah ada pulak juga bijak pandai agama yang memutar belit fakta di sana sini...moga bukan setakat baby.. malah kita sendiri dipelihara dari sebarang pemesongan akal.. :)



tersurat tersirat tol ayat ni..anyway i know that :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nailofar_hamidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2008
Ahli No: 35797
Posting: 43
Dari: jb

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 00:54


Assalamua'laikum...tahniah kak wawa...semoga terus tabah mendidik anak-anak...bangkit lah selalu ye kak...moga anak kecil itu menjadi muslimah solehah kelak...AMIN


-----------------
e-mail:[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nailofar_hamidahProfil   Hantar PM kepada nailofar_hamidah   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-09 11:12


tahniah2... moga bertambah lagi rezeki pemberian daripada Allah swt, amiiiinn..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 08:37


Wawa baru perasan posting ni.. thank you semua pada yang datang ziarah dan melawat. yang bagi hadiah.. yang bagi pampers, bagi duit, bagi baju, hamper.. Ya Rabbi..murahnya rezeki Anis Nurul Iman.

Masa nak bersalin, punyalah Wawa tak ada baju baru untuk 'sambut' Anis ke dunia ni, selepas dia lahir, Ya ALLAH.. Rahmat melimpah2, mencurah2..sampai ke hari ini, masih banyak baju baru yang belum dipakainya. Duit2 sedekah yang org bagi pun, masih berbaki2 lagi. Syukur ALHAMDULILLAH..

thank you very much, Wawa memang tak perasan posting ni. thank you.


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 09:19


macam mana dengan perkembangan terbaru baby anis sekarang ini? mesti macam-macam dah keletah dia.. cute nya.. :D



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 09:59


Pada 26-01-10 09:19 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana dengan perkembangan terbaru baby anis sekarang ini? mesti macam-macam dah keletah dia.. cute nya.. :D



Anis peramah macam wawa, soleha.. hehe... kan Wawa..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-10 20:42


Betul Hanan, Anis sangat peramah berbanding abangnya Syamil.. A'ah lah, bila Soleha dan Hanan nak datang lagi? tengok Anis.. yang lain-lain.. Sadiqah, kang, Kak Mimi_Eniliana, Khalifah, Rumaisaa.. dll. Datanglah lagi ye? Dukung Anis ni, dah 7.3kgs dah.. Bulat macam Mak dia dah ni.. :-D


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-01-10 09:45


Pada 26-01-10 20:42 , SNMA posting:

!!! QUOTE !!!

Betul Hanan, Anis sangat peramah berbanding abangnya Syamil.. A'ah lah, bila Soleha dan Hanan nak datang lagi? tengok Anis.. yang lain-lain.. Sadiqah, kang, Kak Mimi_Eniliana, Khalifah, Rumaisaa.. dll. Datanglah lagi ye? Dukung Anis ni, dah 7.3kgs dah.. Bulat macam Mak dia dah ni.. :-D



peramah ye.. riuh rendah lah famili wawa nanti.. :kelip:

InsyaAllah ada keizinan masa nanti kami sampai lah ke sana..



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-10 09:59


Pada 26-01-10 20:42 , SNMA posting:

!!! QUOTE !!!

Betul Hanan, Anis sangat peramah berbanding abangnya Syamil.. A'ah lah, bila Soleha dan Hanan nak datang lagi? tengok Anis.. yang lain-lain.. Sadiqah, kang, Kak Mimi_Eniliana, Khalifah, Rumaisaa.. dll. Datanglah lagi ye? Dukung Anis ni, dah 7.3kgs dah.. Bulat macam Mak dia dah ni.. :-D



Sejak menjak ini sibuk sikit, lapang-lapang nanti kami datanglah. Alah, ibu Anis mana bulatnya, slim begitu gaklah.. :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-10 23:12


Alhamdulilah dan tahniah untuk wawa83..sedap nama Anis Nurul Iman

Bookmark and Share

  


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-10 12:24


Hihi...sedap kan nama 2? Terfikir2 nama anak perempuan, sampai lahir pun tak tahu lagi nak bagi nama apa..

BTW, thank you Hanan sebab update gambar anak Wawa dalam facebook dia yang comel 2... Hihi :-D


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

  


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-01-10 16:09


Apa yang saya perasan, orang sekarang ni kebanyakannya letak nama anak dengan A kat depan..

hehe..



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.137348 saat. Lajunya....