Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 20 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: ...tangkaskah anda? uji diri jom...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» ...tangkaskah anda? uji diri jom...

Please Mendaftar To Post


Oleh ...tangkaskah anda? uji diri jom...

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 21:55


salam..

sapa suka menaip..angkat tangan!!!

erm.. serasa anda lah.. berapa laju anda boleh taip?

adakah anda ketuk keyboard ni satu satu atau.....laju sampai tak perlu tengok keyboard masa taip?

ada kira tak..dalam seminit berapa patah boleh anda taip...

menurut sebuah kenyataan yang saya baca..jika kita dapat menaip 70 words dalam seminit..kita da boleh d anggap hebat lah dalam bab taip menaip ni..

so..apa kata Kalau kita uji diri kita...dengan klik link d bawah ni..


http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/


lepas itu nanti..anda copy html result anda, dan paste kan di sini.. boleh kita banding beza sesama kita kan..hehe..







:-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 22:51


hihi.best jugak.39words seminit.huhu.lambatnya.
posisi 1557 dari 9362 dalam senarai kedudukan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 00:58


minat sangat dengan typing...

tengah angkat tangan lah ni.hehe.ok,saya nak cuba taip kejap lagi.da lama tak tes menaip.nak tengok macam mana keputusannya.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 13-09-09 01:07


wahh betul lah best lah

32 perkataan seminit
166 markah, posisi 3300 dari 9453 kedudukan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 01:14


typing memang best...fun sangat-sangat!

yes,dapat 300 markah,posisi 232 dari 9457.hehe.rasa nak cuba lagi.tak puas hati ni.nak taip 70 words perminit kalau boleh.huhu.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

cairel_harriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.10.2005
Ahli No: 19970
Posting: 110
Dari: Bandar Perda

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 01:14


jawapan dari ana...

Kamu mencapai 175 markah, jadi kamu berada di posisi 2788 dari 9458 dalam senarai kedudukan


-----------------
When life goes down...go on.
When thing goes wrong...move on.
ALLAH give us perserve not to surrender.
Have faith in ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For cairel_harrizProfil   Hantar PM kepada cairel_harriz   Pergi ke cairel_harriz's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 01:16


Pada 13-09-09 01:07 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

wahh betul lah best lah

32 perkataan seminit
166 markah, posisi 3300 dari 9453 kedudukan...


best ye...taip lah lagi.boleh tingkatkan lagi.hehe.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

cairel_harriz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.10.2005
Ahli No: 19970
Posting: 110
Dari: Bandar Perda

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 01:17


Kamu mencapai 217 markah, jadi kamu berada di posisi 1306 dari 9459 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 260 aksara seminit
you mendapat 40 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah


-----------------
When life goes down...go on.
When thing goes wrong...move on.
ALLAH give us perserve not to surrender.
Have faith in ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For cairel_harrizProfil   Hantar PM kepada cairel_harriz   Pergi ke cairel_harriz's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 13-09-09 01:24


Pada 13-09-09 01:16 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-09-09 01:07 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

wahh betul lah best lah

32 perkataan seminit
166 markah, posisi 3300 dari 9453 kedudukan...


best ye...taip lah lagi.boleh tingkatkan lagi.hehe.



Uik, biar betul...398 perkataan seminit?? :-o :-o
macam superman lah pula menaip laju2 ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 01:29


Pada 13-09-09 01:24 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-09-09 01:16 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-09-09 01:07 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

wahh betul lah best lah

32 perkataan seminit
166 markah, posisi 3300 dari 9453 kedudukan...


best ye...taip lah lagi.boleh tingkatkan lagi.hehe.



Uik, biar betul...398 perkataan seminit?? :-o :-o
macam superman lah pula menaip laju2 ini...


ups,bukan superman tapi superwoman... :-D


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 02:18


haha..xpantas lah..tak puas aty tol




-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 02:49


Kamu mencapai 326 markah, jadi kamu berada di posisi 123 dari 9514 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 410 aksara seminit
you mendapat 64 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 04:39


Pada 13-09-09 01:14 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!


yes,dapat 300 markah,398 perkataan seminit,posisi 232 dari 9457.hehe.rasa nak cuba lagi.tak puas hati ni.nak taip 700 word perminit kalau boleh.huhu.

biar betul.398 perkataan seminit.huhu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 04:54


Pada 13-09-09 04:39 , myway posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-09-09 01:14 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!


yes,dapat 300 markah,398 perkataan seminit,posisi 232 dari 9457.hehe.rasa nak cuba lagi.tak puas hati ni.nak taip 700 word perminit kalau boleh.huhu.

biar betul.398 perkataan seminit.huhu.


bukan 398 perkataan tapi 398 huruf...takkan sebanyak tu dapat taip dalam seminit.typing error.huhu.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

nur_kasih511
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2008
Ahli No: 32942
Posting: 108
Dari: MaRanG, GaNuUu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 10:36


Pada 12-09-09 21:55 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam..

sapa suka menaip..angkat tangan!!!

erm.. serasa anda lah.. berapa laju anda boleh taip?

adakah anda ketuk keyboard ni satu satu atau.....laju sampai tak perlu tengok keyboard masa taip?

ada kira tak..dalam seminit berapa patah boleh anda taip...

menurut sebuah kenyataan yang saya baca..jika kita dapat menaip 70 words dalam seminit..kita da boleh d anggap hebat lah dalam bab taip menaip ni..

so..apa kata Kalau kita uji diri kita...dengan klik link d bawah ni..


http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/


lepas itu nanti..anda copy html result anda, dan paste kan di sini.. boleh kita banding beza sesama kita kan..hehe..







:-P





salam..

wah best lah main taip2 ni...tak puas pula nak menaip...tak cepat pun..average tengok 34 perkataan seminit...ni nak kena main game naip2 lagi ini...dapat top 100 jadi lah...bila agaknya???berangan saja..huhu.. :berfikir: tq2 kat syemarly...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nur_kasih511   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 12:04


hehe...39 perkataan seminit.....posisi 1597 dari 9799..boleh lah...:P


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 12:31


Kamu mencapai 148 markah, jadi kamu berada di posisi 4804 dari 9831 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 174 aksara seminit
you mendapat 25 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

lambatnya lah


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 16:40


huhu..best ke? lah...ni mesti jenis tak puas hati tu.. saya benyak kali buat da.. akhirnya yang terdaya 57 boleh buat..tu pun ranking ke 400..jauh lagi itu..huhuhu..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 13:22


Kamu mencapai 184 markah, jadi kamu berada di posisi 2723 dari 10821 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 229 aksara seminit
you mendapat 35 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah...........

erm boleh puas hati ke ni???


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 13:35


As salamualaikum wbt dan salam ukhwahfillah

Cubaan saya mendapat 42 perkataan seminit.

p/s

Teman buat nota dengan menaip, ehehe pensyarah bagi kuliah sambil menaip...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 13:35


Perrrghhhh!!! Laju gila antum semua menaip. Ni yang segan nak paparkan keputusan ni.


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 13:50


Dapat 43 perkataan seminit. Kena berlatih lagi nampaknya, dah lama tak menaip banyak-banyak..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 13:56


Kamu mencapai 123 markah, jadi kamu berada di posisi 7300 dari 10872 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 164 aksara seminit
you mendapat 23 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah

laju kah ni...? :berfikir:
kalau bab menaip serende...heheh.dah pun tak minat benda-benda yang banyak mggunakan taip..hanya guna mouse saja..


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 16:02


paling laju saya boleh taip 35patah perkataan saja..
kena berlatih lagi lah ini...



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 18:44


Kamu menaip 279 aksara seminit

boleh tahan lah.. average agaknya.. hehe


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

hiddenblade
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2007
Ahli No: 31318
Posting: 157
Dari: IBRAHzine

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-09 10:22


Kamu mencapai 191 markah, jadi kamu berada di posisi 3740 dari 16333 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 279 aksara seminit
you mendapat 41 perkataan betul dan
kamu mendapat 2 perkataan salah


Tu percubaan pertama
percubaan kedua hancus...............



-------------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For hiddenbladeProfil   Hantar PM kepada hiddenblade   Pergi ke hiddenblade's Website   Quote dan BalasQuote

hiddenblade
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2007
Ahli No: 31318
Posting: 157
Dari: IBRAHzine

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-09 10:28


YES!!! percubaan ketiga tidak hancuss lagi...
tapi tak boleh lawan syahadatulnur lagi


Kamu mencapai 230 markah, jadi kamu berada di posisi 1825 dari 16334 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 283 aksara seminit
you mendapat 43 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah




-------------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For hiddenbladeProfil   Hantar PM kepada hiddenblade   Pergi ke hiddenblade's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-09-09 10:46


Pada 19-09-09 10:28 , hiddenblade posting:

!!! QUOTE !!!

YES!!! percubaan ketiga tidak hancuss lagi...
tapi tak boleh lawan syahadatulnur lagi


Kamu mencapai 230 markah, jadi kamu berada di posisi 1825 dari 16334 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 283 aksara seminit
you mendapat 43 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah




-------------------




tak mengapa hiddenblade..boleh cuba lagi.menaip ni kena selalu praktis and ada cara dia tau.setiap jari ada hurufnye tersendiri.daripada slow lama-lama jadi cepat menaip.bila cepat menaip kerja pun cepat siap.hehe.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

hiddenblade
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2007
Ahli No: 31318
Posting: 157
Dari: IBRAHzine

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-09-09 10:52


kalau nak tukar jari tak boleh dah. dah biasa dari dulu lagi. cuma perlu tingkatkan kepantasan saja. lagi senang orang yang tak pernah menaip nak belajar guna jari-jari tu berbanding orang yang dah sangant biasa menaip dengan cara sendiri.

-------------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For hiddenbladeProfil   Hantar PM kepada hiddenblade   Pergi ke hiddenblade's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-10-09 19:33


huh... da makin ramai join membuatkan ranking semakin rendah.. letih jari nak ngejar top 100 huhu..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 09:54


huhu...ni ana punya..ana rasa Kalau mana student yang ambik cos om mesti laju sebab mereka da kelas typing..huhu




Kamu mencapai 209 markah, jadi kamu berada di posisi 3417 dari 19802 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 269 aksara seminit
you mendapat 40 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

niesa217
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.01.2008
Ahli No: 32266
Posting: 56
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 12:18


Kamu mencapai 137 markah, jadi kamu berada di posisi 12441 dari 19963 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 214 aksara seminit
you mendapat 27 perkataan betul dan
kamu mendapat 3 perkataan salah

Bookmark and Share

    


  Member Information For niesa217Profil   Hantar PM kepada niesa217   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 12:36


nampaknya jari jemari saya ni masih lemah lagi..ini keputusan saya

Kamu mencapai 219 markah, jadi kamu berada di posisi 2727 dari 19983 dalam senarai kedudukan

47 perkataan seminit..


-----------------
::teruskan kejayaan menuju keunggulan::



Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 13:57


.. uitt.. :lol:..

Kamu mencapai 247 markah, jadi kamu berada di posisi 1366 dari 20036 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 301 aksara seminit
you mendapat 48 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

risya_liyana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2005
Ahli No: 21575
Posting: 52
Dari: utara

malaysia  


posticon Posting pada: 26-10-09 18:46


huhu...tak puas hati..saya lambat lah..tapi best..nak try lagi lah..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For risya_liyanaProfil   Hantar PM kepada risya_liyana   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-10-09 12:43


betul-betul...nak try lagi..psni senang nak buat assignment..kojap yo menaip..heheh


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-10-09 18:44


Kamu mencapai 112 markah, jadi kamu berada di posisi 16804 dari 21681 dalam senarai kedudukan


hahahaha :D :D


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

islia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2004
Ahli No: 10058
Posting: 109
Dari: kedah aman selalu

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 17:05




Bookmark and Share

    


  Member Information For isliaProfil   Hantar PM kepada islia   Quote dan BalasQuote

islia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2004
Ahli No: 10058
Posting: 109
Dari: kedah aman selalu

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 17:05




Bookmark and Share

    


  Member Information For isliaProfil   Hantar PM kepada islia   Quote dan BalasQuote

islia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2004
Ahli No: 10058
Posting: 109
Dari: kedah aman selalu

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 17:05


Kamu mencapai 123 markah, jadi kamu berada di posisi 16415 dari 22796 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 184 aksara seminit
you mendapat 24 perkataan betul dan
kamu mendapat 2 perkataan salah

Bookmark and Share

    


  Member Information For isliaProfil   Hantar PM kepada islia   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-10-09 21:26


amu mencapai 218 markah, jadi kamu berada di posisi 3293 dari 22968 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 305 aksara seminit
you mendapat 42 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah

***************
ini saja ku mampu..huhu


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.166202 saat. Lajunya....