Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: ..ye, ye...ukhwah.com da ok..


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» ..ye, ye...ukhwah.com da ok..

Please Mendaftar To Post


Oleh ..ye, ye...ukhwah.com da ok..

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-09-09 20:04


salam alaik..

rasa macam tak pecaya saya da boleh log in ke ukhwah.com ni.. tak sedar pula sejak bila da ok.. tapi saya rasa tetiap minggu saya pasti akan try log ini...tapi tak le2 jugak..dan kali ni...alhamdulillah..

selama lebih 6 bulan ni terasa tak ada maknanya saya online.. Sekadar ym dengan kawan (termasuk kawan-kawan ukhwah.com juga)..lawat blog org (termasuk update blog sendiri)..cari bahan untuk asimen..download lagu/movie..dan macam-macam lagi lah..

ada jugak join portal lain..tapi tak ada feel macam kat ukhwah.com ni..tol...tak tipu..saya rasa kalian pun rasa macam tu juga agaknya..portal lain tak sama dengan ukhwah.com ni..entah mana yang best tak tau pula saya...huhu...

hope lepas ni tak ada masalah lagi lah... :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 05-09-09 21:42


salamm.. a'ah macam tak percaya saja ukhwah.com dah ok... windu sangat kat portal ni.. :)


-----------------
I'm a million different people from one day to the next..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

mujahadah_solehah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.10.2008
Ahli No: 35601
Posting: 49
Dari: UKM, Bangi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-09-09 22:10


betul..betul...betul...

Alhamdulillah...ukhwah.com kembali menemui peminat..huhuhu

Memang sejak ukhwah.com stop sekejap..rasa sunyi saja...walaupun ada web lain yang senagkatan dengan ukhwah.com such as iluvislam dan halaqah.net...

Apapun selamat berkongsi ilmu diruang maya ini. semoga bermanfaat kepada semua sahabat-sahabat diluar sana...

wassalam


-----------------
"ku akui..kelemahan diri, ku insafi kekurangan ini, ku kesali kejahilan ini, terimalah..terimalah...terimalah...taubatku ini.."


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahadah_solehahProfil   Hantar PM kepada mujahadah_solehah   Pergi ke mujahadah_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-09 15:00


SALAM.......


Alhamdulillah....

Rindu lama kembali terubat....

Segala pengisian dalam Ukhwah.com memang superb!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-09 15:11


salam. semuanya sudah kembali ok. rakan-rakan lama tak nampak lagi online. mungkin sebab baru lagi kembali semula. sebar2kan..salam kembali semula


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 06-09-09 15:47


tapi dengar cerita ukhwah.com ni da ok sejak smiggu lalu.. kenapa tak ada yang heboh ek.. entah-entah ramai da lupa agaknya... erm..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-09-09 23:06


Alhamdulillah..ukhwah.com telah kembali.... :welcome:


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 06:23


Alhamdulillah...ukhwah.com kini kembali...semoga ia diisi dengan aktiviti dan pengisian yang lebih menarik lagi...insyaALLAH


-----------------
"Hidup dan matiku, hanya kerana redha ALLAH taala"


Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 13:21


Yupp..alhamdulillah..Ukhwah dah ok :)


-----------------
"Pahit bersabar madunya redha. perit berusaha dmanisi tawakal..Jerih bramal mnguntum pahala.Susah diuji btambah btaqwa..
Rintih mu'min hanya Penciptanya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 13:23


sebenarnya rindu juga kat ukhwah..ini..:)


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 13:23


rasa macam kanak-kanak ribena pula bila baca tajuk.. Hehehe..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 13:49


Hmmm... Nampak macam tak semua orang tau ukhwah.com dah ok. Entahlah sama ada mereka tak tahu ataupun merasa lebih seronok di 'rumah baru'. Apa-apapun ana tetap dengan ukhwah.com biarpun agak lama menumpang kat tempat lain...


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 14:21


alhamdulillah.. dapat lagi nak bersembang dengan kawan-kawan lama yang dah lama terpisah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 15:49


Assalamualaikum ....

Alhamdulillah....syukur kepada Allah..
Ukhwah.com dah kembali...
dah lama menunggu UKhwah.com kembali....

Semoga ukhwah.com terus gemilang....ameen.... :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 16:13


Terima kasih atas doa2 sahabat. Moga ukhwah.com terus bertahan dan terus maju jaya walau dirintang pelbagai ujian dan tohmahan. Moga semua warga ukhwah kan sentiasa mandapat manfaat dan memberi manfaat.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 16:24


Pada 06-09-09 15:47 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tapi dengar cerita ukhwah.com ni da ok sejak smiggu lalu.. Kenapa tak ada yang heboh ek.. entah-entah ramai da lupa agaknya... erm..
macamane nak heboh ek?...ingat nak buat annoucement dalam newspaper saja tapi... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 16:27


Pada 07-09-09 16:24 , amira_aqilah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-09-09 15:47 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tapi dengar cerita ukhwah.com ni da ok sejak smiggu lalu.. Kenapa tak ada yang heboh ek.. entah-entah ramai da lupa agaknya... erm..
macamane nak heboh ek?...ingat nak buat annoucement dalam newspaper saja tapi... :-D


hehe..oklah ni.. biar ukhwah kembali meriah perlahan2.. nanti bila mereka rindu.. pandaila pulang ke sarang.. kalau iklan kat surat khabar, pelik-pelik lah pula ahli yang masuk. Ahli yang 'pelik' sekarang ni pun susah nak handle.. hehe.. promo kat ym facebook dan yang sewaktu dengannya cukuplah..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 19:47


Pada 07-09-09 16:27 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-09-09 16:24 , amira_aqilah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-09-09 15:47 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tapi dengar cerita ukhwah.com ni da ok sejak smiggu lalu.. Kenapa tak ada yang heboh ek.. entah-entah ramai da lupa agaknya... erm..
macamane nak heboh ek?...ingat nak buat annoucement dalam newspaper saja tapi... :-D


hehe..oklah ni.. biar ukhwah kembali meriah perlahan2.. nanti bila mereka rindu.. pandaila pulang ke sarang.. kalau iklan kat surat khabar, pelik-pelik lah pula ahli yang masuk. Ahli yang 'pelik' sekarang ni pun susah nak handle.. hehe.. promo kat ym facebook dan yang sewaktu dengannya cukuplah..




ala...ok apa kat paper.. kan ke akak pun pernah masuk paper...org kenal lah kak... :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-09-09 19:56


Pada 07-09-09 19:47 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!




ala...ok apa kat paper.. kan ke akak pun pernah masuk paper...org kenal lah kak... :-P



kalau keluar paper lagi letak muka syemarly lah pula.. :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 10:32


terima kasih lah kepada yang menghebahkan ye...hihi...da lama tak masuk sini...


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 10:55


syukur dan tahniah kepada warga ukhwah,selamat ber ukhwah semula.... :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

nur_kasih511
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2008
Ahli No: 32942
Posting: 108
Dari: MaRanG, GaNuUu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 12:02


salam...
terubat rindu kat ukhwah..alhamdulillah ukhwah dah ada balik...terima kasih kat kakak kesayanganku kak sadiqah vs kak yati atas hebahan...cayang akak... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nur_kasih511   Quote dan BalasQuote

miftahul_jannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34964
Posting: 108
Dari: UITM SABAH-UITM SARAWAK-UiTM SHAH ALAM

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 15:45


assalamualaikum...
alhamdulilLAH....ukhwah da boleh log in balik...
rindu sangat dengan forum ini..
semoga ianya berkekalan dan bertambah mantap menjadi wardah perkongsian agama..insyaALLAH...


-----------------
^..STRIVE 4 MARDHATILLAH..^




Bookmark and Share

    


  Member Information For miftahul_jannahProfil   Hantar PM kepada miftahul_jannah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 21:52


Pada 05-09-09 21:42 , Putri_Cahaya posting:

!!! QUOTE !!!

salamm.. a'ah macam tak percaya saja ukhwah.com dah ok... windu sangat kat portal ni.. :)



^_^


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 08-09-09 23:26


betul lah..tak tau pun..berkat ramdhan agaknya...apa pun tahniah kepada yang berusaha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 29-09-09 21:12


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang...

w.b.t Assalamualaikum

Segala Puji bagi Allah, Raja Segala Raja, Yang Maha Menguasai Al-Mulk di 7 petala Langit & 7 petala Bumi, selawat dan salam keatas Baginda Junjungan, Khatimul Anbiya', Rahmatan lil 'alamin, Muhammad S.A.W serta ahlul Bait & para Sahabat yang mulia...

Hanya Allah yang Maha Tahu betapa mekarnya hati ini pabila tempat jatuh yang lagi dikenang inikan lagi tempat berukhwah telah kembali 'bernyawa'...

Tiada kalam secantik bahasa yang dapat diungkapkan, hanya kata-kata syukur Alhamdulillah nan qudus mampu dilafazkan...

Kepada ahli MT, Tuan Penguasa, & seluruh warga kerja ukhwah.com, sejambak Mabruk dari kami ahli-ahli ukhwah.com, tanpa usaha kalian mana mungkin teratak comel kita ini tegak berdiri bangga kembali!

Hamba kepingin menulis panjang, tapi dek terlalu gembira, biar 'smiley-smiley' dibawah saja menzahirkan rasa ini.

:-D 8-) :kelip: :malu: :sopan: ;-) :welcome: :-)

SALAM UKHWAH FILLAH!


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-09 21:25


Pada 29-09-09 21:12 , Laskar_Allah posting:

!!! QUOTE !!!

Hamba kepingin menulis panjang, tapi dek terlalu gembira, biar 'smiley-smiley' dibawah saja menzahirkan rasa ini.

:-D 8-) :kelip: :malu: :sopan: ;-) :welcome: :-)

SALAM UKHWAH FILLAH!




Tersenyum tengok deretan smiley ini.. :kelip: :kelip:



-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 07:39


hmm..betul betul betul..

seronok sangat ukhwah dah kembali..berseri hari2 ku.. :-P ..selama ukhwah tak ada, ada juga join portal lain tapi feel kurang..kadang tu sekadar jenguk saja portal tu..ada juga join beberapa portal bawah hanan network..tapi paling aktif kat ukhwah lah..huu..bestnya ukhwah dah kembali dari berehat.. :welcome: tak sedar bila dah ok..selalu masuk, asyik rehat saja..tiba-tiba bila masuk,dah ok..terlompat depan pc :-D mujur kawan-kawan ofis tak masuk lagi pagi tu..huhu... :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 11:50


Pada 07-09-09 16:27 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-09-09 16:24 , amira_aqilah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-09-09 15:47 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

tapi dengar cerita ukhwah.com ni da ok sejak smiggu lalu.. Kenapa tak ada yang heboh ek.. entah-entah ramai da lupa agaknya... erm..
macamane nak heboh ek?...ingat nak buat annoucement dalam newspaper saja tapi... :-D


hehe..oklah ni.. biar ukhwah kembali meriah perlahan2.. nanti bila mereka rindu.. pandaila pulang ke sarang.. kalau iklan kat surat khabar, pelik-pelik lah pula ahli yang masuk. Ahli yang 'pelik' sekarang ni pun susah nak handle.. hehe.. promo kat ym facebook dan yang sewaktu dengannya cukuplah..



betul tu kak hanan..kalau ahli-ahli yang pelik masuk ukhwah..habislah keharmonian & kesucian ukhwah ni..susah macam tu..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 13:14


tak ada cerita ke di sebalik penutupan sementara ukhwah.com tempohari? atau pun ana terlepas pandang kat dalam thread forum?


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 18:04


Pada 30-09-09 13:14 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada cerita ke di sebalik penutupan sementara ukhwah.com tempohari? atau pun ana terlepas pandang kat dalam thread forum?



ada sesiapa sudi menjawabnya? saya tak ada jawapan.. :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 18:30


Pada 30-09-09 18:04 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-09-09 13:14 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada cerita ke di sebalik penutupan sementara ukhwah.com tempohari? atau pun ana terlepas pandang kat dalam thread forum?



ada sesiapa sudi menjawabnya? saya tak ada jawapan.. :-P



Tak payah jawab. Perlukah jawapan itu?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 16:52


salam
saya pun terkejut dah boleh bukk website ukhwah..lama xbuka sebab ingatkan dah tak ada..huhu..teruskan perjuangan murni anda wahai orang2 kuat ukhwah.com..saya sentiasa myokong..


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

    


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 20:43


Pada 30-09-09 18:30 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-09-09 18:04 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-09-09 13:14 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

tak ada cerita ke di sebalik penutupan sementara ukhwah.com tempohari? atau pun ana terlepas pandang kat dalam thread forum?



ada sesiapa sudi menjawabnya? saya tak ada jawapan.. :-P



Tak payah jawab. Perlukah jawapan itu?



bunyi macam marah saja. ok tak tanya dah.. hehe..


-----------------
Jom Islah Masyarakat!


Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 23:13


syukurla ukhwah dah ok,memang tak lupa portal power rangers ni,amat bermanfaat lah semuanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 23:49


Pada 02-10-09 23:13 , mulukhiyyah posting:

!!! QUOTE !!!

syukurla ukhwah dah ok,memang tak lupa portal power rangers ni,amat bermanfaat lah semuanya.



power rangers?? tak paham lah.. :berfikir:


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 10:56


Assalamualaikum

Syukur dah ok, lama tak posting. Masih ada lagikah teman-teman yang lama dahulu....? Apapun, Selamat Hari Raya....
Maaf Zahir dan Batin...

:-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

api
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.10.2009
Ahli No: 37576
Posting: 48
Dari: Bandaraya ISLAM

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 18:11


salam..
ana baru saja join ukhwah.com ni,perpun peace 8-)


-----------------
membangun bersama ISLAM


Bookmark and Share

    


  Member Information For apiProfil   Hantar PM kepada api   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 22:39


salamun alaik..

alhamdulillah..masih ada ruang untuk tarbiyyah diri..


-----------------
masih ku di dalam pencarian abadi..yang belum pasti kutemui jika mendamba cinta selain Illahi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 15:53


Pada 05-09-09 20:04 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

salam alaik..
ada jugak join portal lain..tapi tak ada feel macam kat ukhwah.com ni..tol...tak tipu..saya rasa kalian pun rasa macam tu juga agaknya..portal lain tak sama dengan ukhwah.com ni..entah mana yang best tak tau pula saya...huhu...



a'ah memang rasa pun....memang tak sama.... ;-)


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 05-10-09 16:12


Ramai peminat ukhwah rupanya...syabas kepada ukhwah dan team yang menjayakan portal ini...
sememangnya bermanfaat pada setiap insan yang melayarinya...
tahniah sekali lagi...


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 17:46


yes...ukhwah dah kembali...dah lama tak masuk sini....hari ni baru try jenguk...huhuhu


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

najah_musla
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2006
Ahli No: 26198
Posting: 319
Dari: Gunung Semanggol

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 19:40


Pada 04-10-09 10:56 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Syukur dah ok, lama tak posting. Masih ada lagikah teman-teman yang lama dahulu....? Apapun, Selamat Hari Raya....
Maaf Zahir dan Batin...

:-)



ada...teman-teman tak kemana..."teman" sentiasa disisi


-----------------
Allah akan mengangkat darjat bagi orang2 beriman dan orang2 yang mempunyai ilmu pengetahuan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For najah_muslaProfil   Hantar PM kepada najah_musla   Quote dan BalasQuote

nasrun_qalbi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2007
Ahli No: 31989
Posting: 103
Dari: baiti jannati

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-09 13:44


syukur....ukhwah.com dah kembali...tahniah kepada pihak2 yang terlibat...

mari kita suburkan budaya yang elok di ukhwah.com ini..

ana gembira!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasrun_qalbiProfil   Hantar PM kepada nasrun_qalbi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.159681 saat. Lajunya....