Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-05-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang berada di puncak gunung itu tidak diletakkan di situ, sebaliknya mendaki dari bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 17 hari yang lalu
izdham: 26 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 36 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: jurutera.....


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» jurutera.....

Please Mendaftar To Post


Oleh jurutera.....

teratai_ikien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30855
Posting: 21
Dari: batu pahat

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 12:52


siapa yang bekerja sebagai jurutera yang ingin mencari teman ...haha...pm lah kat saya k

Bookmark and Share

    


  Member Information For teratai_ikienProfil   Hantar PM kepada teratai_ikien   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 14:05


ai...jurutera saja ke...ni kira assobiah ni....huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

jebat_86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35674
Posting: 121

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 14:06


bakal jurutera boleh tak...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For jebat_86Profil   Hantar PM kepada jebat_86   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-02-09 14:32


ni nak mencari jodoh ke nak mencari ahli kelab?hehehehe..macam-macam lah ye..doktor ke,lawyer ke,tukang sapu ke,kerani ke..tak blah join?ehehehe...


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

teratai_ikien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30855
Posting: 21
Dari: batu pahat

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 15:21


boleh siapa saja yang sudi kawan dengan teratai........mari lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For teratai_ikienProfil   Hantar PM kepada teratai_ikien   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 16:09


hmm...

apa yang nak disampaikan di sini sebenarnya?
apa mnfaatnya??

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

wuzaraa
WARGA SETIA
Menyertai: 20.02.2008
Ahli No: 32664
Posting: 1829
Dari: Asia Tenggara

Johor  


posticon Posting pada: 24-02-09 16:38


.... karut ,

lagi mengarut !!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For wuzaraaProfil   Hantar PM kepada wuzaraa   Quote dan BalasQuote

ainanursafiya
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2008
Ahli No: 35917
Posting: 18
Dari: sh alam

Johor  


posticon Posting pada: 24-02-09 17:19


ala2 mencari jodohla pulak..erm..dibolehkan ke ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainanursafiyaProfil   Hantar PM kepada ainanursafiya   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 17:22


ana jurutera awam....boleh tak???

hahahaha....boleh ke macam ni...???

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

imannoraina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.08.2004
Ahli No: 10752
Posting: 226
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 24-02-09 18:53


Pada 24-02-09 12:52 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

siapa yang bekerja sebagai jurutera yang ingin mencari teman ...haha...pm lah kat saya k


teman apa tu..teman hidup ke?


-----------------
Tiada yang lebih bahagia dan bernilai selain mendapat keberkatan dan keredhaan ALLAH S.W.T


Bookmark and Share

    


  Member Information For imannorainaProfil   Hantar PM kepada imannoraina   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-02-09 19:25


...????
lain macam saja topik ini..
hehehe...gurau saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 24-02-09 20:05


Salam

teratai ambil pengkhususan apa Electrical, Mechanical, Chemical, Civil... atau Jurutera Komputer?..maaf banyak tanya... :kelip:


-----------------
Keep Moving Forward


Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

nithtah_hujannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.08.2008
Ahli No: 34427
Posting: 89
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 20:56


Pada 24-02-09 12:52 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

siapa yang bekerja sebagai jurutera yang ingin mencari teman ...haha...pm lah kat saya k




konpius...konpius...konpius.... :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir: :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For nithtah_hujannahProfil   Hantar PM kepada nithtah_hujannah   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 23:40


ni carik jodoh ke..konfius jugak aku ini..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

putri_iman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.11.2008
Ahli No: 35705
Posting: 116
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-09 00:22


Pada 24-02-09 16:09 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...

apa yang nak disampaikan di sini sebenarnya?
apa mnfaatnya??


berteman biar 1000, bercinta biar 1...hehe...

tapi Kenapa jurutera saja?...ish..konfius..konfius..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_imanProfil   Hantar PM kepada putri_iman   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11672 saat. Lajunya....