Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 83
Ahli: 0
Jumlah: 83




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
nur_tinta: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Klinik Ukhwah
Topik: Geli..


Carian Forum

Moderator: Administrator, Meow, dramian219
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Klinik Ukhwah
    »» Geli..

Please Mendaftar To Post


Oleh Geli..

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 13:24


Assalamualaikum

Eii.. gelinya saya..
Nak tengok pun tak sanggup..
Inikan pula nak pegang..

Ini lah reaksi saya bila melihat binatang..
Terutama binatang jenis berbulu dan lembik-lembik sejuk..
Aduh.. terus meremang bulu roma..

Bila ada anak kucing,anak ayam,anak tikus..
Dan anak-anak yang seangkatan dengannya...
Sungguh.. Mesti saya larikan diri..
huhu.. tak sanggup nak tengok...
Apatah lagi nak pegang..

Ni lah masalah saya dari kecil..
Terbawa-bawa sampai ke beso..
Saya tak tahu lah nak kategorikan sebagai apa...
penyakit ke apa ke..

Kalau sahabat-sahabat UC ada petua macamana nak hilangkan perasaan penggeli ni,tolong lah bagitahu..
huhu.. setakat ni tak pernah lah jumpa mana-mana doktor pakar..
tak perlu agaknya..
tapi tulah.. makin menjadi-jadi pula penggeli ni..

Wasalam :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 14:06


cik soleha...saya da petua..kita ym saja ye heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 14:26


Senang saja nak ilangkan perasaan itu, mari selalu2 tengok benda-benda itu dan kita usap-usap dan belai-belainya dengan baik. Cuba usap lipas ini. hoho

/


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

akil78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2009
Ahli No: 36927
Posting: 209
Dari: selangor, malaysia

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 14:48


Assalamualaikum..
salam ukhwah..
nak hilangkan geli..
banyakkan solat nselalu doa mohon hilang perasaan geli..
berminat nak sertai ana dalam perniagaan/menambah pendapatan, buka laman web
http://www.duitmudah.com/?id=sikilpuo

Bookmark and Share

    


  Member Information For akil78Profil   Hantar PM kepada akil78   Pergi ke akil78's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 14:51


Lorr..
Orang serius lah.. :jangan:
Tak tahu nak buang bagaimana perasaan geli ni..

Ayam yang dah dicabut bulu tu kan..
Kalau tak dipotong-potong lagi..
Kalau lah duduk depan saya..
Jawapannya kan.. :roll:
Saya buat tak tahu saja..

So pesan awal-awal..
Nak suruh saya masak,
beli ayam yang sudah dipotong..
huhu.. tinggal cuci dan masak saja..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 15:42


Pada 19-02-09 13:24 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

Eii.. gelinya saya..
Nak tengok pun tak sanggup..
Inikan pula nak pegang..

Ini lah reaksi saya bila melihat binatang..
Terutama binatang jenis berbulu dan lembik-lembik sejuk..
Aduh.. terus meremang bulu roma..




ye,geli tengok apa yang seangkatan dengan cacing,ular,ulat...memang tak boleh xmau2,xmboh2,xser.... :cry:



!!! QUOTE !!!

Bila ada anak kucing,anak ayam,anak tikus..


suka ajee... :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Faizah_Azlan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2009
Ahli No: 37142
Posting: 44
Dari: Kulai, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-02-09 15:52


salam...

anak buah geli ye... anda balik rumah atuk siap lah deme...
kucing kat rumah atuk banyak stock hikhik...

nak tak nak kena ada sedikit keberanian...
usaha buang perasaan geli tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faizah_AzlanProfil   Hantar PM kepada Faizah_Azlan   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 16:00


kucing rumah atok tu bukan dah kena buang daerah ke? :berfikir:
ke ternak lagi?
takmo..takmo... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Faizah_Azlan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.02.2009
Ahli No: 37142
Posting: 44
Dari: Kulai, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 19-02-09 16:04


kena ada sedikit keberanian...
anda nanti kena buli saja...
yang buang2 lah.. yang tinggal ada lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faizah_AzlanProfil   Hantar PM kepada Faizah_Azlan   Quote dan BalasQuote

haidy
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2009
Ahli No: 37227
Posting: 6
Dari: kuala lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-02-09 15:57


lah...
anak ayam pun geli ke??
salau pegang lsh.. nanti dah biasa hilang lah rasa geli tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For haidyProfil   Hantar PM kepada haidy   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-02-09 16:57


Assalamualaikum
haaa...nampaknya ada juga yang macam saya..
gelikan binatang yang berbulu dan licin..
saya paling anti dengan kucing, pacat, lintah, ular dan yang sama waktu dengannya lah..
tak tau kenapa..
bagi lah berapa upah pun, saya tak kan sentuh semua tu..
GELIIII....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-02-09 22:14


Pada 20-02-09 15:57 , haidy posting:

!!! QUOTE !!!

lah...
anak ayam pun geli ke??
salau pegang lsh.. nanti dah biasa hilang lah rasa geli tu..


a'ah..anak ayam sangat comel..hukhuk.... :kelip:


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-02-09 22:22


emmm..
kenapa ana tak geli2 pun ..
tu mainan perasaan saja agaknya...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-02-09 16:51


lopok yo...
paaaaang sebutir...
ado yang goli, ado yang tak...
pakai penymbur lah...
apo lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119082 saat. Lajunya....