Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 71
Ahli: 0
Jumlah: 71




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 12 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
nur_tinta: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Kelakar
Topik: siapa berani buat?angkat tangan!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» siapa berani buat?angkat tangan!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa berani buat?angkat tangan!!!

niezam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14909
Posting: 139
Dari: Atas Tanah

iraq  


posticon Posting pada: 13-02-09 16:25


haha

hhaah

hahaha

hahas

hahahas

hahashs

:lucu: :lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For niezamProfil   Hantar PM kepada niezam   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 17:25


Ya Allah!!!
ana tak pernah lagi lah tengok semua ini....
ish2...pelik-pelik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 17:38


niezam, anta ke yang naik motor sikal tu???:D:D:D:D:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

nithtah_hujannah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.08.2008
Ahli No: 34427
Posting: 89
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 18:55


perh..
teror..teror...
siapa yang buat tu..
kita bagi dia tabik springgggg!!!!
heheheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nithtah_hujannahProfil   Hantar PM kepada nithtah_hujannah   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 19:08


tentunya situasi tu bukan berlaku d malaysia.. tu macam org tak bertamadun saja..even boleh lah kata kreatif tapi macam kelakar saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-02-09 20:02


ah...ka...ka...lawak...lawak.... :lucu:
lembu yang paling tak tahan tu... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

amancalledboy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.07.2008
Ahli No: 33940
Posting: 128
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-09 07:03


hahahaha.. :lol: :lucu: :lol: :lucu: :lol:



tak tahan...tak tahan~

mereka sangat optimistik..tabekkkk!sempoooiii~~

Bookmark and Share

    


  Member Information For amancalledboyProfil   Hantar PM kepada amancalledboy   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-02-09 09:47


apa yag dia pancing ek kat tengah2 jalan tu? huhu.. :berfikir:
kalau ada lah berlaku depan mata saya,mahu nak terguling2 ketawa macam ni.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-02-09 09:53


benaran ini..:lol::lol::lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

allamiena
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2009
Ahli No: 37165
Posting: 2
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 14-02-09 09:57


hehe.. lawak2. tapi inilah realiti kehidupan. di sana(negara2 berkenaan seperti vietnam), perbuatan sedemikian tidak salah. Tapi cuba kalau ianya dibuat di sini, Malaysia. undang-undang dan keselamatan menjadi keutamaan.

huhu..sabor saja lemoo tu. sabor ye lembu kalau tak nanti kena buat korban pula.

waahh belakang camri, depan kapcai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For allamienaProfil   Hantar PM kepada allamiena   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-09 14:50


hahaha..
gelak guling2 tengok gambar ni.. :lucu: :lucu:

aduh ada juga kereta camry begitu ek.. :lol: :lol:


-----------------
Bangkitlah kembali...
Tabahkan hatimu..
Lembutkan hatimu..
Moga jiwamu lunak mendekati Allah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

shaf-a
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2008
Ahli No: 35867
Posting: 19
Dari: kajang

malaysia  


posticon Posting pada: 14-02-09 17:37


ahaha..
klaka2..
paling kelakar yang lembu tu..
eheh..
eerm..
ada juga yang terp.k nak buat begitu eh..
tade faham..


-----------------
~shafafellaz~


Bookmark and Share

    


  Member Information For shaf-aProfil   Hantar PM kepada shaf-a   Quote dan BalasQuote

niezam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14909
Posting: 139
Dari: Atas Tanah

iraq  


posticon Posting pada: 15-02-09 10:11


ahaa..ada banyak lagi gamba yang pelik-pelik.ana memang terguling awal-awal lagi :lol: .bukan nak kutuk..tapi apa yang dibuat tu sangat menakjubkan lah kalau kat malaysia.memang masuk paper sebulan..betul..lembu tu memang kasihan.ada ka patut buat macam tuu..sekor pulak tu yang angkut kepala lori tuu..memang sadis!

Bookmark and Share

    


  Member Information For niezamProfil   Hantar PM kepada niezam   Quote dan BalasQuote

wihdatul_asrar
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.02.2006
Ahli No: 22976
Posting: 121
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 01:15


lawak3...
ana tak boleh nak tahan gelak ini ha3...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wihdatul_asrarProfil   Hantar PM kepada wihdatul_asrar   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 11:30


ya ampun mana lah dapat gambar macam ni..kelakar sungguh lah ....ada-ada saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

Nil
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20136
Posting: 435
Dari: Temerloh

Pahang  


posticon Posting pada: 19-02-09 13:05


:lucu: :lucu:
Tak ada rasanya orang kat malaysia ni yang berani buat...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For NilProfil   Hantar PM kepada Nil   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-02-09 16:51


:lol: :lol: :lol:
mana dapat gambar2 ini...?
iar betul mereka ini..
kelakar lah..
hehehe..
thanks ya niezam..
at least hilang tension bila tengok gambar2 tadi..
heheh.. :lol: :lol: :lol:


-----------------
Jalan kebahagian ada di depanmu. Carilah ia dalam lautan ilmu, amal soleh, dan akhlak yang mulia. Semoga rahmat dan keberkatan dari ALLAH mengiri


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1898
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 16:20


isk...idok lah teman...kalau buat begitu,jawabnya teman ni dah tak siuman lah....hahahahahaha


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

panglima_khalid08
Warga Rasmi
Menyertai: 14.09.2009
Ahli No: 37498
Posting: 15
Dari: nibong tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-11-09 12:41


Pada 13-02-09 16:25 , niezam posting:

!!! QUOTE !!!



hahaha

hahas

:lucu: :lucu: :lucu:


bagi sesiapa yang teringin sangat nak bawa kereta @ lori tapi tak ada lesen, boleh lah ikut macam gambar kat ataih nun..



Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_khalid08Profil   Hantar PM kepada panglima_khalid08   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-11-09 15:02


saya paling kagum orang yang memancing kat longkang tu.... silap-silap hari bulan boleh tangkap berudu...


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-09 15:16


memang lawak...tapi memang tak ada siapa yang berani buat kat sini agaknya...haha


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

pious_muslimah03
Warga Rasmi
Menyertai: 09.01.2009
Ahli No: 36681
Posting: 18
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-12-09 17:08


haha..lawak lah...depn macam org nek beca,blkng macam org nek kereta camry..ada juga org begitu...ish3..


-----------------
Generated image&



    


  Member Information For pious_muslimah03Profil   Hantar PM kepada pious_muslimah03   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127012 saat. Lajunya....