Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 1 hari, 12 jam, 17 minit yang lalu
tereturubuzu: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: -sanah helwa ila halimaton-


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» -sanah helwa ila halimaton-

Please Mendaftar To Post


Oleh -sanah helwa ila halimaton-

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 12:40


Awalan.. happy besstday..
salam ulangtahun buat adik yang disayangi.hihi
Halimaton a.k.a immad. Besaq dah adik kak ni..

Immad one of team uc before this..
wah, ramai team uc ni lahir bulan 2.
Boleh lah tu, buat jamuan ringan hehe.. makan kekss.
Esok owl_um.. beberapa minggu pula pengarah kebajikan-sadiqah

Wah, makan besaq ni. Hihi..
Ucapan dilayangkan khususan ila immad.
moga dipermudhkn segala urusan..
mumtaz wa najjah ala kullihal.
teruskan berjuang di bumi uiam.
Tabahkn hati, cekalkan hati.. banyakkan sabar..
Allah sayang pada orang yang suka sabar…


:-D :kelip:

/


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 13:31


oh..cik ss buka topik kat sini ye.. :malu:

Selamat Hari Lahir buat adinda immad..pagi tadi call wish kat dia, nasib baik tanya yang keberapa. :berfikir: ..rupa-rupanya dah masuk yang ke 21, ingatkan baru 20 tahun..hehehe :lol:

apapun, semoga dirahmati dan suksess selalu..

bilalah nak merasa nasi goreng kerabu air tangan immad ni??? :sopan: :sopan:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:17


salam hari lahir semoga panjang umur murah rejeki dan muda selalu... bilo nak ajak kenduri kek monceh?

Bookmark and Share

  


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:20


Kepada,

Immut.

Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Yang Ke-21. Semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dan dikurniakan kejayaan, fiddunya wal aakhiroh.

Salam sayang,

CS.


p/s: nak nasi goreng kerabu jugak! ngeh3x

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:23


Hmm...Saya nak laksam...ada ke? :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:36


Assalamualaikum wr wbt

oo..birthday immad ek..selamat hari lahir...baru 21 ke?mude lah lagi tu...jauh lagi perjalanan hidup ni..

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan beroleh kejayaan dalam hidup dunia dan akhirat...

(^-^)

Bookmark and Share

  


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:56


heh..nak tumpang wish juga...happy birthday...may Allah bless u....hidup ini indah andainya kerana Allah...mudah-mudahan..:-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 06-02-09 16:33


Salam cik immad.....
Selamat hari jadi
Semoga....
Semoga....
Semoga terus berjuang di jalan yang lurus!
Hehe...:-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

syift
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.12.2008
Ahli No: 36558
Posting: 49
Dari: Diatas Bumi yang Nyata....

Perak  


posticon Posting pada: 06-02-09 16:38


ushh hari jadi cik immad sama lah dengan adik saya...apa pun HAPPY bIRTHDAY ya...semoga dimurahkn rezeki... :kelip:

Bookmark and Share

  


  Member Information For syiftProfil   Hantar PM kepada syift   Pergi ke syift's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 16:39


Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Yang Ke-21. Semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dunia serta akhirat kelak...insyaAllah :bunga: :bunga:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-02-09 17:19


Assalamualaikum
oh...sebagai tanda tidak lupa kepada sahabiah semut ni...saya dengan ini mengucapkan tahniah!!!
eh..boleh ke... :berfikir:

salam ketuaan usia, kematangan fikiran, keremajaan amal...
untuk immad.. :bunga:

P/S : pergi beli kek kecik satu, lepas tu nyanyi depan kek tu dengan muka berseri, kemudian dengan rasa syahdunya potonglah kek tu..tapi semua buat sendiri eh...huhu :sopan:



Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 19:22


Pada 06-02-09 17:19 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!



P/S : pergi beli kek kecik satu, lepas tu nyanyi depan kek tu dengan muka berseri, kemudian dengan rasa syahdunya potonglah kek tu..tapi semua buat sendiri eh...huhu :sopan:

lepas itu jangan lupa hantar resit dekat TT. Segala belanjawan boleh claim balik


Otanjoubi Omedeto Immut-chan!!!


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

  


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 23:12


Pada 06-02-09 12:40 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

Awalan.. happy besstday..
salam ulangtahun buat adik yang disayangi.hihi
Halimaton a.k.a immad. Besaq dah adik kak ni..

Immad one of team uc before this..
wah, ramai team uc ni lahir bulan 2.
Boleh lah tu, buat jamuan ringan hehe.. makan kekss.
Esok owl_um.. beberapa minggu pula pengarah kebajikan-sadiqah

Wah, makan besaq ni. Hihi..
Ucapan dilayangkan khususan ila immad.
moga dipermudhkn segala urusan..
mumtaz wa najjah ala kullihal.
teruskan berjuang di bumi uiam.
Tabahkn hati, cekalkan hati.. banyakkan sabar..
Allah sayang pada orang yang suka sabar…


:-D :kelip:

/


syukran ila kak syida 4 opening this topic..terharu pula..bangun2tido saja..tengok meseg kak syida..semoga kita semua diberkati allah

Pada 06-02-09 13:31 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

oh..cik ss buka topik kat sini ye.. :malu:

Selamat Hari Lahir buat adinda immad..pagi tadi call wish kat dia, nasib baik tanya yang keberapa. :berfikir: ..rupa-rupanya dah masuk yang ke 21, ingatkan baru 20 tahun..hehehe :lol:

apapun, semoga dirahmati dan suksess selalu..

bilalah nak merasa nasi goreng kerabu air tangan immad ni??? :sopan: :sopan:



hehehe Kalau nak kata 20tahun pun boleh...nak terbalikkan jadi 12 pun saya suka juga..
tengoklah saya cuba serbu rumah akak t..bersedia ye...kita pergi pasar beli sayur sama-sama t..dan masak..sonoknya..

Pada 06-02-09 14:17 , akasia posting:

!!! QUOTE !!!

salam hari lahir semoga panjang umur murah rejeki dan muda selalu... bilo nak ajak kenduri kek monceh?


hukhuk..insyaAllah tahun o tahun depan lah..tapi bukan kenduri saya lah..kakak punya Kalau ada rezeki..
saya punya,tak tahu lagi..belajopun bawu tahun 2....lain lah akhi..memang saya duduk tunggu..
t ada kenduri jangan tak datang pula..nak jmpt bagi ceramah t..boleh?

Pada 06-02-09 14:20 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Kepada,

Immut.

Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Yang Ke-21. Semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan, dan dikurniakan kejayaan, fiddunya wal aakhiroh.

Salam sayang,

CS.


p/s: nak nasi goreng kerabu jugak! ngeh3x


immut?adesh lekat juga akhirnya..
erm t turunlah rumah kak yati bila saya turun t..
heheh suka-suka hati saja ajak..boleh k kak yati?

Pada 06-02-09 14:23 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Hmm...Saya nak laksam...ada ke? :-D



laksam?kena datang kedai lah.
kejap ye..ke moga akhila org yang datang kedai tu..sebab ase macam knai..tapi takut lah pula salah org...tapi baca kat topik lain..katanya kerja moncheh..so mungkin btulla agaknya..
sila datang kedai ye....

Pada 06-02-09 14:56 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

heh..nak tumpang wish juga...happy birthday...may Allah bless u....hidup ini indah andainya kerana Allah...mudah-mudahan..:-)


syukran Anshu..moga Allah merahmati anda juga...muslimin k muslimat ni?he Kalau muslimat..joinla JK..boleh imad knai...:)

Pada 06-02-09 16:33 , srikandi_khaulah posting:

!!! QUOTE !!!

Salam cik immad.....
Selamat hari jadi
Semoga....
Semoga....
Semoga terus berjuang di jalan yang lurus!
Hehe...:-D


syukran ..
doakan lah moga hati ni teguh..sebab kadang-kadang agak goyah ditiup angin

Pada 06-02-09 16:38 , syift posting:

!!! QUOTE !!!

ushh hari jadi cik immad sama lah dengan adik saya...apa pun HAPPY bIRTHDAY ya...semoga dimurahkn rezeki... :kelip:


sanah helwah ila adik enti/enta juga ....
moga kita semua dirahmati

Pada 06-02-09 16:39 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Yang Ke-21. Semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dunia serta akhirat kelak...insyaAllah :bunga: :bunga:



hukhuk..bila nak datang rumah kak yati lagi..tak boleh makan sama lagi..tom yam kurang rasa itu..huhuhu..jomla kak

Pada 06-02-09 17:19 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
oh...sebagai tanda tidak lupa kepada sahabiah semut ni...saya dengan ini mengucapkan tahniah!!!
eh..boleh ke... :berfikir:

salam ketuaan usia, kematangan fikiran, keremajaan amal...
untuk immad.. :bunga:

P/S : pergi beli kek kecik satu, lepas tu nyanyi depan kek tu dengan muka berseri, kemudian dengan rasa syahdunya potonglah kek tu..tapi semua buat sendiri eh...huhu :sopan:



hukhuk..alhamdulillah tadi roomate da belikan ..save budget..hehehe secret recipe dapat..nyum2..
terima kasih juga atas doa..:)

Pada 06-02-09 19:22 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-02-09 17:19 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!



P/S : pergi beli kek kecik satu, lepas tu nyanyi depan kek tu dengan muka berseri, kemudian dengan rasa syahdunya potonglah kek tu..tapi semua buat sendiri eh...huhu :sopan:

lepas itu jangan lupa hantar resit dekat TT. Segala belanjawan boleh claim balik


Otanjoubi Omedeto Immut-chan!!!



hukhuk..memang akan dihantar pun ni..dahlah krisis ekonomi ini..jangan lupa bayar t ye encik TT..termasuk bil sayur untuk nasi goreng..hikhik

Pada 06-02-09 14:36 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum wr wbt

oo..birthday immad ek..selamat hari lahir...baru 21 ke?mude lah lagi tu...jauh lagi perjalanan hidup ni..

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan beroleh kejayaan dalam hidup dunia dan akhirat...

(^-^)

terima kasih kak..yang akak ni lama dah tak jumpa..

nak cerita sikit..birthday kali ni..dapat saya sambut dengan exam business ethics..huhu moga-moga najah lah dalam exam tadi..

and doakan moga saya makin bersyukur dengan nikmat kehidupan yang Allah bagi..ameen..

sayang ukhwah..terima kasih semua..budi baik antum selama saya kenal..tak dapat saya balas..syukran semua:) :)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 07-02-09 13:14


Pada 06-02-09 23:12 , immad posting:

!!! QUOTE !!!


laksam?kena datang kedai lah.
kejap ye..ke moga akhila org yang datang kedai tu..sebab ase macam knai..tapi takut lah pula salah org...tapi baca kat topik lain..katanya kerja moncheh..so mungkin btulla agaknya..
sila datang kedai ye....


Saya lah tu...huhu...

Rakan sekerja saya kata ada orang terengganu jual laksam dekat taman muhibah...Jadi saya pergi dengan kawan saya...Tak sangka pulak immad yang jual laksam tu...Kalau tengok rupa dan pakaian memang serupa dengan immad yang saya kenal masa JK Melaka dulu...Nak tegur takut salah orang pulak...Tambahan pula saya bukan seorang yang peramah...

InsyaAllah kalau ada masa saya datang kedai...Dah lama tak makan laksam... :-D

Selamat hari lahir... :welcome:


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 07-02-09 18:37


wah..meriah..
habis dicopy paste immad ni..hehe

ambui.. macam-macam dimintanye tt tu.
ai... kita kena belanje adik ni.. status pekerja dengan status pelajar..hehe
alahai, hajat nak p uiam minggu ni.. tak kesampaian..

insyaallah..nanti jumpa lagi ye adikku immad.
ada tugasan yang belum selesai..huhu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-09 20:18


erm boleh saja kak..saya nak belanja akak pun kena tunggu duit masuk dulu..
dalam minggu ni o minggu depan bawu abang imad masukkan..
tak boleh pergi kyros kebab kat uia..tak pun mamma mia..tapi kena datang hari jumaat lah..hari sabtu ahad depa tak buka

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 10:26


!!! QUOTE !!!

ukhuk..bila nak datang rumah kak yati lagi..tak boleh makan sama lagi..tom yam kurang rasa itu..huhuhu..jomla kak



ala boleh tahan itu...kita boleh makan jugak kan? tapi immad tak mboh sayur banyak-banyak hihi.. :sopan:

immad ada jual laksam ke?? sedapnya..
lama xmakang laksam ini... :welcome:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 11:01


ehmm..assalamualaikum..nampaknya saya dah terlewat ni tengok posting kak SS..ehmmm apapun kepada adik immad happy belated birthday..semoga panjang umur di murahkan rezeki...di berkati hidup..Semoga sukses selalu dalam apa juga bidang yang diceburi pada ketika ini..insyaAllah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 13:21


Assalamualaikum...

hehe... ana memang selalu terlewat..

nak ucap jugalah...

selamat hari lahir yang ke 21....

wah... dah beso ye...

semoga diri dirahmati Allah s.w.t. selalu dan dipermudahkan urusan harian.
amiinnn

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-09 13:41


den ni kurang lah nak bagi2 ceramah ni.,... tak kelakar...xpndai tarik audien..huhuhuh... rendah saja diri ni...kalau lobam insyaAllah dia handal

Bookmark and Share

  


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 17:43


to kak syakirah..moh datang rumah moh...

to kak syimaku..syukran..tak apa lambat sikit..kena belanja imad lah begitu

to mohamad..masih kecil lagi jika diterbalikkan nombor..

to akasia...akhi lobam sibuk..dah tak nampak kat ukhwah..enta lah sesuia..
p/s:makin aktif nampaknya sekarang..heheh

Bookmark and Share

  


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-02-09 11:16


mana ada aktif lah... da hari2 kerja memang ngadap PC...huhuhuh
sok kalau kerja outdoor da tak dapat lah nak gadap internet selalu..hihihih

Bookmark and Share

  


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.123956 saat. Lajunya....