Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 6 hari yang lalu
azemi: 10 hari yang lalu
Firdaus15: 16 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 19 hari yang lalu
secureofficemovers: 20 hari yang lalu
Naqiu: 26 hari yang lalu
nawfaa79: 27 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 30 hari yang lalu


Peluang Pekerjaan
Topik: Jawatan kosong: Pegawai Penyelidik Q41


Carian Forum

Moderator: Administrator, RuMaishaaa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peluang Pekerjaan
    »» Jawatan kosong: Pegawai Penyelidik Q41

Please Mendaftar To Post


Oleh Jawatan kosong: Pegawai Penyelidik Q41

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-02-09 10:26


Ada kekosongan jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia, Parcel E, Putrajaya.

Jawatan: Pegawai Penyelidik (Q41)

Gaji: 1.8-2k (RM96 sehari)

Elaun: RM600

Skop kerja: Buat survey, admin, etc

Kelulusan: Ijazah (bidang sains: apa-apa bidang)

Bagi yang berminat atau kalau ada apa-apa soalan, sila hubungi/hantar resume kepada [email protected]

Tempat kerja: Bahagian Pendidikan Kesihatan, Kementerian Kesihatan Malaysia.


Lelaki sahaja

info saya dapat dari kawan di sana.

sangat diperlukan dengan kadar segera.

apa-apa hal nak inform saya pun boleh (lebih baik inform saya dulu - for higher chances :P )

YM saya: wsyahida


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:48


assalamualaikum

tawaran pekerjaan ini masih lagi terbuka.

kawan tu dok cari lagi.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:56


nak boleh??
hehehe
saya sekarang kerja kat imr (institute nedical research) kat jalan pahang.
tapi kalau dapat kat ptrajaya lagi ok
jawatan tetap ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:58


ooo IMR... saya ada kawan-kawan kat sana jugak.

kumpulansenyum ni adakah muslimin? hoho

bukan jawatan tetap. kontrak sahaja.


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 11:02


muslimin...

kat sini jawatan sambilan
kalau dapat yang kontrak lagi ok
hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 11:06


alhamdulillah..... akhirnya dapat jugak calon. huhu

emailkan saya resume ye!

[email protected]

nanti saya forward kat kenalan saya yang mencari tu. :)


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

noorul_02
Warga Rasmi
Menyertai: 16.02.2009
Ahli No: 37190
Posting: 8
Dari: utara malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 13:57


available lagi ke.. hehe.. :sopan:


-----------------
Friends Myspace Comments



  


  Member Information For noorul_02Profil   Hantar PM kepada noorul_02   Quote dan BalasQuote

Nafizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 15443
Posting: 80
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 25-11-09 03:34


Hanya untuk lelaki sahaja?isk2...sedihnya saya.. yang wanita ada tak?hehe =p

Bookmark and Share

  


  Member Information For NafizatulProfil   Hantar PM kepada Nafizatul   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095443 saat. Lajunya....