Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Swarig123
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43060

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 4 jam, 41 minit yang lalu
Swarig123: 5 hari yang lalu
marul: 8 hari yang lalu
mfy87: 22 hari yang lalu
zackwaniskandar: 30 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: penubuhan


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» penubuhan

Please Mendaftar To Post


Oleh penubuhan

nur_muslimin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2008
Ahli No: 36366
Posting: 49
Dari: matahari terbit

slovenia   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 11:03


cadangan untuk melahirkan usahawan-usahawan emas dari portal ukhwah untuk meningkatkan ekonomi masyarakat islam dan menolak perniagaan emas yang berunsurkan riba dan penipuan.kertas kerja telah disiapkan dan hanya perlu sama-sama kita bangunkan atas nama portal ukhwah..sebarang maklumat boleh email kan kepada saya [email protected] sama_sama berganding bahu bagi meningkatkan ekonomi umat islam...."ALLAH ITU MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG "


-----------------
د سيني برمولا سڬالاڽ


Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_musliminProfil   Hantar PM kepada nur_muslimin   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 12:43


kurang jelas lah..apa maksud nur_muslimin...boleh tolong jelaskan....:berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-02-09 15:47


ye..tak berapa clear lah.. better explen lanjut sikit.. Kalau proposal da ada apakata bawa bincang dengan team UC ni..

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nur_muslimin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2008
Ahli No: 36366
Posting: 49
Dari: matahari terbit

slovenia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 11:04


NUR MUSLIMIN BERMAKSUD CAHAYA SEORANG LELAKI ISLAM..harap-harap kalau ANSHU ADA CADANGAN YANG TERBAIK untuk MERANCANG untuk EKONOMI ISLAM BINCANG SAMA-SAMA

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_musliminProfil   Hantar PM kepada nur_muslimin   Quote dan BalasQuote

nur_muslimin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2008
Ahli No: 36366
Posting: 49
Dari: matahari terbit

slovenia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 11:06


BOLEH saya SYEMARLY BAGAIMANA KITA HENDAK BERJUMPA dan BERBINCANG DENGAN TEAM UC mana

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_musliminProfil   Hantar PM kepada nur_muslimin   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 11:10


bagaimana caranya untuk melahirkan usahawan emas?boleh jelaskan dengan lebih lanjut lagi ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

haykal77
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23012
Posting: 116
Dari: Perak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-02-09 10:47


Assalamualaikum

Ana setuju sangat... dengan harapan nak join... cuma modal belum kesampaian tapi dahagakan ilmu itu. Harap anta boleh share.

Bookmark and Share

  


  Member Information For haykal77Profil   Hantar PM kepada haykal77   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-02-09 14:34


Pada 06-02-09 11:04 , nur_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

NUR MUSLIMIN BERMAKSUD CAHAYA SEORANG LELAKI ISLAM..harap-harap kalau ANSHU ADA CADANGAN YANG TERBAIK untuk MERANCANG untuk EKONOMI ISLAM BINCANG SAMA-SAMA



saya tak maksudkan maksud name nurmuslimin tu...saya tanya apa yang anda maksudkan dengan usul untuk melahirkan usahawan emas....huhu misunderstanding lah pula


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

nur_muslimin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2008
Ahli No: 36366
Posting: 49
Dari: matahari terbit

slovenia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:25


boleh hykal awak nak join sama.ini semua untuk kita sesama islam

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_musliminProfil   Hantar PM kepada nur_muslimin   Quote dan BalasQuote

nur_muslimin
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.12.2008
Ahli No: 36366
Posting: 49
Dari: matahari terbit

slovenia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:27


anshu minta maaf ye sebab saya kurang jelas pertanyaaan awak 2.nanti saya dah bincang-bincang bersama majlis tertinggi.kita sama-sama atas nama ukhwah untuk jalankan perniagaan mana

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_musliminProfil   Hantar PM kepada nur_muslimin   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 10:40


urm, saudara boleh berbincang dengan cik presiden portal ukhwah ni, kak Hanan. tak pun penguasa portal ni, Kang...

boleh juga dengan Prof_Muslim dan Khalifah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106077 saat. Lajunya....