Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 1 hari, 5 jam, 1 minit yang lalu
Daeng_Jati: 1 hari, 9 jam, 30 minit yang lalu
RedPetunia: 3 hari yang lalu
sahabat_amin: 5 hari yang lalu
Gorodkovie: 7 hari yang lalu
Swarig123: 10 hari yang lalu
sunan-faqih: 16 hari yang lalu
ajefikrah: 21 hari yang lalu
Kang: 23 hari yang lalu
owl_UM: 25 hari yang lalu
rasian: 29 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: :: Cadangan Buat Penganjur ::


Carian Forum

Moderator: Admin, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» :: Cadangan Buat Penganjur ::

Please Mendaftar To Post


Oleh :: Cadangan Buat Penganjur ::

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1534
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 16:48


Assalamualaikum warakhmatullah....

ana ada satu cadangan buat semua penganjur aktiviti yang dirancangkan di ukhwah.com seperti Jejak Kasih, Sambutan hari jadi dan sebagainya....

dalam kita bergembira melakukan aktiviti yang dirancangkan di ukhwah, ada golongan yang sedang bersedih kerana kesepian dan tidak berteman untuk berhibur...jadi, apa salahnya kalau setiap kali kita melakukan aktiviti ukhwah, kita jemput sekali golongan yang kurang bernasib baik seperti anak yatim piatu, orang2 tua, golongan cacat dan sebagainya....biarlah mereka juga merasa kegembiraan kerana ukhwah di dunia ini...

ana teramat-amat mengharapkan agar semua penganjur bagi program yang akan diadakan supaya menjemput golongan2 ini untuk sama2 merasai kegembiraan....

moga jasa baik antum semua mendapat balasan yang baik dari Allah Taala...

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 22:24


Waalaikumussalam..

terima kasih zam rizal.. banyak betul idea zam.. terima kasih sekali lagi..

tentang cadangan tersebut.. memang satu cadangan yang bagus..
Untuk program Mega JK, rasanya ada juga diselitkan lawatan ke rumah anak yatim..

dan untuk program2 seterusnya maybe penganjur2 boleh ambil perhatian untuk masukkan dalam agenda program..

dan untuk bulan puasa ni, kami juga bercadang untuk mengadakan lawatan ke hospital,, mungkin zam boleh aturkan untuk sahabat2 area penang..

sila rujuk Aktiviti Bulan Ramadhan

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1534
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 22:31


Assalamualaikum...

shukran atas perhatian kak hanan...

tentang handle sahabat2 dari Penang tu, mungkin satu masalah sedikit...kerana ana sekarang berada kat Terengganu, dan mungkin tak akan kembali lagi ke Penang ( atas sebab2 tertentu).

wassalam..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

  


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-03 14:03


Tak apa zam.. tapi kalau nak handle untuk ganu pun boleh...

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-09-06 16:15


satu cadangan yang baik tambah2 nak dekat puasa ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079703 saat. Lajunya....