Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: azrin80
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43100

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
wadud: 2 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 25 hari yang lalu
syahidatul: 28 hari yang lalu
raudhahasanah: 29 hari yang lalu


Hebahan Aktiviti
Topik: pertandingan silat di UKM Bangi


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Hebahan Aktiviti
    »» pertandingan silat di UKM Bangi

Please Mendaftar To Post


Oleh pertandingan silat di UKM Bangi

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 19-01-09 12:50


Assalamualaikum
:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

insyaallah akan diadakan pertandingan pencak silat yang akan diadakan 24-27 januari 2009 diUKM bangi..

ada sesiapa warga ukhwah yang join k..???or ada sapa yang kat UKM...jom p tengok..


-----------------
ya allah terimalah hidup matiku untukmu.."ya allah..izinkanlah aku mati untukMU..hamba mohon dengan sangat ya allah.."kuatkanlah aku dan berikanlah kesabaran


Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 12:53


ayo..26 & 27 tak boleh pergi lah..ada program kat hulu langat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 19-01-09 12:56


hhmm..adiq85 ikut silat juga k..??hati-hati ye..tak boleh 26 dan 27..24 dan 25 datang lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 12:58


full off program lah..
23 dan 24 layan family yang datang bangi..
24 petang, insya Allah kalau tak ada aral, ikut soleha
balik kg dia..sebab 25 kami nak gerak p kuantan..
lawat sahabat yang sakit buah pnggang 2..
dr sn, terus balik raub, kg halaman ku...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 13:15


Pada 19-01-09 12:56 , Mulya posting:

!!! QUOTE !!!

hhmm..adiq85 ikut silat juga k..??hati-hati ye..tak boleh 26 dan 27..24 dan 25 datang lah..


saya ikut silat??tengok boleh lah.. :-D kalau saya yang silat jawabnya terus tak bangun2..insyaALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 13:16


Pada 19-01-09 12:58 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

full off program lah..
23 dan 24 layan family yang datang bangi..
25 petang, insya Allah kalau tak ada aral, ikut soleha
balik kg dia..sebab 25 kami nak gerak p kuantan..
lawat sahabat yang sakit buah pnggang 2..
dr sn, terus balik raub, kg halaman ku...


25 petang gerak ke jerantut??25 juga nak p pahang??

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 14:29


Pada 19-01-09 13:16 , adieq85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 19-01-09 12:58 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

full off program lah..
23 dan 24 layan family yang datang bangi..
25 petang, insya Allah kalau tak ada aral, ikut soleha
balik kg dia..sebab 25 kami nak gerak p kuantan..
lawat sahabat yang sakit buah pnggang 2..
dr sn, terus balik raub, kg halaman ku...


25 petang gerak ke jerantut??25 juga nak p pahang??



silap daa..24 ni..bukan ke jerantut 2 dalam pahang?? geografi dapat berapa dulu heheh



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-01-09 15:08


!!! QUOTE !!!

pertandingan pencak silat yang akan diadakan 24-27 januari 2009 diUKM bangi



AlhamdulilLah..
Di mana tempatnya..??


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 19-01-09 17:54


di dalam UKM..datang lah ye..hhm..datang tengok saja..ada ramai tak sahabat-sahabat ukhwah yang di bangi..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102899 saat. Lajunya....