Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-02-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ShannonTodd
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43149

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
razani: 10 hari yang lalu
abid_19: 10 hari yang lalu
JonathanBaker: 12 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Salam Ukhwah dari saya..


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Salam Ukhwah dari saya..

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Ukhwah dari saya..

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 20:13


Assalamualaikum..

Salam perkenalan buat semua sahabat di Ukhwah.com ..
Saya ahli baru di laman ini..sekadar ingin mengumpulkan sahabat dan menambahkan ilmu..insya Allah ... :-)

Salam persahabatan minta dihulurkan ..ehehe :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 20:23


ye..ye...salam perkenalan anda disambut... :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 08-01-09 20:27


Salam Harmonis dan salam perkenalan buat miss zai dan semua sahabat-sahabat baru ukhwah.com... :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 21:05


Assalamualaikum
selamat datang ditujukan kepada miss zai ke ukhwah.com...saya pun warga baru walaupun tak ada lah baru sangat ;-) ;-)

salam ukhwah dari saya juga :bunga:


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 22:48


Assalamualaikum

samat datang ke ukhwah.c0m... :welcome:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 00:30


Pada 08-01-09 20:27 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Salam Harmonis dan salam perkenalan buat miss zai dan semua sahabat-sahabat baru ukhwah.com... :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:




selamat datang,,makin ramai warga baru,,,ramai muslimat,,mana muslimin ek???

p/s;kak hanan,,jangan guna banyak smiley,,,nanti berat server..hehheh(huhuh,,presiden kan sound)jangan marehh



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 09-01-09 00:50


Salam ukhwah buat miss zai & semua ahli baru. Semoga dapat memberi lebih manfaat buat warga ukhwah melebihi warga yang dah lama bertapak di sini.

selamat memberi dan menerima kelebihan dan kelemahan sesama kita...
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:31


Pada 08-01-09 20:23 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

ye..ye...salam perkenalan anda disambut... :D


Terima kasih..ehehe.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:33


Pada 08-01-09 20:27 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Salam Harmonis dan salam perkenalan buat miss zai dan semua sahabat-sahabat baru ukhwah.com... :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:



Terima kasih buat tuan rumah cik Hanan.. cantik ye fakulti cik Hanan..baru pergi ke sana last month attend course..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:34


Pada 08-01-09 21:05 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
selamat datang ditujukan kepada miss zai ke ukhwah.com...saya pun warga baru walaupun tak ada lah baru sangat ;-) ;-)

salam ukhwah dari saya juga :bunga:



Wa'alaikumussalam ...terima kasih syahadatul..sedap namanya ek..ehehe salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:38


Pada 08-01-09 22:48 , nur_kesucian posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

samat datang ke ukhwah.c0m... :welcome:



Wa'alaikumussalam..terima kasih adik..adik akak pun study kat ukm.. selalu juga akak ke sana jenguk2 dio.. peluk adik balik lah..ehehe :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:40


Welcome..selamat datang kepada miss_zai..semoga beroleh manfaat dan ilmu yang berguna dalam portal ini..kalau ada jk jangan malu2 join ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:41


Pada 09-01-09 00:50 , srikandi_khaulah posting:

!!! QUOTE !!!

Salam ukhwah buat miss zai & semua ahli baru. Semoga dapat memberi lebih manfaat buat warga ukhwah melebihi warga yang dah lama bertapak di sini.

selamat memberi dan menerima kelebihan dan kelemahan sesama kita...
:-)


Terima kasih atas warm welcome dari sahabat-sahabat semua.. saya ni jahil sokmo..datang ke mari nak menadah ilmu di samping mendapat sahabat-sahabat yang baru ..insya Allah... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:48


Pada 09-01-09 07:34 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-09 21:05 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
selamat datang ditujukan kepada miss zai ke ukhwah.com...saya pun warga baru walaupun tak ada lah baru sangat ;-) ;-)

salam ukhwah dari saya juga :bunga:



Wa'alaikumussalam ...terima kasih syahadatul..sedap namanya ek..ehehe salam ukhwah..


syukran mis zai :malu: hm, tau ukhwah dari mana ye? ;-)


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:50


Pada 09-01-09 07:40 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

Welcome..selamat datang kepada miss_zai..semoga beroleh manfaat dan ilmu yang berguna dalam portal ini..kalau ada jk jangan malu2 join ye..


Terima sadiqah.. mudah-mudahan sama-sama mendapatkan ilmu yang mendekatkan diri kepada Allah S.W.T dan makin tambah kasih kepada baginda junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 07:57


Pada 09-01-09 07:48 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-01-09 07:34 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-09 21:05 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
selamat datang ditujukan kepada miss zai ke ukhwah.com...saya pun warga baru walaupun tak ada lah baru sangat ;-) ;-)

salam ukhwah dari saya juga :bunga:



Wa'alaikumussalam ...terima kasih syahadatul..sedap namanya ek..ehehe salam ukhwah..


syukran mis zai :malu: hm, tau ukhwah dari mana ye? ;-)



saja-saja penat selepas penat bekerja semalam.. dok search2 forum.. terpikat dengan namanya.. memang tengah mencari satu komuniti baru selepas komuniti yang dulu dah tak wujud lagi.. sekarang ni pun join forum yang berbentuk perawatan secara islam.. masuk pun atas sebab saya ni antara umat yang terpilih oleh Allah menerima sakit yang agak istimewa ini ... ehehe.. boring jugak dok cerita pasal jin saja..haha..mari kawan dengan manusia lah pulok.. :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 08:07


oh, begitu ceritanya..hehe. memang tak rugi masuk ukhwah. banyak manfaat boleh dapat. sambil2 tu sebarkan lah juga pada yang lain mengenai kewujudan portal ni. saya ada juga bagitau pada kawan-kawan yang lain, ada yang minat nak join and ada yang tak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 09-01-09 08:23


u are welcome to portal ukhwah....
moga-moga sama-sama kita berkongsi info dan manfaat nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 08:43


Assalamualaikum

!!! QUOTE !!!

Wa'alaikumussalam..terima kasih adik..adik akak pun study kat ukm.. selalu juga akak ke sana jenguk2 dio.. peluk adik balik lah..ehehe


0o0... iyee...?
fak mana itu...
saya dr fep...
sem0ga setia bersama ukhwah.c0m...
mengikut pendaftaran saya da lama daftar ukhwah.c0m...
sekarang ini baru aktif... :D
m0ga sama-sama membina ukhwah mengumpul ilmu di ukhwah.c0m... :welcome:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 08:48


salam kembali...moga dirahmati Allah hendaknya kepada miss_zai


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

kayu_Manis86
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2008
Ahli No: 35876
Posting: 65
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 09-01-09 11:25


Pada 08-01-09 20:13 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

Salam perkenalan buat semua sahabat di Ukhwah.com ..
Saya ahli baru di laman ini..sekadar ingin mengumpulkan sahabat dan menambahkan ilmu..insya Allah ... :-)

Salam persahabatan minta dihulurkan ..ehehe :sopan:


Waalaikumsalam

Salam perkenalan juga buat miss_zai..
saya pun ahli baru juga, sekadar menambah teman berkongsi pandangan..walau tak bertemu mata tapi ukhwah tetap terjalin.. ;-)

Ukhwah itu bukan terletak pada kerapnya pertemuan,
Bukan juga pada ucapan dibibir tapi pada ingatan seseorang terhadap sahabatnya dalam setiap untaian doa2nya.. :bunga:


-----------------
Setiap mata yang terpejam tidak bererti ia tidur,
Setiap mata yang celik tidak bermakna ia melihat..


Bookmark and Share

    


  Member Information For kayu_Manis86Profil   Hantar PM kepada kayu_Manis86   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 12:10


s

MAJULAH PORTAL UKHWAH.COM SELAMANYA....
TERUSKAN MENYUMBANG IDEA DISINI...


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 12:12


salam kenal dr ana....
salam ukhwah fillah...
salam jihad palestin....

welcome to ukhwah... :welcome:

:bunga: :bunga:


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 09-01-09 21:16


!!! QUOTE !!!

Pada 09-01-09 00:30 , umar_khalil posting:

p/s;kak hanan,,jangan guna banyak smiley,,,nanti berat server..hehheh(huhuh,,presiden kan sound)jangan marehh



Cikgu mana yang kata smiley memberatkan server. Setakat 4 smiley nak menyambut sahabat baru pun jadi isu ke. Huhu..Berat2 pun rumah sendiri..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 09:20


salam ukhwah.....selamat datang, semoga diri anda diaktifkan dengan ukhwah ye..biasanya ramai new ahli dftr saja, kadang-kadang tak aktif...apa pun harap-harap anda aktif...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 11:05


selamat datang ke ukhwah miss zai....salam ukhwah dari saya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

Violet-8
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 36178
Posting: 74

malaysia  


posticon Posting pada: 10-01-09 12:05


Budak sihitam menangkap ikan
Ikan disiang didalam peti
Salam balas ku hulurkan
Moga ukhwah kekal dihati

...........Dari saya: Violet-8
:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Violet-8Profil   Hantar PM kepada Violet-8   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 12:42


Terima kasih sahabat-sahabat semua.. mudah-mudahan .. hajat dihati ingin mencari satu komuniti yang lagi mendekatkan diri ini kepada penciptaNya .. berkongsi ilmu bersama sahabat-sahabat yang lain dan teringin nak join buat kerja amal.. rindu zaman study pergi rumah orang2 tua dan anak yatim.. berkumpul di masjid pergi kuliah subuh ramai-ramai ..masuk kampung2 pergi bersihkan surau..rindukan semua itu.. sebelum menutup zaman bujang..ehehe... (tak tahu bila) nak aktif kejap before aktif untuk family sendiri..ehehe....insya Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 16:57


Assalamualaikum

:bunga: selamat datang..
:bunga: selamat menyertai ukhwah.com..
:bunga: selamat menjadi ahli ukhwah..
:bunga: selamat berukhwah..
:bunga: selamat semuanya..

semoga melalui ukhwah.com dapat mengeratkan silaturrahim antara semua..juga miss_zai dapat banyak manfaat dan ilmu yang berguna dalam ukhwah ni..tahniah kerana telah menjadi ahli.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 01:54


Pada 09-01-09 08:43 , nur_kesucian posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

!!! QUOTE !!!

Wa'alaikumussalam..terima kasih adik..adik akak pun study kat ukm.. selalu juga akak ke sana jenguk2 dio.. peluk adik balik lah..ehehe


0o0... iyee...?
fak mana itu...
saya dr fep...
sem0ga setia bersama ukhwah.c0m...
mengikut pendaftaran saya da lama daftar ukhwah.c0m...
sekarang ini baru aktif... :D
m0ga sama-sama membina ukhwah mengumpul ilmu di ukhwah.c0m... :welcome:



Adik akak dr fak.akaun..dok kat kolej ibu zain..last sem..insya Allah...ada kelapangan ..insya Allah akak aktif..ehehe :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

mie_sya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.12.2007
Ahli No: 31925
Posting: 27
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 01:21


salam ukhwah...
baru kini dapat menjenguk ukhwah.com...

~Benarkan hati kita dengan Tuhan apa saja yang kita buat dan letak dalam hati semua yang berlaku ada hikmahnya.~

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie_syaProfil   Hantar PM kepada mie_sya   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 01:59


Pada 12-01-09 01:21 , mie_sya posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah...
baru kini dapat menjenguk ukhwah.com...

~Benarkan hati kita dengan Tuhan apa saja yang kita buat dan letak dalam hati semua yang berlaku ada hikmahnya.~


ahlan wasahlan... selamat datang mie_sya ke portal komuniti ukhwah...
semoga kita dapat bertukar fikiran... idea... yang paling ukhwah kita sebagi saudara seislam... :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 05:52


Selamat datang kepada semua ahli ukhwah yang baru...salam ukhwah salam persahabatan...semoga di sini kita dapat mengunakan ilmu yang ada dengan sebaiknya...InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 07:33


Assalamualaikum.....

Pada 11-01-09 01:54 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-01-09 08:43 , nur_kesucian posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

!!! QUOTE !!!

Wa'alaikumussalam..terima kasih adik..adik akak pun study kat ukm.. selalu juga akak ke sana jenguk2 dio.. peluk adik balik lah..ehehe


0o0... iyee...?
fak mana itu...
saya dr fep...
sem0ga setia bersama ukhwah.c0m...
mengikut pendaftaran saya da lama daftar ukhwah.c0m...
sekarang ini baru aktif... :D
m0ga sama-sama membina ukhwah mengumpul ilmu di ukhwah.c0m... :welcome:





Adik akak dr fak.akaun..dok kat kolej ibu zain..last sem..insya Allah...ada kelapangan ..insya Allah akak aktif..ehehe :-)


kal0 fak akaun itu dr fep lah kakk...
same c0urse acc0unting ek....
last sem...?
emm... :berfikir:
maybe kenal maybe tak kenal... :-D


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 19:11


Sekali kenal!! ehehe tadi akak pergi UKM hantar adik ... adik akak budak Politeknik dulu..last sem..cari lee..ehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 19:25


Pada 12-01-09 19:11 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Sekali kenal!! ehehe tadi akak pergi UKM hantar adik ... adik akak budak Politeknik dulu..last sem..cari lee..ehehe


oo...dulu budak poli mana?ambil kos apa?


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 19:57


Assalamualaikum....

Pada 12-01-09 19:11 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Sekali kenal!! ehehe tadi akak pergi UKM hantar adik ... adik akak budak Politeknik dulu..last sem..cari lee..ehehe


datang ukm...?
awat tak habaq...
b0le kita jumpa kenal2... ;-)
huhuu actually kal0 da last sem itu kebyknnye saya tak kenal lah... :sopan:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 07:17


Pada 12-01-09 19:25 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-01-09 19:11 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Sekali kenal!! ehehe tadi akak pergi UKM hantar adik ... adik akak budak Politeknik dulu..last sem..cari lee..ehehe


oo...dulu budak poli mana?ambil kos apa?



adik akak kat poli ambil akaun jugak.. apa ek nama poli kat perak tu..akak lupo pula pagi ni..ehehe :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

miss_zai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.01.2009
Ahli No: 36672
Posting: 62
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-01-09 07:19


Pada 12-01-09 19:57 , nur_kesucian posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....

Pada 12-01-09 19:11 , miss_zai posting:

!!! QUOTE !!!

Sekali kenal!! ehehe tadi akak pergi UKM hantar adik ... adik akak budak Politeknik dulu..last sem..cari lee..ehehe


datang ukm...?
awat tak habaq...
b0le kita jumpa kenal2... ;-)
huhuu actually kal0 da last sem itu kebyknnye saya tak kenal lah... :sopan:



ehehe..nak habaq lagu mana chek..ehehe selalu pergi dik..hantar dia balik ukm.. homesick walaupun rumah dekat..haha almost every week dik akak ke ukm tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_zaiProfil   Hantar PM kepada miss_zai   Pergi ke miss_zai's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122938 saat. Lajunya....