Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 11
Ahli: 0
Jumlah: 11




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 10 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 35 hari yang lalu
RijaludDeen: 35 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: result temuduga- pen.pegawai tech maklumat


Carian Forum

Moderator: Admin, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» result temuduga- pen.pegawai tech maklumat

Please Mendaftar To Post


Oleh result temuduga- pen.pegawai tech maklumat

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-01-09 12:35


salam
risaulah saya,bila nak keluar result temuduga pen.pegawai tech maklumat F29.yang bengang tu,dia cakap 31hb/12 dah boleh check.tpkan tengok takdepun.bukan menghrp sangat tapi nak tahu
result dapat ke tak kerja tu.saya nak sign contract kerja lain,kalau dah sign,dah terikat tak boleh nak pergi kalau dapat.

bengang juga dengan motto spa mudah,cepat dan tepat.takdepun itu.e-pertanyaan diapun tak boleh harap.buat sakit hati saja... :lol: :cry: :-o :kelip: :sopan:
ada sesiapa senasib dengan saya


-----------------
Kecantikan seorang wanita bukanlah dari pakaian yang dikenakannya, susuk yang ia tampilkan, atau bagaimana ia menyisir rambutnya."


Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-09 17:04


hehehe..ada yang senasib ek..
saya pun macam tu jugak..apply pen pgwai pendftran,cakap di hari itu 20/12 boleh cek akhirnya 8hb ni pula..huhuhu..debar nak tau dapat ke tak..
dah lama jadi penganggur profesional ini..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-01-09 17:11


Pada 06-01-09 12:35 , amilyn posting:

!!! QUOTE !!!

salam
risaulah saya,bila nak keluar result temuduga pen.pegawai tech maklumat F29.yang bengang tu,dia cakap 31hb/12 dah boleh check.tpkan tengok takdepun.bukan menghrp sangat tapi nak tahu
result dapat ke tak kerja tu.saya nak sign contract kerja lain,kalau dah sign,dah terikat tak boleh nak pergi kalau dapat.

bengang juga dengan motto spa mudah,cepat dan tepat.takdepun itu.e-pertanyaan diapun tak boleh harap.buat sakit hati saja... :lol: :cry: :-o :kelip: :sopan:
ada sesiapa senasib dengan saya



sabar2 :-D :-D

senasib da kita :)

asyik dok buka web spa saja....

saya doakan semoga dapat sesiapa yang menunggu tu :)

penantian itu sungguh menyiksakan :bunga:


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 06-01-09 18:39


sama-sama lah kita berdoa semoga berjaya..
amin..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-01-09 20:36


adik doakan semua ni dapatla...
jika ada sedikit kesabaran :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 13:50


terima kasih adik..
uwaaa..
penantian satu penyeksaan..cakap esok keluar result,dipost pone ke 15hb pulak..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 13:51


disebabkan lambat keluar result,aku nak apply kerja lain pun payah..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 14:21


15hb?????????

ku tetap menanti..
menanti di sepanjang hari..
hari demi hari ku menanti..
menanti sebuah jawapan..
jawapan yang belum ku ketahui..
ketahui kelak adanya keputusan...
keputusan kelak mengubah harapan..
harapan yang terdetik sekian lama...
lama itu memerlukan kesabaran..

Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

izam0308
Warga Rasmi
Menyertai: 17.10.2008
Ahli No: 35444
Posting: 19
Dari: UPSI

Perak  


posticon Posting pada: 07-01-09 15:19


hmmm... sekarang pen peg It, tunggu result pen peg tadbir... kalau ada rezeki distu...nak lariii... tension kerja pen peg IT ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For izam0308Profil   Hantar PM kepada izam0308   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 16:30


Pada 07-01-09 14:21 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

15hb?????????

ku tetap menanti..
menanti di sepanjang hari..
hari demi hari ku menanti..
menanti sebuah jawapan..
jawapan yang belum ku ketahui..
ketahui kelak adanya keputusan...
keputusan kelak mengubah harapan..
harapan yang terdetik sekian lama...
lama itu memerlukan kesabaran..


er..awak apply post apa?
saya apply pen pgwai pndftran,result 15hb ni tau lah..
tapi tak tau lah takot dipostpone lagi..
ni dah demam dah tunggu result kerja..
tulung..ambe nok kijeee..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 16:44


Pada 07-01-09 16:30 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-01-09 14:21 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

15hb?????????

ku tetap menanti..
menanti di sepanjang hari..
hari demi hari ku menanti..
menanti sebuah jawapan..
jawapan yang belum ku ketahui..
ketahui kelak adanya keputusan...
keputusan kelak mengubah harapan..
harapan yang terdetik sekian lama...
lama itu memerlukan kesabaran..


er..awak apply post apa?
saya apply pen pgwai pndftran,result 15hb ni tau lah..
tapi tak tau lah takot dipostpone lagi..
ni dah demam dah tunggu result kerja..
tulung..ambe nok kijeee..



owh.. ingatkan pen peg it.. upanya bukan da...

saya pen peg IT.. tak apalah menunggu itu suatu penantian :)


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 16:56



  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 17:02


memang dah keluar tapi result tak ada..
kena tunggu 8 hari lagikk..
huaaa...

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 17:03


opsss... silap.. ye lah.. minta ampun tuan rumah :)...

MAKLUMAN

Keputusan temuduga bagi jawatan Penolong Pegawai Pendaftaran Gred KP27 di Jabatan Pendaftaran Negara yang diadakan pada 18-21 November 2008 (Fasa 2) akan diumumkan pada 15 Januari 2009 (Khamis).

Sebarang kesulitan amatlah dikesali, harap maaf.


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 17:05


awak interbiu di hari itu berapa hb?
saya 20hb nov lu..
tapi yang pen.pgawai imigresen memang on the time announce..
dia cakap 20hb 12,memang 20hb 12 lah announce..
saya tak pergi interbiu imigresen sebab pektikel last di hari itu,sepupu saya dapat..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 17:41


Pada 07-01-09 17:05 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

awak interbiu di hari itu berapa hb?
saya 20hb nov lu..
tapi yang pen.pgawai imigresen memang on the time announce..
dia cakap 20hb 12,memang 20hb 12 lah announce..
saya tak pergi interbiu imigresen sebab pektikel last di hari itu,sepupu saya dapat..




saya pada 28.11.0 8.. group saya tarikh last temuduga ikutkan pada web spa..


yang pen peg imigresen lewat sikit saja... yang pen peg it berapa banyak da.... saya dapat temuduga saja yang imigresen.. check result dukacita.. tak ada rezeki jaw tu :(... harap-harap yang ni dapat lah... syukurlah dan tahniah sepupu awak dapat......


:bunga: :bunga:


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 18:52


harap-harap dapat lah kerja ini..
dah buat yang terbaik dah di hari itu..
sekarang tinggal tawakal saja,sementara masih ada masa berdoa lah bnyak2..
semoga awak pun berjaya dalam temuduga lepas..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 09:21


Pada 07-01-09 18:52 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

harap-harap dapat lah kerja ini..
dah buat yang terbaik dah di hari itu..
sekarang tinggal tawakal saja,sementara masih ada masa berdoa lah bnyak2..
semoga awak pun berjaya dalam temuduga lepas..


betul tu.. sama-sama lah kita berdoa dan bertawakkal..
saya pun doakan awak semoga berjaya :)........


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 09:30


Dulu masa lepas temuduga Pegawai Psikologi SPA bagi tahu result keluar 29/12/2006, tapi resul saya dapat 20 hb/12/2006 lebih awal dari yang dijadualkan... alhamdulilah dah dapat pun. Tapi ini hanya keperluan hidup...bukan pekerjaan... pekerjaan kita ialah buat Dakwah sampai mati, cuti bila mati sahaja

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 12:36


MAKLUMAN

Keputusan temuduga bagi jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29 yang diadakan pada 10 - 28 November 2008 akan diumumkan pada 30 Januari 2009 (Jumaat).

Sebarang kesulitan amatlah dikesali, harap maaf.

Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 15:31


Pada 08-01-09 09:30 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

Dulu masa lepas temuduga Pegawai Psikologi SPA bagi tahu result keluar 29/12/2006, tapi resul saya dapat 20 hb/12/2006 lebih awal dari yang dijadualkan... alhamdulilah dah dapat pun. Tapi ini hanya keperluan hidup...bukan pekerjaan... pekerjaan kita ialah buat Dakwah sampai mati, cuti bila mati sahaja


alhamdulillah dan tahniah buat addey..
kalau lah result dapat awal macam tu kan best..tak payah pening kepala cari kerja lain..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 15:32


Pada 08-01-09 12:36 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

MAKLUMAN

Keputusan temuduga bagi jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29 yang diadakan pada 10 - 28 November 2008 akan diumumkan pada 30 Januari 2009 (Jumaat).

Sebarang kesulitan amatlah dikesali, harap maaf.


uiks..lagi lambat..harap lepas ni tak ada lah nak postpone lagi result..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 15:36


Pada 08-01-09 15:31 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-01-09 09:30 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

Dulu masa lepas temuduga Pegawai Psikologi SPA bagi tahu result keluar 29/12/2006, tapi resul saya dapat 20 hb/12/2006 lebih awal dari yang dijadualkan... alhamdulilah dah dapat pun. Tapi ini hanya keperluan hidup...bukan pekerjaan... pekerjaan kita ialah buat Dakwah sampai mati, cuti bila mati sahaja


alhamdulillah dan tahniah buat addey..
kalau lah result dapat awal macam tu kan best..tak payah pening kepala cari kerja lain..



kalau tak dapat jangan frust pula... Allah akan beri yang terbaik buat HambaNYA

Bookmark and Share

  


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 16:28


Pada 08-01-09 15:36 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!



kalau tak dapat jangan frust pula... Allah akan beri yang terbaik buat HambaNYA


selain tu saya apply jugak kerja lain..
sekarang tinggal tawakal pada ALLAH saja selepas berusaha..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 13-01-09 20:11


wahahahaa..frust lagi..
keputusan akan diumum 23hb januari..menanti lagi..

Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-01-09 08:33


so macam mana aieyda?? dah lebih 23hb ni... yang saya punya esok heee.. tak sabar2 dah rasanya :)..........

Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

lembayung
Warga Rasmi
Menyertai: 04.02.2009
Ahli No: 37032
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-02-09 13:09


huhuhu...Hari ni dah 4hb Fab..result PTTM tak kuar2 lagi..ada terasa sedikit kegusaran cipan di hati ini...huhuhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For lembayungProfil   Hantar PM kepada lembayung   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-02-09 15:30


dengar khabar dari web pesima 12.2 result keluar.. ada masa lagi untuk berdoa :)..

berharap sangat lah dapat jawatan ni :)...

Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 04-02-09 15:37


aduss lamanya.
saya dah tawar hati..
dapat ke tak dapat tak kisah...nak berhenti satu masalah pulak.
geram campur benci ini...
sakit hati tunggu ini
Tak apalah
saya pergi prepare exam ptd dulu

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 05-02-09 00:48


Pada 13-01-09 20:11 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

wahahahaa..frust lagi..
keputusan akan diumum 23hb januari..menanti lagi..


frust lah awak..
tak dapat..
jumaat ni saya ada interview untuk post pnlg pgwai antidadah..hehhee
ada kesempatan lagi..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-02-09 10:41


salam..
sama lah kita amilyn..
saya pun pergi temuduga jawatan pen.peg. IT ..sampai sekarang tak ada jawapan..
geram pun ada..
tapi berserah ke lah..ada rezeki boleh kerja bahgian tu,,tak ada...bahgian lain pula agaknya..
makin risau hati saya ni..

hehe....

Bookmark and Share

  


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-02-09 14:15


itula yina...
geram..
kalau dah tahu jawapan,tak mengapa.
ini macam menanti buah tak gugur.
nak tahu dapat ke tak dapat.itu saja..saya kalau nak resign 1 month.
itu susah tu..tak mengapa..penantian itu satu penyeksaan

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:33


Kalau padi katakan padi, tidak lah saya tertampi-tampi...
Kalau jadi katakan jadi, tidak lah saya ternanti-nanti...

:-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 08-02-09 17:47


hehee...
betul betul sailormoon..
result keluar rabu ini.doakan saya ye.
kalau tak dapat,kira tak ada rezekila.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-02-09 20:51


semoga ada lah rezeki amilyn ye..kalau tak dapat jangan sedih pula...ada rezeki lain yang menunggu tu..kena banyak sabar dan mohon agar dikurniakan rezeki yang baik dan halal sumbernye...

*kepada semua sahabat yang menunggu keputusan..bnykkan bersabar.. InsyaAllah akan beroleh kebaikan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 09-02-09 00:22


.. hari tu dapat juga panggilan temuduga jawatan ini.. tapi tak pergi.. rezeki ana Allah permudahkan, masa tu dah kerja dah dengan syarikat GLM.. baru-baru ini kawan-kawan ana ada dapat sesi ujian kecergasan PTD dekat terengganu.. ramai juga yang layak untuk pergi tahap seterusnya.. alhamdulillah..


-----------------

[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 07:14


Pada 05-02-09 00:48 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-01-09 20:11 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

wahahahaa..frust lagi..
keputusan akan diumum 23hb januari..menanti lagi..


frust lah awak..
tak dapat..
jumaat ni saya ada interview untuk post pnlg pgwai antidadah..hehhee
ada kesempatan lagi..




jangan sedih2.. insyaAllah ada rezeki kat lain... untuk temuduga pnlg pgwai antidadah saya doakan semoga berjaya...

result untuk Pen peg IT hari rabu ni (11.1.2008)...

penantian itu satu ujian dugaan :)....

kepada penunggu2 yang lain semoga berjaya :)


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 09-02-09 18:04


Pada 08-02-09 17:47 , amilyn posting:

!!! QUOTE !!!

hehee...
betul betul sailormoon..
result keluar rabu ini.doakan saya ye.
kalau tak dapat,kira tak ada rezekila.


hehe...saya pun sama...kalau tak dapat kena tangguh lah untuk melaksanakan projek "K"...:-P

p/s:menghitung hari, detik demi detik... :-D


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

  


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-02-09 15:05


syukur alhamdulillah saya dapat.....

penantian sekian lama yang mengembirakan..

alhamdulillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 20:24


Pada 09-02-09 07:14 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-02-09 00:48 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-01-09 20:11 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

wahahahaa..frust lagi..
keputusan akan diumum 23hb januari..menanti lagi..


frust lah awak..
tak dapat..
jumaat ni saya ada interview untuk post pnlg pgwai antidadah..hehhee
ada kesempatan lagi..




jangan sedih2.. insyaAllah ada rezeki kat lain... untuk temuduga pnlg pgwai antidadah saya doakan semoga berjaya...

result untuk Pen peg IT hari rabu ni (11.1.2008)...

penantian itu satu ujian dugaan :)....

kepada penunggu2 yang lain semoga berjaya :)



terima kasih neoryzer..
interview IT tu berjaya ke..


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

  


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

neoryzer
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36407
Posting: 74
Dari: kelantan

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-09-12 16:03


Pada 16-02-09 20:24 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-02-09 07:14 , neoryzer posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-02-09 00:48 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-01-09 20:11 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

wahahahaa..frust lagi..
keputusan akan diumum 23hb januari..menanti lagi..


frust lah awak..
tak dapat..
jumaat ni saya ada interview untuk post pnlg pgwai antidadah..hehhee
ada kesempatan lagi..




jangan sedih-sedih.. insyaAllah ada rezeki kat lain... untuk temuduga pnlg pgwai antidadah saya doakan semoga berjaya...

result untuk Pen peg IT hari rabu ni (11.1.2008)...

penantian itu satu ujian dugaan :)....

kepada penunggu2 yang lain semoga berjaya :)



terima kasih neoryzer..
interview IT tu berjaya ke..



Alhamdulillah berjaya...


-----------------
http://neoryzer.blogspot.com/


Daftar Unifi Online


Bookmark and Share

  


  Member Information For neoryzerProfil   Hantar PM kepada neoryzer   Pergi ke neoryzer's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.147602 saat. Lajunya....