Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Akan sentiasa ada yang memperbodohkan selagi masih ada yang rela diperbodohkan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 19 hari yang lalu
solehin: 29 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student kolej sains kesihatan bersekutu sg. buloh


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student kolej sains kesihatan bersekutu sg. buloh

Please Mendaftar To Post


Oleh student kolej sains kesihatan bersekutu sg. buloh

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 02-01-09 04:01


ad tak sesiapa dari klej ni....???kalau ad boleh tolong knlkn diri tak...??

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 23:30


saya student kskb juga..huhu..
awak course apa

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 01:50


saya kos tak-ray awak anda apa..???ad tak lagi sesiapa student kskb kat bagaimana....takkan 2 org saja....sdeyny....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 08:24


kat tempat saya kerja sekarang ada 5 orang budak kskb intake 1/05....sekarang mereka dah kerja lah......kos nursing... :kelip:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 09:03


Pada 27-01-09 01:50 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

saya kos tak-ray awak anda apa..???ad tak lagi sesiapa student kskb kat bagaimana....takkan 2 org saja....sdeyny....


saya c0urse nursing..
emm tu lah nampak gayanya macam tak ada saja..
memang agak menyedihkan lah.. :-(

awan_biru85 kerja kat hospital mana ek?


-----------------
Bangkitlah kembali...
Tabahkan hatimu..
Lembutkan hatimu..
Moga jiwamu lunak mendekati Allah..


Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 10:10


tempatnya tak jauh lah dari hospital sg buluh.........malah salu saja pergi refer kes kat sana, ... nama tempat nya.....sabak terbenam....hehehe :-D .........kawasan pedalaman


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 10:16


owh..
mana lah tak pendalaman nya..
name tempat pun TERBENAM..
hehe..
gurau saja

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 17:14


awan_biru dulu kskb juga ke...???cahaya kos nursing sem berapa ek....???

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 17:17


saya sem 4..
awak pulak?
mari lah ajk mbe2 join ukhwah ramai-ramai..
hehe

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

wanpointwan
Warga Rasmi
Menyertai: 08.01.2008
Ahli No: 32238
Posting: 3
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 27-01-09 17:22


salam. anda kat kskb ada usrah ke?

Bookmark and Share

  


  Member Information For wanpointwanProfil   Hantar PM kepada wanpointwan   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 18:37


Pada 27-01-09 17:17 , cahaya_hearty posting:

!!! QUOTE !!!

saya sem 4..
awak pulak?
mari lah ajk mbe2 join ukhwah ramai-ramai..
hehe



saya baru sem 2.....hehe....nak ajak kawan-kawan 2 boleh...tapi tak tahu lah mereka nak join ke tak....bukan senang.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 18:41


Pada 27-01-09 17:22 , wanpointwan posting:

!!! QUOTE !!!

salam. anda kat kskb ada usrah ke?



salam....kat sana tak ada usrah...tapi tak tahu lah ifs ada anjurkan ke tak.....tapi yang pasti memang tak ada.....kat sini bukan macam uia...av weekend ad usrah....kadang-kadang rindu juga....time kat sekolah dulu tiap-tiap jumaat mesti ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 18:41


owh adek junior rupanya..
hehe..
takpe2 kita promot perlahan2..
huhu

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 18:43


Pada 27-01-09 18:41 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-01-09 17:22 , wanpointwan posting:

!!! QUOTE !!!

salam. anda kat kskb ada usrah ke?



salam....kat sana tak ada usrah...tapi tak tahu lah ifs ada anjurkan ke tak.....tapi yang pasti memang tak ada.....kat sini bukan macam uia...av weekend ad usrah....kadang-kadang rindu juga....time kat sekolah dulu tiap-tiap jumaat mesti ada....


em betul-betul..
tapi sekarang nampaknya macam da selalu ad ceramah agame pas mghrib..
surau pun da besar..
harap-harap jemaahnye pun brtmbh besar.. ;-)


-----------------
Bangkitlah kembali...
Tabahkan hatimu..
Lembutkan hatimu..
Moga jiwamu lunak mendekati Allah..


Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 18:50


tapi surau sekarang macam tak best saja....dah tak tertutup.....tapi tunggu siap ok agaknya.....akak cahaya ad friendster tak...??

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 18:53


belum siap lagi tu yang nampak macam xbes agaknya..
emm frenster?
ada..

Bookmark and Share

  


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 27-01-09 18:59


nak...nak....boleh tengok cner orang nya...ni tahu macam ni saja.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-01-09 19:17


ambo bukan kskb......kknc(kubang kerian nursing colleg)..... kat HUSM kubang kerian tu....

Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 30-01-09 01:06


owh...kat sana.....sekarang dah mula kerja or praktkal...???

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

lie_na
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 777
Posting: 55
Dari: DARI PERAK-KUALA LUMPUR

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-09 01:44


assalammualaikum......

wah ada juga adik-adik dalam satu aliran...bagus jugak buat ajk kesihatan dalam ni boleh kongsi dan sampaikan maklumat untuk ahli portal lain.

akak pun jt juga.

Bookmark and Share

  


  Member Information For lie_naProfil   Hantar PM kepada lie_na   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-01-09 18:34


dan kerja dah, 3 bulan lagi cukup setahun ........nasihat kak nanti nak pilih tempat posting baik minta yang kita tak nak, sebab kalau kita belum kawin dia pasti akan bagi tempat yang kita tak minta langsung........nak suruh berdirikari lah...hehe.....

Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

daboyz8
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.02.2007
Ahli No: 28935
Posting: 37
Dari: Melaka.....JayBee(kerja kat sini....!!)

Melaka  


posticon Posting pada: 30-01-09 20:09


assalamualaikum... alhamdulillah ada jugak member2 dari KSKB ye..
ana pun dari KSKB, progam PPKP batch DKP9/2005.
sekarang ni dah kerja kat Pejabat kesihatan Kompleks Sultan Abu Bakar, JB.

Hm..bagi pengetahuan member2 kat kskb, Islamic Friendship Society (IFS), memang selalu buat usrah... tapi malangnya, IFS kurang mendapat sambutan dari sahabat-sahabat di KSKB, tapi alhamdulillah, sedikit demi sedikit IFS boleh diterime, walaupun kadang-kadang sering diganngu MPP KSKB..

Kebanyakkan aktiviti yang dianjurkan di surau KSKB, termasuklah cadangan pembesaran surau dilalulakn bersama2 ahli2 KSKB seta pihak pengurusan KSKB.

apa-apa pun harap lah makin ramai sahabat-sahabat menyertai IFS. Ukhwah untuk semua..

Bookmark and Share

  


  Member Information For daboyz8Profil   Hantar PM kepada daboyz8   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-09 01:09


Pada 30-01-09 01:44 , lie_na posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum......

wah ada juga adik-adik dalam satu aliran...bagus jugak buat ajk kesihatan dalam ni boleh kongsi dan sampaikan maklumat untuk ahli portal lain.

akak pun jt juga.


betul 2.....bukan senang nak jumpa orang 1 aliran ni....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-09 01:13


Pada 30-01-09 20:09 , daboyz8 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum... alhamdulillah ada jugak member2 dari KSKB ye..
ana pun dari KSKB, progam PPKP batch DKP9/2005.
sekarang ni dah kerja kat Pejabat kesihatan Kompleks Sultan Abu Bakar, JB.

Hm..bagi pengetahuan member2 kat kskb, Islamic Friendship Society (IFS), memang selalu buat usrah... tapi malangnya, IFS kurang mendapat sambutan dari sahabat-sahabat di KSKB, tapi alhamdulillah, sedikit demi sedikit IFS boleh diterime, walaupun kadang-kadang sering diganngu MPP KSKB..

Kebanyakkan aktiviti yang dianjurkan di surau KSKB, termasuklah cadangan pembesaran surau dilalulakn bersama2 ahli2 KSKB seta pihak pengurusan KSKB.

apa-apa pun harap lah makin ramai sahabat-sahabat menyertai IFS. Ukhwah untuk semua..


wah....dah start kerja lah ni....saya baru sem 2...lambat lagi nak kerja...tapi prktkl pun dah macam kerja.....

IFS memang aktif...tapi saya xaktif sangat...sebab susah lah kalau nak aktif tambah studi tambah prktkl lagi.....tapi kalau ada program still join macam minggu pghytn islam.....

ad siapa lagi stud KSKB sg buloh....jom posting...biar tajuk ni sentiasa kat atas....

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 10-02-09 11:36


Ha ... dekat sangat dengan rumah Wawa ni .. 18-19hb ni anak Wawa (Syamil) operation kat HSB.. :-) Boleh lah jumpa kawan-kawan u.c kat sana ek..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 10-02-09 17:43


Pada 10-02-09 11:36 , Wawa_83 posting:

!!! QUOTE !!!

Ha ... dekat sangat dengan rumah Wawa ni .. 18-19hb ni anak Wawa (Syamil) operation kat HSB.. :-) Boleh lah jumpa kawan-kawan u.c kat sana ek..


anak wawa nak operation apa??

Bookmark and Share

  


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09531 saat. Lajunya....