Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 6 hari yang lalu
Daeng_Jati: 13 hari yang lalu
skater: 15 hari yang lalu
HIKAL: 34 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: malunya ana...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» malunya ana...

Please Mendaftar To Post


Oleh malunya ana...

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-12-08 20:44


malunya ana bila start active dengan forum ni,
ana rasa janggal sangat dengan kata-kata sababat2 ukhwah ni..
ana rasa malu sendiri pada diri ana, :-( :-(
ana nak minta maaf lah kalau ana tertulis kata-kata yang kasar di dalam forum ukhwah ni, kalau ada lah,,,
ana harap sahabat-sahabat dapat terima ana seadanya...
:oops: :oops: :oops: :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 20:54


apa yang dimalukan? apa yang janggal? nak minta maaf pasal apa?

ps:- semua soalan saja.. ngeh ngeh ngeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-12-08 23:25


ye lah, selalunya ana jarang join forum2 agama macam ni...
cuma sekarang saja baru nak berjinak dengan forum ni..
bila ana masuk kat forum ni saja ana rasa insaf pula...huhuuhuuh..
dekat sini ana rasa macam duduk SEKOLAH AGAMA...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 07:39


baguslah begitu..
cedoklah yang bermanfaat dan ilmiah dari portal ni
sambil2 tu tebarkan ukhwah islamiyah :)
ahlan wasahlan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:02


betul tu kita semua di sini masih belajar,jadi elokla ambil kesempatan intuk tambah ilmu yang sedia ada....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:14


semoga banyak ilmu yang diperolehi dr portal ukhwah ni..... :bunga:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:43


Salam ukhwah buat solehen,
Tak ada apa yang perlu dimalukan..ana pun bukan dr sekolah agama.hehehe..alhamdulillah, kita terjumpa portal sebegini untuk berforum disamping menebarkan ukhwah Islamiyyah..sama-sama memanfaatkan sebanyak mungkin ilmu2 yang diperolehi dr ukhwah.com..=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:57


Erk malu? apa yang nak dimalukan? hurmm macam sekolah agama? ish ish.. :sopan: :sopan:

Moga solehen terus aktif dalam ukhwah.com ye.. :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-08 11:17


terima kasih sahabat-sahabat sekaian...diatasa nasihat antum semua.
insyalah ana akan jadikan ukwah.com ni satu platform untuk mencari ilmu dan berkongsi ilmu kepada sahabat-sahabat yang lain...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 11:22


Pada 26-12-08 08:43 , azemi posting:

!!! QUOTE !!!

Salam ukhwah buat solehen,
Tak ada apa yang perlu dimalukan..ana pun bukan dr sekolah agama.hehehe..alhamdulillah, kita terjumpa portal sebegini untuk berforum disamping menebarkan ukhwah Islamiyyah..sama-sama memanfaatkan sebanyak mungkin ilmu2 yang diperolehi dr ukhwah.com..=)


betul kata azemi..tak ada apa yang perlu dimalukan..niat kita join ukhwah ni untuk menambah ilmu..insyaAllah ilmu itu beroleh keberkatan...macam azemi saya juga bukan dari aliran agama...tapi kerana niat ingin belajar so di sinila platformnya untuk kita mencedok ilmu..mana yang baik kita amalkan mana yang tak baik kita elakkan...


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 12:21


ishk3..

bukankah semua darpada kita pernah mendapat pendidikan agama..tak kira sama ada yang berIPT kan agama..bercoursekan agama..bersekolah menengah agama..bersekolah rendah agama..hatta belajar di kelas agama kafa..atau kelas pendidikan islam di sekolah2 kementerian aliran biasa, sains, teknik, vokasional dan lelain..so..kita sama saja..kena jaga adab dan akhlak...kena prektikkan amalan..bukankah islam itu utuk mereka yang beragama islam..ia tidak semata-mata hanya untuk budak-budak yang bersekolah agama...mereka yang kurang berpengathuan agama islam wajib utuk belajarnya...Kalau tidak, apakah maknanya dia menganut islam...kan??

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-12-08 19:57


memang benar kata-kata syemarly ni,
tapi kita kena ingat juga, berapa orang yang practice apa yang mereka belajar..huhuhuu..
sebab sekarang ni ramai sangt dah jauh dari agama,..
tambah2 orang muda2 dan remaja macam ana ni..huhuuhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 20:09


tak apa, mungkin sebab masih baru di sini. ambil yang baik-baik ye.

oh ya, tak perlu malu... tak nampak muka pun. :) gurau saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

syahbi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2005
Ahli No: 14983
Posting: 250
Dari: Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 26-12-08 20:28


Huhu..malu ke?saya pun malu jugak lah ek...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahbiProfil   Hantar PM kepada syahbi   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-12-08 11:07


syabi pun nkk malu juga ka.. hu hu uh hu

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100704 saat. Lajunya....