Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 4 hari yang lalu
muslimin23: 6 hari yang lalu
kasih_kekasih: 10 hari yang lalu
syahidatul: 12 hari yang lalu
raudhahasanah: 14 hari yang lalu
drzul-f: 18 hari yang lalu
hafiz_along_83: 19 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK Penutup 2008 - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com....


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Penutup 2008 - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh JK Penutup 2008 - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com....

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 08:35


Asssalamualaikum kepada semua warga ukhwah yang dimuliakan sekalian...
Hurm... Setelah diluluskan oleh Cik Presiden, Hanan maka dapatlah juga
next JK ini diadakan. Jemput-jemput abang-abang, kakak-kakak dan adik-adik
sekalian... HUHUUEE...

JK Penutup - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com
...... Sukan dan Riadah Pemangkin Ukhwah ......

Lokasi :
Ampang Superbowl di Kompleks Metro Point Kajang,
Kajang, Selangor.
(Nak pergi senang jeeq... cuma berkumpul di Stesen Komuter Kajang, kemudian
kita bertolak dari sana...)

Tarikh:
Ahad, 28 Disember 2008.

Yuran:
RM15.00
(Stoking ataupun kasut boleh bawa sendiri atau sewa di pusat bowling ini, tidak
termasuk dalam yuran)

Tentatif / Aturcara:
Ahad, 28 Disember 2008.

9.30 pagi: Berkumpul di Stesen Komuter Kajang.

9.45 pagi: Bertolak ke Kompleks Metro Point Kajang sama ada dengan kereta (diuruskan oleh
         Biro Pengangkutan) ataupun dengan menaiki teksi.

10.00 pagi:    Tiba di Kompleks Metro Point Kajang dan terus menuju ke Ampang Superbowl.

10.10 pagi: Menguruskan penempahan “lane” dan penyewaan kasut ataupun stoking.

10.20 pagi: Pendaftaran dan pembahagian kumpulan.

10.30 pagi:    Mula bermain. Setiap kumpulan akan mempunyai dua permainan. Satu permainan
            dijangka mengambil masa antara 45 minit sehingga satu jam.
**** Muslimin dan muslimat asing yaaa... Suami dan isteri dikecualikan.

12.30 t/hari: Permainan dijangka tamat. Sesi taaruf dan makan tengah hari di kompleks makanan
             terdekat. Bolehlah kalau nak mula kenal dan berbual di sini yaa...

1.30 t/hari: Solat Zohor dan bersurai.


p/s: Boleh ajak kawan... Abang... Kakak... Ibu bapa... dan lain-lain lagi... Tak kisah...
Lagi ramai lagi bagus... Dan sesiapa yang ada kereta tuue, boleh laah kalau nak tolong kami
skeet dalam hal-hal pengangkutan dari Stesen Komuter Kajang... Minta tolong banyak-banyak...
HUHUEE... Ada tiga hingga empat kereta pun dah cukup mudah...

Peneraju:

Pengarah Program: owl_UM

Penolong Pengarah: umar_khalil

Setiausaha: sadiqah

Bendahari: syahidatul

Biro Sumbangan: mujahid007

Biro Aktiviti: trouver_99

Biro Pengangkutan: mohamad & umar_khalil

Biro Protokol: ismi_atikah

Sebenarnya saya pun memang langsung tak reti main bowling... Memang tak pandai. So kalau
asyik termasuk longkang janganlah gelakkan nanti yaaa... Adeehh... HHEEE...



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 12-12-08 08:37


Assalamualaikum ......wah menariknya.... :-) mesti best kalau dapat pergi....emmm selamat beriadah ya...sahabat-sahabat ukhwah sekalian......

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 08:41


hm..tak sure lagi..memang cuti krimas tu hid jalan-jalan di kl.tengoklah dulu bagaimana,kena bincang dengan adik dulu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 08:47


Yang tidak dapat pergi bolehlah juga menyumbang sumbangan. Betul tak, Owl_UM ?.

Sila berikan maklum balas jika benar-benar dapat meyertai bagi memudahkan pihak penganjur. Prof sedih tidak dapat pergi dan akan bantu apa yang termampu.


Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 08:53


Assalamualaikum...

haa... dah muncul akhirnya...

mai lah pakat pergi..
beriadah sambil mengeratkan ukhwah sesama ahli...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 12-12-08 08:55


Pada 12-12-08 08:35 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

A


Sebenarnya saya pun memang langsung tak reti main bowling... Memang tak pandai. So kalau
asyik termasuk longkang janganlah gelakkan nanti yaaa... Adeehh... HHEEE...




oh ye ke...saya pun tak reti sangat main tapi suka main....tak mengapa nanti kita suruh sesiapa yang ada kat citu ambil gambar....alah baling saja ..macam adik saya selalu buat...suka hati dia saja...nasib lane itu tak pecah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 09:32


wah,muncul lagi JK bowling yang dinanti2kan.. Selamat bermain bowling ye.. :kelip: .. memang ini masa yang saya tnggu tapi tarikhnya bertindah pula dengan jadual saya untuk balik ke kampung....jumpa lagi di Jk tahun depan.. InsyaAllah.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 11:15


amboi..siap PM2 org lagi ek.. k lah..good idea.. kejap 28 dis? erm..ahad ek..not sure lah..anyway Kalau jad bila nak bayar ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 11:24


assalamualaikum....so kepada sesiapa yang berminat,,boleh posting sebagai tanda berminat ingin menyertai jk ni...siapa yang tak pernah bermain....try lah,,jangan malu2,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 11:31


Pada 12-12-08 11:15 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

amboi..siap PM2 org lagi ek.. k lah..good idea.. kejap 28 dis? erm..ahad ek..not sure lah..anyway Kalau jad bila nak bayar ek?


Cadangnya nak dibayar pada hari ketika JK. Tapi jaap...
Bergantung juga kepada kos ketika booking, separuh harga
semua peserta... HUUHH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 12:58


insyaAllah kalau tak ada aral memang nak joint sangat-sangat..
tapi maaf yaa kalau masuk longkang..
pernah dok main dengan member ofis sg buloh dulu,
bola tergolek ke belakang sampai ke kaunter kasu..
malu gila hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 12-12-08 13:35


Ayoyo .. RDani, good 'advertisement' tu .. So, pada sesiapa yang nak menang.. ambil lah Ardani sebagai team u all ek.?? jangan marah RDani ..

Ha.. tak hendak keluar topik, Satu team berapa org?? 2? 3?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 14:37


bergantung pada jumlah peserta,,so kami anggarkan 1 team ada 4 org ahli,,,,,
da boleh bagi nama ye untuk kami update...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 14:52


ahli team sapa yang tentukan ek?
yelaa nanti balik2 org yang sama 1 team..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 14:57


AAIYYAA... Mana laah boleh nak decide berapa orang satu team now...
Kita decide masa hari JK tuue laah... Lai li lai tamplom sudah... HHHAHA!!!
Bergantung pada bilangan peserta laah abang-abang akak-akak sekalian...
Besar keraknya, besarlah periuknya... Besar belanganya, besarlah air
ditadahnya... Yang nak menyertai, cuma posting saja kehadiran di sini...
Beritahu nak datang ataupun tidak... HUURRMM... Dan sesiapa yang ada
kereta dan nak offer membantu kami seikhlas hati untuk pengangkutan dari
Stesen Komuter Kajang, pun boleh posting nyatakan di sini... Ajaklah keluarga
semua pun takpa... Tiada masalah. Suami isteri semua maaaii...
HUHHUEE...



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

e-zah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.12.2008
Ahli No: 36268
Posting: 73
Dari: johor bahru

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-08 14:59


macam best saja...kalau nak join nak bayar bila?

Bookmark and Share

    


  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 15:06


InsyaAllah kalau tak ada aral melintang dapatla datang...

harap-harap janganla clash dengan meeting program ni

huhuhuhuhuhu

amin....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 12-12-08 23:36


Assalamualaikum
nak tanya..Kenapa kumpul di Metro Kajang dan main di Ampang Superbowl??dekat ke kedua² tempat tu??? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

alam_kubur24
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35967
Posting: 36

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 00:47


insyaallah.kalau ada cuti anna nak join..ardani...jom lah join..boleh dok satu kumpulan.hehehehehe...kalau anna nak ajak kawan..mestilah nak satu kumpulan dengan mereka...boleh tak?request saja.hehehe{banyak songehlah pulak}

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_kubur24Profil   Hantar PM kepada alam_kubur24   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 04:50


setakat ni masih dapat join. Tapi tarikh tu macam ramai yang balik kampung. Boleh cuti panjang tu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 08:50


teringin juga nak main.. ada dapat piala ke :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 08:52


Pada 12-12-08 23:36 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
nak tanya..Kenapa kumpul di Metro Kajang dan main di Ampang Superbowl??dekat ke kedua² tempat tu??? :berfikir:


Mr Indra... Ampang Superbowl is the name of the bowling center
company located inside Metro Kajang... HUHUUEE... Got? Tuue
nama saja... Tempat mainnya memang di Metro Kajang...

p/s: Indra, meeh tumpang tidor rumah saya lagi eekk.... As usual.

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 13-12-08 09:13


Pada 13-12-08 08:50 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

teringin juga nak main.. ada dapat piala ke :D


huhu..mahu piala saja ka?
rasanya ada agaknya..(sesuka hati saja 8-) )

EN bro, kan tak pernah join JK lagi..d alu2 kan pemegang ahli lagenda ni datang (sesuka hati saja 8-) )

hmm..saya tak dapat join agaknya..sebab banyak-banyak permainan saya paling tak teringin nak main bowling ni..tak tahu Kenapa..saya asekk jadi peneman kepada kawan-kawan saja..

hm tapi Kalau kakak saya (k.sakinah) join saya join juga lah :kelip: :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 09:20


hehe..gurau saja..
kalau ada piala best juga...tu pun kalau menang :D
teringin juga nak join jk..
insyaAllah....satu hari nanti..
bila tiba masanya :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 15:01


ADDEEHH... Piala...?? Budget RM15.00 tuue pun cukup-cukup makan taau.
HUHHUUEE.... Nantilah, kalau ada terlebih dan dan plus-plus lebih skeet,
bolehlah beli cenderahati ka... Makan-makan ka... Minum-minum ka...

p/s: Kopi Radix ke? HHEEE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 15:08


huh..memang tak dapat pergilah..jauh..huhuuu :cry: :cry: :cry: :-?


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 15:11


RM 15 TU MACAM MAHAL lah..BUKAN apa..BIASANYA KAMI GUNA STUDENT ID..DAPAT 4.50RM saja..tapi SATU GAME saja lah..SO..KALAU 15RM 3 GAME KE? :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 17:46


Pada 13-12-08 00:47 , alam_kubur24 posting:

!!! QUOTE !!!

insyaallah.kalau ada cuti anna nak join..ardani...jom lah join..boleh dok satu kumpulan.hehehehehe...kalau anna nak ajak kawan..mestilah nak satu kumpulan dengan mereka...boleh tak?request saja.hehehe{banyak songehlah pulak}


insya Allah kalau tak ada hal family saya joint :-)
mari lah kita meriahkan team kita..
kita pakat pakai baju nisa' yang p perak hari 2 nak tak?
one team, one style :-D tapi takut juga owl buat
undi lakk.. xpa2 kita pakat pakai baju sama ek



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 13-12-08 20:55


Ayoyo .. tak dapat apprvment untuk pergi.. Huhu .. Pray da best 2 u all.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-12-08 22:21


Pada 13-12-08 15:11 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

RM 15 TU MACAM MAHAL lah..BUKAN apa..BIASANYA KAMI GUNA STUDENT ID..DAPAT 4.50RM saja..tapi SATU GAME saja lah..SO..KALAU 15RM 3 GAME KE? :D


Assalamualaikum
betul jugak kata syemarly?? :berfikir: boleh dapat murah lagi...ke sebab holiday... :berfikir: kalau dah ada kelengkapan siap pun nak kena bayar RM15 jugak ek... :-P nak buat lane sendiri lah... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mfirdaus
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.06.2006
Ahli No: 24950
Posting: 198
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 13-12-08 22:25


erm... menarik sebab cuti tu agak panjang sampai isnin tu cuti.. aduss.. ingat nak balik penang.. .. tengok lah macam mana insyaAllah kalau ana ada masa boleh lah nak join selalu main bowing kat alamanda, putrajaya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mfirdausProfil   Hantar PM kepada mfirdaus   Pergi ke mfirdaus's Website   Quote dan BalasQuote

mrad
Warga Rasmi
Menyertai: 07.12.2008
Ahli No: 36217
Posting: 19
Dari: perlis

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 23:05


Tahniah kerana dapat merancang satu program yang bagus. Tapi sayang jauh sangat. Apakata next time mai lah pulak buat program diutara ok; semoga berjaya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mradProfil   Hantar PM kepada mrad   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 23:39


maafkan ana...memang niat nak pergi..tetapi ana belum lagi dapat beri keputusan untuk hadir atupun tidak...maaf juga kepada pelaksana kerana tidak dapat menjadikan diri ana ini sebagagian dari AJK pelaksana...apa-apa pun sekiranya ada ruang masa..ana akan dengan sedaya upaya hadir bagi mengisi kekosongan peserta....

maaf dari ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 14:14


Saya memang nak pergi tapi belum tahu lagi dapat pergi ke tak...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 15:56


Nak bertanya sedikit...
Mana Front Banner untuk JK Bowling kali ni ye...


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 21:41


Pada 14-12-08 15:56 , muhamad_azrul86 posting:

!!! QUOTE !!!

Nak bertanya sedikit...
Mana Front Banner untuk JK Bowling kali ni ye...



salam
banner baru dinaikkan tu...
maaf atas kelewatan ye..
sibuk sikit :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 07:49


hmm best juga..tapi tak tahu lagi dapat join ke tak..ada program dengan family rasanya..apa-apa pun kalau tak ada aral, saya akan datang beri sokongan..kat metro point tu dekat saja dengan rumah..boleh datang..alam_kubur24, bawa kawan-kawan hari tu yang pergi perak tu..tiara05 dan imann_suci..lama tak jumpa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 08:00


insyaAllah..ada kelapangan saya akan hadir,setakat ni masih tiada apa-apa kerja yang tiba-tiba muncul..lama sangat dah tak main bowling..nak kembali mengasah kemahiran yang semakin hilang ditelan zaman ni.hehe..KP, kita geng nak, sebab sama saiz.hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 08:46


Pada 14-12-08 14:14 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

Saya memang nak pergi tapi belum tahu lagi dapat pergi ke tak...



sailormoon mesti pergi sebab nak sambut birthday sailormoon. hehe. encik azemi dan encik trouver_99 pun sama. kena sambut birthday.

betul kan? encik owl? :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2004
Ahli No: 12283
Posting: 102
Dari: klang,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 15-12-08 09:24


macam menarik saja.. hehehe..
tapi tak komfemla.. tengok .. nanti saya tanya kawan-kawan yang lain.. mana lah.. tau ada yang nak trn padang sama..
setakat nak.. main boling bolehlah.. kalau masuk.. longkang.. tu.. jangan gelak eh? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Pergi ke puterilindunganbulan2005's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 09:54


28122008????

entah lah kena tengok jadual ana dulu
ada masa boleh datang, tak main pun
jadi kipas susah mati pun boleh kan kan????

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 10:03


Hari tuue dengar cerita ada yang nak buat JK Counter Strike (CS) ?
HHHEEE... Ke Starcraft ke... Red Alert ke... Battlefield ke... Super Mario ke...
HHAHHAA... Ada yang nak offer jadi Pengarah?

p/s: Maaf, itu bukan riadah yaa... Under apa ya? HHEEE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-12-08 12:01


Pada 15-12-08 10:03 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Hari tuue dengar cerita ada yang nak buat JK Counter Strike (CS) ?
HHHEEE... Ke Starcraft ke... Red Alert ke... Battlefield ke... Super Mario ke...
HHAHHAA... Ada yang nak offer jadi Pengarah?

p/s: Maaf, itu bukan riadah yaa... Under apa ya? HHEEE....


Assalamualaikum
itu under arrest :jangan:
JK lain, diskas kat lain ek.. :jangan:
kuang kuang kuang..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 13:25


Pada 15-12-08 08:46 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!



sailormoon mesti pergi sebab nak sambut birthday sailormoon. hehe. encik azemi dan encik trouver_99 pun sama. kena sambut birthday.

betul kan? encik owl? :-D



Ada kek sekali ke?Ni yang semangat nak pergi ni...hehe...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 15-12-08 14:45


Assalamu'alaikum..ana dah lama tak online kat ukhwah ni..ana sekarang kerja kat shah alam..boleh tak join program ni even ana tak kenal sesiapa pun huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-12-08 16:55


Assalamualaikum
kalau faryd nak pergi, datang jeq..jangan malu ye.. :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

BDK_SEMPOI85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31867
Posting: 115
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-08 17:00


Pada 15-12-08 14:45 , faryd posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamu'alaikum..ana dah lama tak online kat ukhwah ni..ana sekarang kerja kat shah alam..boleh tak join program ni even ana tak kenal sesiapa pun huhu


smala....saya pun tak kenal orang-orang kat ukhwah ini...selalu masuk forum ukhwah tapi jarang posting...banyak baca saja...hehehe...kalau kat kajang....dktnyerla dengan rumah...sebab saya dok kat are taman kajang utama...kalau nak join...duit bayar kat siapa?insyaAllah kalau tak ada halangan nak join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BDK_SEMPOI85Profil   Hantar PM kepada BDK_SEMPOI85   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-08 00:19


Pada 15-12-08 09:24 , puterilindunganbulan2005 posting:

!!! QUOTE !!!

macam menarik saja.. hehehe..
tapi tak komfemla.. tengok .. nanti saya tanya kawan-kawan yang lain..


harap-harap kak puterilindunganbulan2005 dan frenz pergi.. menambahkan individu hawa..'lalu' perihal ini bisa mempengaruhi keputusan untuk pergi..

p/s: saya nak pergi.. mak dah bagi izin cuma segan.. tak pernah join ap2 aktiviti before ni so.. memang tak kenal 'betul' sp2 kat ukhwah ni.. :-) :malu:


-----------------
Surah Muhammad: 7


Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 16-12-08 01:45


Pada 15-12-08 10:03 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Hari tuue dengar cerita ada yang nak buat JK Counter Strike (CS) ?
HHHEEE... Ke Starcraft ke... Red Alert ke... Battlefield ke... Super Mario ke...
HHAHHAA... Ada yang nak offer jadi Pengarah?

p/s: Maaf, itu bukan riadah yaa... Under apa ya? HHEEE....


hekhek..kalau ada lah JK ni..confirm ana akan turut serta walau macam mana sekalipun...



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-12-08 11:13


hurmmm....tak ada comfirmkan lagi siapa yang pergi ke eh???mana kak shida?kak hanan?mereka tak nak main ke???ni penutup ni....daeng?dan yang lain-lain....huhuhuhuhuuhu.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-08 00:58


Salam..

Hmm. Aku nak bagi moral support saja Boleh ke..?

Hehehe.. aku tak pasti pula minggu depan 28 hb dapat pergi atau tak..
Kalau jadi AlhamdulilLah, insya-ALLAH. boleh bayar on d spot ke masa hari jk..? RM15 satu kepala ke.. tak ada discount ke..? huhuhhuh..

Kalau tak jadi, minta maap bebanyak.. pasai plant shutdown.. tapi suddenly.. waaaaargghhhhhh.. aku tak mahu story pasai kerja dalam topik nieeehh...wawawawawa..

Hmm.. Aku rasa bowling ini aku boleh dapat anugerah JLO tempat pertama agaknya.. (Anugerah Juara Longkang).. huhuhhuh..

itu pun kalau jadi datang.. insya-ALLAH.


Salam Ukhwah,
-- Muddathsir


p/s: support lah mr owl.. supportla sukan bowling hingga ke olimpik.. wawawawawa..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 18-12-08 15:41


best ini..best ini..
tapi cuti panjang itu..
mungkin nak balik kg..
hmm hmm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-08 22:28


Pada 16-12-08 11:13 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

hurmmm....tak ada comfirmkan lagi siapa yang pergi ke eh???mana kak shida?kak hanan?mereka tak nak main ke???ni penutup ni....daeng?dan yang lain-lain....huhuhuhuhuuhu.........


Akak kemungkinan besar memang tak dapat hadir, ana walimah sahabat. Erm, tapi kalau datang pun memang jadi tukang tengok saja, angkat bola pun tak larat, asyik main dengan longkang saja nanti. huuh :sopan:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-08 23:51


nak join...
tapi tak kenal org lah......
macam mana ek?ni insyaAllah kalau tak ada apa-apa aral,nak join.....
segan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 00:00


selamat beriadah kepada semua.... :welcome:
tak dapat untuk serta...jauh di mata...dekat di hati... :welcome:


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 00:07


Pada 19-12-08 23:51 , srikandi_islam posting:

!!! QUOTE !!!

nak join...
tapi tak kenal org lah......
macam mana ek?ni insyaAllah kalau tak ada apa-apa aral,nak join.....
segan.....


Erk..mula-mula saya pun begitu.. segan yang teramat.. :sopan: tapi lama2 alhamdulillah seronok join JK ini.. huhu..
Memula tak tahu juga mana lah metro kajang ini.. tempat main bowling.. rupanya dekat saja dengan restoran sate haji samuri... huhu.. best :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 00:51


salam..
awalan..maaf ss lambat nak reply.
ss terbatas lagi ada kekangan untuk online.

insyaallah kalau tak ada melintang bujur..
ss akan datang.. siapa nak jadi geng ss ni?
3 s dah confirmed agaknya..ehehe..
ada lagi yang nak gabung jadi team ss ni..
seorang lagi..cepat deh.. tapi musLImat saja ek..
bukan ikon muslimat tapi real muslimin..hihi..
or bukan nickname muslimat tapi MUSLImin sebenornye..

nampaknya setakat ni memang jadual sudah terisi..
ya Allah.. dah habis tahun 2008 tak lama lagi..
MAal hijrah bakal tiba..

28hb.. ahad.. petang lepas asar jangan lupa baca doa akhir tahun ye..
main-main juga..ehhe.. lepas asar nanti.. jangan lupa ye.
kita insafi.. refresh diri.. koreksi diri..huhuhu..

lepas maghrib baca doa awal tahun..
moga kita akan terus tingkatkan azam untuk jadi lebih baik!!
bukan jadi yang kurang baik...

okeylaa.. macam nak bagi ucapan tahun baru..ehehe..
jumpa di bumi kajang..

** ramai sahabat uc tak dapat join.. balik kg.. wedin..huhu
kak annahs tak pergi ye..alahai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 10:37


Pada 13-12-08 09:13 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!



hm tapi Kalau kakak saya (k.sakinah) join saya join juga lah :kelip: :sopan:


:kelip:
teringin juga nak join tapi tak dapatlah kut
ada pula urusan lain


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 12:42


InsyaAllah saya dapat pergi 28 hb ni jika tiada isu-isu berbangkit di saat-saat akhir...Saya baru sekali main bowling dekat PAS...:-P


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Faryzan_Islamic
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12667
Posting: 1707
Dari: Bumi Allah Taala

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 13:32


dah lama tak join JK..dahlla dekat dengan uniten..insyaAllah ana akan datang.hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Faryzan_IslamicProfil   Hantar PM kepada Faryzan_Islamic   Pergi ke Faryzan_Islamic's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 19:17


loh...saya boleh tak?
tak ada member ni.....
tapi lambat lah agaknya
datang nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 11:55


!!! QUOTE !!!

ss akan datang.. siapa nak jadi geng ss ni?
3 s dah confirmed agaknya..ehehe..



Hmm.. Ramai saja s dalam ukhwah ini kak Shieda..

Sailormoon..
Sowl_um..
SayaTtpSaya..
Smuddathsir..
Sdaeng..
Spemburu_limau..
Ss..
s..
s..
bla-bla ssss..







Tumpang tanya..
ini nanti sampai komuter kajang ini nanti nak kontek siapa..??


Insya-ALLAH.. kalau tak ada apa-apa aral.. Saya join.
Kalau tak ada apa-apa plan mengezut lah hari itu 28hb.. insya-ALLAH.


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 12:18


urm, tuan KP, incek owl, boleh tak saya nak minta tuan sertakan peta untuk ke sana?

especially jalan dari komuter stesen Kajang ke sana. boleh lah dijadikan panduan... lebih-lebih lagi seandainya saya menjadi salah seorang driver pada hari kejadian tu nanti.

p/s: oh encik smuddathsir.. wah banyak tu s-s dalam ukhwah ni... hehe kalau macam tu, semua satu team... habis tu nak lawan dengan sapa? :sopan:

ni maknanya saya confirm masuk dalam team kak ss lah ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 13:52


jalan dari stesen komuter kajang tu??..dari stesen tu jalan terus saja sampai simpang tiga yang ada hotel metro kat tepi kiri..belok kanan dan terus saja..lalu depan hospital kajang..sampai traffic light simpang empat tu..dah nampakla metro point..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 13:58


Pada 16-12-08 11:13 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

hurmmm....tak ada comfirmkan lagi siapa yang pergi ke eh???mana kak shida?kak hanan?mereka tak nak main ke???ni penutup ni....daeng?dan yang lain-lain....huhuhuhuhuuhu.........


umar ajakk.hanan,k.shida dan daeng saja ke? org kat sini tak hendak diajaknyer..huhu :jangan:


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 13:58


Pada 21-12-08 12:42 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

InsyaAllah saya dapat pergi 28 hb ni jika tiada isu-isu berbangkit di saat-saat akhir...Saya baru sekali main bowling dekat PAS...:-P


Heh..akhi..rasanya orang-orang shah alam saja tau PAS tu apa... :-D
Plaza Alam Sentral


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 14:02


!!! QUOTE !!!

p/s: oh encik smuddathsir.. wah banyak tu s-s dalam ukhwah ni... hehe kalau macam tu, semua satu team... habis tu nak lawan dengan sapa?



Hmm, begini lah..

semua player satu team.. Dan semua dikira johan pertandingan..
So sesiapa yang datang hari itu semua dapat hadiah johan bowling..
Oraitt..??










Hmm, saya nak gerak dari gombak ke kajang..
boleh juga gerak dengan motor atau komuter dari gombak..
insya-ALLAH.. Tapi lone ranger lah..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 14:05


Pada 22-12-08 13:58 , Maricella posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-12-08 11:13 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

hurmmm....tak ada comfirmkan lagi siapa yang pergi ke eh???mana kak shida?kak hanan?mereka tak nak main ke???ni penutup ni....daeng?dan yang lain-lain....huhuhuhuhuuhu.........


umar ajakk.hanan,k.shida dan daeng saja ke? org kat sini tak hendak diajaknyer..huhu :jangan:





eleh,,ajak pun...omak org tu,,bukan bagi pun,,,,dah tau dah,,,xpo,,nanti kito buek tournament boling,,,jolai vs palong yo../



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 14:13


!!! QUOTE !!!



eleh,,ajak pun...omak org tu,,bukan bagi pun,,,,dah tau dah,,,xpo,,nanti kito buek tournament boling,,,jolai vs palong yo../



omak org mano ek? omak farid ke? huhuu...jolai vs palong? jolai kalahla nampak eh..hahaaha
:lucu:


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

panahpena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2008
Ahli No: 35854
Posting: 160
Dari: Johor Bharu

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 14:32


Fullaamakkkk...

bagusnya kalau dapat join... Tapi saya jauh di selatan lah... saya ke KL 25 dan 26 saja...

Apapun selamat bergumbiralah semua yang dapat pergi.... Kalau saya join mesti dapat markah jatuhan pin yang tertinggi...


-----------------
Sumbanglah kepada GERAKAN JIHAD MALAYSIA (MALAYSIAN MARTYR MOVEMENT). Hubungi 016 7156771


Bookmark and Share

    


  Member Information For panahpenaProfil   Hantar PM kepada panahpena   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 16:16


Pada 22-12-08 13:58 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!


Heh..akhi..rasanya orang-orang shah alam saja tau PAS tu apa... :-D
Plaza Alam Sentral



Hehe...Dah lama tak turun shah alam... :welcome:


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 07:30


Assalamualaikum..
ini adalah senarai nama yang berkeinginan/berhajat/insyaallah comform nak join..sebarang perubahan sila update ye..thank you

Muslimin
1. sailormoon
2. mohamad
3. owl_um
4. Haslan
5. sayatetapsaya
6. sirat82
7. broshahir
9. mfirdaus
10. azemi
11. faryd
12. bdksempoi85
13. Muddathsir787
14. Faryzan_Islamic
15. umar_khalil

Muslimat
1. ardani
2. e-zah
3. alam_kubur
4. syahidatul
5. sadiqah
6. suterakasih_85
7. naimah (sahabat suterakasih_85)
8. simpleshida
9. aezza
10. srikandi_islam


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 12:32


Mari kita main bowling!!

InsyaAllah, setakat ni Izzah pergi.. Kalau izzah pergi otomatik umi dan ayah dia akan ikut serta..

Mari kita pakat-pakat riadah.. lebih baik untuk hilangkan tension dr sebarang kisah-kisah yang tak best berlaku!

Jom ke Ampang Super Bowl.. (awal-awal baca dulu ingatkan kat Flamingo, Ampang..rupa-rupanya kat Kajang..)
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 12:57


hurm..kalau abang khalifah dan kak mar turun ni,,umar alpalongi kan turun juga,,,aiseh,,baru ingat nak pergi mancing,....hehehhehhe......

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 13:02


aii umar.. asyik nak mancing saja akhir-akhir ni..

umar memang kena turun pun ke jk ini.. sebab kena teman dan jaga izzah! beres kan umar..huhu

bagi mereka yang lapang.. mari pakat turun.. boleh kongsi2 cerita nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 13:07


keh3 umar dapat tugas juga izzah..
tak mengapa nanti mujahid boleh tolong sekali..
sibuk sangat nak p mancing...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 13:08


nak juga izzah?oh mungkin tidak kak mar,,,,,sebab saya ada perhitungan dengan azemi dalam menjatuhkan pin boling....huhuhuhuhu.....

insyaAllah saya turun,,,tapi maybe lambat sikit saya sampai...sebab nak pergi ampang dulu,,,ada kj,,lepas itu pergi kjg pula,.,......

tangan da di asah,,,,siap da dibedung....kalau ana menang..ardani,,,tolong siapkan ns dangang gate 1 putrajaya k...kikikikikiki......

p/s;memancing ni kak...hurm....tenang dan mendamaikan,,walaupun tak dapat ikan.....3mgu lepas...banyak dapat ikan flowerhorn,,,abang fir mesti suka punya....hhehhehe...
dalam proses kumpul barang pancing ni,,tahun depan nak join team lama..mancing kat laut..,.siapa nak ikut????

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 13:48


please back to the topic..ini bukan jk memancing tap jk bowling. jk memancing boleh difikirkan kemudian.. :jangan: :-D


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-12-08 13:55


maybe saya tidak pergi agaknya,,sebab kak sadiqah tak update letak nama saya,,saya da beria-ia nak pergi da,,tengok nama tak ada.tak apa lah..,,macam saya ni xditerima saja,,huhuhuhuhu,,nak majuk lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-12-08 15:16


Assalamualaikum
wahhh.... :kelip: nama TT dah tersenarai...:tepuk:
maknanya ni masih dalam saingan kelompok 16 terakhir lah ni.. :sopan: tak sabar nak ke akhir...dan menjadi juara ECC...yeah... :welcome:

P/S : sengit ni...pertandingan 16 penjuru...kiranya pertandingan 2 oktagon lah ni eh.. :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

faryd
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.12.2003
Ahli No: 5968
Posting: 95
Dari: Proton RnD S. Alam

Johor  


posticon Posting pada: 23-12-08 17:51


alamak ana tak dapat join pula..ada hal pulak di kompleks kg pandan

Bookmark and Share

    


  Member Information For farydProfil   Hantar PM kepada faryd   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 08:40


sazemi memunculkan diri..cabaran disambut, lawan akan kecut.hehehe..satu lagi ahli team s, selepas sMuddathsir787..sumar,TT, jom masuk team S..hehehe..gurau ek..saya masih belum dapat mengesahkan penyertaan lagi..ada perkara yang masih belum pasti..smaricella ke, sardani ke..wah, ramai ni.hehe..hidup team S!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 09:54


Map ke sini? HUHUE... Agak sukar rasanya bagi yang bukan orang Kajang...
Entahlah semalam bila saya mahu bayar deposit JK Bowling niie dan mencari
Metro Point Kajang, sampai ke Sungai Ramal laah, ke Semenyih laah, Sungai
Chua laah... ADDUUHH!! Peningnya Kajang niihh!!! Bayangkan semalam saya
masuk-masuk ke Metro Kajang dan bertanya di mana bowling center, dan
menerima jawapan, "EERR... Bang. Niie Metro Kajang bang, memang takdek
bowling... Tuue haa Metro Point Kajang adalah. Dekat saja bang."
HADDUUIIHH!! Malunya silap tempat... ERR... Diharapkan kepada sesiapa
yang biasa dan familiar area Kajang seperti umar_khalil dan sirat82, bolehlah
memberi sedikit penerangan...
    
Saya area niih memang tak biasa. Tuue yang struggle sangat mencarik
semalam. ADEEHH... Semalam saya ikut highway Cheras-Kajang.
ARRGGHH!! Memang payah nak tempuh Cheras ke Kajang. Jadi saya
suggest lebih baik ikut highway PLUS -- Exit Kajang -- Ikut signboard
Kajang / Semenyih -- sebelum simpang ke benar-benar Semenyih cari Jalan
Semenyih / Balai Polis Kajang / Hospital Kajang / Jalan Reiko -- Jalan Bukit.
Metro Point Kajang niih terletak benar-benar berhampiran Jalan Semenyih
dan Jalan Bukit... HADDUUHH!!! Menderita daku struggle mencari tempat niih
semalam... Yang dari Komuter Kajang dengarnya dekat saja. Cuma saya minta
tolong, minta tolong sangat-sangat sesiapa yang nak offer kereta dari
Komuter Kajang ke Metro Point Kajang... Saya tak kisah sebab memang saya
akan pergi sendiri. Jadi... Minta tolong Encik umar_khalil atau Encik Azemi
atau Encik Muja yeer.... Sirat pun...

Terima Kasih.



Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 13:23


/



boleh ye dengan peta ni....kalau tak boleh,,insyaAllah ramai yang tau nanti agaknya...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 14:42


Saya mungkin sampai lambat sikit sebab saya pergi naik bas...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

BDK_SEMPOI85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31867
Posting: 115
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:33


hmm...nma dah tersenarai tapi duit tak bayor lagi...macam mana ni...tak tau nak bayar kat siapa...insyaAllah saya akan join sekali sebab ahad ini memang tak ada apa-apa program...sesiapa yang tak tau jalan ke metro point kajang itu boleh lah tunggu kat komuter kajang...nanti saya boleh ambil...kalau naik bas pun tak apa...saya boleh ambil kat hentian bas kajang sebab saya memang dok kajang... 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For BDK_SEMPOI85Profil   Hantar PM kepada BDK_SEMPOI85   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:45


Pada 24-12-08 15:33 , BDK_SEMPOI85 posting:

!!! QUOTE !!!

hmm...nma dah tersenarai tapi duit tak bayor lagi...macam mana ni...tak tau nak bayar kat siapa...insyaAllah saya akan join sekali sebab ahad ini memang tak ada apa-apa program...sesiapa yang tak tau jalan ke metro point kajang itu boleh lah tunggu kat komuter kajang...nanti saya boleh ambil...kalau naik bas pun tak apa...saya boleh ambil kat hentian bas kajang sebab saya memang dok kajang... 8-)


Saya tunggu kat restoran sate kajang haji samuri ,boleh?? :kelip: :kelip:

hehe.. tak ada lah.. gurau saja.. saya pun tak sure nak pergi or tidak..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 15:58


bayaran penyertaan sila jelaskan kepada bendahari (CS-syahidatul) sebelum game bermula.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-12-08 22:36


Assalamualaikum
ukht sadiqah... eror typing lah..
sutera_kasih85
naemah..
imtiyazlail86...laila

take a note ye.. ;-)


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 25-12-08 00:19


assalamualaikum...InsyaAllah ana join..insyaAllah..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 26-12-08 04:22


kembar bufday saya ikut ka? :kelip:
ni yang nak join ni..huhu
semalam kak kinah cakap nak ikut, so jawapan saya if dia ikut saya pun ikut
tapinya..ada pula insiden yang berlaku semalam..
rasanya tak jadi lah agaknya..mudah-mudahan cepat sembuh ya..panik saya..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 07:13


ini adalah senarai nama yang terkini, insyaallah comform nak join..sebarang perubahan sila update ye..thank you

Muslimin
1. sailormoon
2. mohamad
3. owl_um
4. Haslan
5. sayatetapsaya
6. sirat82
7. broshahir
9. mfirdaus
10. azemi
11. bdksempoi85
12. Muddathsir787
13. Faryzan_Islamic
14. umar_khalil
15. Asward_hafiz


Muslimat
1. imtiyazlail86
2. e-zah
3. alam_kubur
4. syahidatul
5. sadiqah
6. sutera_kasih85
7. naemah (sahabat suterakasih_85)
8. simpleshida
9. aezza
10. srikandi_islam


**ye cik sutera_kasih85, ana dah betulkan nick ukht. kesilapan yang berlaku tak akan berulang kembali..(cewah) :sopan: :malu:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 07:40


assalamualaikum
wah.. JK bowling :sopan:

incik sutera kasih a.k.a LB pergi jugak
oo incik2.. main leklok naa
hihi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 12:43


Pada 26-12-08 07:40 , smile_roses posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
wah.. JK bowling :sopan:

incik sutera kasih a.k.a LB pergi jugak
oo incik2.. main leklok naa
hihi..


alahai Smile_roses aka LB
pecah rahsia nah,,, :lol:
ye ana main leklongkang haha doakan cemerlang dunia akhirat.. :welcome:

ukhti sadiqah...
ana 'manja² tegas' saja itu... jazakaAllah...
:welcome:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 12:47


saya minta maaf sangat-sangat..
mlm tadi decide tak dapat join..
nak balik kg..kalau dah kat sn,
macam-macam program dengan family dan adik2..
maaf yaa k.sadiqah..
clash dengan family program pula..
utamakan family, semakin hari semakin sayang..
betul tak sahabat-sahabat semua?
insyaAllah next program saya joint..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 13:03


Pada 26-12-08 04:22 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

kembar bufday saya ikut ka? :kelip:
ni yang nak join ni..huhu
semalam kak kinah cakap nak ikut, so jawapan saya if dia ikut saya pun ikut
tapinya..ada pula insiden yang berlaku semalam..
rasanya tak jadi lah agaknya..mudah-mudahan cepat sembuh ya..panik saya..huhu


ummusafiah.. jom lah ..ajar ana main "longlong" :-P


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 15:03


Kalau bawa org lain macam adik, kawan kepada adik.. kena beritahu sekali ke kat sini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 16:37


Ana tak dapat pergi..maaf tuan KP Incik dan AJK Pelaksana JK Bowling..ana ada kerja sikit nak siapkan tentang persiapan kursus..so, enjoy your JK Bowling..bola masuk longkang tak mengapa..jangan kita yang pergi masuk longkang pula..hehehe..KP, jaga anak buah baiik2..preparation first aid..mana tau ada yang excited, bola melayang kat udara.hehehe..ana gurau saja..=)

p/s lepas ni, pasti ana rindu nak pergi JK..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 17:01


erm..saya pun tak dapat pergi..
mohon maaf...
ada jemputan walimah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

BDK_SEMPOI85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31867
Posting: 115
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 19:30


maafla...hari ahad tak dapat datang..sebab saya kena datang ofis...da kerja kena siapkn...maaf bnyak2 sebab tak dapat join main bowling...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BDK_SEMPOI85Profil   Hantar PM kepada BDK_SEMPOI85   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Penutup 2008 - Sukan & Riadah Bowling Ukhwah.com....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.216678 saat. Lajunya....