Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 2 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: TAHNIAH!! anis_zulaikha atas kelahiran cahaya mata


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» TAHNIAH!! anis_zulaikha atas kelahiran cahaya mata

Please Mendaftar To Post


Oleh TAHNIAH!! anis_zulaikha atas kelahiran cahaya mata

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 03-12-08 00:53


Assalamualaikum

Tahniah pada akak executive Jejak Dapur kita kak anis_zulaikha dan suami atas kelahiran bayi lelaki seberat 3.45kg pada pukul 2030 mlm tadi (2 Dec 2008 bersamaan dengan 4 zulhijjah 1429) semoga kelahiran bayi comel ini akan menjadi penyeri kepada runah tangga, semoga menjadi anak yang soleh InsyaAllah..


p/s: akhirnya saya dapat juga mesej dari kak anis ni, nak masuk berkurun juga lah saya mencari no tpon akak ni..huhu..patutlah asik asik teringat kak anis..asik asik kak anis..hehe..rupanya da sampai due date :sopan: ..Tahniah!Tahniah!Tahniah!moga akak dan baby sihat sentiasa..ameen

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 01:59


AlhamdulilLah..

Tahniah.. AlhamdulilLah..

Hmm,3.45kg..
Hmm, besau juga ek baby..?

AlhamdulilLah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-12-08 07:03


Assalamualaikum
wahh...:tepuk:
syukur dipanjatkan kepada Allah..tahniah buat kak anis :welcome:
namun, itulah tandanya satu lagi amanah telah terpikul di bahu kita..maka persiapkanlah diri dan berusahalah memberikan yang terbaik dalam hidup.. ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 07:08


tahniah lah kak anis di atas kurniaan itu. Eh, kak anis ingat tak dulu janji kita? teman nak culik anak kak anis untuk dijadikan anak angkat teman? ingat tak? haaaaa, ni lah masanye, bagi sini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 08:12


Tahniah kak anis..bestnya ada baby.hehe..kita ni bila lah nak timang baby ye..hehe..bertmbah seorang lagi umat nabi Muhammad SAW..alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 08:47


Tahniah kak anis... tahniah, tahniah, tahniah! moga kedua-dua ibu dan anak sentiasa sihat... :welcome:

nak lah tengok gambar!!! nama siapa? :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 08:57


Tahniah pun Anis dan suami. Dah jadi ibu juga. Moga akan jadi anak yang soleh. Dah ada nama ke belum ini.. :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 09:40


salam...

tahniah kak anis... semoga menjadi anak yang soleh... bestnya dapat baby kan... :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 10:04


Tahniah kak Anis dan keluarga....Mudah-mudahan menjadi anak yang soleh...

dah ada nama :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

mujahidah2311
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1530
Posting: 293

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 10:13


Tahniah atas kelahiran cahaya mata kak anis.. :) :)

Firman Allah,

“Dan orang-orang yang berkata: Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami)”. (al-Furqan: 74).

Allah SWT juga ada merakamkan doa hamba-hambanya yang mahukan pewaris perjuangan mereka. Misalnya, doa Nabi Zakaria, “Ya Rabbi, kurniakan aku seorang anak yang baik di sisi Engkau.” (ali Imran: 38).

“Anugerahkan aku seorang putera, yang akan mewarisi sebahagian keluarga Ya’kub.” (Maryam: 5-6).


-----------------
"Wahai orang-orang beriman!Peliharalah diri kamu dan keluarga kamu dari api neraka yang bahan-bahan bakarnya adalah manusia dan batu berhala"(At-Tahrim:6)


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah2311Profil   Hantar PM kepada mujahidah2311   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 10:22


wahhh... tahniah2....
moga-moga angin dapat beby tu berpindah ke sini pula...
hehehhehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 11:14


salam...

wah, tahniah mohamad ucapkan... Alhamdulillah...

bertambah lagi ummat Nabi Muhmammad s.a.w. :-)

anak yang dilahirkan ibarat kain putih... Ibu Bapa yang mencorakkan nya..

semoga menjadi anak yang baik ye dik... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 03-12-08 11:14


:-) Subhanallah .. Bestnya dapat Baby.. Ada masa Wawa ingat nak datang ziarah :-D .. Hopefully dapat ambil 'berkat' Puan Anis nanti .. Hihi :-)

Tahniah ... semoga anak yang lahir akan jadi Tentera ALLAH SWT dalam menegakkan Syiar-NYA, Amin .. Nama babynyer siapa Anis..?? Besar juga ek 3.45kg .. mesti comel dan montel + cute.. :-D macam Ibunya kan? :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 11:57


tahniah..tahniah..huh bagusnya kalau ada baby sendiri.. :lol: :lol: :bunga:


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-08 13:33


wah..besnya kak anis dah dapat baby..tahniah beribu2 lemon :-D
nak tengok gambar baby cute..nak.. :sopan: :kelip: :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 19:25


O me ada to go za i ma su
ma macam bi a sa. ka si pre vi ew gam bar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 03-12-08 19:30


Assalamualaikum ..... :-) wah kak anis dah dapat baby..Tahniah..tahniah.....syukur Alhamdulillah....semoga berbahagia selalu.. 8-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 19:47


tahniah kak anis :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 20:13


alhamdulillah!!

berita yang amat amat amat amat amat amat amat amat di nanti nantikan :D

alhamdulillah sekian lama penantian, selamat dah anis jadi ummiq :D

mudah mudahan ibu, ayah & anak selamat & sihat sejahtera.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 20:39


alhamdulillah..... :welcome:

tahniah ... tahniah.... tahniah... :welcome:

bestnya dah jadi ummi.... :-)


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 23:00


Yaa... Tahniah jugaak kepada Kak anis_zulaikha dapat baby...

p/s: Dengar orang dapat baby, tiba-tiba diri rasa nak ada baby jadi bapa jugak. Huhu...

Nak tengok gambar baby...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 00:03


Pada 03-12-08 23:00 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Yaa... Tahniah jugaak kepada Kak anis_zulaikha dapat baby...

p/s: Dengar orang dapat baby, tiba-tiba diri rasa nak ada baby jadi bapa jugak. Huhu...

Nak tengok gambar baby...


Hmmmmmmmmmm
betul ke apa yang teman dengo ni.......


p/s: Tahniah Kak Anis...... tambah lagi seorang pejuang Agama Allah..dah ada name tak? kalau tak ada kami semua boleh kasi suggestion huhuhuhuhu
:-D


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 04-12-08 03:55


inila dia baby comel kak anis.. :kelip:

/

cute kan..cute kan :-D
(maafla..gambar kecik sahaja..gambar mms..huhu)

err mengikut kak anis..nama babyyg d plan adalah Muhammad Aqil..nanti esok-esok saya tanya lagi ya sama ada nama tu jadi ke tak ek

kak anis meminta ummu meyampaikan salam kepada semua warga ukhwah

semoga sekeluarga dalam keadaan sihat-sihat insyaAllah :welcome:

p/s: comelnya baby..comelnya baby..geramm..

:idea: kak anis..nanti da boleh online nanti kita buat kelas masak memasak lagi ya..dulu kan janji nak bagi ayam goreng :terliur: lepas itu kita memain sahiba sesama lagi.rindu lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 08:38


belum lambat lagi wish tahniah
teringat saya satu topik luahan hati kak anis
hehe besar pipi baby kak anis
boleh cubit2 kalau jumpa nanti :evil:

*kak anis mesti tak main lagi sahiba macam dulu
rindu juga.. kak anis umu dan saya yang selalu main
kak anis yang rujuk kamus


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 08:46


tahniah ustazah anis...
nanti boleh ajak anak ustazah anis main sahiba sekali :D


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 13:42


Tahniah dan semoga ustazah dan suami lebih erat lagi kasih sayang dengan kehadiran rijal amanah Allah itu.

Wassalam wrt wbt

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 21-12-08 15:31


sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

*kak anis mesti tak main lagi sahiba macam dulu
rindu juga.. kak anis umu dan saya yang selalu main
kak anis yang rujuk kamus


kak,
tambah seorang lagi yang tiba-tiba menyibuk sebut
pamela Anderson, stress main sahiba :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 15:35


pemburu pokok? hehe...lama tak nampak dia.. :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 21-12-08 15:40


ya..dats right pemburu pokok, memang takkan nampak lagi da
cuba p tengok topik sahiba tu ada tak lagi pemburu pokok :kelip:

tapi kita ada pemburu yang lain pula :sopan: ty lah inbestiget

p/s; ampun! bukan ku seru nama mu..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 18:59


tahniah kak anis atas kelahiran baby yang sihat dan comel lagi tu...wah memang comel sesangat lah bby kak anis ni...so cuteeeee lah....bila lah masa kita pula ye...emmmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

sikinshaharudin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2008
Ahli No: 36109
Posting: 87
Dari: zi ji l0ng p0

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 21-12-08 20:36


TAHNIAH......s0n0knye ....nak peluk baby boleh tak???? :welcome: :welcome: heee...


-----------------
senYum s0km0 =)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sikinshaharudinProfil   Hantar PM kepada sikinshaharudin   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 13:26


alhamdulillah...terima kasih buat yang wish dan mendoakan.... :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 15:29


Assalamualaikum

Tahniah Kak Anis di atas kelahiran permata hati ni..semoga baby ni dapat dicorakkan dengan warna2 yang indah..semoga jalan islam adalah pilihannya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 21:12


lama ye tak boleh buka web ni.. anak anis dah 9 bulan pun....


/



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 21:23


Pada 08-09-09 21:12 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

lama ye tak boleh buka web ni.. anak anis dah 9 bulan pun....


/



dah besar pun.. comeinya...


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 21:44


alhamdulillah hanan.. hmm anak buah hanan macam mana? mesti dah besar kan



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

ikrimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.12.2008
Ahli No: 36514
Posting: 154
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-09-09 23:01


salam...
bentukla supaya menjadi mujahid atau mujahidah islam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikrimahProfil   Hantar PM kepada ikrimah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 11:38


Pada 08-09-09 21:44 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah hanan.. hmm anak buah hanan macam mana? mesti dah besar kan



dah 6 bulan, dah tak larat nak dukung..
anis.. bila nak turun kl..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 20:13


Pada 09-09-09 11:38 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-09-09 21:44 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah hanan.. hmm anak buah hanan macam mana? mesti dah besar kan



dah 6 bulan, dah tak larat nak dukung..
anis.. bila nak turun kl..




huhu hanan.. entah bila lah dapat turun kl.. apa kata hanan yang datang ke n9 :kelip: :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 11:22


Pada 09-09-09 20:13 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-09-09 11:38 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-09-09 21:44 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah hanan.. hmm anak buah hanan macam mana? mesti dah besar kan



dah 6 bulan, dah tak larat nak dukung..
anis.. bila nak turun kl..




huhu hanan.. entah bila lah dapat turun kl.. apa kata hanan yang datang ke n9 :kelip: :kelip:



selalu juga turun seremban.. lain kali turun seremban hanan inform ye.
tapi kalau turun kl boleh ronda apium.. kenang nostalgia lama
kalau nak kenang ke nilampuri lagi syahdu..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 19:59


Pada 11-09-09 11:22 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-09-09 20:13 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-09-09 11:38 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-09-09 21:44 , anis_zulaikha posting:

!!! QUOTE !!!

alhamdulillah hanan.. hmm anak buah hanan macam mana? mesti dah besar kan



dah 6 bulan, dah tak larat nak dukung..
anis.. bila nak turun kl..




huhu hanan.. entah bila lah dapat turun kl.. apa kata hanan yang datang ke n9 :kelip: :kelip:



selalu juga turun seremban.. lain kali turun seremban hanan inform ye.
tapi kalau turun kl boleh ronda apium.. kenang nostalgia lama
kalau nak kenang ke nilampuri lagi syahdu..



memang pun ... rindu bangat dengan apium... :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.153116 saat. Lajunya....