Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-06-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: penjejak87
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43055

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
hafiz_along_83: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
penjejak87: 19 hari yang lalu
Kakngah: 26 hari yang lalu
ezaty: 30 hari yang lalu
Sabila: 36 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: .: FeNoMeNa KoReaN DRaMa :.


Carian Forum

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» .: FeNoMeNa KoReaN DRaMa :.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh .: FeNoMeNa KoReaN DRaMa :.

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-04-10 11:50


bukan tamau tengok kerean drama ni...

best memang amat best. tapi jalan ceritanya melalut2....

naik letih menunggu penamat. Kalau masih bujang tak apa agaknya melayan perasaan depan tv lelama begitu... dah berkeluarga ni.. asyik tak menyempat.musti akan terskip satu / dua siri


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-04-10 18:24


Pada 18-11-08 22:34 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

syemarly.... drama korea My Girl yang awak tengok 1st-1st sekali tu kena pulak drama korea yang terbest sekali... hehe memang lah akan suka :sopan:

so far belum ada lagi drama korea yang lebih best dari My Girl; yang saya rasa lah. huhu :D




saya pun banyak kali ulang tengok cerita my girl..
tak tau kenapa....maybe mengingatkan saya pada someone agaknya...
lagu2 tema dalam tu pun best....hehe


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

ermar
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2005
Ahli No: 17275
Posting: 3

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-04-10 18:48


saya suka sangat..tapi tak ada lah sampai melalaikan...yang terbaru boys before flowers...kadang-kadang boleh jugak tengok budaya mereka..

Bookmark and Share

  


  Member Information For ermarProfil   Hantar PM kepada ermar   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-04-10 21:49


Pada 04-04-10 18:24 , sakinah283 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-11-08 22:34 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

syemarly.... drama korea My Girl yang awak tengok 1st-1st sekali tu kena pulak drama korea yang terbest sekali... hehe memang lah akan suka :sopan:

so far belum ada lagi drama korea yang lebih best dari My Girl; yang saya rasa lah. huhu :D




saya pun banyak kali ulang tengok cerita my girl..
tak tau Kenapa....maybe mengingatkan saya pada someone agaknya...
lagu2 tema dalam tu pun best....hehe




haha...tu saya cabar kawan saya yang memang kaki drama korea..saya cakap Kalau dia dapat bagi satu cerita yang memang best lepas saya tengok saya akan stop kutuk dia 'mat bunga'..hehehe...akhirnya...................................... :lucu:


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2009
Ahli No: 38834
Posting: 149
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-04-10 23:05


bagusnya..muslimin23 memang sporting..sejiwa lah..

1. Hana youri dango 1,2, SP (dah ada)
2. One liter of tears (dah tengok, tapi xburn pun)
3. My boss my hero (dah tengok...so funny!!hehe)
4. Shiroi Haru (cerita apa erkkk??)
5. Bambino (cerita chef kan?hero hana yori dango?...dah agaknya?
6. tayo no uta ( ini yang kata-kata dalam hati dia...org boleh dengar kan??hehe)
7. Bara nona hanaya (cerita apa erk?)
8. Segi no mikita(cerita apa erk?)
9. Gokusen 1,2,3 (cikgu perempuan yang gangster..hehe)
10. H2(cerita apa erk?)
11. Rookies(cerita apa erk?)

Boleh2!!..bagaimana nak bagi?pos bolehh?

Bookmark and Share

  


  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3080
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 13-04-10 23:24


Pada 13-04-10 23:05 , mujahadah85 posting:

!!! QUOTE !!!

bagusnya..muslimin23 memang sporting..sejiwa lah..

1. Hana youri dango 1,2, SP (dah ada)
2. One liter of tears (dah tengok, tapi xburn pun)
3. My boss my hero (dah tengok...so funny!!hehe)
4. Shiroi Haru (cerita apa erkkk??)
5. Bambino (cerita chef kan?hero hana yori dango?...dah agaknya?
6. tayo no uta ( ini yang kata-kata dalam hati dia...org boleh dengar kan??hehe)
7. Bara nona hanaya (cerita apa erk?)
8. Segi no mikita(cerita apa erk?)
9. Gokusen 1,2,3 (cikgu perempuan yang gangster..hehe)
10. H2(cerita apa erk?)
11. Rookies(cerita apa erk?)

Boleh2!!..bagaimana nak bagi?pos bolehh?


pos..tak ada masalah..pm alamat anta and cerita jepun or korea apa yang anta nak saya burnkan..kalau ada cerita tu dalam simpanan saya. akan saya burnkan.

banyak jugak ek yang belum anta tengok..tak apa..ni ana bagi lagi satu cerita tajuknye smile.. cerita ni memang best...yang belum tengok tu tak boleh bagi tau sebab tak suprise nanti bila tengok..tapi saya suggeskan tengok cerita bara no na hanaya dulu..cerita ni memang best..jalan cerita yang tidak disangka-sangaka. maksud dalam bahasa inggeris ialah "shop flower without rose" memang best..

apa-apa pun bagi tahu ana list yang anta nak..

salam..saja mana....



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-10 09:56


Pada 04-04-10 18:48 , ermar posting:

!!! QUOTE !!!

saya suka sangat..tapi tak ada lah sampai melalaikan...yang terbaru boys before flowers...kadang-kadang boleh jugak tengok budaya mereka..



boys over flower...memang tak boleh blah betul cerita ni....huhu


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

  


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

newkleur
Warga Rasmi
Menyertai: 17.04.2010
Ahli No: 39686
Posting: 4
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-10 19:39


Pada 17-04-10 09:56 , ainul_mardhiah86 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-04-10 18:48 , ermar posting:

!!! QUOTE !!!

saya suka sangat..tapi tak ada lah sampai melalaikan...yang terbaru boys before flowers...kadang-kadang boleh jugak tengok budaya mereka..



boys over flower...memang tak boleh blah betul cerita ni....huhu



hihi....besh3..goo jun pyo VS geum jan di ..kui3 >,


-----------------
Takkan surut walau selangkah,
Takkan henti walau sejenak,
Cita hidup kami hidup mulia,
Atau syahid mendapat SYURGA..


Bookmark and Share

  


  Member Information For newkleurProfil   Hantar PM kepada newkleur   Pergi ke newkleur's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Admin, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» .: FeNoMeNa KoReaN DRaMa :.

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.114977 saat. Lajunya....