Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 13
Ahli: 0
Jumlah: 13




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 10 hari yang lalu
aye: 12 hari yang lalu
NisaAdDeen: 35 hari yang lalu
RijaludDeen: 35 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: :: KERJA + STUDY ::


Carian Forum

Moderator: Admin, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» :: KERJA + STUDY ::

Please Mendaftar To Post


Oleh :: KERJA + STUDY ::

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 21:53


salam..

kini baru saya rasai..betapa letihnya kerja sambil belajo..atau juga belajo sambil kerja?

saya honestly seorang yang pantual..tapi entah dmana silapnya saya makin tak reti nak mmbahagi masa..

masa kerja kita kerja..masa tak kerja study pula tak kira siang mlm..

bila tibe kena submit asimen..jadi sasau kpale otak..

dala spemanjang buat 2 tugsan ni hidup saya bagai tak keruan..da jarang hang out dengan kawan-kawan..hatta kenduri kenadara pun selalu excuze..da tu pula da jarang sangat bercuti.

ikutkan hati mahu saja buat semua tu tapi apakan daya..kena tahan sabar jugak lah..

letihnye aku ya allah...kuatkanla semangat aku ni... :cry:

Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 22:01


nak dekat da cuti sem ni dan tak balik kampung terfikir juga nak cari kerja smentara cuti sem depan buka.tapi cuti pun sebulan setengah saja...ada ke org nak terima kerja ni...hehe.pasal study sambil kerja tu macam best saja, tapi area saya tempat study ni susah lah nkbuat macam tu...tak tahu nak cari kerja apa...skitar kampus or kolej pun da full.......apa pun kena pandai bahagikan masa lah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-12-08 16:07


mmng penat pun kerja sambil study ni..
macam-macam kena fikir...

Bookmark and Share

  


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 17:10


Alhamdulillah setakat ni dapat harungi dengan tenang dan selamat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088568 saat. Lajunya....