Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-06-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada sahabat yang setia melainkan kepentingan yang berpanjangan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: penjejak87
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43055

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Yang Masuk Ke Sini
hafiz_along_83: 5 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 14 hari yang lalu
penjejak87: 16 hari yang lalu
Kakngah: 24 hari yang lalu
ezaty: 28 hari yang lalu
Sabila: 33 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Filem Sang Murabbi-Mencari Spirit Yang Hilang


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Filem Sang Murabbi-Mencari Spirit Yang Hilang

Please Mendaftar To Post


Oleh Filem Sang Murabbi-Mencari Spirit Yang Hilang

budi_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 29.10.2008
Ahli No: 35649
Posting: 3
Dari: penang

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-10-08 11:23


salam semua....saya nak share kat sini satu filem Islam yang bagus untuk ditonton oleh umat Islam. filem ini mengisahkan kisah benar seorang pendakdwah, ustaz rahmat yang giat berdakwah dari zaman mudanya kepada masyarakat sekeliling sehingga dia berjaya menjadi seorang ahli parlimen yang dihormati.seorang yang tawaduk.mengamalkan Islam dalam kehidupannya. boleh dapatkan maklumat lanjut di sini...

www.sangmurabbi.com/

bagi sesiapa yang berminat mendapatkan VCD ini boleh dapatkannya daripada saya. harga yang ditawarkan ialah RM19 termasuk urusan pos. tempahan boleh dibuat melalui email [email protected] dengan menyatakan nama, jumlah pesanan. cara pembayaran akan saya jelaskan kepada sesiapa yang berminat mendapatkannya nanti melalui email.

jadikan filem ini sebagai satu alternatif kepada filem2 dan drama yang banyak tidak bermanfaat di sini.

Bookmark and Share

  


  Member Information For budi_muslimProfil   Hantar PM kepada budi_muslim   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 11:27


rasanya tajuk ni dah keluar dua kali...

saya try buka web tu...tak keluar apa-apa pun....hmmm....

Bookmark and Share

  


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

budi_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 29.10.2008
Ahli No: 35649
Posting: 3
Dari: penang

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-10-08 11:40


kalau tak keluar juga..wafa boleh search di yahoo dengan menaip sang murabbi...banyak akan keluar...dan boleh tengok...kalau nak tengok thriller filem ini di youtube pun boleh juga taip saja sang murabbi....berminat sila hubungi saya melalui email ye...promote pada kawan-kawan agar kita dapat sebarkan filem islam ini.syukran

Bookmark and Share

  


  Member Information For budi_muslimProfil   Hantar PM kepada budi_muslim   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080509 saat. Lajunya....