Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 10 jam, 6 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 15 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: 'JK Eid 08' rehlah di Taman Jaya.PJ


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» 'JK Eid 08' rehlah di Taman Jaya.PJ

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh 'JK Eid 08' rehlah di Taman Jaya.PJ

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 17:08


Bismillahirrahmannirrahim…
Selawat dan salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w serta para sahabatnya..
Alhamdulillah, sama –sama kita lafazkan senantiasa, kerna atas izinNYa kita masih lagi menyedut persis oksigen dan masih mampu melakukan amal ibadat kepadaNYA.. insyaallah..

hehe.. macam perUtusan pulakss..
ok.. ana nak mengBooking.. mengCop dan mengesahkan..
tarikh bagi liqa' JK EId 08' akan diadakan di
taman rekreasi Taman Jaya, Petaling Jaya..
berdekatan dengan AMcorp MAll, PJ.

26 okt. 2008 ahad

masa : maybe... 10pg - 6ptg

TEma : santai & baju raya ....

JUadah kuih-muih.. lomang..ketupat.. rendang..
bawa lah ye..


insyaallah kita bermula pagi - petang.
agenda untuk JK santai ..JK Eid 08' bakal
dibentangkan kelak..

nak tau apa yang best..tunggu..

sekian melaporkan dari bumi serdang..


** taman jaya ni.. dekat saja..eheh..
naik lrt PUTRA turun stesen TAMAN JAYa..
ehehe.. so.. transport tak ada masalah nan problem.

jemputlaa datang ye..

:welcome: :-D :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-10-08 17:11


assalamualaikum...
Kenapa setiap kali nak posting dalam pengumuman aktivit mesti ada masalah..harap admin boleh cek..
kejap kak..mana tarikhnya??:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 08-10-08 20:08


Assalamualaikum..

subhanallah...baru petang tadi bertanya2 dengan mohamad tentang JK ini..
rupanya kak ss dah ready rupanya..kak memang sukses lah..siap prihatin lagi pada yang masalah pengangkutan.. :) ...insyallah ana hadir andai tak ada aral melintang... :>

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 23:40


Assalamualaikum wr wbt

InsyaAllah saya akan hadir berbaju raya..hihi..dan bersama kuih2 yang masih berbaki..huhu..
sama-sama kita doakan cuaca hari itu baik sekali ya...dan berjalan lancar..InsyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 23:56


assalamualaikum..
insyaAllah datang dengan kak ira..hope tak bertindan dengan program lain..
setakat ni kosong..
tapi tatau in da future..kalau bertindan..kena tengok mana yang aulawiyat..
wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 10:20


maap tak dapat nak join.sedara kahwin...Apa pun, selamat berJK dan mjalin ukhwah..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 10:43


waaa bestnya raya dengan geng ukhwahh.
k.shida please remind me later...
thank you..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 11:03


assalamualaikum..
tak confirm lagi.. rasanya macam nak balik kampung.. pakai baju raya,bawa kuih raya... duit raya tak ada ke? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 11:22


Assalamualaikum...

hhmm... menarik juga JK ini.

insyaALLAH... akan cuba hadirkan diri...
jauh lagi tarikhnya...tak boleh confirm sangat. :-)

tahun ni, tak ada baju raya.... pakai baju jalan saja lah...

*akhi sirat bawa kamera tak?. macam tahun lepas. :sopan:

**ada yang nak bawa aiskrim lagi ke?. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 14:20


assalamualaikum..

erm insyaAllah kalau tidak ada apa-apa program..
ana akan join..
dah lama sangat tak join aktiviti ukhwah ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 17:12


salam...
insyaallah menghadirkan diri untuk hari tersebut....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 10-10-08 10:42


salam.

ah..? kat amcorp mall? dekat sangat lah dengan tempat study ku..tapi 16hb dah mula cuti...balik rumah...tengok lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:58


insyaAllah,,ana maybe tak dapat hadir,,sahabat baik di kampung buat kenduri tamatkan zaman bujangnye...kang tak datang menolong,,,,mereka tak nak datang kenduri kat pula..huhuhuhuhu......

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 12:19


!!! QUOTE !!!

JUadah kuih-muih.. lomang..ketupat.. rendang..
bawa lah ye..



saja quote takut ramai yang tak perasan.. Nanti kena mancing dekat tasik Taman Jaya pula sebab tak ada kuih raya... :kelip: :kelip: :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 12:22


siapa yang quote tu dia kena lah bawa lebih sikit.. ye tak kak hanan? :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 12:42


assalamualaikum
salam aidilfitri, ujian sebenar selepas mengharungi tarbiah selama sebulan di Ramadhan telahpun tiba, moga ujian di sebelas bulan yang mendatang mampu kita harungi dengan sebaik mungkin, jadilah merpati Masjid/rumah2 Allah sebagaimana kita memperuntukkan waktu ibadah kita di bulan Ramadhan, insyaAllah.

InsyaAllah jom kita pakat ramai-ramai meraikan majlis mesra Aidilfitri pada tahun ini, moga-moga disana akan terbit silaturrahim yang baru, yang lebih baik dari sebelumnya dan seterusnya mampu menjadi suntikan semangat sesama kita untuk meneruskan perjuangan sebagai pejuang-pejuang agama di persinggahan yang sementara di dunia ini, kita tak mampu bersendirian, oleh itu sokongan dari rakan-rakan kita dalam jamaah insyaAllah dapat membantu kita semua, yang penting redha dan rahmat Allah kita utamakan, apa2pun benda yang kita buat, landasannya Islam, InsyaAllah.

oklah, kita jumpa disana nanti, moga pertemuan yang bakal berlaku akan kekal untuk kita bertemu lagi di hari perhitungan nanti dihadapan Allah SWT, amien.

al-fatihah untuk muslimin muslimat yang telah kembali kerahmatullah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 12:46


bukan lomang,,ketupek,,dan ghondang saja,,,,kak hanan da import seko umto dr arab saudi...bakal di golekan pada hari tersebut....betul tak kak hanan?

p/s;siapa yang kan ni?ana ke kak hanan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 12:48


Pada 10-10-08 12:22 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

siapa yang quote tu dia kena lah bawa lebih sikit.. ye tak kak hanan? :)


hehhehe.. sapa yang tegur org quote kena bawa lagi lebih.. :kelip: :kelip: :kelip: :kelip:

aik umar.. kenapa akak pula kena order..kan umar nak bawa unta N9... cari yang pakai maskara tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 17:13


salam lebaran nan 10 syawal..
dah masuk 10syawal ni..? dah tunaikan puasa 6?
ehhee.. :-D

syukran pada ustaz zulmi..
dah bagi tzkirah syawal tu..ehehe..

jOM.. ramai-ramai 'menyemai kasih..memupuk ukhwah'
yang jauh kita dekatkn.. yang dekat kita intimkan..
yang lama terpisah..kita cantumkan..
yang baru kita jalinkan ukhwahfillah :-D

masih menanti tentatif dari organizer.. insyallah kelak
bakal disajikan dengan santapan rohani.fizikal dan juga
santapan untuk perut..ehehe..

tafaddal wa antum..antunna..
27 okt cuti deepavali kan..

mm.. ct k_k mai lah turun..ehhe.. :welcome:
ummiq.. siapa lagi ye.. semua TEAM IT..
semua MT..kang razzi.. kak sue-istisafa..
dan semua penghuni Ukhwah.com

pakat lah ajak adik.abang.kakak.ayah.mak..
sedara mara.. housemate. classmates..coursematess..
ehehe..

insyaallah taman ni besaq.. kok tak muat..
kita pindah ke stadium bola sepak tu..ehehe..
:sopan: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 10-10-08 23:58


ummiq datang ke? mesti bawa kek nanti nak datang ar tapi segan lah pulok....tapi akan kucube menggagahi diri ku ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-10-08 13:59


26 hb..insyaallah, akan hadirkan diri macam biasa. nasib baik pilih tarikh tu sebab ana baru balik 17 hb, kalau buat 18 0r 19, memang letih dibuatnya. pada yang tak berkesempatan join jk eid tahun lepas atau JK2 yang lain..harap kali ini kita dapat bersua..tema baju raya ke?..adoiii, baju raya tak siap lagi...raya tahun ni pakai baju lama saja..elok lagi..jumpa di taman jaya k..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-08 07:29


ana InsyaAllah datang...
nak ambil gambar guna kamera ana juga heh! :D :P
sesiapa yang dari bangi, nak jalan sekali dengan ana naik komuter dr komuter UKM...
boleh lah call ana Firdaus 017-3710034...
so jalan sesama ramai-ramai best juga :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 12-10-08 07:58


kueh nak habis bagaimana? nak bawa apa erk nanti ada idea?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-10-08 12:04


Setakat ni tak ada 'booking' dari mana-mana pihak pada tarikh tersebut. Namun tak boleh confirm lagi boleh datang atau tidak. Insya Allah kalau ada rezeki boleh ana bawa kuih raya yang tak terjamah-jamah sampai sekarang ni... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 10:39


InsyaAllah..saya akan hadiri JK ini..jika ada kacang2 raya yang lebih dirumah, saya akan bawa.hehe..rasanya masih ada stok..=P

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 10:46


MENARIK NI...STAHUN SEKALI saja...
INSYA'ALLAH ADA KELAPANGAN saya DATANG...
setakat NI MASIH TIADA PROGRAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 10:48


sory azemi,,,ana tak dapat jumpa anta kali ni......jangan rindu2kan ana ye sahabat

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 12:23


nampaknya ana pergi seorang-seorang lah kali ini....umar Mc
tapi tak apa lah ramai kawan-kawan ukhwah legenda datang....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 08:45


jom2 kita pakat bawa kuih raya, yang dah habis stok tu, kita cari sajalah kek pisang kat kedai runcit tu, hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 09:09


assalamualaikum
buat teman-teman yang berkelapangan dan berada kat irea klang, jemputlah datang ke Majlis Mesra Aidilfitri di Perkarangan Kompleks Jabatan Pertahanan Awam Negeri Selangor, betul-betul kat simpang tiga Sungai Udang, depan asrama Yayasan Selangor dan Stesen Minyak Mobil, Majlis bermula seawal jam 7pm hingga 11pm, pakat2 mai pakai baju raya ye, nanti sebut saja nama ana. Ramzul Iman/ nak jumpa EO, gelaran kat office, heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 14-10-08 11:28


erm,maybe tak dapat nak join agaknya sebab maybe kena ke melaka 26hb tu.. zauji ada talk kat sana..ngikut sekali..nak nyibuk..hehe..anyhow,selamat aidilfirti lah ek.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 15:22


lupa nak bagi tau, program di JPAM Selangor tu pada 18 Oktober 2008

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 10:51


hmmm...Kenapa tak buat hari sabtu...org yang duduk di area kedah, kelantan dan trenganu boleh join sama..
kalau hari ahad ana tak boleh aply cuti mudah2 lah...
so kirim salam saja ek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 12:58


insyaAllah... ismi cuba untuk menghadirkan diri andai tiada aral dan kekangan yang melintang...

memula tak dapat p..ada walimah sepupu...
rerupa walimahnya 26.11...sebulan lagi... adess...
ayah lah ni, salah bagi tarikh... :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 13:05


Yeerr... Yeeerr.... Saya datang...
HUURRMM... Map? Rasanya takyaahh map sebab
AMCORP Mall niieeh memang betul-betul dekat dengan LRT...
Sangat dekat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 13:08


rasa teman macam nak datang saja.... Tapi kenapa stesen ketapi ukm buruk sangat? sekali letak kerete, tak selamat langsung. stesen Serdang lagi cantik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 16:03


Pada 16-10-08 13:08 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

rasa teman macam nak datang saja.... Tapi Kenapa stesen ketapi ukm buruk sangat? sekali letak kerete, tak selamat langsung. stesen Serdang lagi cantik.


Stesen ktm ukm memang buruk. Dulu masa pertama kali ke situ memang terkejut sebab ingatkan stesen tu besar, almaklumlah ramai student UKM yang naik ktm dari stesen itu. tengok-tengok terkejut. Memang tak selamat a Daeng, Kenapa tak parking terus kat Taman Jaya saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 16:53


teman tak reti jalan-jalan ke KL, nanti sesat. Teman dah lemah dalam mengenalpasti jalan. kat Sitiawan ni pun teman susah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 16:55


juadah kena bawa sendiri ye? saya ahli baru disini..tak ada kawan yang saya boleh sama-sama pergi ke rehlah ni..ada tak sesiapa ahli ukhwah.com yang tinggal di bangi dan kajang atau yang berhampiran? kalau tak keberatan, bolehlah saya join sekali masa nak pergi ke rehlah ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 17:02


Pada 16-10-08 16:53 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman tak reti jalan-jalan ke KL, nanti sesat. Teman dah lemah dalam mengenalpasti jalan. kat Sitiawan ni pun teman susah...


tak ada stesen lrt yang familiar ke. dari mana-mana stesen lrt putra (bukan star) senang sikit direct saja sampai stesen lrt taman jaya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 17:05


stesen ketapi Serdang saja teman tau, dan pernah sampei.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 20:00


!!! QUOTE !!!

teman tak reti jalan-jalan ke KL, nanti sesat. Teman dah lemah dalam mengenalpasti jalan. kat Sitiawan ni pun teman susah

Tapi Kenapa stesen ketapi ukm buruk sangat?

stesen ketapi Serdang saja teman tau, dan pernah sampei.


salam alaik..
erm.. macam-macam berlaku dalam UC ni..ehhe..
ss baru tak online sehari.. :sopan:

buat daeng.. bagaimana nak jadi pendekar ni?
kalau cabaran sekelumit.. semudah ABC tu tak boleh nak tepis..
alahai.. cuba tanya org yang naik kTM..Putra..STar tu..

mereka semua memang dah lahir pandai ke?
haa.. sure jawapan.. belajr sikit..sikit.. tanya.. lelama pandailaa..
kalau suka travel.. kena lah adventure sikit.. :-D

jangan dok habaq begitu.. stsen ukm.. terbatuk pok cik samy vellu..
ups.. dah ganti lain.. apapun kena cat baru..
nanti kita sugesst suruh guna cat nippon..ehehe..

kalau meke belum sampai stesen lain..
apa kata.. teman cadangkan. meke naik saja ktm.. dok diam-diam..
sampai hujung stesen meke tukar pulak ktm lain..
kira buat tour KTm to KTM lah.. :kelip:

kena explore bila nak jalan ni.. bila dah biasa explore..
banyak tanya.. ( malu tanya sesat jalan )
dah boleh bantu pada adik..abang kakak pakcik makcik
yang baru 1st time nak naik ktm..

konklusinye.. never ask for things to be easier..
but alwiz ask ourself to be BETTER...

wallahu'alam..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 20:01


ss masih menanti tentatif dari pelaksana ni..
shye dan owl.. dah siap tentatif yang complete?
nanti usul dalam email ya..

arigato ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 12:50


salam'alaik..
asiff jiddan..25 dan 26 ditugaskan untuk pergi untuk skudai..
aulawiyatku di sana..
maaf to kak ira sebab jk kali ni tak dapat p..
walllahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:24


!!! QUOTE !!!

buat daeng.. bagaimana nak jadi pendekar ni?
kalau cabaran sekelumit.. semudah ABC tu tak boleh nak tepis..
alahai.. cuba tanya org yang naik kTM..Putra..STar tu..

apa ye kaitan pendekar dengan KTM tu? teman memang pendek pun....
lagi pun teman ni seurang yang pendek akal pula dan suka bermanje dengan urang. Teman suka bermanje dengan Kak Hanan sebab dia lembut dan teman senang dengan dia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:26


Shida, tak boleh ke teman nak bermanje dengan kak hanan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:35


Meke niie memang penyokong kuat Cik Presiden kita ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:42


Pada 17-10-08 14:35 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Meke niie memang penyokong kuat Cik Presiden kita ke?

kan teman dah cakap dulu, teman ni peminat kak hanan sejak dulu-dulu lagi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:56


macam tak dapat pergi lah...

adui... lagu mana ini?

mana satu program dan kawan mana satu nak pilih ini? di kiri sahabat2 baik. di kanan pun sahabat2 baik... huhu

but still not yet decided..

kak SS, saya tengah berdiskusi dengan owl.. sekejap2.. in process. huhuhu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 15:03


Daeng, daeng reti tak untuk sampai ke Federal Highway????

kalau tahu Federal Highway, dengan mudah dapat sampai ke Taman Jaya. nanti saya bagi direction...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 15:05


lah, syahidatui tak pergi ke? tak best lah pula...

p/s

Shida ni suka menyampuk cakap urang, meke selalu cakap suruh fikir dulu sebelum bertindak, meke tak fikir ke dulu sebelum nak balas kata-kata teman tu. Nasib baik lah bukan adik teman, kalau tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 15:08


Saya aammmiiikk Daeng.... Daeng, datang umaah teman dulu...
rumah teman dekat sangat dengan tempat JK niiee...

p/s: Daeng, meke jangan cakap dengan saudari Shida macam tuuee.
Meke tak takut ke kegarangan beliau. Macam harimau wwwooo...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 21:41


!!! QUOTE !!!

Shida, tak boleh ke teman nak bermanje dengan kak hanan?


erm.. ana tak pernah melarang sesiapa nak beramah mesra
etc. .. mmmm... :roll:

!!! QUOTE !!!

Shida ni suka menyampuk cakap urang, meke selalu cakap suruh fikir dulu sebelum bertindak, meke tak fikir ke dulu sebelum nak balas kata-kata teman tu. Nasib baik lah bukan adik teman, kalau tak...


oh..ana intterupt ye.
maaf lah..
ok lepas ni ss akan diam saja..
:roll:

am i think before what i'' do somethin..?
Allah knows better..
its ok.. i'm not to good as other person.
( jangan riso ni bukan kondisi..nada merajuk )
sebab i'm not that type of person ..

ala kullihal.. to team events..
anythg sms me..ok..
mohon diri..

maafkn simple-shida atas segala kalam yang tertera dalam
mana-mana posting dalam Ukhwah.com ni..

:roll: :roll: as simple as simple human being..
asif jiddan... :roll:


fokus terus pada tajuk ye..
kembali ke tajuk yang atas sekali..
segala luahan rasa.. hati perasaan..
boleh melalui pm..email dll..


wallahu'alam..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

paku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8497
Posting: 179
Dari: Bumi, Bima Sakti

Johor  


posticon Posting pada: 17-10-08 23:03


hihihi simple_shida kena marah dengan daeng_jati. Sabar erk daeng_jati...dalam bulan2 baik cmnie jgan marah2, nanti cepat tua...huhuhu minta maaf zahir dan batin... tentang tentatif tu bila nak keluar? nak dekat dah ini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For pakuProfil   Hantar PM kepada paku   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 18-10-08 08:59


ATTN : Simple Shida .. tolong PM no hp awak pada Wawa boleh ..?? :-) thank you vry much ... INSYA ALLAH Wawa akan datang .. Ingat nak bawa sikit sumbgan tapi .. nak bncg dulu dengan Cik SS kita yang cute ni ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 09:47


pelik lah dengan spesis urang nii... :-?
entah apa-apa

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 23:42


Assalamualaikum wr wbt

Lina tak p ke?hm..tak apalah..nak buat bagaimana, nampak gaya akak seorang-seorang lah dr gombak ni..

anybody from gombak?kalau nak p same boleh lah pm saya..(^-^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 20-10-08 21:07


Insyaallah ana akan hadir JK ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-10-08 21:33


Minta maaf banyak-banyak, sebab membuatkan semua orang tertunggu2 tentatif nya... ni haa. dah siap.

==

::: JK Eid Mubarak 2008 :::


Tarikh : 26 Oktober 2008 - Ahad
Jam : 10.00 pagi - 4.00 petang
Lokasi : Taman Rekreasi Taman Jaya, Petaling Jaya
Tema baju : Baju raya masing-masing... hehe
Yuran makan tengah hari : RM7



Barang-barang yang perlu dibawa semua orang:

1. Kad RAYA (tak kira besar atau kecik yang belum ditulis isinya)
2. Pen...
3. Kuih-kuih raya... kek-kek raya... atau apa-apa saja juadah-juadah raya. ketupat, rendang, lemang, kuah kacang, sate, etc :D. keropok2 raya ke?
(amplang macam tahun lepas, kak sadiqah? hehe)


Tentatif programm :-)


10.00 pagi : ketibaan sahabat2 warga ukhwah sekalian. sambil2 duduk2 menunggu sampai dah ready untuk start. huhu

10.30 pagi : berTAARUF sesama kita. yang dah biasa datang dan dah lebih daripada bertaaruf, tak mengapa kita berkenalan dengan yang baru-baru nanti ;-). yang baru berjinak2 untuk datang, takpa jangan memalu...
sambil2 tu boleh makan2 kuih2 raya yang ada.. :D (semua orang bawa lah kuih raya ye. hehe)
oh ye. muslimin dan muslimat sememangnya diasingkan.

11.00 pagi : main game!! cubaan membina 'The Highest Standing Tower' dengan hanya menggunakan surat khabar lama dan selotep... :D. group mana dapat buat yang paling tinggi dan kukuh (walau ditiup angin.... almaklumlah kita di Tmn Jaya :D ) maka dia lah menang. hihi...
(TT ada ni mesti ada potensi untuk menang, tak begitu encik civil engineer? :sopan: )

12.00 tengah hari : design2 kad raya dan tukar2 kad raya sesama kita....
so semua orang yang hadir sila lah bawa kad raya yang masih belum diisi dan bawa bersama pen yang cantik2 ye :).

12.30 tengah hari : Makan tengah hari + juadah raya...
sesi bergambar..

1.00-2.00 petang : rehat dan solat di surau dalam Amcorp Mall....
maaf tu saja yang dekat...

2.00-2.30 petang : game BINGO!!
dah lama tak main game ni... :-) kita uji kepantasan pengetahuan vocabulary memasing ye. :P

3.00 petang : Penutup dan pemberian hadiah..
sesi bergambar... seperti biasa, 'cik' S82 boleh mainkan peranannya.. :P


Habis, selesai, dan TamaT... hehe


So, jemput2 lah datang beramai2 ye... Hari Raya adalah hari untuk bersalam-salaman dan berkenal-kenalan/merapat-rapatkan hubungan sesama kita... :welcome:


p/s: ada sesiapa yang baik hati untuk bawa extra tikar??


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 07:36


!!! QUOTE !!!

keropok2 raya ke? (amplang macam tahun lepas, kak sadiqah? hehe)


amboi CS..macam tahu2 saja ye.
insyaallah, amplang akan sampai kat taman jaya pada 26 hb.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 21-10-08 18:36


hmm.. melaporkan..walaupun rasanya tak perlu lapor..heh! saya tidak akan berada d taman jaya pada 26hb sebab saya tidak berada d kawasan KL pasa masa itu..sekian terima kasey..

melpas pula amplang..hmmm..xpa2..selamat ber JK..moga program berjalan dengan lancar...amin..balik jangan lambat..sekarang musim petang hujan..hehe

p/s: pelik juga dengan spesis urang tu hmm :-? apa motif ek..(reverse phchology agaknya)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 22:00


insya Allah, nanti akan diadakan juga satu slot tazkirah oleh ustaz..... (nanti diberitahu oleh kak SS).

sama ada waktu taaruf atau petang selepas menunaikan solat fardhu zohor....

:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 05:06


terima kasih atas jemputan kak SS yang comel.....tak dapat mai lah....kijo,kijo tegokla lain kali....

Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 10:25


Kehadiran JK Eid 2008, Taman Jaya, Petaling Jaya
(Lokasi mudah untuk dihadiri, dengan hanya menaiki LRT)
--------------------------------------------------------
Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83

p/s: Mana lagiiiee bebudak ukhwah niiee... HHHEEE...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-10-08 11:30


Kak shida :

erm,thanks to kak shida hanta sms menjemput ke JK eid semalam..erm, maaf ya kak,suami saya mesej akak pagi tadi..cuma dia nak tau kawan-kawan saya.. :-) .. erm,JK tu tak tau lagi dapat datang ke tak..tak berani nak janji..hehe..apa-apa pun, terima kasih kerana menjemput..kalau tak ada hal insyaAllah jumpalah hari tu nanti..tapi kalau ada hal,mungkin jumpa lain kali,insyaAllah.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 11:34


Pada 22-10-08 10:25 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Kehadiran JK Eid 2008, Taman Jaya, Petaling Jaya
(Lokasi mudah untuk dihadiri, dengan hanya menaiki LRT)
--------------------------------------------------------
Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83

p/s: Mana lagiiiee bebudak ukhwah niiee... HHHEEE...


Salam. Ana pohon maaf banyak-banyaklah pasal ana tak dapat bersama dengan kalian. Sabtu sampai Ahad ni ana ada hal yang lebih aula tambahan pula masalah transport- tiket habissss :cry: :cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

faezah90
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2008
Ahli No: 35513
Posting: 13
Dari: gomeh-->portdickson

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-10-08 12:47


terasa macam nak pergi ,,walaupun baru joint ukhwah ni....tapi segan dan mungkin abang tak bagi pergi agaknya.i hope,,enjoy dalam teratur lah hendaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For faezah90Profil   Hantar PM kepada faezah90   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 13:09


Kehadiran JK Eid 2008, Taman Jaya, Petaling Jaya
(Lokasi mudah untuk dihadiri, dengan hanya menaiki LRT)
--------------------------------------------------------
Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83


mana lagi rakan-rakan ukhwah ni, demam raya lagi ke, jom pakat2 mai meriahkan JK raya tahun ni, moga silaturrahim yang terjalin kerana Allah SWT ini mendapat Rahmat dariNya, amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 19:23


InsyaAllah saya akan datang ahad ni...Tapi kat rumah saya ni kueh raya dan duit raya dah habis lah...Yang tinggal hanya baju raya dan jalan raya... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 19:28


Pada 22-10-08 12:47 , faezah90 posting:

!!! QUOTE !!!

terasa macam nak pergi ,,walaupun baru joint ukhwah ni....tapi segan dan mungkin abang tak bagi pergi agaknya.i hope,,enjoy dalam teratur lah hendaknya.


tak ada apa yang nak di segankan...Kakak-kakak kat ukhwah ni ok belaka...Kalau minat harry portter boleh lah berbual-bual dengan kak shye...hihi...Jangan marah ya kak shye...^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 20:40


Pada 22-10-08 19:23 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

InsyaAllah saya akan datang ahad ni...Tapi kat rumah saya ni kueh raya dan duit raya dah habis lah...Yang tinggal hanya baju raya dan jalan raya... :-D


Kalau semua dah habis, bawa bunga raya pun tak mengapa. Janji selit kat telinga... :-P :-P :-P

Kuih raya saya pun macam dah kekurangan stok. Kena cari yang akan2 rupa kuih raya lah nampaknya.. :-o :-o :-o :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

eira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2341
Posting: 182
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 20:47


jelesnya tengok semua nak berkumpul. bila nak berkumpul kat terang pula. hehe :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiraProfil   Hantar PM kepada eira   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 22:39


Wah!..macam belum meriah saja penyertaan dari warga ukhwah....lelaki 12org, wanita 10org...baru 22org...erm....
kak hanan promote lebih-lebih lagi...bagi ramai join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 22:41


UPDATE

--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM
13. sailormoon

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 22:42


nak kena bawa kueh raya sendiri ke?...hehe semua jenis dah habis..nak bawa apa ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 16:25


UPDATE
Kehadiran JK Eid 2008, Taman Jaya, Petaling Jaya
(Lokasi mudah untuk dihadiri, dengan hanya menaiki LRT)
--------------------------------------------------------
Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM
13. sailormoon

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83
11. halesolurun_84


. .

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 16:30


Mana laahh lagi bebudak ukhwah niiee...
Saudara saudari yang dimuliakan sekalian...
Meehh datang.. Meeehh...

Bawaakk sekali mak, bapak, makcik, pakcik, rakan,
taulan, handai atau Hyundai... Jemput-jemput...
Makin ramai makin baguuss...

p/s: TT, datang taakk???

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 16:56


assalamualaikum..
lina tak jadi p johor sebab kena balik pahang..
insyaAllah sabtu malam baru sampai gombak..
mungkin jadi pergi agaknya ke jk ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 17:00


insyaAllah, ismi hadir bersama 2 adik... insyaAllah...

p/s: owl_um, tt datang agaknya...cuba tanya prof... depa kan sati team... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 17:41


dan saya akan datang juga IA


mode tolong letak nama saya ok

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 22:02


MARI SAMA-SAMA KITA JAYAKAN MAJLIS ini.....

JOM PAKAT ramai-ramai MAI.....INSYA'ALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 22:07


MARI SAMA-SAMA KITA JAYAKAN MAJLIS ini.....


banner

AJAK KAWAN,RAKAN,TEMAN,SAHABAT TAULAN,KELUARGA....DAN SESIAPA YANG BERKENAAN...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 22:11


UPDATE
Kehadiran JK Eid 2008, Taman Jaya, Petaling Jaya
(Lokasi mudah untuk dihadiri, dengan hanya menaiki LRT)
--------------------------------------------------------
Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM
13. sailormoon
14. Rashdin

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83
11. halesolurun_84
12. lamyanunalif_mursyidah (insya'allah)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

amil_mukhlis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.09.2008
Ahli No: 34966
Posting: 27
Dari: Gombak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 23:30


assalamualaikum..
cik moderator,boleh tahu tentatif penuh JK aidilfitri ahad nanti? emailkan pada saya (setakat yang tak seprise)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amil_mukhlisProfil   Hantar PM kepada amil_mukhlis   Pergi ke amil_mukhlis's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-08 23:38


waalaikummussalam encik/cik amil mukhlis, bukankah telah ditulis di dalam posting sebelum ini? nak penuh? itu saja lah yang ada...

maaf atas sebarang kekurangan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2004
Ahli No: 6711
Posting: 45
Dari: Pontian,Johor D.Takzim

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 08:08


Sila nyatakan kehadiran anda, please.... Selamat berJK.


--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. azemi
9. muhamad_azrul86
10. Daeng_Jati
11. muslimin23
12. owl_UM
13. sailormoon
14. Rashdin

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. syahidatul
10. Wawa_83
11. halesolurun_84
12. lamyanunalif_mursyidah (insya'allah)
13. qing_er (ashila_waheeda kat Usrah Online)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 09:50


Mana Encik ibnu_musa niie yeerr... Jemput-jemputlahh... HHEHHEEE...
Meehh... Susah betul si dia niiee nak datang JK yeer... Pemalu agaknya
orangnya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 10:41


Saya baru di sini, dan saya berminat untuk sertai :D Tolong daftarkan sekali.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 10:47


DHany nai mai ke.. lama tak jumpa.. dah jadi lawyer ke..

Yolah tu Dhany.. baru sangat sebab tu bau kedai lagi.. hehhe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 10:52


Lama sungguh tak bersua dengan rakan-rakan seUkhwah. InsyaAllah, jumpa di sana nanti. Cuma kuih raya tinggal serdak saja.

Kak Hanan, yang bau kedai: Baju raya Kak Hanan yang berpasang-pasang. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 11:01


Pada 24-10-08 09:50 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Mana Encik ibnu_musa niie yeerr... Jemput-jemputlahh... HHEHHEEE...
Meehh... Susah betul si dia niiee nak datang JK yeer... Pemalu agaknya
orangnya....

aiyyoo incik OU, saya tak post sebab saya tak dapat datang lah, saya dah ada 4 jemputan setakat ni untuk 26hb tu, 2 open house, 1 kenduri kahwin dan 1 majlis doa selamat...

insyaAllah, lain kali lah kita jumpa ye, buat apa saya nak malu kat OU pula, kalau saya ni pemalu takkan saya berani nak kahwin, ngeh3x (gurau saja)

selamat berjejak kasih ye, semoga kasih yang dijejak itu akan berjaya dijejaki jua... wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

ikhwa87
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2008
Ahli No: 35521
Posting: 9
Dari: Kelana Jaya

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 12:12


Salam..
ni taman rekreasi kat belakang stadium pkns tu ke? saja nak kan kepastian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwa87Profil   Hantar PM kepada ikhwa87   Pergi ke ikhwa87's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 12:49


Pada 24-10-08 12:12 , ikhwa87 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam..
ni taman rekreasi kat belakang stadium pkns tu ke? saja nak kan kepastian..


urm... bukan. salah taman ni. huhu. tak ada pula stadium. padang bola (Padang Timur) ada lah.

==

bagi mereka yang menaiki kereta, tempat parking kereta taman jaya ni, terletak di belakang chetawan temple, jalan gasing.

di sini saya letak map nya... :-)

yang merah tu, laluan untuk yang bawa kereta.
yang biru tu, laluan untuk pejalan kaki yang naik LRT ke Taman Jaya.

TamanJaya


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 24-10-08 13:31


Syahidatul yang baik hati .. thank you Vry much my Dear .. Wawa memang blur sikit jalan nak ke sana .. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 13:50


Pada 22-10-08 20:40 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!


Kalau semua dah habis, bawa bunga raya pun tak mengapa. Janji selit kat telinga... :-P :-P :-P


Segan lah...Nanti kena ngorat pulak... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 17:06


Syahidatul.. kalau hujan biasanya lecak tak Taman Jaya itu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 17:11


Maaf, cik pengarah..saya tak mengupdate kan keconfirman saya ke majlis JK ni..sebenarnya saya ada kursus pada 25&26hb.huhuhu..kat JAIS..harap ampun dan maaf kepada penganjur, cik SS selaku Pengarah Operasi, MT2 lain semua..walaupun teman berkursus, mesti hati teman akan berada di tasik tu juga..ingin sangat beraya dengan sahabat-sahabat ukhwah..dan nak maklumkan juga saya tak dapat join JK di Ampangan..ada kursus di utara selangor (sbak bernam)..apapun saya mendoakan JK ini berjalan lancar, dapat mengeratkan ukhwah sesama ahli, dapat menghilangkan sangka buruk (jika ada) antara kita dan mengurangkan ketegangan (jika ada) dalam berforum isu-isu yang agak 'panas'..semoga beroleh keberkatan..selamat beraya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 17:59


wawa: you are most welcome :). harap-harap tak sesat ye.

kak hanan: lecak ke ye? tak mengapa agaknya, sebab nak bertapak di pondok...

==

Kehadiran:

--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. muhamad_azrul86
9. Daeng_Jati
10. muslimin23
11. owl_UM
12. sailormoon
14. Rashdin
15. sayatetapsaya

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. Wawa_83
10. halesolurun_84
11. lamyanunalif_mursyidah (insya'allah)


p/s: sirat mana sirat?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 19:45


Kehadiran:

--- Muslimin ---

1. scenario
2. mohamad
3. adam_muslimin
4. zulmi
5. paku
6. firdaus_9
7. Al-Mashoori
8. muhamad_azrul86
9. Daeng_Jati
10. muslimin23
11. owl_UM
12. sailormoon
14. Rashdin
15. sayatetapsaya
16. SaLaFiaN

--- Muslimat ---

1. Hanan
2. simpLe_sHida
3. sadiqah
4. sitishairah
5. ardani
6. ismi_atikah
7. ika2410
8. adieq85
9. Wawa_83
10. halesolurun_84
11. lamyanunalif_mursyidah (insyaallah )

** ada lagi nama yang tercicir ni.. siapa ye..??

:berfikir:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 19:49


InsyaAllah ana datang dengan kak Istisafa..

Shida dah balik jalan-jalan... huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» 'JK Eid 08' rehlah di Taman Jaya.PJ

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.235029 saat. Lajunya....