Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 10 jam, 7 minit yang lalu
muslimin23: 2 hari yang lalu
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
syahidatul: 9 hari yang lalu
raudhahasanah: 10 hari yang lalu
drzul-f: 15 hari yang lalu
hafiz_along_83: 16 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK Tautan Ukhwah 2008


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Tautan Ukhwah 2008

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh JK Tautan Ukhwah 2008

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 11:53


Assalamualaikum :-)

Salam Aidilfitri pada semua Warga ukhwah sekalian

saya dengan ini ingin memaklumkn pada sahabat semua bahawa JK TAUTAN UKHWAH 2008 ditunda.Ini kerana phk pengurusan Darul Aminan telah pun ada program lain yang telah ditetapkn lebih awal dari JK ini.saya memohon ampun dan maaf di atas kekhilafan yang terjadi.Dengan ini saya up date kan tarikh terkini untuk tatapan dan perancangan sahabat semua.


JK TAUTAN UKHWAH 2008

TEMA : "Bersama Mu,Masih Ada Yang Sayang"

TARIKH : 1/11/2008 4PTG-12MLM
             2/11/2008 7PG-5PTG

TEMPAT : Rumah Anak Yatim Darul Aminan,Ampangan,Seremban

Tentatif Program :

1/11/2008(SABTU)
4.00-Pendaftaran
5.00-taaruf dan taklimat program
6.00-makan malam
7.00-solat maghrib,tazkirah
8.00-solat isyak.tazkirah
9.00-11.00 LDK (dikendalikan oleh biro kerohanian dan biro aktiviti)

2/11/2008 (AHAD)
6.00pg-solat subuh,tazkirah
7.00-7.30-senam arobik
7.30-8.00-sarapan pagi
8.00-12.00tgh-gotong-royong(memasak rendang,ketupat dan mengemas kawasan rumah anak yatim darul aminan)
12.00-makan tengah hari
1.00-solat zuhur
2.00-sesi bersama anak2 yatim
3.00-persembahan anak2 yatim dan ajk
4.00-solat asar,minum petang
5.00-bersurai


tempat penginapan turut disediakn
yuran pendaftaran :
1.RM 15 (yang bermalam pada 1/11 hingga akhir program)
2.RM 10 (bagi yang tiba pada 2/11/2008)

untuk pengangkutan bagi mereka yang tiba di KTM seremban serta stesen bas Terminal One,akan ada AJK yang akan datang menjemput anda...

Datang jangan tak datang ;-)

kepada sahabat yang nak sampai awal menyerti program dari 1/11 tolong inform awal sebab nak bajet makanan dan penginapan :sopan:



::: Ya AlLaH,bErIlAh AkU rEzEkI bErUpA kAsIh SaYaNg KePaDa AnAk2 YaTiM,pEmBeRi MaKaNaN pAdA fAkIr MiSkIn,PeNyEbAr SaLaM dAn BeRgAuL mEsRa DeNgAn MuLiA.dEnGaN rAhMaT dAn KeMuLiAaN mU ::: :kelip:


P/S : Di ingatkan juga,jangan lupa bawa cenderamata ataupun hadiah untuk bakal adik angkat anda ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 11:56


heheheh,,,,ana join....insyaALLAH.........macam best saja....doa2kan tak ada aral yang melintang semasa hari tersebut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 12:00


Waalaikumsalam :-D

insyaAllah saya akan tiba di ktm seremban sahaja.. ada JK nak ambik kan? :-D .. insyaallah saya datang hari sabtu. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 12:05


salam..jika tiada apa-apa,hari ahad ana sampai......insya'ALLAH............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-10-08 12:17


Pada 06-10-08 12:00 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumsalam :-D

insyaAllah saya akan tiba di ktm seremban sahaja.. ada JK nak ambik kan? :-D .. insyaallah saya datang hari sabtu. :-)


Assalamualaikum
erk..JK yang halesolurun maksudkan tu jawatankuasa eh??tak sama tau dngan JK yang kita nak buat ni..JK ni maksudnya Jejak Kasih... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 12:28


Pada 06-10-08 12:17 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-10-08 12:00 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Waalaikumsalam :-D

insyaAllah saya akan tiba di ktm seremban sahaja.. ada JK nak ambik kan? :-D .. insyaallah saya datang hari sabtu. :-)


Assalamualaikum
erk..JK yang halesolurun maksudkan tu jawatankuasa eh??tak sama tau dngan JK yang kita nak buat ni..JK ni maksudnya Jejak Kasih... ;-)



AJK.. bukan JK.. silap dah itu. memang ada yang ambil ke? kalau tak ada,boleh saja naik kereta tapi tak tau jalan lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 12:42


hmm.. kak ummi.. ismi insyaAllah, akan join.. dan mungkin satu sengah hari... :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 13:47


ismi.. kita jumpa di sana.. 2nd time lah kita jumpa nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 16:57


salam syawal..

erm.. geram sikit.. tadi dah taip..tetiba..
aduhss.. gone with the wind..ehehe..

ok.. syukran pada umi-naza..memosting..
haa.. pada team negeri sembilan..Kalau tak turun..
tak tau lah apo nak dikato..hehee..

JOMMM. pakat p ziarah adik-adik ni.
ana bersama sahabat UC yang lain dah kunjung tempat ni awal tahun lalu..
or tahun lepas.. alamak..lupa.

ada cadangan nak buat konsert nasyid dll.. tapi, plan saja lah..erm..

Alhamdulillah.. biiznillah moga JK Tautan Ukhwah bakal
berlangsung dengan jayanya dengan pimpinan umi-naza.
selamat mengajurkan JK TU 08' :-D

JK ni bestt.. ada masak-masak..
haa..apa lagi..hid.. immad.. team nisa' nama pun nisa' ni.
ehhee.. kena ramai-ramai turun.. kita main masak-masak

pada yang muslimin, haa.. boleh kutip kayu api ye.
nyalakan api.. kami tolong kupas bebawang.. kacau-kacau.

** umi tak ada ke kaco DODOl... best ni kalau ada dODol.
raya ni tak makan lagi dodol.. alamak macam kempunan pulak..ehhe


:sopan: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 17:01


ok.. macam biasa..
team events..

mohamad boleh list down.. update ye ...sahabat yang nak pergi.

muslimat
1. naza_firman
2. dueremiela & team legenda
3. simple_shida
4. ismi_atikah
5. halesolurun_84
6.


muslimin
1. mohamad
2. scenario
3. alam_barzakh
4. umar_khalil
5.

pada yang nak pergi.. tak perlu angkat tangan ye..
sebab ss jarang dah online..hehe..
just drop your nickname here..

ok.. selamat menganjurkan JK TU 08'
:-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 17:01


insyaAllah halesolurun...

p/s: ya ampun.. ismi tak ingat halesolurun ni yang mana.. mujahidah... :berfikir: ampun halesolurun... :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 17:20


ha,,,,,wakil dr n9..mano deh?hid uniten,,ziyah,,lga sapo?moh kito poie,,,,team usim...lagenda....time ado masak2 ni best,,,,hehehee


p/s;kak shida,,,dodol?huhuhuhuu.........beli saja lah kak,,,,,nak ngacau eh...huhuuuuhuhu...xsanggup den doh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 19:43


wah..siap ada seruan dari kak syida..imad tengok lu gane...walaupun esey duduk nogori..tapi sekarang esey berado kek gombak...
tapi dongar masak memasak ni...sodap pulak..heheheheh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 10:10


yo lah cik banan oi...sey pun org n9...tapi dok key el...hati memang berat nak pergi sn...tapi macam kan outstation saja pada tarikh tersebut..ni dok nak minta tukar dengan group lain pergi outstation ni....hurm.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 10:38


Assalamualaikum...

wah... cepat saja posting bergerak.... :sopan:

Marilah kita menjayakan JK Tautan Ukhwah 2008 ini..

spesel sikit sebab ada masak2...

kak semudah shida nak masak dodol??. huhuhu....siapa yang rajin tu..boleh lah tolong kak shida.... eden tak boleh.... :-)

haaa... mana orang2 nogori ini....kalau tak mai juga...tak tau lah nak buat macam mana lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 10:44


ayuhaaa.....jangan bagi malu anak2 waris sekalian.....mari tunjukan anak2 negri bersepakat...muafakat,......

jangan bagi umar khalil seorang wakil tunggal,,,,,datang yoo./

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 10:45


baik boss.

kak semudah shida suruh ana update namo dalam ni ha...

jadi....sapo2 yang nak mai tu, jangan lupa.... bubuh namo dalam ni
dapek lah jugo eden senaraikan nanti....


Muslimin
1.Mohamad
2.Scenario
3.Alam_Barzakh
4.Umar_khalil
5.Al-Azym
6.

Muslimat
1. naza_firman
2. dueremiela & team legenda
3. simple_shida
4. ismi_atikah
5. halesolurun_84
6.lamyanunalif_mursyidah (hari ahad saja)
7.Immad (tak tau status...sebab...malu2....kukuikui)


p/s: nak tiru gaya Owl_UM buat senarai... :-D.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 11:58


alamak! aiseh, den tak dapat nak join lah..ada hal yang tak dapat dielakkan...

maap banyak-banyak lah yo..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 07-10-08 12:12


bagusnya ... Wish da best Guys .. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 14:11


Assalammualakum semua...

bagus JK ni...
nak join jugak..
nampaknya warga dari Legenda Ramai...
Azim,Azhar,Alam Barkzah.....
lama tak join aktiviti dengan antum..

insya'allah kita jumpa sana....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 14:12


UPDATE (2:18PM)

Muslimin
1.Mohamad
2.Scenario
3.Alam_Barzakh
4.Umar_khalil
5.Al-Azym
6.Muhamad_azrul86

Muslimat
1. naza_firman
2. dueremiela & team legenda
3. simple_shida
4. ismi_atikah
5. halesolurun_84
6.lamyanunalif_mursyidah (hari ahad saja)
7.Immad (tak tau status...sebab...malu2....kukuikui)

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 14:32


ada masak2 kan....nanti umar boleh buatkan Rendang Kobou...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 14:35


apo pulak den......tapi ana bab masak2 ni memang expert....masak air lah yang expertnye,,masak lain,,kantoi sesangat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 15:57


ala...enta bagi saja lah resepi..kang pandai lah mereka buek..janji Rondang Kobou..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 15:59


apa fasal name syahidatui tak ada? dia tak pergi ke? apa kata pergi tangkap kerbou lagi best.... lepas tu sembelih dan lapah sesama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:01


ah yo deang...sapo tengok majalah 3 di hari itu,,,cito tangkap kobau,,,sorik pula ai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:05


susah botui tengok mereka tangkap kobouu liar....mesti daging dio sodap kan...sapo ponah makan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:15


ye, botui tu.. teman nengoknye macam best saja tangkap kobou tu....
apokono eh jang, tapi memang best.... moh tangkap kobou moh...

eh, kat program tu ada nasik ukhwah tak? nasik kerabu negori ke? masak lomak cili api ukhwah ke....

muhamad_azrul86, tak liat ke daging kobou lior tu? rasa macam liat saja...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:18


apo pulak,,,,..kito buat daging salai masak lomak cili api,,,nasi putih jo lah,,
gulai daging salai tu pula,,,,campur dengan bacang or belimbing buluh.,...terliur poit....

tak pun gulai ikan sembilang salai.......masak yang top masak lomak cili api lah,,,

so nak memenuhkan hajat kak hanan dan kak ss,,,,kat adekan unta golek sekali k,,,,...

p/s;mano den nak cari unto ni??/

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:26


moh pergi menembak sembilang kat sungei tu moh, lepas tu buat salai....
sepinggan nasik satu... kalau meke buat macam tu, teman datang dari jauh ni...

"Aku datang dari jauh....ooooh"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:26


ana,ana..ana nak tolong kak shida..kak semudah shida..tapi bukan telah masak, tolong tengok,then kalau nampak sedap..nt ana tolong makankan dodol tu...hehehe.....

p/s : jangan marah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:27


!!! QUOTE !!!

p/s;mano den nak cari unto ni??


di hari itu teman pergi zoo tepeng, teman ada jumpa seekor unte. Bolehlah order sekor kat zoo tepeng tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 16:51


Pada 07-10-08 10:45 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

baik boss.

kak semudah shida suruh ana update namo dalam ni ha...

jadi....sapo2 yang nak mai tu, jangan lupa.... bubuh namo dalam ni
dapek lah jugo eden senaraikan nanti....


Muslimin
1.Mohamad
2.Scenario
3.Alam_Barzakh
4.Umar_khalil
5.Al-Azym
6.

Muslimat
1. naza_firman
2. dueremiela & team legenda
3. simple_shida
4. ismi_atikah
5. halesolurun_84
6.lamyanunalif_mursyidah (hari ahad saja)
7.Immad (tak tau status...sebab...malu2....kukuikui)


p/s: nak tiru gaya Owl_UM buat senarai... :-D.



wah wah wah..sedapnya en mohamad mengenakan saya ye..sabar sajalah...

da dapat kata putus..imad tak dapat pergi kedua-duanya tarikh...upanya 18 ada exam..19 imad ada konvokesyen LKS...huhu setelah sekian lama menunggu..akhirnya..konvo juga..tahniah kat diri sendiri..to sahabat-sahabat selamat berbakti..semoga amal ni menjadi amal yang abadi kat akhirat dan pembantu di alam kubur


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 17:18


Pada 07-10-08 16:26 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

moh pergi menembak sembilang kat sungei tu moh, lepas tu buat salai....
sepinggan nasik satu... kalau meke buat macam tu, teman datang dari jauh ni...

"Aku datang dari jauh....ooooh"



tak payah susahkn diri kito nak nembak sembilang tu daeng,,,boli jo kek pasar...banyak sembilang hidup....

lepas itu kito adokan aktiviti menyalai ikan sembilang,,,tapi den loebih terliur dengan daging salai,,,,,huhuhuuhuu..

ai mujahid,,,,takkan tolong tengok,,,,malu lah...time ni lah kita buktikan muslimin ukhwah memasak....(ana cop masak air)

unto kek zoo tepeng ado koh?boleh koh nak boli tu?camno kiro eh?kilo koh ikut bilangan bulu eh?


tapi ni masih dalam bulan syawal,,apo pulak kat nak buat gulai2,,,kito buat rendang lah....baru ngam,,,,


p/s;daeng datang tau,,,ado sapo2 nak sedokah daging kobau?azrul tu ha mngidam ghondang kobau.....macam-macam...sian pulak deh...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 19:25


Assalamualaikum sahabat semua...

ini ada sedikit info bagi mereka yang nak datang dengan kenderaan sendiri..
1.sekiranya mereka yang ikut higway,bolehlah exit di tol senawang.(jalan senang sikit,tak payah harungi kesesakn bandar sermbn).keluar dari tol senawang tu jalan terus sampai lepas 2 lampu isyarat(ikut papan tanda ke PUSAT DAKWAH PAROI).dalam 50m lepas lampu isyarat kedua masuk simpang kiri.jalan terus lagi sampai jumpa lampu isyarat dan nampak PUSAT DAKWAH PAROI(sebelah kanan) dan Stadium(hadapan).lepas tu belok ke kiri (ada shell).jalan terus sampai jumpa lampu isyarat dan papan tanda ke sek.menengah.Ampangan dan Sek Teknik Ampangan, SMT Tuanku Jaafar juga berdekatan..masuk ke simpang tu(sebelah kiri tau).Tak jauh dari simpang masuk tu rumah Anak Yatim Darul Aminan.ok

2.untuk sahabat yang menaikki kenderaan awam pula,akan ada AJK yang menanti anda di KTM Seremban dan Terminal Bas Seremban pada jam 3-4ptg.


Dan untuk makluman juga,pada Program JK TU 2008 ni sahabat-sahabat semua akan dapat adik angkat.so sebagai menghargai hubungan ini diwajibkn pada anda semua yang hadir untuk menyediakan apa jua bentuk hadiah or cenderamata untuk adik angkat sendiri :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 19:31


Pada 06-10-08 16:57 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

salam syawal..

erm.. geram sikit.. tadi dah taip..tiba-tiba..
aduhss.. gone with the wind..ehehe..

ok.. syukran pada umi-naza..memosting..
haa.. pada team negeri sembilan..Kalau tak turun..
tak tau lah apo nak dikato..hehee..

JOMMM. pakat p ziarah adik-adik ni.
ana bersama sahabat UC yang lain dah kunjung tempat ni awal tahun lalu..
or tahun lepas.. alamak..lupa.

ada cadangan nak buat konsert nasyid dll.. tapi, plan saja lah..erm..

Alhamdulillah.. biiznillah moga JK Tautan Ukhwah bakal
berlangsung dengan jayanya dengan pimpinan umi-naza.
selamat mengajurkan JK TU 08' :-D

JK ni bestt.. ada masak-masak..
haa..apa lagi..hid.. immad.. team nisa' nama pun nisa' ni.
ehhee.. kena ramai-ramai turun.. kita main masak-masak

pada yang muslimin, haa.. boleh kutip kayu api ye.
nyalakan api.. kami tolong kupas bebawang.. kacau-kacau.

** umi tak ada ke kaco DODOl... best ni kalau ada dODol.
raya ni tak makan lagi dodol.. alamak macam kempunan pulak..ehhe


:sopan: :-D





Jk ni memang best,sebab kita boleh tengok secara realiti bakat2 terpendam sesama sendiri(yang pandai memasaklahkan).
lepas tu kita pakat ramai-ramai kacau rendang...nak kacau dodol, :berfikir: itu perlukan tenaga yang kuat serta kesabaran yang maksimun untuk mengacau nya

Bookmark and Share

    


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 22:37


Pada 07-10-08 16:51 , immad posting:

!!! QUOTE !!!



wah wah wah..sedapnya en mohamad mengenakan saya ye..sabar sajalah...

da dapat kata putus..imad tak dapat pergi kedua-duanya tarikh...upanya 18 ada exam..19 imad ada konvokesyen LKS...huhu setelah sekian lama menunggu..akhirnya..konvo juga..tahniah kat diri sendiri..to sahabat-sahabat selamat berbakti..semoga amal ni menjadi amal yang abadi kat akhirat dan pembantu di alam kubur


salam...

alamak.... hehehe.... dah terbongkar pula..

:-D

owh...immad ada hal lain.
jadi...
tak boleh lah jawabnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 22:50


ye encik mohamad..tak boleh...:((
awatkah?nak spnsor unta golek ke?if ye...imad sanggup turun..hehehhe.memain saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 22:56


Pada 07-10-08 22:50 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

ye encik mohamad..tak boleh...:((
awatkah?nak spnsor unta golek ke?if ye...imad sanggup turun..hehehhe.memain saja....

bukan ana yang nak sponser unta.

tu ha... akhi umar_khalil yang nak sponser... 8-)

:kelip: ana tolong makan saja....


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:00


tidak ada open house kat taman melati ke..geng UIA-kem MANs boleh tolong serbu....hehehehhehehe

kak umi..boleh tak tolong cancelkan acara masak memasak ni...geram lah pulak tengok..jeles tahap apa dah ni...huwahuwahuwa..nak itut nak itut

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:28


salam...ana tak confirm nak datang sebab kedua-duanya tarikh tu ana ada kuliah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:32


Pada 07-10-08 23:28 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...ana tak confirm nak datang sebab kedua-duanya tarikh tu ana ada kuliah...

ala...

ada kuliah ke?.

hhmm... tapi....kalau tiba-tiba jerkk kuliah cancel, jangan lupa mai yeer


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:36


Pada 07-10-08 23:00 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

tidak ada open house kat taman melati ke..geng UIA-kem MANs boleh tolong serbu....hehehehhehehe

kak umi..boleh tak tolong cancelkan acara masak memasak ni...geram lah pulak tengok..jeles tahap apa dah ni...huwahuwahuwa..nak itut nak itut

salam...

huhu.... open house kat Taman MElati??

ish3... ada tu memang ada...
tapi

hujung bulan lah...
kena tunggu GREEN LIGHT dari Umi.... 8-)

tapi..rumah ana bukan kat Taman Melati lah....kat setapak Indah


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:37


Pada 07-10-08 23:32 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-10-08 23:28 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

salam...ana tak confirm nak datang sebab kedua-duanya tarikh tu ana ada kuliah...

ala...

ada kuliah ke?.

hhmm... tapi....kalau tiba-tiba jerkk kuliah cancel, jangan lupa mai yeer



insyaallah ana pasti datang..tu tempat ana...hikhik..kalau tak datang ke sana..insyallah ana akan datang rumah anta nanti lah ek..



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:39


wah bestnya program msm syawal ini..sedihnya tak dapat nak join..terikat komintmen kerja dan jarak jauh..huhu..nanti jangan lupa postkan gambar aktvt ye..ana doakan dari kejauhan mudah-mudahan program berjalan lncar dan semoga bergembira sambil beramal.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:42


Pada 07-10-08 23:37 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!


insyaallah ana pasti datang..tu tempat ana...hikhik..kalau tak datang ke sana..insyallah ana akan datang rumah anta nanti lah ek..


yes...nak mai rumah ana?.

insyaALLAH...dipermudahkan segala urusan akhi...

p/S: kalau dah tempat sendiri.... takkan tak boleh mai agaknya?. :kelip:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 07-10-08 23:53


Pada 07-10-08 23:42 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-10-08 23:37 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!


insyaallah ana pasti datang..tu tempat ana...hikhik..kalau tak datang ke sana..insyallah ana akan datang rumah anta nanti lah ek..


yes...nak mai rumah ana?.

insyaALLAH...dipermudahkan segala urusan akhi...

p/S: kalau dah tempat sendiri.... takkan tak boleh mai agaknya?. :kelip:




dah tidak diizinkan..apa boleh ana lakukan....



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 07:58


owl, meke tak join ke program ni? tak ada name pun.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 08:02


InsyaAllah.. jika dapat menjengah..kami p Ahad lah ek...
seperti biasa hari sabtu-khalifah ada kelas..

boleh jugak singgah beraya rumah kak kaeinur_indah..huhu..kan akak?!

Harap-harap dapat sampai dan tengok adik-adik memasak..siapa yang paling beria dan paling cekap memasak..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 08:08


bukan tak boleh masak umar..tapi ana ni segan lah..hehehe.....

erm,insya'ALLAH..kalau tak halangan ana akan membantu pada hari tersebut...

ni pun dah lama tak memasak kat pgram..last sekali kat program rehlah dulu...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 08:52


Pada 08-10-08 07:58 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

owl, meke tak join ke program ni? tak ada name pun.....


owl sedang bertapa dengan programming dia.ha ha..semalam mesej, dia busy tahap melampau..kasihan owl.. ;-)


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 08:54


Pada 08-10-08 08:08 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

bukan tak boleh masak umar..tapi ana ni segan lah..hehehe.....

erm,insya'ALLAH..kalau tak halangan ana akan membantu pada hari tersebut...

ni pun dah lama tak memasak kat pgram..last sekali kat program rehlah dulu...........




apo2 pun den nak masak air,,sobab den hebat bab tu saja..muahahahahaha :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-08 09:51


salam....

saya belajar kat kolej lagenda, mantin ini... macam mana saya nak join aktiviti ini ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 09:58


ok......tak ada susahnye nak join aktiviti ni tuan hamba panglima azam...
tuan hamba dah tengok belum tentatif progaram?tengok dan fahami dulu,,,lagi pun tuan hamba panglima azam,,,scenerio,dan bebrapa org lain ada kat lagenda tu..so jangan risau...anta pm kak naza firman,,bagi no tel,,nanti scenerio or muhammad boleh uruskan eh...

cuma nak join jk ni ada pantang,;

pantangnye,,jangan segan2 dan malu2 kucing dengan kami semua,,,,,,,,that all,



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 10:14


ala umar..betul ka teror masak air...bukan hari tu mask sampai kering ke air dalam cerek tu..hehehe.............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-10-08 11:36


salam aidilfitri buat semua... ana mungkin tak dapat sertai JK tahunan ukhwah pada tahun ini di sebab kan susah dengan puteri yang masih kecil.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 13:12


Pada 08-10-08 10:14 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

ala umar..betul ka teror masak air...bukan hari tu mask sampai kering ke air dalam cerek tu..hehehe.............




ala,,ni yang malas ni posting nak bagitahu ni,,budak mujahid ni kantoikn saja,,,diam-diam sudah lah,,,,

kejap nak bela diri..

    hari tu air belum masuk lagi,,,anta da idupkan api,,,tu kering,,,isk3x..lain kali jangan buat macam 2 muja,,,dengar cakap abang mu ini...

:jangan: :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-08 13:20


salam...

shukran ya umar untuk info tu...

insya-Allah saya akan maklumkan pada naza firman...

tentang pantang tu, insya-Allah tak ada masalah agaknya.. hehe...

saya memang berniat nak join aktiviti ini... nak eratkan ukhwah silaturrahim lah katakan... hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 13:32


ok....datang tau,,,,,jangan risau,,team lagenda ramai......kalau segan2,,jumpa ana,,,,k,,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 08-10-08 14:06


salam...

shukran...

ok.. tapi macam mana boleh saya jumpa umar eh?

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 14:11


sampai sn nanti....kol ana...0192035691......tak pun bertanya lah,,,jangan tanya kat adik2 anak2 yatim pula,,,mereka xkonal den doh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 14:29


dapat berapa adik angkat? nak sedia hadiah ni.. hehe..adik2 kat sana tu anggaran umurnya berapa tahun?

insyaAllah saya turun dengan adik saya (lelaki) tapi dia tak confirm lagi sebab sabtu tu dia ada kelas. just nak bagi nama saja dulu..so saya dan dia akan naik ktm saja ke seremban.

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 15:30


Assalamualaikum
insyaALLAH..jika tiada hlgan ana akan tiba pada 19hb..
dah lma tak join jk..huhu

:duniaku:


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 15:42


salam lebaran..
haa.. umar..kak tunggu daging unta ni..
bilo nak bagi ni??? isshhh...

nampak dah jadi hiwar.. YM topik ni..
mohon state nama andai nak pergi..
haa..mohamad..update ye..
arigato ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 15:46


daging unto,,daging unto,,daging unto,,mano den nak cokau???ah balo,,gatal berjanji dulu,,padan muko den...huhuhuhuhu.......

p/s;ana ni kasihan kek unto kak,,,dia da lah rajin,,,xsampai hati nak semboleh,,tu yang lopehkan dio tu,,hehheeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 16:06


laporan terkini dari ana,....ana dan azrol akan datang pada mlm sabtu tu juga,....tak boleh menghadiri diri pada pukul 4 tu,,,sebab bos ana minta semua staff jadi penanggah untuk majlis rumah terbuka dia....anwar dan datin sri azizah antara vip yang datang,,,ana aulakan bos ana dulu..lepas itu baru ukhwah,,,,xpekan kak umi?kak ss..kawan-kawan ku muja?mohamad,,jangan marakan ana ye,,,ana akan datang juga...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 16:14


teman rasa teman nak datang, tapi teman datang malam sabtu dan balik pagi Ahad, saja saja nak datang mengaco dan nak makan. Dapat adik angkat? macam best saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 16:24


jangan rasa2 daeng,,terus datang saja.....balik lah lwt sikit.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 16:33


teman tak boleh sebab ada komitment lain. jadual yang penuh siang sabtu dan siang ahad.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-10-08 16:36


owh ye ke bro daeng,,tak apa,,,aulakan mana yang penting,,.,,,,tak dapat den nak masakan air untuk daeng?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 11:38


makluman semua ye..

JK TU ini akan ditunda tarikhnya ke bulan November

Maaflah atas kesulitan yang melanda..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Qayyum
WARGA SETIA
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14725
Posting: 871
Dari: ~Serambi Makkah~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 11:44


salam semua. saya anggota baru disini, cuma tak berapa tau sangat tentang aktiviti sahabat ukhwah. algipun saya tak pernah join aktiviti ukhwah ni. harap dapat membantu atau PM saja saya. diamna saya nak call atau dapat maklum balasnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayyumProfil   Hantar PM kepada Qayyum   Pergi ke Qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 11:44


ops.. macam tu pulak.. lama lagi lah bulan november.. hurmm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 09-10-08 12:24


salam...

mesti best kalau semua dapat hadir ek...hehe...

boleh lah ana dapat kawan baru macam ini...ahakz...

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 13:21


rasa macam berminat lah...tak jauh pun..tapi dapat pagi hari ahad jelar..


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 23:16


Assalamualaikum....

Errrmm... seperti yang telah dinyatakan oleh ukhti Rumaishaa, JK Tautan Ukhwah ini akan ditunda (insyaALLAH) awal bulan November.

segala kesulitan amatlah dikesali... :-)


Muslimin
1.Mohamad
2.Scenario
3.Alam_Barzakh
4.Umar_khalil
5.Al-Azym
6.Muhamad_azrul86
7.Mujahid007
8.Panglima_azam

Muslimat
1. naza_firman
2. dueremiela & team legenda
3. simple_shida
4. ismi_atikah
5. halesolurun_84
6.lamyanunalif_mursyidah (hari ahad saja)
7.Rumaishaa & Suami (ahad sahaja)
8.halesolurun_84 & adik
9.abid_19 (ahad sahaja)
10.Maricella (ahad sahaja)


*kalau ada lagi nama yang tak disebut...opss...tak ditulis, sila beritahu ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 23:18


Pada 09-10-08 11:44 , Qayyum posting:

!!! QUOTE !!!

salam semua. saya anggota baru disini, cuma tak berapa tau sangat tentang aktiviti sahabat ukhwah. algipun saya tak pernah join aktiviti ukhwah ni. harap dapat membantu atau PM saja saya. diamna saya nak call atau dapat maklum balasnya.

Salam ukhwah pada akhi...

anggota baru?.
lihat pada keahlian, akhi ni tergolong dalam orang-orang SENIOR ukhwah.

eerrmm... berkenaan dengan program kali ini, boleh rujuk pada awal posting.


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 00:40


emmm...ditunda pulak kan...ana dengan umar dah semangat bekobar2...nak bermalam lagi...tapi tak apa lah kan...insya'allah kalau free next month tu boleh lah join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 09:52


unta untuk kak ss dan kak hanan da dapat ditangkap semalam.....tapi tengok tak jadi.,,den lopehkan balik,,,nasib ekau lah unto,,,,,,kalau tak,,da siap kono golek dah...hahqhahahahahahahahahaha//


p/s..gurauan semata-mata..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:00


Pada 10-10-08 09:52 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

unta untuk kak ss dan kak hanan da dapat ditangkap semalam.....tapi tengok tak jadi.,,den lopehkan balik,,,nasib ekau lah unto,,,,,,kalau tak,,da siap kono golek dah...hahqhahahahahahahahahaha//


p/s..gurauan semata-mata..


umar boleh poskan unta ke rumah.. huhu.. setahun tak payah beli ayam daging.. :kelip: :kelip: :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:01


erkk.. ditunda ke...? alhamdulillah...uhuk... :sopan:
baru dapat maklumat baru, tak dapat join JK TU ni.. adess...:-(


p/s: iyo jo si umar ni lopeh an unto.. ontah kona anda tak juga eh unto tu cano.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:03


Pada 10-10-08 09:52 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

unta untuk kak ss dan kak hanan da dapat ditangkap semalam.....tapi tengok tak jadi.,,den lopehkan balik,,,nasib ekau lah unto,,,,,,kalau tak,,da siap kono golek dah...hahqhahahahahahahahahaha//


p/s..gurauan semata-mata..


:lol: nasib lah anda unta..Kalau tak engkau menjadi mangsa rakan-rakan ukhwah.hehe..excited nak join..ana pun dah dapat excuse tarikh tu, tapi dapat tau tertangguh pula..tak mengapalah, insyaAllah awal november nanti ana akan join juga JK TU ni..bior semangat memasak ni terperam lama2 sikit..nanti bolehlah 'diimpakmaksimakan' di JK nanti.hehehe..


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:15


Pada 10-10-08 09:52 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

unta untuk kak ss dan kak hanan da dapat ditangkap semalam.....tapi tengok tak jadi.,,den lopehkan balik,,,nasib ekau lah unto,,,,,,kalau tak,,da siap kono golek dah...hahqhahahahahahahahahaha//


p/s..gurauan semata-mata..


UNTA??? hebat betul siap dapat jumpa unta..tanah gersang mana lah dia pergi semalam :lol:


jangan simpan amarah dalam hati... :jangan:


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-10-08 10:20


Pada 10-10-08 10:01 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

erkk.. ditunda ke...? alhamdulillah...uhuk... :sopan:
baru dapat maklumat baru, tak dapat join JK TU ni.. adess...:-(


p/s: iyo jo si umar ni lopeh an unto.. ontah kona anda tak juga eh unto tu cano.. :sopan:



ala macam lah den xkona unto tu mcmano...yang kaki eh duo,.,leher eh panjangkan?

eh tu unto koh burung unto?konpius ni.. :-? :-?

poskan kat kak hanan?kak,,kok hari-hari makan unto ado yang jomu...heheheh.....da lopeh da unto tu...biar lah dio hidup dengan habitat eh....sampai maso...siap lah deh...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-10-08 19:20


Assalamualaikum

Segala perubahan tarikh mungkin ada hikmahnya~
nampak gayanye terpaksalah membuat list nama baru untuk sesiapa yang boleh hadir untuk 1 & 2 Nov 2008 ini...

Muslimin
1.Mohamad
2.Scenario
3.Alam_Barzakh
4.Al-Azym
5.panglima_azam
6.


Muslimat
1. naza_firman
2. dueramiela
3. simple_shida
4. nso_PeacE
5.zafiralokman
6.rieha
7.




**sungguhpun JK UT berlangsung luar 'raya' tapi acara masak-memasak ketupat rendang semua insyaAllah akan tetap dirancang~
mOh ramai-ramai menjayakan JK UT ini mOh~ ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 10-10-08 20:00


salam...

ditunda? bila agaknya tarikh sebenarnya eh?

alang-alang masak ketupat, jom lah kita masak lomang sekali..hehe..

ana tak abr2 nak join ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 10-10-08 21:52


Nak join ... :-) tapi inform awal-awal tau .. takut clash dengan projek kat Ofis ,..

Insya ALLAH nak bawa anak angkat Wawa 3 org .. (11, 7 dan 4 tahun) :-) Attn : umar_khalil (Abang Long).. tolong Ibu jaga adik2 tau ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-08 07:50


erm tak free lah pula pada tarikh tu... :(

Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:09


salam...
due, count me in.. waktu tu dah jadi penanggur paling berhormat.. jadiknye, on saja... :kelip:

1 dan 2 November kan.. nak masuk dalam kelender cecepat..

p/s: hmm.. ayo boto lah si umar ni.. kok unto dengan bughung tak kona:jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:16


1 dan 2 bulan 11 ni yo?k den join....xdo unto,...den bawa kasut cap unto den...tapi tak boleh makan lah....


den tengok unto dalam tv saja,,,dopan2 xponah lagi tengok......bukan den xkona..tapi den konpius....nanti ekau tolong carikan yo..den amanahkan kek ekau yo tikah???hahhaha


lopeh tanggungjawab den...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:23


insyaAllah saya join sekali.. insyaAllah.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:54


insya'allah 1&2 ni free..tapi dah start kelas pula..terpaksa pergi baliknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:58


oh..mohammad letak name ana sebagai ahli yang hadir ek..erm,insya'ALLAH ana cuba hadir....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 13:59


apa pula rul..kat pergi lah mlm tu,,,pas class kat terus gerak pergi sremban.....bawa mohammad dan adam sekali........

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 14:16


gua dah duduk kat klate..payah dah nak join program... weekend tak sama..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 14:21


owh.,.xpo sheikh,,walaupun jauh,,.,kat masih dekak...demo da pergi bsuluk?

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 14:17


so ada sesiapa lagi tak hendak pergi?ana saja updatekan..sebab banner tak ada..nanti ada pula yang tak tahu ada jk ni..kalau siapa nak pergi,,macam biasa posting ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 11:58


den tengok keadaaan lah yo... takut2 nak janji2... 2 minggu lagi kan???
bilo eh tarikh tutup eh????

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 00:19


Insyaallah...ana akan cuba hadir walaupaun apa jua halangan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 00:26


bestnya ada saja aktiviti, saya saja tak pernah join.masa pameran buku dulu kat pwtc tu da nampak da geng ukhwah, saya saja yang tak pergi join...segan...erm..tak apa...ada masa nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK Tautan Ukhwah 2008

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.221608 saat. Lajunya....