Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Alai_Syafa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43068

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
kaze: 3 jam, 14 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
RedPetunia: 4 hari yang lalu
sahabat_amin: 6 hari yang lalu
Gorodkovie: 9 hari yang lalu
Swarig123: 12 hari yang lalu
sunan-faqih: 17 hari yang lalu
ajefikrah: 23 hari yang lalu
Kang: 24 hari yang lalu
owl_UM: 27 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: ambilan ipta disember 2008 bila dibuka?


Carian Forum

Moderator: Admin, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» ambilan ipta disember 2008 bila dibuka?

Please Mendaftar To Post


Oleh ambilan ipta disember 2008 bila dibuka?

hanafirazali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26499
Posting: 327
Dari: negeri sembilan dan perak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 09:45


Assalamualaikum... ana nak tanya sahabat2... bila tarikh permohonan program ijazah ambilan disember? kalau ada siapa2 yang tahu tolong sebar2kan ye...


-----------------
moga hidupmu bersinar dengan keimanan, matamu bersinar dengan ketaqwaan, menggunung dengan keikhlasan, hatimu terhibur dengan kalimah Tuhan...


Bookmark and Share

  


  Member Information For hanafirazaliProfil   Hantar PM kepada hanafirazali   Quote dan BalasQuote

myway
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2006
Ahli No: 25327
Posting: 291

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 10:35


uitm saja agaknya ada intake dis...boleh tengok kat website uitm..
universiti lain eden tak tahu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 10:54


yup, uitm saja ada intake dis... rasanya tarikh tutup 29 september ni...

Bookmark and Share

  


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

puterililin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18843
Posting: 32
Dari: bumi ALLAH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 10:55


tak silap saya udm pun ada intake disember..
tunggu announce kat web mohe.gov or newspaper
:sopan:

Bookmark and Share

  


  Member Information For puterililinProfil   Hantar PM kepada puterililin   Quote dan BalasQuote

puterililin
Warga 1 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18843
Posting: 32
Dari: bumi ALLAH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 10:57


nanti cek balik aa..
kot2 saya silap...asif..
:malu:

Bookmark and Share

  


  Member Information For puterililinProfil   Hantar PM kepada puterililin   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 17:48


Pada 05-09-08 10:54 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

yup, uitm saja ada intake dis... rasanya tarikh tutup 29 september ni...


bukan 29 sept..trikh tutup 9 sept untuk kmsukn dis ke uitm

Duniaku


-----------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah.. Jangan undur.. Biar masa berganti aqidah jangan mati.. Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah.


Bookmark and Share

  


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102111 saat. Lajunya....