Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 11 jam, 54 minit yang lalu
budakbesar: 6 hari yang lalu
azemi: 10 hari yang lalu
Firdaus15: 17 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 20 hari yang lalu
secureofficemovers: 21 hari yang lalu
Naqiu: 27 hari yang lalu
nawfaa79: 28 hari yang lalu


Hebahan Aktiviti
Topik: 'wAlimah miqdad-anak ummiq


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Hebahan Aktiviti
    »» 'wAlimah miqdad-anak ummiq

Please Mendaftar To Post


Oleh 'wAlimah miqdad-anak ummiq

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-08-08 09:53


salam alaik..
ana mewakili ummiq..
( ummiq jemput semua warga Ukhwah.com )

al awal..maaf.. ana lambat nak posting.dapat kad isnin..
sibuk dengan MAHA..dll..
suppose pagi ni ana upload gambar kad..peta dll.
tapi, alamak..semalam dah scan.tapi........
tak save dalam pdrive..aiya..hehe..

save gambar kad..peta dalam pc saja..lupa nak save as too in pendrive.
patutlaa bilamana nak upload dalam photobucket...mana gmbrs ni?
at last...memang tak save, bagaimana nak ada..hehe..

mybe mlm ni, andai ana bekesempatan..ana online lagi.
maaf ye ummiq..


walimatul Urus

Ahmad Miqdad bin Mohsin
             &
Siti NorHanim binti Mohamad

16 Ogos 2008 - sabtu.
alamat : 49A, Kampung Sahari Blok 4,
             862000 Simpang Renggam.Johor.


jemput ye sahabat Ukhwah.com yang sekitar johor..

ana akan posting peta...dll kemudian..
sekian laporan jemputan dari ss..hihii..

:-D :malu: :-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 13-08-08 10:12


Assalamualaikumwarahmatullah....

wah.... makan nasi minyak lagi... :-)

kat simpang renggam niih.....

eerrmm....

ada sesiapa ke yang nak pergi walimah ini?.

*eerrmm... kampung tengah ana tau lah. kampung sahari kat mana ye?

Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-08-08 10:30


Waalaikumsalam

Maaf ye cik Shida, ana pun tak sempat2 nak posting. Nak scan asyik terlupa bawa kad, tak ada scanner kat rumah.

Tahniah ummi dapat menantu. Bertambahla meriah keluarga ummi. :bunga: :bunga: :bunga:

Moga pasangan pengantin berbahagia dan dikurniakan zuriat yang soleh solehah.. :kelip: :kelip: :kelip:

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-08-08 12:27


Assalamualaikum
macam boleh tahu jeq siapa yang akan pergi ke walimah ni.. :sopan:

siapa ye.. :roll: :berfikir:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-08-08 19:12


!!! QUOTE !!!

macam boleh tahu jeq siapa yang akan pergi ke walimah ni..


ahaaa.. siapa ek? sts nak p.. jemputlaa...ehehe..

/

/


/

maaf gambar kena kecil sikit..
nak lebih besaq..buka ni ye..

walimah anak ummiq


** ana mohon maaf ila ummiq...
ana tak dapat hadir..huhu..
begitu juga ila umar khalil.. ana juga tak dapat ke palong tu..

16.17ogos ana ada 4 jemputn..
ummiq.umar.anak bos.fazli unic..

namun, semua ana tak dapat hadir atas hal yang tak boleh diketepikan..
ana dah plan untuk hal tertentu.. ana balik sitiawan that week..
so.. mohon ampun maaf ye..

ana tolong promote sahaja..
ummiq call ana.. mohon ana posting topik ni..
juga jemput semua sahabat Ukhwah.com
so.. nak nombor ummiq.. dalam kad tu ada..
boleh buka photobucket tu ye..

** umi-naza_firman ada plan dengan ana..untuk ke johor..
ada kosong lagi tu.. dgrnye..mohamad.scenario ke johor agaknya..ehehe..
so.. nanti tanyelah mereka ye..
maaf ye..ana tak dapat plan kali ni..
ada hal aula'...

*** oh umi-naza.. apa cerita kem labu tu...?? :-? :-?

* along safa... khalifah.. jemput datang ye..
:malu: :-D siapa lagi orang johor..
turunlaa wahai rakyat johor..hihiii..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 00:27


Jazakumullahu khairon katsiro anakanda shida atas bantuan :). Tak apa tak dapat datang sebab sememangnya banyak majlis walimatul urus pada hari yang sama. Bagi yang dapat hadir syukran jazilan dan bagi yang tak dapat hadir bermakna tak akan ada lagi kenduri seperti ini sebab Miqdad sajalah anak umi :).

Doakan miqdad dan hanim ya.

Oh ya Mohammad .... di Simpang Rengam ada dua kampung terkenal iaitu Kg Cokro dan Kg Sahri. Mudah saja kalau bertanya :).

Wallahuta'ala a'lam bissawab
http://groups.yahoo.com/group/anak_ummi/

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 08:11


`Alaikumus-Salam wa RahmatuLlahi wa Barakatuh...
ALLAHu Akbar wa liLlahil Hamd...!

Semoga pernikahan dilimpahi keberkahan...
Semoga kekal dan menjadi gerbang RahmatNYA Subhana wa Ta`ala
yang tidak pernah terputus dalam hari-hari mereka...
Semoga dilimpahi keturunan shalihin shalihat yang menjadi kebanggaan
ayah dan ibunda nya di dunia dan di akhirat. ALLAHumma amiin...

JazakumuLlahu khairan wALLAHu a`lam bisawab :-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:49


:) terima kasih banyak-banyak umi atas kad undangan tu..

tapi, anakanda mohon maaf banyak-banyak.. sebab minggu ni, anakanda terpaksa dan rela pulang ke Terengganu..menjengah mar dan family di sana..

insyaALLAH, kami plan untuk ziarah umi sekeluarga menjelang aidilfitri kelak sebab tahun ni, kami beraya di johor..

maaf banyak-banyak ye umi.. bukan tak sudi..tapi, terpaksa memenuhi tuntutan yang ada.. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:49


semalm borak2 dengan ummimq,,,dia ada ajak walimah anak dia,,,huhuhu,,memang tak dapat hadir,,,walimah akak ana pun sama tarikh dengan walimah akhi miqdad....maybe walimah anak umi yang sterusnya ana akan pergi,,hehehehe..lama tak pergi Johor ni,,,,minta maaf byjk2 ummi,,,,memang da musim org mendirikan masjid..

Bookmark and Share

  


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-08-08 09:29


assalamualaikum...

ummimq... saya doakan dari jauh saja... semoga perkahwinan anak dan bakal menantu ummi diberkati Allah dan kekal bahagia selamanya. selamat bergembira di hari kenduri dan semoga semuanya berjalan dengan lancar...

maaf tak dapat hadir... saya kerja pada hari sabtu ni. huhu...

tahniah ye ummi.. harap dapat jumpa lagi dengan ummi one day.. insya ALLAH. :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-08-08 12:55


Tahniah Ummiq nak dapat menantu baru..
Semoga ummiq sekeluarga sentiasa berbahagia dan dirahmati Allah.
Maaf bebanyak sebab tak dapat hadir pada esok hari sebab ada hal yang perlu diselesikan segera. Doa dan harapan semoga majlis walimah akan berjalan dengan lancar.

*teringin nak sembang dengan ummiq, hari tu jumpa di walimah along_safa tak dapat nak sembang lama sebab masing-masing mengejar masa.
Insyaallah, harap ada lagi pertemuan yang kesekian kalinya..

Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-08-08 13:28


salam alaik..
erm..ada sesiapa sahabat ukhwah yang pergi..
mohamad.. haa..balik kg.. tak ke walimah anak ummimq ke??

along safa.. tak balik Johor...??
rakyat johor sekalian... ada ke...ehehe..
cuma soalan...
ada kaitan dengan topik ni...
( sambil mengUrut dagu..hihi..)

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-08 13:13


perkahwinan anak ummimq bersanding ke?
tanya sebab ada gambar pelamin kat front page ukhwah
maaflah kalau sekadar gambar

Bookmark and Share

  


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-08-08 14:56


salam ya amrin..
tu gambar saja.. tak ada kaitan pun..
kalau nak tau bagaimana.. nak tengok gambar..
kena pm ummimq.. ;)

ok.. menjawab soalan di atas..
wallahu'alam..

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-08-08 15:27


moga majlis diberkati dan berjalan dengan lancar...Ameen...
p/s:cantik lah kad tu...

Bookmark and Share

  


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 23:04


Alhamdulillah emak ayah pada ahli ukhwah ada yang datang biiznillah. Umi tidak mengharap sangat kehadiran anak-anak sebab faham keadaan antum. Miqdad tidak bersanding tetapi sekedar makan 'berdamai walau tidak pernah berperang' dan kemudian menyambut tetamu mewakili babanya yang terseliuh kaki ketika perasmian Maha2008 tempoh hari. Baba tak buat rasa jadi bila balik terus buat kerja tetapi sehari sebelum majlis 15/8 terpaksa berpapah ke kelinik kerajaan dan di tak ray - ada tisu koyak. Selepas majlis pergi pakar dan keputusan yang sama. Miqdad dan isteri yang menjadi penyambut tetamu dan umi dan baba duduk bersalaman dengan tetamu.

Sekiranya ingin kisah selanjut bacalah di http://groups.yahoo.com/group/anak_ummi/

Salam sayang dan rindu dari ummimq. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelum ini. Allahumma Ameen.

Wallahuta'ala a'lam bissawab

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102186 saat. Lajunya....