Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 06-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: azrin80
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43100

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
wadud: 16 jam, 34 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
muslimin23: 19 hari yang lalu
kasih_kekasih: 23 hari yang lalu
syahidatul: 26 hari yang lalu
raudhahasanah: 27 hari yang lalu


Hebahan Aktiviti
Topik: MAHA 2008


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Hebahan Aktiviti
    »» MAHA 2008

Please Mendaftar To Post


Oleh MAHA 2008

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 08-08-08 16:57


Assalamualaikum ...

MAHA 2008 akan berlangsung pada 11-23 ogos ini.kepada warga ukhwah yang berminat dengan pertanian dan industri asas tani bolehlah berduyun2 ke tapak MAHA di serdang.. :kelip:

kami akan mengadakan uji rasa beras merah pada 14,15,21,22hb bermula jam 10.00pg bertempat di rumah pulau pinang...harap tuan puan dapat menyumbang sedikit pendapat nanti.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 08-08-08 17:33


datangla ke gerai PERDA...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-08-08 18:35


ada acara makan2 free tak? hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 11-08-08 17:38


kat rumah pulau pinang memang ada makan free beras merah...kalau berani datang lah..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 11-08-08 17:46


lauknye ada tak?ke nasi kosong saja?buat lauk best sikit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 12-08-08 07:49


sure lah ada lauk sekali.maybe ayam masak merah atau gulai daging..mai lah ramai-ramai.kami bagi surviniour lagi.hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 08:08


Assalamualaikum wbt.

Teman ada perancangan nak ke sana, InsyaAllah. Teman ada benda nak cari. Cari bahan untuk penyelidikan dan pengetahuan. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-08-08 08:40


!!! QUOTE !!!

sure lah ada lauk sekali.maybe ayam masak merah atau gulai daging..mai lah ramai-ramai.kami bagi surviniour lagi.hehe...



waw!bestnya lauk2 tu....niat dihati memang nak pergi tapi hamba kerja.ruginye tak dapat pergi.kawan hamba pun ada masuk juga maha tu.dia promote minyak daun gelam....


-----------------
abu muadz


Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

arepis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32698
Posting: 95
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 09:02


Jemput datang ke gerai MARDI....depan entrance hall A. Simple_shida jaga booth koperasi. terjumpa dia semalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For arepisProfil   Hantar PM kepada arepis   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 12-08-08 09:39


jemput juga ke booth RIC.boleh tau padi padi, herba dan tanaman baru yang berpotensi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 12-08-08 11:23


http://www.mahaexpo.com/

salam alaik..
jemputlaa semua ke MAHA
Malaysia, Agriculture, Horticulture and Agrotourism Exhibition 2008 (MAHA 2008)

memang banyak sungguh untuk dilawati..
penat nak tawaf... ni link untuk all dewan..

http://www.mahaexpo.com/maha_floorplan.asp

semalam ana tawaf all dewan.. tiba hall makanan..
huhhu.. ada cokelat.. kepek.. nugget.. sup..dll..
hanya mampu hidu saja hehe.. tak dapat lah nak rasa.

ana quite tired lagi sleepy semalam..
baru saja end conference 5-6ogos di pwtc..
smbung lagi showcase usahwn 6-10..
meting mlm.. next..kena pulak p MAHA..
waduh.. tapi..best :-D
macam-macam dapat belajar.. kenal org plbagai..

usai solat zhr.. jalan..jalan pelan.. tiba-tiba ada org pggl..
siapa ye.. oo.. arepis..hehe.. maka, melangkahlaa kaki masuk booth MARDi.. selang sebelah row saja.. ana jaga bhg SKM..
koperasi the RIGHTS..

seharian juga ana jalan saja..malas dok di booth.. dah ramai saja..
tak perlu datang pun..tak apa saja...

pada yang ada kelapangan..
jom ke MAHA.. memang besaq.. memang macam-macam ada..
ada pitis banyak.. memang best lah..hehe.
banyak saja murah.. nak makan free.. free taste di bhg makann lah..

ok.. sekian laporan untuk MAHA..
ana di office now.. lepas ni move to MAHA..

/

    
Jadual Aturcara Tapak Pameran Jentera

MAHA2008 Activities and Show Highlights

Exhibition Area
Hall A - Government and Agencies Exhibition
Hall B - International / Guest Nation & Private Sector with International Affiliation
Hall C - Local Corporate Exhibition
Hall D1 - Popular Dishes of Malaysia
Hall D2 - Agrobazaar
Hall D3 - Walk-in Seminars & Opening/Closing Ceremony

Agrobazaar @ Hall D2
Sale of Agro-Based Products by Small & Medium Enterprise
Fresh Fruits & Vegetables

“Malaysia Truly Asia Kitchen”
Popular Dishes of Malaysia @ Hall D

Seminar
Walk in Seminar @ Hall D3
-Opportunities to Increase Export in Agriculture and Food
-Entrepreneur Success & Opportunities in Agriculture and Food
-Opportunities in Agriculture and Food Business

Livestock Exhibition- Cow & Goat

Technology Exhibition & Livestock Based Product
-Livestock Technology Exhibition
-Livestock Increase Issue & Value Product Sales
-Cooking Demonstrations by Celebrity Chef- Chef Ismail, Chef Florence & Chef Razak

Interaction/ Recreation
Petting Zoo “Guinea Pig, Chipmunk, Rabbit & Hamster”
Cats & Dogs Competition & Exhibition
Camel, Pony & Elephant Riding
Zoo Exploring
Horse Activity “Pony Ride, Carriage Ride & Musical Ride”
Horse & Rabbit Exhibition
Souvenirs Selling
Photo Taking with Animals
Awareness Campaign
Goat Activities- Goat Circuit & Milk Feeding

Livestock Sales & Auction

Rodeo Show
Steer Wrestling
Bull & Bareback Riding
Saddle Bronc
Rope & Tie
Team & Breakaway Roping
Ladies Barrel Race
Steer Undercorating

Livestock Competition (Cow & Goat)
“Induk Comel”
“Pejantan Unggul”

Pastura Muzium
Exhibitions & Sales of Seed, Organic seed Livestock Food, Pesticide & Paraquat

Demonstration Centre
Goat Semen Collection
Jersey Cattle Milk Extraction Demonstration

State Pavilions
Investment Opportunities in Various States
States Products

Amphitheatre
Show by Popular Artist & Cultural
Karaoke Competition
Liveband Competition
Weight Lifting Competition

Gardens
Flowers, Palms, Herbs, Paddy, Pineapple, Vegetables and Landscape
Horticulture Farm

Agriculture Machineries Exhibition @ Machineries Farm

Static Exhibition relating Livestock Technology & Department

Exhibition @ the Lake
Breeding of Cage Fish




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 12-08-08 13:14


saya kena duty jaga booth juga besok..malasnye lah..
mari lah kalau berminat nak tengaok sensors for agriculture..saya hanya boleh terangkan moisture sensor group saya sajalah.. :sopan:


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 12-08-08 16:57


SERDANG 12 Ogos – Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia (MAHA 2008) kali kelima akan berlangsung selama 13 hari bermula hari ini.

Pameran pertanian terbesar di Asia Tenggara yang diadakan sejak tahun 1999 itu dirasmikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi.

Dengan tema ‘Pertanian adalah Perniagaan’, pameran tersebut disertai sebanyak tujuh kementerian, 20 jabatan dan agensi serta 13 negara termasuk Australia, Thailand, Brunei dan Filipina.

Selain merupakan pameran pertanian yang terbesar di rantau ini, MAHA 2008 juga menjadi platform kepada perniagaan dan perdagangan pertanian khusus kepada pengusaha tanaman, ternakan dan pengusaha industri asas tani di negara ini untuk memajukan produk masing-masing.

Antara tarikan pameran tersebut ialah pameran teknologi dan produk berasaskan ternakan, pameran dan pertandingan ternakan lembu dan kambing, persembahan rodeo, pameran rumah negeri dan demonstrasi pengambilan susu lembu Jersey.

Pameran itu dibuka bermula pukul 10 pagi hingga 7 malam.

Di MAHA 2008, pengunjung juga berpeluang mendapatkan pelbagai jualan produk segar dan hasil keluaran Industri Kecil dan Sederhana (IKS) di Agrobazaar MAHA 2008.

Orang ramai yang berminat mengunjungi pameran itu boleh mendapatkan tiket pada harga RM5 menerusi kaunter-kaunter tiket di sekitar pintu masuk tapak pameran itu di sini.

Mereka yang ingin menggunakan perkhidmatan bas awam boleh menaiki bas di stesen berdekatan Stadium Bukit Jalil, kawasan belakang Palace of Justice di Putrajaya, Universiti Putra Malaysia di sini dan di stesen bas di Stadium Kajang bermula dari pukul 9.30 pagi hingga 7.45 malam setiap hari.

Sementara itu, pengguna tren transit aliran ringan (LRT) perlu berhenti di LRT Hentian Bandar Tasik Selatan bagi pertukaran ke Serdang menggunakan tren komuter Keretapi Tanah Melayu (KTM) untuk tiba di tapak pameran.

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 14-08-08 09:25


simple shida kat hall A jugak ke?saya kat ICT cluster,yang ada pokok tomato dalam kaca tu..minggu depan saya duty lagi..ehehe

semalam ada student uitm jalan-jalan kat MAHA sebab nak cari idea untuk fyp. bagus betul. kepada yang tak pergi lagi,jejakkanlah kaki di sana.banyak yang boleh belajar. jentera penanam padi pun ada..


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

arepis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32698
Posting: 95
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:40


Ana bertugas Ahad ni.... Jumpa di sana..... Datang lah ke booth MARDI...satu survei akan di jalankan..... kemudian dapatkan solvenir buat anda yang menjadi responden saya.... selamat beramah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For arepisProfil   Hantar PM kepada arepis   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-08 09:45


mak ayah saya dah pergi hari ni... hari ni saya kerja, tak dapat ikut.

so insyaallah saya pergi hujung minggu ni hari ahad... kena bayar ye rupanya... RM5.. huhu.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 15-08-08 12:51


shye.. bayar parking tu agaknya.
masuk tu..free saja..
Kalau parking tempat exhibitor..FREe..ehehhe..

Kalau parking bhg pengunjung.. siap sedia untuk bersenam ye..
jauh ooo...nak jalan tu...huhuu..

selamat manawaf.. semua hall di MAHA..
dewan.A.B.C.D

dari isnin till khamis ana kejap-kejap di MAHA..
today..rest saja di office..
sbtu..ahad.. ana ke bumi sitiawan..hehe..

OK.. selamat mencari ILmu.. menambh pengetahuan..
kutiplaa segala pamplets..pen..beg kertas..dll..
bawa lah duit lebih Kalau nak beli brgn lebih..hihii..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 19-08-08 13:50


ehem..saya duty kat MAHA hari khamis ni..ICT Cluster, Hall A.. jemput2 lah ye.. :-D


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-08-08 15:04


salam...iya ke? insya allah... rasa nya saya tak berkesempatan agaknya, sebab sibuk dengan tugas yang di berikan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-08 13:48


memang penat lah jaga booth kat MAHA.dah lah 4 hari berturut2.kena buat survey pula tu..tapi yang pasti suasana kat MAHA memang happening lah..rugi sapa tak pergi...huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 13:52


teman pergi MAHA pada hari Ahad yang lepas 17/08/08. Teman tak banyak ronda2 di Hall berkenaan tapi banyak tertumpu di Lives Stock punya area. Teman tengok kambing, lembu, arnab, rusa dan lain-lain lagi. Selain itu pergi tengok teknologi kejuruteraan pertanian. Last sekali tengok permainan lembu gila (rodeo) yang dibawa khas dari Australia. Tidak menarik dan tiade aksi mendebarkan cuba menunggang lembu sampai jatuh. Lembu pun tak ganas.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 14:03


ater...kenapa mike tak cari semut kat sana?sepatutnya mike buka booth semut kat sana,,menarik sagt tu,.,,,,idok begitu daengnye?ni en daeng kat ni da sambung belajar kat ukm...boleh lah turun PKNS bangi pulak......ater maha mike da pergi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 20-08-08 14:03


bapak saya da pergi da hari sabtu lepas
saya? tak pergi bawa mak pergi shoping..aduilaa..
bapak mahu naik kuda tapi sebab tak ada kemra dia cakap tak nak pulak :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 14:46


umar_khalil memosting;

!!! QUOTE !!!

ater...Kenapa mike tak cari semut kat sana?sepatutnya mike buka booth semut kat sana,,menarik sagt tu,.,,,,idok begitu daengnye?ni en daeng kat ni da sambung belajar kat ukm...boleh lah turun PKNS bangi pulak......ater maha mike da pergi...


Disini teman minta maap kerene tidak dapat menghadiri majlis di PKNS Bangi berkenaan kerene Sabtu ini teman akan ke Port Dickson dan Ahadnye pula ke UKM. Teman minte maap banyak-banyak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 15:54


Pada 20-08-08 13:52 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

teman pergi MAHA pada hari Ahad yang lepas 17/08/08. Teman tak banyak ronda2 di Hall berkenaan tapi banyak tertumpu di Lives Stock punya area. Teman tengok kambing, lembu, arnab, rusa dan lain-lain lagi. Selain itu pergi tengok teknologi kejuruteraan pertanian. Last sekali tengok permainan lembu gila (rodeo) yang dibawa khas dari Australia. Tidak menarik dan tiade aksi mendebarkan cuba menunggang lembu sampai jatuh. Lembu pun tak ganas.



ahad lepas, saya dan ismi atikah pun ada waktu tu tengok Rodeo...

tak nampak pula kelibat daeng di mana-mana. huhu...

Rodeo tu bosan saja... saya duduk kat tepi sebab letih berjalan.. cik ismi yang berminat menonton. huhu... saya tunggu saja ismi habis tengok sampai dia rasa boring juga...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 16:03


teman ada lah, teman duduk kat belakang kandang lembu yang belah kereta Mercedes Kerabat Sultan Kelantan tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 16:34


oooh kat situ.. maknanya kami di sebelah kanan daeng.... kat atas lereng bukit. dah berhampiran dengan tempat gajah dan unta...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 15:23


Ana sempat pergi MAHA dua hari..ikut seminar sekali..pasal buah2han tropika dan peluang eksport.macam bisnesman pula.ha ha..ana kena cari maklumat untuk kajian..paper seminar pun menarik, tu yang join..MAHA kali ni lebih selesa daripada MAHA 2006..sekarang fasiliti banyak..surau pun selesa..tram pun banyak..naik pusing2 bayar seringgit saja.hehe..syabas kepada FAMA & MOA diatas penganjuran hebat ini..nampaknya ramai sahabat ukhwah di MAHA ye..Kalau buat JK MAHA kan bagus.ekeke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129133 saat. Lajunya....